Torcida kup 2010
Dabi neće pa neće. U tri je godine proba sa svim svojim ekipama - Skaličanima, pa Mejašima, pa Pakom i svaki put blizu i jako blizu, al nikad "u sridu". Nas je čuva za kraj ka džokera u rukavu, dogodine s nama do prstena!
Svaka čast ŽILAMA, u ligi su se ove godine čuvali da bi na Torcidi eksplodirali! Bravo momci!!!
Pojišan, čekan tvoj komentar. Ili si previše u librima....
Svaka čast ŽILAMA, u ligi su se ove godine čuvali da bi na Torcidi eksplodirali! Bravo momci!!!
Pojišan, čekan tvoj komentar. Ili si previše u librima....
Tko leži - NE BJEŽI!
Nećemo se prepucavat na ovoj temi.
Ja san bija pošten pa san se ostavija baluna.
Sad budite ti i druga stativa, pa možda Daba i bude ima neku šansu za osvojit Torcidu.
Cilu godinu tareš momka lošon igron i onda očekuješ da osvoji turnir. Svaka mu čast šta prođe i pretkolo,
za mene je već najbolji u Splitu.
Ja san bija pošten pa san se ostavija baluna.
Sad budite ti i druga stativa, pa možda Daba i bude ima neku šansu za osvojit Torcidu.
Cilu godinu tareš momka lošon igron i onda očekuješ da osvoji turnir. Svaka mu čast šta prođe i pretkolo,
za mene je već najbolji u Splitu.
Ostavija je tebe baluna turnir Dugi Rat i komad ACL-a šta si ga tamo ostavija, a i ucrvani pršut šta si nosija u metropolu pa je izvjesni "krojač" bija nezadovoljan i da te u ruke naučnicima, a posli je prominija mob...
Al moran se (jednom u životu) složit s tobon, nije ovo misto za naše duele.
Čestitan još jednom ŽILAŠIMA na trofeju!
Al moran se (jednom u životu) složit s tobon, nije ovo misto za naše duele.
Čestitan još jednom ŽILAŠIMA na trofeju!
Tko leži - NE BJEŽI!