FAQ  •  Registracija  •  Login

5B liga mladi

<<

Pegalj

Novi član

Post 14 kol 2011, 23:44

Mi vjerojatno nećemo ni igrat ove sezone, dugo je i trajalo....
<<

MNK OLIVA

Novi član

Post 16 kol 2011, 12:44

Prodajemo jedan komplet dresova od 10 komada.
Dresovi su DIADORINI i odlicne su kvalitete.
Majice i hlace su bijele boje sa srebrnim detaljima, a stucne su modre.
Velicina svih dresova je XL.
Cijena je 1300 kn.
Svi zainteresirani mogu vidjeti i probati dres.
NA POKLON DAJEMO I BALUN CETVORKU - ADIDAS
Kontakt broj: 091/5654655
<<

WITSCHGE

VIP član

Post 16 kol 2011, 12:59

Pegalj napisao:Mi vjerojatno nećemo ni igrat ove sezone, dugo je i trajalo....

financije ???
Najvjerniji UVIJEK DOLAZE I OSTAJU.....
<<

Pegalj

Novi član

Post 16 kol 2011, 18:07

WITSCHGE napisao:
Pegalj napisao:Mi vjerojatno nećemo ni igrat ove sezone, dugo je i trajalo....

financije ???

A šta bi drugo...
<<

juresorla

Novi član

Post 17 kol 2011, 10:17

jebiga skočija franak, lani prva rata za petu ligu 2900kn a ove godine 3500kn?!?!?
<<

josip_radic

Stari član

Post 17 kol 2011, 10:52

juresorla napisao:jebiga skočija franak, lani prva rata za petu ligu 2900kn a ove godine 3500kn?!?!?

Mora se priznati, nasmijao si me do suza... Svaka čast! Kako znam da tebi nije do smijanja zbog straha od poskupljenja lige, odgovoriti ću ti odmah. Nema nikakvog poskupljenja. I ove sezone kao i svake od prethodnih 5, dobiti ćete na uvid kompletan troškovnik natjecanja gdje je upisana točno stavka po stavka. Kako za ovu sezonu još nismo potpisali ugovor sa koncesionarem na čijem će se igralištu igrati 5.liga, tako ne možemo govoriti o točnom izračunu članarina ze ekipe. Ipak, kao što sam i najavio, cijene bi trebale ostati iste. Prva rata je povećana, prema najavama od prošle sezone (zbog još većeg povećanja regularnosti natjecanja, po istom principu kao i u "višim" ligama), ali će zato biti smanjene preostale rate. Ne brinite za to!
<<

gavra stari plac

VIP član

Post 17 kol 2011, 12:11

josip_radic napisao:
juresorla napisao:jebiga skočija franak, lani prva rata za petu ligu 2900kn a ove godine 3500kn?!?!?

Mora se priznati, nasmijao si me do suza... Svaka čast! Kako znam da tebi nije do smijanja zbog straha od poskupljenja lige, odgovoriti ću ti odmah. Nema nikakvog poskupljenja. I ove sezone kao i svake od prethodnih 5, dobiti ćete na uvid kompletan troškovnik natjecanja gdje je upisana točno stavka po stavka. Kako za ovu sezonu još nismo potpisali ugovor sa koncesionarem na čijem će se igralištu igrati 5.liga, tako ne možemo govoriti o točnom izračunu članarina ze ekipe. Ipak, kao što sam i najavio, cijene bi trebale ostati iste. Prva rata je povećana, prema najavama od prošle sezone (zbog još većeg povećanja regularnosti natjecanja, po istom principu kao i u "višim" ligama), ali će zato biti smanjene preostale rate. Ne brinite za to!

al zasto se kaznjava ekipe koje su uvik uredno placale sve rate, najgore je kad dignete tu prvu ratu jer nije lako skupit odma toliko novaca a posli dolaze male rate, nije bas u redu da je prva rata toliko veca nego druge rate
<<

josip_radic

Stari član

Post 17 kol 2011, 14:48

Prošle godine sam ti ovo pokušavao objasniti. Nekada se prva rata raspisivala nakon par odigranih kola i što bi se događalo onda? Ekipe koje nisu dobro startale bi odustajale i imali bi "krnje" lige koje su bile bezvezne. S ovim smo uspjeli takovo nešto spriječiti, imamo više-manje regularne lige, a konačni cilj je svesti plaćanje na 2 rate. Da nije ove recesije koja traje i traje, to bi već bili sproveli u djelo prije koju godinu, ali smatramo da još nije vrijeme za takovo nešto. U ovo teško doba kada apsolutno sve poskupljuje, kada su troškovi života u posljednje 3 godine povećani za oko 40% (možda i više), uspjevamo održati cijenu lige u istim cijenovnim okvirima već nekoliko sezona. Mi smo velika Udruga koja ima mnoštvo ekipa, u kojoj imamo 2 stalno zaposlenih (Ozren i gđa.Ankica), koja uredno posluje i sukladno rokovima i dogovorima, isplaćuje svoje obaveze prema sucima, delegatima, mjeriteljima, dvorani, igralištu, stručnoj komisiji, disciplinskom sucu i ostalim subjektima, upravo zahvaljujući svima nama koji uredno podmirujemo obaveze svojih ekipa. Između ostalog i zbog toga je nužna prva rata tolika kolika je, kako bi cjelokupna Udruga imala mir, sigurnost i stabilnost jer nikome ne bih poželio da naslijedi ono što je moj UO naslijedio i da zatekne stanje koje smo mi zatekli prije već više od 5 godina. Hvala Bogu, mogu kazati da smo uspjeli i to zahvaljujući svim našim članovima koji su nas podržali i imali razumijevanja za naše odluke, i kao takve ih i prihvatili jer, vjerujte mi, "naš brod bio ozbiljno oštećen".
Stoga, nemamo se razloga osjećati zakinuti ni ti, ni ja, ni on, ni oni, jer svi smo skupa u istom košu, svi kusamo istu kašu jer svi moramo priskrbiti sredstva na ovaj ili onaj način da bi mogli igrati i naša Udruga na taj način zdravo funkcionirati.
O svim našim potezima biti ćete kao i do sada, na vrijeme obaviješteni.
Pozdrav, vidimo se uskoro na plenumima!
<<

gavra stari plac

VIP član

Post 17 kol 2011, 16:02

josip_radic napisao:Prošle godine sam ti ovo pokušavao objasniti. Nekada se prva rata raspisivala nakon par odigranih kola i što bi se događalo onda? Ekipe koje nisu dobro startale bi odustajale i imali bi "krnje" lige koje su bile bezvezne. S ovim smo uspjeli takovo nešto spriječiti, imamo više-manje regularne lige, a konačni cilj je svesti plaćanje na 2 rate. Da nije ove recesije koja traje i traje, to bi već bili sproveli u djelo prije koju godinu, ali smatramo da još nije vrijeme za takovo nešto. U ovo teško doba kada apsolutno sve poskupljuje, kada su troškovi života u posljednje 3 godine povećani za oko 40% (možda i više), uspjevamo održati cijenu lige u istim cijenovnim okvirima već nekoliko sezona. Mi smo velika Udruga koja ima mnoštvo ekipa, u kojoj imamo 2 stalno zaposlenih (Ozren i gđa.Ankica), koja uredno posluje i sukladno rokovima i dogovorima, isplaćuje svoje obaveze prema sucima, delegatima, mjeriteljima, dvorani, igralištu, stručnoj komisiji, disciplinskom sucu i ostalim subjektima, upravo zahvaljujući svima nama koji uredno podmirujemo obaveze svojih ekipa. Između ostalog i zbog toga je nužna prva rata tolika kolika je, kako bi cjelokupna Udruga imala mir, sigurnost i stabilnost jer nikome ne bih poželio da naslijedi ono što je moj UO naslijedio i da zatekne stanje koje smo mi zatekli prije već više od 5 godina. Hvala Bogu, mogu kazati da smo uspjeli i to zahvaljujući svim našim članovima koji su nas podržali i imali razumijevanja za naše odluke, i kao takve ih i prihvatili jer, vjerujte mi, "naš brod bio ozbiljno oštećen".
Stoga, nemamo se razloga osjećati zakinuti ni ti, ni ja, ni on, ni oni, jer svi smo skupa u istom košu, svi kusamo istu kašu jer svi moramo priskrbiti sredstva na ovaj ili onaj način da bi mogli igrati i naša Udruga na taj način zdravo funkcionirati.
O svim našim potezima biti ćete kao i do sada, na vrijeme obaviješteni.
Pozdrav, vidimo se uskoro na plenumima!

ma sve stoji al ako je prosle sezone sve dobro stimalo sa prvon raton kakva je bila onda se moglo to ostavit i ovu godinu dok je ovakva situacija sa parama
<<

Vinnie Jones

VIP član

Post 17 kol 2011, 17:00

Ima bi ja još toga,negdi bi se i ponavlja ali neću!!!

Najvažnija mi je sigurnost mojih igrača a za to su potribne dvi stvari:

1. Obavezno oblaganje zida ispod tribina(nije važno na koji način ali bez toga liga neće bit regularna jer će sigurnost igrača bit ugrožena).

2.I drugo ali ne manje važno.Svaki od tih kontejnera(svlačiona) bi MORAO imati odgovarajući atest.Morao bi bit pregledan i odobren od strane stručne osobe(firme) koja taj atest izdaje.Taj atest mora bit pravovaljan i važeći jer svaki objekt(u ovom slučaju kontejner) u kojemu je provedena struja i voda i koji služi za boravak ljudi MORA po zakonu RH imati ATEST!Inače vlasnik tog prostora radi krivično djelo dovodeći svjesno u opasnost osobe koje te prostorije koriste.Ovo sve će vam podrobnije objasnit g.Vicko Dorić(član UO-a) jer mu je to struka i direktno je upućen u sve po pitanju ATESTA.

Nadam se da će UO i Stručna komisija imati ovo u vidu i tražiti da Organizator ispuni navedene uvjete jer sigurnost igrača je najvažnija.Ne daj bože da dođe do kakvih ozljeda ili da netko strada od struje,groma.
Ne vjerujem da će se UO i Str.komisija kockati sa našim zdravljem ili ne daj bože životima.Nadam se da će nam Organizator prije početka lige ipak osigurati osnovne sigurnosne uvjete i predočiti valjani atest na uvid svim voditeljima(na plenumu) da bi ipak mogli biti mirni i spokojni dok se tuširamo.
Unaprijed zahvalni!!!
<<

dena

Česti član

Post 17 kol 2011, 18:10

aj ti na karepovac igrat i napravi ligu kako oš. sad kadsu nešto na fesbu ućinili sad opet nešto izmišljaš i pizdiš protiv. jedino štase od tebe na ovom forumu more proćitat je dati ništa ne valja nego karepovac. lipo aj ti tamo ako ti ne odgovara. niko te nesili igrat odi. ja na karepovac ne bi igra ni da mije mukte. more bilo di i na spinut i na vujovića i na fesb ali na karepovac nikako. meni je najbolje u baljkasa ali neman ništa protiv di god se igra samo ne na karepovac.
<<

Vinnie Jones

VIP član

Post 18 kol 2011, 17:58

dena napisao:aj ti na karepovac igrat i napravi ligu kako oš. sad kadsu nešto na fesbu ućinili sad opet nešto izmišljaš i pizdiš protiv. jedino štase od tebe na ovom forumu more proćitat je dati ništa ne valja nego karepovac. lipo aj ti tamo ako ti ne odgovara. niko te nesili igrat odi. ja na karepovac ne bi igra ni da mije mukte. more bilo di i na spinut i na vujovića i na fesb ali na karepovac nikako. meni je najbolje u baljkasa ali neman ništa protiv di god se igra samo ne na karepovac.

Ma sve se mislin oću-neću odgovorit ali moran!!!
Ne smeta meni šta ti nisi ništa razumija.Jer da jesi onda bi vidija da ja više ne spominjem ni Karepovac ni bilo koji drugi teren nego me zanimaju sigurnosno uvjeti na FESB-u(terenu na kojen će se igrat 5-e lige).To zanima mene i moje suigrače a trebalo bi zanimat i sve ostale koji plaćaju 5-u ligu 9000kn!!!
Meni smeta šta TI i ovi ispod tebe ("lopta je okrugla") koji niste igrači 5-ih liga nalazite za shodno komentirat i izražavat svoje stavove o tome di bi mi ostali tribali igrat i u kakvim uvjetima!Jer ako igrate u 5-im ligama(a znan da niste) onda se vaši suigrači stvarno moraju zamislit ko im je u ekipi.Ja samo želin ljudima ukazat na to da ipak izdvajamo značajna sredstva za sudjelovanje i da imamo pravo za to tražit i odgovarajuće uvjete(pa makar i minimum uvjeta koji garantiraju da se neko od nas s FESB-a neće kući vratit u zavojima).To nije puno i ako organizator to nije u stanju ispunit onda o kakvim to "značajno uloženim sredstvima" govori predsjednik Radić!Ti brani i podržavaj koga god oćeš a mene pusti da se brinem za sebe i svoje suigrače jer sama riječ voditelj to i podrazumijeva.Ti na moj tekst o sigurnosnim uvjetima na FESB-u odgovaraš da ja izmišljan i pizdin??
Čuješ li ti sebe i svoje riči???
I ti kao i "lopta je okrugla" pročitaj svoj komentar na glas i to više puta,pa onda moj i tako ponavljaj dok god ti neke stvari ne postanu jasne....

S štovanjem.
Voditelj DDK Lokve.
<<

WITSCHGE

VIP član

Post 31 kol 2011, 13:15

Vinnie Jones napisao:
dena napisao:aj ti na karepovac igrat i napravi ligu kako oš. sad kadsu nešto na fesbu ućinili sad opet nešto izmišljaš i pizdiš protiv. jedino štase od tebe na ovom forumu more proćitat je dati ništa ne valja nego karepovac. lipo aj ti tamo ako ti ne odgovara. niko te nesili igrat odi. ja na karepovac ne bi igra ni da mije mukte. more bilo di i na spinut i na vujovića i na fesb ali na karepovac nikako. meni je najbolje u baljkasa ali neman ništa protiv di god se igra samo ne na karepovac.

Ma sve se mislin oću-neću odgovorit ali moran!!!
Ne smeta meni šta ti nisi ništa razumija.Jer da jesi onda bi vidija da ja više ne spominjem ni Karepovac ni bilo koji drugi teren nego me zanimaju sigurnosno uvjeti na FESB-u(terenu na kojen će se igrat 5-e lige).To zanima mene i moje suigrače a trebalo bi zanimat i sve ostale koji plaćaju 5-u ligu 9000kn!!!
Meni smeta šta TI i ovi ispod tebe ("lopta je okrugla") koji niste igrači 5-ih liga nalazite za shodno komentirat i izražavat svoje stavove o tome di bi mi ostali tribali igrat i u kakvim uvjetima!Jer ako igrate u 5-im ligama(a znan da niste) onda se vaši suigrači stvarno moraju zamislit ko im je u ekipi.Ja samo želin ljudima ukazat na to da ipak izdvajamo značajna sredstva za sudjelovanje i da imamo pravo za to tražit i odgovarajuće uvjete(pa makar i minimum uvjeta koji garantiraju da se neko od nas s FESB-a neće kući vratit u zavojima).To nije puno i ako organizator to nije u stanju ispunit onda o kakvim to "značajno uloženim sredstvima" govori predsjednik Radić!Ti brani i podržavaj koga god oćeš a mene pusti da se brinem za sebe i svoje suigrače jer sama riječ voditelj to i podrazumijeva.Ti na moj tekst o sigurnosnim uvjetima na FESB-u odgovaraš da ja izmišljan i pizdin??
Čuješ li ti sebe i svoje riči???
I ti kao i "lopta je okrugla" pročitaj svoj komentar na glas i to više puta,pa onda moj i tako ponavljaj dok god ti neke stvari ne postanu jasne....

S štovanjem.
Voditelj DDK Lokve.

Šta se prepirete ,još nije ni počela liga još nije ni napravljen pregled za početak natjecanja...neka završe pa ćemo vidit rezultat...
Najvjerniji UVIJEK DOLAZE I OSTAJU.....
<<

Vinnie Jones

VIP član

Post 14 ruj 2011, 23:10

josip_radic napisao:Nema nikakvog poskupljenja. I ove sezone kao i svake od prethodnih 5, dobiti ćete na uvid kompletan troškovnik natjecanja gdje je upisana točno stavka po stavka. Kako za ovu sezonu još nismo potpisali ugovor sa koncesionarem na čijem će se igralištu igrati 5.liga, tako ne možemo govoriti o točnom izračunu članarina ze ekipe. Ipak, kao što sam i najavio, cijene bi trebale ostati iste. Prva rata je povećana, prema najavama od prošle sezone (zbog još većeg povećanja regularnosti natjecanja, po istom principu kao i u "višim" ligama), ali će zato biti smanjene preostale rate. Ne brinite za to!

Samo radi ovih riči g.Radića ja sam uvjeren da ćemo svi dobiti kompletan troškovnik ako ne do prvog kola onda sigurno u skoro vrime.Ne sekiraj se.On kad je to reka on će to i ispunit!
<<

josip_radic

Stari član

Post 15 ruj 2011, 18:12

Toliko spominjani troškovnik natjecanja za sve lige je izrađen. Za one nestrpljive postoji ured. Kontaktirajte ih pa neka vam ga mailaju, faksiraju ili dođite osobno po njega. Za one strpljivije informacija da ćete ga moći kroz dogledno vrijeme potražiti na našim stranicama (ne znam točno kada).
Kako je upit postavljen pod ovom temom, evo odgovora: Članarina za ekipe u 5A ligi u sezoni 2011/12 iznosi 8.566,00kn (34 kola, svaka ekipa igra 32 utakmice). Članarina za ekipe 5B lige u sezoni 2011/12 iznosi 8.196,00kn (30 kola, svaka ekipa igra 30 utakmica).

Članarina je izračunata na način da se trošak jedne utakmice (igralište 90kn+pdv, suci 2x55knx1.38 (porez i prirez državii gradu), delegat 40knx1.38, mj.vr. 30knx1.38) podijelio sa 2 i pomnožio sa brojem utakmica ekipe + 2.555,00kn materijalnih troškova za svaku ekipi u ligi + 250kn trošak liga kupa.

Kao što sam kazao to u posljednjih 5 godina nikada nije bila tajna, a tako će biti i u buduće.

Podaci sa kojima se barata i iznosima od više od 9.000kn, ne znam od kuda su, a da 5.liga i iznosi više od 9.000kn, opet bi imali informaciju zašto je to toliko, kao i uvijek do sada.

Valjda smo sa ovim postom, završili pisanje u ovoj temi koja bi trebala biti zaključena s obzirom da smo već u novoj sezoni.
Prethodni

Vrati se na: Sezona 2010/2011