FAQ  •  Registracija  •  Login

Torcida kup 2010

<<

jmijac-4

VIP član

Post 06 kol 2010, 18:40

Maradona napisao:Ljudi ostvariaja sam svoj san!

Kad je sudac svira kraj izgleda si ko Ivanišević kad je osvojia Wimbledon,reka sam Tadiji da se šta prije spusti doli da ćeš past u nesvist ;) :cool:
Živija profesionalni amaterizam!:cool:
<<

BEGO- STAKLO MAAS

Česti član

Post 06 kol 2010, 20:32

BEGO- STAKLO MAAS napisao:
AUTO SIMPET napisao:Forza Mertojak!

pokidat ce im se žile haha :):)

ocekiva sam da bi žilaši mogli iznenadit ali ipak na ovakav nacin osvojit torcidu.....mogu se samo pridruzit cestitkama...... :):)
<<

ivan.sk

Član

Post 07 kol 2010, 10:45

bio san na finalu i momci iz kidan žila su odigrali koliko je tribalo i zasluženo slave osvajanje najvećeg turnira u malom balunu u Dalmaciji. šta se tiće nagrade za najboljeg igraća ne mogu ništa govorit nego samo prinit komentare gledatelja oko mene da je to trebao biti jedan od dvojice napadaća iz pobjednićke ekipe. koliko ćujen i u ostalin danima nije bilo gledatelja a tu nije kriv organizator nego to šta se već par godina u splitu mali balun sve manje gleda i 1.hrvatska liga i u našen savezu i na torcidi. o suđenju se svašta govorilo a u finalu je sve bilo dobro.
bravo za kidan žile.
<<

alebic

Novi član

Post 07 kol 2010, 12:02

naJljepsi osjecaj kad osvojis TORCIDA CUP znam kako je momcima iz ZILA zato uzivajte u lijepom osjecaju i ponosno budite gazde sta se tice malog baluna u gradu jer torcida je vasa jos jedanput velike cestitke ZILASIMA

veliki pozdrav od BRAJE iz USA.............
<<

bebeto86

Novi član

Post 07 kol 2010, 14:02

alebic napisao:naJljepsi osjecaj kad osvojis TORCIDA CUP znam kako je momcima iz ZILA zato uzivajte u lijepom osjecaju i ponosno budite gazde sta se tice malog baluna u gradu jer torcida je vasa jos jedanput velike cestitke ZILASIMA

veliki pozdrav od BRAJE iz USA.............

fala prijatelju
<<

svilaja1508

VIP član

Post 07 kol 2010, 18:13

ivan.sk napisao:bio san na finalu i momci iz kidan žila su odigrali koliko je tribalo i zasluženo slave osvajanje najvećeg turnira u malom balunu u Dalmaciji. šta se tiće nagrade za najboljeg igraća ne mogu ništa govorit nego samo prinit komentare gledatelja oko mene da je to trebao biti jedan od dvojice napadaća iz pobjednićke ekipe. koliko ćujen i u ostalin danima nije bilo gledatelja a tu nije kriv organizator nego to šta se već par godina u splitu mali balun sve manje gleda i 1.hrvatska liga i u našen savezu i na torcidi. o suđenju se svašta govorilo a u finalu je sve bilo dobro.
bravo za kidan žile.

lovrič je odlično odigrao ovu torcidu ,,a mislav je još jedanput pokazao da je ubojiti strijelac !!!!ne mogu svi dobiti pojedinačne nagrade a sa druge strane jankovič,,roje i drago su zatvorili sve prilaze golu,, uz uobičajenu požrtvanost jure ,,kirevskog i novih snaga ,,velika ozbiljnost ,dobar ždrijeb i žilaši zasluženo i superiorno osvajaju ovogodišnju TORCIDU,,
uvijek tvrdo č
SVILAJA ;ČISTI ZRAK I MIR
<<

fabiofabio

Česti član

Post 08 kol 2010, 09:45

Bravo momci svaka cast
Zadnja izmjena: fabiofabio; 08 kol 2010, 09:45; ukupno mijenjano 1 put/a.
Hajduk Split
<<

Jure

Član

Post 08 kol 2010, 14:34

Hvala Svilaja na ČESTITKAMA (i na velikim slovima) te na informacijama sa turnira koje su mi često bili prvi i najvjerodostojniji opis utakmica od tog dana.
Hvala svim ostalima na čestitkama, a pogotovo ekipama s kojima smo bili bitke na treninzima (Jadranskom osiguranju, Nakiću, Domusu, Vinarima).
Kidan Žile i za alphu i omegu ekipe čija je ovo uzrečica... živili svi i živija Torcida Kup..
Nadam se da će dogodine opet iskočit neka ekipa iz UMN-a i doći do završnice.
<<

Rafael Marquez

Česti član

Post 08 kol 2010, 14:50

hvala hvala
A ale!

KIKE 13
SIMEUNOVIĆ 4
<<

dena

Česti član

Post 08 kol 2010, 19:59

kun1gic napisao:da i ja provan prognozirat.

grupa G. i jedni i drugi tu zalutali. ždrijeb je takav kakav je. ekipe ga iskoristile. pobjednik ove utakmice ulazi u ćetvrtfinale u kojem igra protiv Kidan žila koje nisu nešto i najgoreg polufinalista će dat ove 2 grupe. da su oni izviždani prošli robota kojeg su trebali proć onda bi se imalo šta i gledat u ćetvrtfinalu ovako bezvezni i oxa i robot i kidan žile malo malo bolji od njih.
grupa F. dvi ekipe iz udruge. prednost Kidan žilama i to velika jer znaju oni da im je polufinale tu s obzirom na ždrijeb koji ih je poljubio.

TRIAL - konzum, MERTOJAK - konjsko, DALMATINO - sv.josip, RAŽINE - barutana, POPAJ - comunicare, MEDENI - varoš (pobjednik ovog para osvajač), ROBOT - oxa (za robot radi mladosti ali tuć će se nogom u guzicu dogodine sve ekipe koje budu u grupi di su oni nositelji), KIDAN ŽILE - smrdečija.

MERTOJAK - trial, RAŽINE - dalmatino, MEDENI - popaj, KIDAN ŽILE - robot.

RAŽINE - mertojak, MEDENI - kidan žile

MEDENI - ražine.

mislin da će ona ekipa koja uđe u polufinale između ekipa medeni varoš i popaj bit osvajač turnira.

turnir se slabo gleda. jedino koga se gleda to je varoš i mertojak. ostalo ništa i neka onda oni uđu u finale.

lipo si prognozira. nisu nešto a osvojili turnir.
<<

bebeto86

Novi član

Post 09 kol 2010, 14:27

GreateST napisao:I onda kad ne bude nas bilo u povijesti Torcida kupa zlatnim slovima pisat ce ime nase...
Hvala svima na podrsci i cestitkama...
Preposeban je osjecaj kad java postane lipsa i od najlipsih snova...
Svi za jednoga,jedan za sve - Kidan zile ale ale ale!!!

kralj si najveći :)
<<

josip_radic

Stari član

Post 09 kol 2010, 19:25

Lijepo je vidjeti da i ekipe iz naše Udruge mogu do kraja na jednom ovakvom turniru. Iskrene čestitke!
<<

WITSCHGE

VIP član

Post 11 kol 2010, 15:55

dogodine Kacunar.... :D
Najvjerniji UVIJEK DOLAZE I OSTAJU.....
<<

GreateST

Novi član

Post 14 kol 2010, 09:54

F. Arapović 1992. - Dream Team...
G. Ivanišević 2001. - Wimbledon...
Kidan Žile 2010. - Torcida kup!!! :)
<<

WITSCHGE

VIP član

Post 14 kol 2010, 12:24

GreateST napisao:F. Arapović 1992. - Dream Team...
G. Ivanišević 2001. - Wimbledon...
Kidan Žile 2010. - Torcida kup!!! :)

ha ha ha svaka čast,svaka čast.... :lol: :lol:
Najvjerniji UVIJEK DOLAZE I OSTAJU.....
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Torcida kup 2010