diver1 napisao:Prvo čestitke ekipama koje idu u viši rang, iako se još ne zna koje su to. Prošle godine je išao i četvrtoplasirani. I komentar o fair playu. Četvrti je KB. Interesantno je kako su isti mjesto izborili u direktnim srazovima sa 1. I 2. na tablici. Jedini su Zewu dobili 2 puta. U jednoj utakmici protiv KBa 5 Zewinih igrača bilo je na tribinama. A inače na svakoj utakmici imaju 5-6 zamjena na klupi. A jučer Impero.... Radili su sve da ne daju gol KBu, a izašli su koliko puta 1 na 1 na vratara. Inače KB ima ukupno negativan ili egal skor sa većinom ekipa koje su rangirane iza 2. Mista, osim možda sa Mišom.
Znam da svi možemo bit bolesni, ali mislim da doktorima nisu potrebni ustupci na terenu. Oni su čvrsta ekipa koja ne popušta nikome.
Zato je loše kad na kraju sezone ostane gorak okus NE fair playa koji nikome ne triba. Ni doktorima. Jer želja je jedno a realnost drugo.
O kakvoj ti želji i realnosti govoriš?Kako možeš tako pljuvat po ekipi koja to uopće nije zaslužila?Svoj jal i bijes iskaljuj negdi drugdje a ne pljuvat po nama bez ikakva razloga. To sam ti prvo mora reć , a sad o činjenicama.
1. Kad vi igrate sa zewom onda je normalno da vi s njima igrate neriješeno jednu utakmicu, drugu da vas jedva dobiju, zadnju da vodite 2:0 do 5.min. prije kraja,to je normalno jer ipak ste vi Brazil a ne neki "muljatori" iz KB-a.
2. Normalno je i da vi dobijete Impera 1 utakmicu a 2 da igrate neriješeno, i to je normalno jer ipak ste vi Brazil a ne neki "muljatori" iz KB-a.
3.Što se tiče konkretno naših međusobnih utakmica, prvu ste nas dobili ka i mi zewu, iz 3 šuta na branku(i to bagava 3 šuta), drugu smo vas dobili zasluženo, treću ste vi dobili zasluženo a u četvrtoj smo vas vodili 3:1,poklonjen vam je penal i kod 4:4 10 sekundi prije kraja mi pogađamo stativu.Toliko o vašoj superiornosti nad "muljatorima" iz KB-a.
4. Što se tiče skora sa ekipama koje su rangirane iza 2. mista, HEP nas je zasluženo dobija 3 puta, jednu smo igrali neriješeno i ovim putem im čestitam,o Brazilu sam već napisa,sa ViK-om ,1 dobili 1 izgubili i 2 neriješeno,Prometa dobili 2 puta i 2 neriješeno i sa Mišom 1 pobjeda i 3 neriješene, toliko i o tom tvom pljuvanju po "muljatorima" iz KB-a.
5.Nakon vaše utakmice sa HEP-om vaš igrač na klupi nam se obraća sa rečenicom "u kurcu ste ako niste dogovorili utakmicu sa Imperom".Kunem se svim živim da je to reka. Toliko o vašem fair playu. Tko će o ćemu nego kurva o poštenju.
6.Koliko si realan pokazuju i drugi komentari članova foruma.
7. Mi na nijednu utakmicu nismo došli kompletni ali nam to nije, niti će nam ikad bit izgovor kad nas netko dobije.
Na koncu , ako je naš grijeh šta smo "likari" pa smo krivi za sve, nema veze, na to smo ionako nažalost navikli od svih struktura društva pa nas ni ovo blaćenje od strane vas nogometnih majstora iz Brazila ne iznenađuje ali to nas neće spriječiti da i dalje POŠTENO i samozatajno obavljamo svoje obveze, kako u bolnici tako i na malonogometnom terenu.
I za kraj ISPRIČAVAM se u svoje i u ime cijele ekipe KB SPLIT svim našim sportskim protivnicima, sucima i delegatima na našoj pretjeranoj dernjavi i nervozi za vrijeme utakmica. Priznajem da smo NAJGORA ekipa u ligi po tome a posebno naš "ludi" voditelj ali se nadam da nakon utakmice svi vidite da nismo takvi "luđaci" van terena.Još jednom ISPRIKA svima i nadam se da toga više neće bit u idućoj sezoni u našoj 4. ligi.
Sportski pozdrav i čestitke svim ekipama i nadam se da ćemo na civiliziraniji i realniji način pisat o utakmicama i rezultatima u idućoj sezoni.