FAQ  •  Registracija  •  Login

4. liga veterana

<<

diver1

Novi član

Post 09 svi 2010, 10:38

Prvo čestitke ekipama koje idu u viši rang, iako se još ne zna koje su to. Prošle godine je išao i četvrtoplasirani. I komentar o fair playu. Četvrti je KB. Interesantno je kako su isti mjesto izborili u direktnim srazovima sa 1. I 2. na tablici. Jedini su Zewu dobili 2 puta. U jednoj utakmici protiv KBa 5 Zewinih igrača bilo je na tribinama. A inače na svakoj utakmici imaju 5-6 zamjena na klupi. A jučer Impero.... Radili su sve da ne daju gol KBu, a izašli su koliko puta 1 na 1 na vratara. Inače KB ima ukupno negativan ili egal skor sa većinom ekipa koje su rangirane iza 2. Mista, osim možda sa Mišom.
Znam da svi možemo bit bolesni, ali mislim da doktorima nisu potrebni ustupci na terenu. Oni su čvrsta ekipa koja ne popušta nikome.
Zato je loše kad na kraju sezone ostane gorak okus NE fair playa koji nikome ne triba. Ni doktorima. Jer želja je jedno a realnost drugo.
<<

miho

VIP član

Post 10 svi 2010, 07:01

zato su se likari pokazali u kupu
Alistair McCoist
<<

Graditelj

Novi član

Post 10 svi 2010, 10:59

miho napisao:zato su se likari pokazali u kupu

Bravo miho, djedice su ih pomele...
<<

Graditelj

Novi član

Post 10 svi 2010, 11:02

diver1 napisao:Prvo čestitke ekipama koje idu u viši rang, iako se još ne zna koje su to. Prošle godine je išao i četvrtoplasirani. I komentar o fair playu. Četvrti je KB. Interesantno je kako su isti mjesto izborili u direktnim srazovima sa 1. I 2. na tablici. Jedini su Zewu dobili 2 puta. U jednoj utakmici protiv KBa 5 Zewinih igrača bilo je na tribinama. A inače na svakoj utakmici imaju 5-6 zamjena na klupi. A jučer Impero.... Radili su sve da ne daju gol KBu, a izašli su koliko puta 1 na 1 na vratara. Inače KB ima ukupno negativan ili egal skor sa većinom ekipa koje su rangirane iza 2. Mista, osim možda sa Mišom.
Znam da svi možemo bit bolesni, ali mislim da doktorima nisu potrebni ustupci na terenu. Oni su čvrsta ekipa koja ne popušta nikome.
Zato je loše kad na kraju sezone ostane gorak okus NE fair playa koji nikome ne triba. Ni doktorima. Jer želja je jedno a realnost drugo.

A tko ti je kriv?!? Ako se dobro sjećam, zadnje kolo ste izgubili od HEPa, a kolo prije nerješeno s KBom. Da ste bilo koju od te dvije pobijedili, sad ne bi pisao o NEfair-playu. Pomozi si sam, pa će ti i Bog pomoći...
<<

Graditelj

Novi član

Post 10 svi 2010, 11:18

Čestitam ZEWAi na prvome mjestu. Bili su najbolji. Igraju dugo zajedno, ima ih preko više... Male su mrlje te utakmice protiv KBa, ali zanemarimo. Bravo, bravo...

Čestitam IMPEROu na drugome mjestu. Zaslužili su. Trebalo im je malo da se poslože, ali kad su se posložili, krenuli su odmah do ZEWAe. Bravo.

Čestitam HEPu. Izgledaju kao da neće, a evo ih trećih.

Čestitam KBu. Protiv najboljih bili su najbolji.

Čestitam GEOSONDAi. Kako su počeli, mislio sam da će igrati svaku nerješeno.

Čestitam VODOVODU I KANALIZACIJI. Stare kosti, mlada volja.

Čestitam PROMETU. Vječna enigma. Bili su pri vrhu, a onda su potonili.

Čestitam MIŠI LANČIĆU. Bili su moja Pepeljuga.

Bravo svima i neka vas i dogodine...
<<

diver1

Novi član

Post 10 svi 2010, 12:09

Graditelj napisao:
diver1 napisao:Prvo čestitke ekipama koje idu u viši rang, iako se još ne zna koje su to. Prošle godine je išao i četvrtoplasirani. I komentar o fair playu. Četvrti je KB. Interesantno je kako su isti mjesto izborili u direktnim srazovima sa 1. I 2. na tablici. Jedini su Zewu dobili 2 puta. U jednoj utakmici protiv KBa 5 Zewinih igrača bilo je na tribinama. A inače na svakoj utakmici imaju 5-6 zamjena na klupi. A jučer Impero.... Radili su sve da ne daju gol KBu, a izašli su koliko puta 1 na 1 na vratara. Inače KB ima ukupno negativan ili egal skor sa većinom ekipa koje su rangirane iza 2. Mista, osim možda sa Mišom.

A tko ti je kriv?!? Ako se dobro sjećam, zadnje kolo ste izgubili od HEPa, a kolo prije nerješeno s KBom. Da ste bilo koju od te dvije pobijedili, sad ne bi pisao o NEfair-playu. Pomozi si sam, pa će ti i Bog pomoći...

Znam, majstore. Ne zelim s tobom polemizirati.

Da smo dobili KB u predzadnjem kolu moga im je Impero pustit sa ne znam kojom gol razlikom.

Ali opet kazem, lako je s tudjim po koprivi. Bilo bi interesantno bi li Impero, ali i Zewa tako igrali da su im bodovi o`glavu tribali.

Istina je da smo svoju sudbinu za 4. misto imali u svojim rukama, ali kakav ti je to komentar: Šta niste dobili bilo koju od ove zadnje 2 utakmice pa ne bi pricali o NE fair playu i (po)puštanju utakmica KB-u????"

A KB je pomoga sam sebi dogovorom, pa mu je i Bog pomoga.

Posalji molim te gornji mail na UMN. Možda i oni ovo blagoslove.
<<

veteran

Novi član

Post 10 svi 2010, 14:13

Ne mogu a da se ne osvrnem na ovaj komentar kao igrač Zewe i sudionik svih njenih pobjeda i poraza.
Pa dali si ti diver1 uopće gleda utakmice Zewe i Kb. Po ovome šta pišeš reka bi da nisi. Ono šta je njihov golman branija ili šta smo mi falivali na tim utakmicama je za rubriku vjerovali ili ne ( osobno ja prva utakmica na 0:0 sa metar dva puta stativu ). Prvu su nas dobili kad nam je igrač (koji nije golman ) popija gol sa branke od Aljoše a sa centra od Crnog zbog čega mu se i dan danas rugamo ! Drugu utakmicu su nas dobili iz jednog ipo udarca ( šta sam već pisa ), prvo slobodan udarac koji ide u gol aut i pogađa Žana nakon čega ulazi u gol a drugi gol na praznu branku, je istina je da smo tu utakmicu trojica a ne nas 5 bili na tribini ozlijeđeni ( ja sam prvi bija nekulturan ( ispriča sam se ) i vika na igrača KB koji nije priznava očite aute itd. ).
Eto to je moj komentar, od kada znam za sebe i ovu ekipu nismo nikome pustili gol a kamoli pobjedu stoga nisam moga a ne napisat osvrt na tvoj komentar !
Za kraj čestita bi svim ekipama, ako je šta bilo loše nadam se da se neće pamtit, sve je to u natjecateljskom duhu (niko ne voli gubit ) na kraju mi je žaj šta se ekipa Prometa nije skupila zadnje kolo da odigramo, ali nema veze mi smo veselo proslavili ulazak u 3 ligu koja se igra petkom jer nam taj termin nekako svima odgovara!

Pozdrav svima,
Ante Maroš
<<

imperator

Novi član

Post 11 svi 2010, 07:08

Izgubili smo mi od Miše Lančića koji je zadnji na tablici pa je svima bilo jasno da smo izdušili,da nemamo izmjene,da se krpimo za svaku utakmicu samo da nam nebi oduzeli bodove,da su nam glavni igrači našli nove ekipe....od bolnice smo i prije izgubili pa su kružile priče o kužini a nismo pustili.....I zato prijatelji,izdušili jesmo,ali nikom ne puštamo!
Zadnja izmjena: imperator; 14 svi 2010, 06:21; ukupno mijenjano 1 put/a.
<<

kb

Novi član

Post 13 svi 2010, 01:48

O kakvoj ti želji i realnosti govoriš?Kako možeš tako pljuvat po ekipi koja to uopće nije zaslužila?Svoj jal i bijes iskaljuj negdi drugdje a ne pljuvat po nama bez ikakva razloga. To sam ti prvo mora reć , a sad o činjenicama.
1. Kad vi igrate sa zewom onda je normalno da vi s njima igrate neriješeno jednu utakmicu, drugu da vas jedva dobiju, zadnju da vodite 2:0 do 5.min. prije kraja,to je normalno jer ipak ste vi Brazil a ne neki "muljatori" iz KB-a.

2. Normalno je i da vi dobijete Impera 1 utakmicu a 2 da igrate neriješeno, i to je normalno jer ipak ste vi Brazil a ne neki "muljatori" iz KB-a.

3.Što se tiče konkretno naših međusobnih utakmica, prvu ste nas dobili ka i mi zewu, iz 3 šuta na branku(i to bagava 3 šuta), drugu smo vas dobili zasluženo, treću ste vi dobili zasluženo a u četvrtoj smo vas vodili 3:1,poklonjen vam je penal i kod 4:4 10 sekundi prije kraja mi pogađamo stativu.Toliko o vašoj superiornosti nad "muljatorima" iz KB-a.

4. Što se tiče skora sa ekipama koje su rangirane iza 2. mista, HEP nas je zasluženo dobija 3 puta, jednu smo igrali neriješeno i ovim putem im čestitam,o Brazilu sam već napisa,sa ViK-om ,1 dobili 1 izgubili i 2 neriješeno,Prometa dobili 2 puta i 2 neriješeno i sa Mišom 1 pobjeda i 3 neriješene, toliko i o tom tvom pljuvanju po "muljatorima" iz KB-a.

5.Nakon vaše utakmice sa HEP-om vaš igrač na klupi nam se obraća sa rečenicom "u kurcu ste ako niste dogovorili utakmicu sa Imperom".Kunem se svim živim da je to reka. Toliko o vašem fair playu. Tko će o ćemu nego kurva o poštenju.

6.Koliko si realan pokazuju i drugi komentari članova foruma.

7. Mi na nijednu utakmicu nismo došli kompletni ali nam to nije, niti će nam ikad bit izgovor kad nas netko dobije.

Na koncu , ako je naš grijeh šta smo "likari" pa smo krivi za sve, nema veze, na to smo ionako nažalost navikli od svih struktura društva pa nas ni ovo blaćenje od strane vas nogometnih majstora iz Brazila ne iznenađuje ali to nas neće spriječiti da i dalje POŠTENO i samozatajno obavljamo svoje obveze, kako u bolnici tako i na malonogometnom terenu.

I za kraj ISPRIČAVAM se u svoje i u ime cijele ekipe KB SPLIT svim našim sportskim protivnicima, sucima i delegatima na našoj pretjeranoj dernjavi i nervozi za vrijeme utakmica. Priznajem da smo NAJGORA ekipa u ligi po tome a posebno naš "ludi" voditelj ali se nadam da nakon utakmice svi vidite da nismo takvi "luđaci" van terena.Još jednom ISPRIKA svima i nadam se da toga više neće bit u idućoj sezoni u našoj 4. ligi.

Sportski pozdrav i čestitke svim ekipama i nadam se da ćemo na civiliziraniji i realniji način pisat o utakmicama i rezultatima u idućoj sezoni.
Zadnja izmjena: kb; 13 svi 2010, 01:50; ukupno mijenjano 1 put/a.
<<

tinky winky

Novi član

Post 13 svi 2010, 07:29

dragi moj kb svi koji su gledali vašu utakmicu su vidjeli da ste dogovorili nulu jer ne mozes tvrditi da vam Impero iz 5,6 kontri 3 na 1 ne bi dao gol .Sa tribina se vidjelo kao iz aviona da vam ne žele dat gol,zato budi objektivan i realan a nemoj nas maslat.
<<

miho

VIP član

Post 13 svi 2010, 09:23

impero-issa u utorak
Alistair McCoist
<<

Gayathlaj 7

Član

Post 13 svi 2010, 11:04

Ćestitke ekipi Zewe na naslovu od starih rivala -- Jel Nećeš
Ako Bog da evo i nas u veterane dogodine -- ostali ste nam malo dužni pa nas pričekajte.
Poseban pozdrav golmanu Wiktoriju ako još brani,strijelcu Tonću vidin da je rubrika golovi dobro popunjena i Žanu -Torci .
P.S.
Tonći kako možeš dat Donu oni žuti pa nisi valjda pa pod utjecaj one masonske lože šta nas JE stavila pod okove.
Ostavi se suđenja i zabijaj golove vidiš da ti dobro ide.
Pozdrav
<<

diver1

Novi član

Post 13 svi 2010, 16:41

kb napisao:O kakvoj ti želji i realnosti govoriš?Kako možeš tako pljuvat po ekipi koja to uopće nije zaslužila?Svoj jal i bijes iskaljuj negdi drugdje a ne pljuvat po nama bez ikakva razloga. To sam ti prvo mora reć , a sad o činjenicama.
1. Kad vi igrate sa zewom onda je normalno da vi s njima igrate neriješeno jednu utakmicu, drugu da vas jedva dobiju, zadnju da vodite 2:0 do 5.min. prije kraja,to je normalno jer ipak ste vi Brazil a ne neki "muljatori" iz KB-a.

2. Normalno je i da vi dobijete Impera 1 utakmicu a 2 da igrate neriješeno, i to je normalno jer ipak ste vi Brazil a ne neki "muljatori" iz KB-a.

3.Što se tiče konkretno naših međusobnih utakmica, prvu ste nas dobili ka i mi zewu, iz 3 šuta na branku(i to bagava 3 šuta), drugu smo vas dobili zasluženo, treću ste vi dobili zasluženo a u četvrtoj smo vas vodili 3:1,poklonjen vam je penal i kod 4:4 10 sekundi prije kraja mi pogađamo stativu.Toliko o vašoj superiornosti nad "muljatorima" iz KB-a.

4. Što se tiče skora sa ekipama koje su rangirane iza 2. mista, HEP nas je zasluženo dobija 3 puta, jednu smo igrali neriješeno i ovim putem im čestitam,o Brazilu sam već napisa,sa ViK-om ,1 dobili 1 izgubili i 2 neriješeno,Prometa dobili 2 puta i 2 neriješeno i sa Mišom 1 pobjeda i 3 neriješene, toliko i o tom tvom pljuvanju po "muljatorima" iz KB-a.

5.Nakon vaše utakmice sa HEP-om vaš igrač na klupi nam se obraća sa rečenicom "u kurcu ste ako niste dogovorili utakmicu sa Imperom".Kunem se svim živim da je to reka. Toliko o vašem fair playu. Tko će o ćemu nego kurva o poštenju.

7. Mi na nijednu utakmicu nismo došli kompletni ali nam to nije, niti će nam ikad bit izgovor kad nas netko dobije.

Na koncu , ako je naš grijeh šta smo "likari" pa smo krivi za sve, nema veze, na to smo ionako nažalost navikli od svih struktura društva pa nas ni ovo blaćenje od strane vas nogometnih majstora iz Brazila ne iznenađuje ali to nas neće spriječiti da i dalje POŠTENO i samozatajno obavljamo svoje obveze, kako u bolnici tako i na malonogometnom terenu.

I za kraj ISPRIČAVAM se u svoje i u ime cijele ekipe KB SPLIT svim našim sportskim protivnicima, sucima i delegatima na našoj pretjeranoj dernjavi i nervozi za vrijeme utakmica. Priznajem da smo NAJGORA ekipa u ligi po tome a posebno naš "ludi" voditelj ali se nadam da nakon utakmice svi vidite da nismo takvi "luđaci" van terena.Još jednom ISPRIKA svima i nadam se da toga više neće bit u idućoj sezoni u našoj 4. ligi.

Sportski pozdrav i čestitke svim ekipama i nadam se da ćemo na civiliziraniji i realniji način pisat o utakmicama i rezultatima u idućoj sezoni.

Majstore, nitko po vama ne pljuca. Samo ti iznosim činjenice.
A činjenica je da smo mi na svakoj svojoj utakmici, gubili, dobivali ili igrali nerješeno ginili, a mogu ti reć i oni koji su igrali kontra nas, a posebno Zewa. Postoje i snimke.
E, ali kontra Vas, bogami nije se činilo da baš izgaraju. Isto ka i Impero.
NApisa ti je Tinky Winky, vidilo se iz aviona da van nisu tili dat gol. Zašto? Pa ti si jedan koji to sigurno zna. Ili nisi igra ovu zadnju utakmicu?
A priča o popuštanju, da se fino izrazim, kruži skoro cili drugi dio sezone. I nismo to čuli samo sa jedne strane. Pitaj ljude iz drugih ekipa ( iza 2. mista ).
Znaš onu: Koga češe taj se svrbi.
<<

kb

Novi član

Post 13 svi 2010, 23:13

Za diver1

A šta da ti ja rečen na ovo, čovik iz zewe ti je napisa,iz impera ti je napisa a ti i dalje po svome. Jel ti smatraš da smo mi tolike škovace pa ne možemo nikoga dobit ili to iz tebe progovara malograđanštvina zato jer su tamo neke pičkice likari isprid tebe na tablici. Nažalost sinko sa ovim odgovorom si me uvjerija da si i ti jedan od onih kome smeta svatko tko je iti malo uspješniji na bilo kojem planu,bilo poslovnom bilo sportskom.To je nažalost općepoznati naš hrvatski jal ali kao što sam ti već reka mi smo na to navikli i ako ti je lakše pljuj i dalje i liječi svoje frustracije na takav način a mi znamo TKO smo i ŠTO smo. Šta ne demantiraš ovih 7 stvari koje sam ti napisa nego opet pljuješ. Svaka naša utakmica sa zewom je bila na rubu incidenta a ti govoriš da nisu izgarali, oni bi nama uvalili 10 komada a ne nam pustili.Uvatija si se zadnje utakmice sa imperom a oni su pogodili 3 stative kod 0:0, vjerojatno su namjerno gađali stative, nisu falivali branku 5 metara nego su gađali stative da se ne vidi da nam puštaju, ma daj stani malo na balun. I Miši su vjerojatno pustili 2 kola prije nas a po tebi mi možemo nekoga dobit samo ako se dogovorimo. Pročitaj malo bolje šta san ti napisa u prijašnjem komentaru pa me demantiraj a ne nastavljaj pljuvat po nama jer me to vriđa ka čovika i ka sportaša i fala Bogu nas ne svrbi ali očito da se vi itekako češete.

Evo ti još jednom stvarne činjenice a ne neke tvoje bajke:

<<

diver1

Novi član

Post 14 svi 2010, 12:30

kb napisao:Za diver1

A šta da ti ja rečen na ovo, čovik iz zewe ti je napisa,iz impera ti je napisa a ti i dalje po svome. Jel ti smatraš da smo mi tolike škovace pa ne možemo nikoga dobit ili to iz tebe progovara malograđanštvina zato jer su tamo neke pičkice likari isprid tebe na tablici. Nažalost sinko sa ovim odgovorom si me uvjerija da si i ti jedan od onih kome smeta svatko tko je iti malo uspješniji na bilo kojem planu,bilo poslovnom bilo sportskom.To je nažalost općepoznati naš hrvatski jal ali kao što sam ti već reka mi smo na to navikli i ako ti je lakše pljuj i dalje i liječi svoje frustracije na takav način a mi znamo TKO smo i ŠTO smo. Šta ne demantiraš ovih 7 stvari koje sam ti napisa nego opet pljuješ. Svaka naša utakmica sa zewom je bila na rubu incidenta a ti govoriš da nisu izgarali, oni bi nama uvalili 10 komada a ne nam pustili.Uvatija si se zadnje utakmice sa imperom a oni su pogodili 3 stative kod 0:0, vjerojatno su namjerno gađali stative, nisu falivali branku 5 metara nego su gađali stative da se ne vidi da nam puštaju, ma daj stani malo na balun. I Miši su vjerojatno pustili 2 kola prije nas a po tebi mi možemo nekoga dobit samo ako se dogovorimo. Pročitaj malo bolje šta san ti napisa u prijašnjem komentaru pa me demantiraj a ne nastavljaj pljuvat po nama jer me to vriđa ka čovika i ka sportaša i fala Bogu nas ne svrbi ali očito da se vi itekako češete.

Gledaj, neću polemizirat s tobom, na jednu moju ti ćeš reć dvi i tako dalje.
Boli me k.... jesi li likar ili si medicinski brat ili si neko ko samo igra za KB a doša je sa Marsa. Kad igramo balun onda si mi samo suparnik iz druge ekipe.
Ti na žalost govoriš loše o poimanju likara, a ja se s tobom ne slažen u tome, niti sam ti ijednu ružnu rič reka o vama samima.
Zanima me samo balun i to je tema, te te molim da ne širiš priču izvan toga.
Dodatno meni mailovi Veterana i Imperatora izgledaju kao blagi pokušaj umanjivanja činjenica, a ne kao neko argumentirano izjašnjavanje koje bi objasnilo šta im se dogodilo u 18 kolu ( zewa 3:2 ), 21 kolu ( impero 3:2 ), 25. kolu ( Zewa zewa 2:0) i 28. kolu ( Impero 1:0 ) u drugom dijelu sezone kad su riješili svoje plasmane i isti im nije više igra.
Uspješni ste bili sa 1. i 2. ekipom Lige, ali ne i sa ostalima ( dijelom ). I Vama je to normalno? A te iste ekipe u drugom dijelu sezone metu sve ostale, a samo Vas ne. I tebi je to normalno? Dobro kad je tako.
I još nešto, kad nekoga prozivaš i pišeš nekome o uspješnosti na bilo kojem planu i kome to smeta, to te savjetujem za ubuduće, promisli hoćeš li to napisati, ako nisi siguran kome to s druge strane pišeš.
Prethodni

Vrati se na: Sezona 2009/2010