Torcida kup 2010
BRAVO ZA NAVIJAČE TORCIDE MERTOJAKA
BRAVO ZA FER I KOREKTNE UTAKMICE VEČERAS
BRAVO ZA KONOBU DALMATINO I KIDAN ŽILE KOJI SU VEČERAS NADIGRALI SUPARNIKE I SUTRA IGRAJU VELIKO FINALE
BRAVO ZA KILERA !! SPLISKIH LIGA MISLAVA MIŠIČA KOJI JE DAO 12 GOLOVA I SIGURNO DOBIJA TROFEJ NAJBOLJEG STRIJELCA OVOGODIŠNJE TORCIDE
uviijek tvrdo č
BRAVO ZA KONOBU DALMATINO I KIDAN ŽILE KOJI SU VEČERAS NADIGRALI SUPARNIKE I SUTRA IGRAJU VELIKO FINALE
BRAVO ZA KILERA !! SPLISKIH LIGA MISLAVA MIŠIČA KOJI JE DAO 12 GOLOVA I SIGURNO DOBIJA TROFEJ NAJBOLJEG STRIJELCA OVOGODIŠNJE TORCIDE
uviijek tvrdo č
SVILAJA ;ČISTI ZRAK I MIR
svilaja1508 napisao:BRAVO ZA NAVIJAČE TORCIDE MERTOJAKA
uviijek tvrdo č
fala Svilaja...Žilaši
svako jutro ovdi na otoku trčim uzet sport plus da vidim rezultate al kasne mamicu im, cestitke zilasima ovu god. imali smo privilegiju trenirat s njima pa znamo kako su uigrani i dobri volia bi da osvoje, za mi je jedino sta nisam vidija anicica i torc mertojak na djelu, e to bi bilo finale s zilama k'o španjolska argentina
. cestitke i oxi na proboj u 1/4, nije mala stvar s obzirom da su skoro svi prijatelji i bez zvijezda

Forza PAKO ale ale ale!!!
Svaka čast ŽILAŠIMA, ali PAKOVI puleni nose ovaj Kup!
Prije dvi godine je DABA sa SKALICAMA doša do finala i nes(p)retno izgubija od TROGIRA (po meni ih je nosija kroz cili turnir), prošle godine je radi radne obaveze igra s MEJAŠIMA (a SKALIČANI su otišli do kraja), a ove godine debitante na Torcidi (ali veterane po igranju na turnirima i naročito po godinama) vuče do PRSTENA!
Svaka čast ŽILAŠIMA, ali PAKOVI puleni nose ovaj Kup!
Prije dvi godine je DABA sa SKALICAMA doša do finala i nes(p)retno izgubija od TROGIRA (po meni ih je nosija kroz cili turnir), prošle godine je radi radne obaveze igra s MEJAŠIMA (a SKALIČANI su otišli do kraja), a ove godine debitante na Torcidi (ali veterane po igranju na turnirima i naročito po godinama) vuče do PRSTENA!
Tko leži - NE BJEŽI!
josip napisao:svako jutro ovdi na otoku trčim uzet sport plus da vidim rezultate al kasne mamicu im, cestitke zilasima ovu god. imali smo privilegiju trenirat s njima pa znamo kako su uigrani i dobri volia bi da osvoje, za mi je jedino sta nisam vidija anicica i torc mertojak na djelu, e to bi bilo finale s zilama k'o španjolska argentina. cestitke i oxi na proboj u 1/4, nije mala stvar s obzirom da su skoro svi prijatelji i bez zvijezda
Da, kasne. Zato jer se utakmice igraju do kasno pa ne stigne ići u tisak... ovo je jedini način...