FAQ  •  Registracija  •  Login

1. liga mladi

<<

wonderkid

Član

Post 12 tra 2011, 22:10

manager napisao:
svilaja1508 napisao:
manager napisao:svaka tebi čast, a kako možeš govoriti da je celent bolji od strožanca ili obrnuto?

nisi me shvatio,,strožanac je skupio 65 bodova,,respekt,,
uvijek č

je u pravu si ne osvaja uvik najbolji, najbolja je dujmovača ali je na žalost ispala iz lige (odlični momci, sjajni prijatelji, uspješni poslovni ljudi, ne svađaju se, idu redovno na misu, svima je drago igrat protiv njih, ma sve naj naj...). Jednostavno su najbolji, a ispali su iz lige iz jednog jedinog razloga šta se gledaju bodovi, a ne neke druge stvari prema kojima ti ocjenjuješ koje su najbolje ekipe.
pozdrav

daj šta si se uvatija tu pametovat!? čovik je reka svoje mišljenje na šta ima pravo i ja ga djelim! niko nije osporio kvalitet srožanca niti šta reka protiv, nego osobni dojam je da je celent bolja ekipa što su dokazali i u međusobnom dvoboju. a istina je ta, da uvik ne pobjeđuje bolji! svaka čast srožancu ostali su do kraja mirni i uspili uzet pehar čime se celent nemože pohvalit uza sav trud! samo je to reka, šta ti imaš sad tu neku dujmovaču spomnjat i izmišljat toplu vodu!?
<<

Damir Kajin

Novi član

Post 12 tra 2011, 22:27

Bašić(Dujmovača)

Grgatovič(Domus) Radič(Garaža) Stefanovski(Dujmovača)

Puzina(Topel)

IDEALNA PETORKA
<<

lisandro

Česti član

Post 12 tra 2011, 22:31

cestitke strozancu na peharu a posto svi pricaju samo o njima i celentu ja cu bacit se malo na ostale ekipe pa cu izdvojit ekipu lige bez njih

1.golman zila(oprosti neznam ime)2.brnabić 3.peša 4.vučemilović(sukob interesa) 5.rožić
klupa prusac,mišerda,kirevski,gracin,parčina

lijepi pozdrav
<<

mufc

Novi član

Post 12 tra 2011, 23:15

lisandro napisao:cestitke strozancu na peharu a posto svi pricaju samo o njima i celentu ja cu bacit se malo na ostale ekipe pa cu izdvojit ekipu lige bez njih

1.golman zila(oprosti neznam ime)2.brnabić 3.peša 4.vučemilović(sukob interesa) 5.rožić
klupa prusac,mišerda,kirevski,gracin,parčina

lijepi pozdrav

Hvala dragi haha
<<

manager

Novi član

Post 13 tra 2011, 07:13

wonderkid napisao:
manager napisao:
svilaja1508 napisao:nisi me shvatio,,strožanac je skupio 65 bodova,,respekt,,
uvijek č

je u pravu si ne osvaja uvik najbolji, najbolja je dujmovača ali je na žalost ispala iz lige (odlični momci, sjajni prijatelji, uspješni poslovni ljudi, ne svađaju se, idu redovno na misu, svima je drago igrat protiv njih, ma sve naj naj...). Jednostavno su najbolji, a ispali su iz lige iz jednog jedinog razloga šta se gledaju bodovi, a ne neke druge stvari prema kojima ti ocjenjuješ koje su najbolje ekipe.
pozdrav

daj šta si se uvatija tu pametovat!? čovik je reka svoje mišljenje na šta ima pravo i ja ga djelim! niko nije osporio kvalitet srožanca niti šta reka protiv, nego osobni dojam je da je cele(nt bolja ekipa što su dokazali i u međusobnom dvoboju. a istina je ta, da uvik ne pobjeđuje bolji! svaka čast srožancu ostali su do kraja mirni i uspili uzet pehar čime se celent nemože pohvalit uza sav trud! samo je to reka, šta ti imaš sad tu neku dujmovaču spomnjat i izmišljat toplu vodu!?

Moj momak wonderkid, tvoje ime govori da tvoje vrime tek dolazi i predviđa ti veliku karijeru. Zato ću to poštovat i reći ti da si u pravu, da je celent bia bolji ove godine i čak prošle godine isto, a osvoija je 0 trofeja, a strožanac 3 (osvoija bi i 4 ali nije ima skim igrat superkup). Bože daj da i dogodine budu bolji.
<<

wonderkid

Član

Post 13 tra 2011, 10:30

u pravu si veliki menađeru!
<<

nogice o prajca

Novi član

Post 13 tra 2011, 17:15

glupa rasprava, strozanac ima vise bodova, samim time bolja je momcad ove sezone, a medjusobni susreti ne znace nista. daler je dobija i jedne i druge na primjer, mora bit da su oni najbolji. glupo izgubljeno prvenstvo celenta, po meni nisu bili najbolji. da su bili najbolji osvojili bi. za mi je celenta, ma zapravo i nije :-)
<<

svilaja1508

VIP član

Post 13 tra 2011, 18:08

wonderkid napisao:u pravu si veliki menađeru!

ja sam mu se malo javio jer me je prozvao
naravno tko skupi najviše bodova osvaja titulu
uvijek č
SVILAJA ;ČISTI ZRAK I MIR
<<

svilaja1508

VIP član

Post 13 tra 2011, 18:18

manager napisao:
wonderkid napisao:
manager napisao:je u pravu si ne osvaja uvik najbolji, najbolja je dujmovača ali je na žalost ispala iz lige (odlični momci, sjajni prijatelji, uspješni poslovni ljudi, ne svađaju se, idu redovno na misu, svima je drago igrat protiv njih, ma sve naj naj...). Jednostavno su najbolji, a ispali su iz lige iz jednog jedinog razloga šta se gledaju bodovi, a ne neke druge stvari prema kojima ti ocjenjuješ koje su najbolje ekipe.
pozdrav

daj šta si se uvatija tu pametovat!? čovik je reka svoje mišljenje na šta ima pravo i ja ga djelim! niko nije osporio kvalitet srožanca niti šta reka protiv, nego osobni dojam je da je cele(nt bolja ekipa što su dokazali i u međusobnom dvoboju. a istina je ta, da uvik ne pobjeđuje bolji! svaka čast srožancu ostali su do kraja mirni i uspili uzet pehar čime se celent nemože pohvalit uza sav trud! samo je to reka, šta ti imaš sad tu neku dujmovaču spomnjat i izmišljat toplu vodu!?

Moj momak wonderkid, tvoje ime govori da tvoje vrime tek dolazi i predviđa ti veliku karijeru. Zato ću to poštovat i reći ti da si u pravu, da je celent bia bolji ove godine i čak prošle godine isto, a osvoija je 0 trofeja, a strožanac 3 (osvoija bi i 4 ali nije ima skim igrat superkup). Bože daj da i dogodine budu bolji.

takoje,lani,u ligi kupu zadnju minutu studenti prečku i stativu za pobjedu,,u prvenstvu protiv pb,,prečka umjesto pogodka za vodstvo,,ove godine strožanac protiv dalera..,sritno do pobjede,,studenti protiv pb,,pri vodstvu imaju praznu branku i balun prođe tik do,,,itd,,hoču kazati da faktor sreče dosta puta ima važnu ulogu,,!!!!!!!!
uživaj,,nije te bilo čuti zadnjih misec i po,,u pravu si ,,povijest piše pobjednike,,toliko
uvijek č
Zadnja izmjena: svilaja1508; 13 tra 2011, 18:19; ukupno mijenjano 1 put/a.
<<

Miki02

Novi član

Post 13 tra 2011, 18:33

ma tko koga pit az aprecke i stative ..Stozanac prvak i dovidenja..
Samo se prvo pamte...a ne precke i stative
<<

Englez

Novi član

Post 13 tra 2011, 18:52

Po meni je glupo razgovarat ko je bolji, a ko gori. za sve postoji tablica i prema njoj se triba ravnat.
Čestitke Strožancu, a ostalime više sriće dogodine.
Po meni:
3.Brnabić
4.Kraljević
5.Buljan
8.Malenica
9.Gracin
10.Rožić
<<

wonderkid

Član

Post 13 tra 2011, 19:55

nogice o prajca napisao:glupa rasprava, strozanac ima vise bodova, samim time bolja je momcad ove sezone, a medjusobni susreti ne znace nista. daler je dobija i jedne i druge na primjer, mora bit da su oni najbolji. glupo izgubljeno prvenstvo celenta, po meni nisu bili najbolji. da su bili najbolji osvojili bi. za mi je celenta, ma zapravo i nije :-)

o tome se i radi, uopće nije rasprava. ima čovik pravo na svoje mišljenje! dotični barba menađer radi raspravu oko toga! za svilaju je najbolji bija celent i točka. čestita je strožancu, pa valjda smi reć svoje mišljenje jednom bez da ga se napada.
<<

svilaja1508

VIP član

Post 13 tra 2011, 20:44

Miki02 napisao:ma tko koga pit az aprecke i stative ..Stozanac prvak i dovidenja..
Samo se prvo pamte...a ne precke i stative

SREČU SPOMINJEM,,mora te i ona malo poljubiti,,
uvijek č
<<

svilaja1508

VIP član

Post 13 tra 2011, 22:06

nogice o prajca napisao:glupa rasprava, strozanac ima vise bodova, samim time bolja je momcad ove sezone, a medjusobni susreti ne znace nista. daler je dobija i jedne i druge na primjer, mora bit da su oni najbolji. glupo izgubljeno prvenstvo celenta, po meni nisu bili najbolji. da su bili najbolji osvojili bi. za mi je celenta, ma zapravo i nije :-)

ne treba ti biti žao
lani i ove godine su izgubili prvenstvo u zadnjem kolu i to su sportski i dostajanstveno primili ,,i voditelji i igrači
SVAKA ČAST
uvijek č
Zadnja izmjena: svilaja1508; 13 tra 2011, 22:15; ukupno mijenjano 1 put/a.
<<

svilaja1508

VIP član

Post 17 tra 2011, 10:10

najbolji igrač lige,,perišič,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,moja petorka
vratar,,perica
martinac,,fantazist
buljan,,killer
najzahvalniji,,,,brna
druga petorka
vratar,,buzov
vučimilovič,,grgič
kraljevič
rađa
rožič
uvijek č
Zadnja izmjena: svilaja1508; 17 tra 2011, 10:14; ukupno mijenjano 1 put/a.
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Sezona 2010/2011