1. liga veterana
Šteta što moji Jakovci jučer nisu dobili uspili su za divno čudo preokrenit 1-3 na 4-3 ali onda moj prika Edo primi glup gol zaista šteta jer ono šta su odigrali drugo poluvrijeme je ludilo da su onako igrali prije bilo bi dosta bodova više ali šta je tu je suci ni dobri ni loši jedino ne mogu razumit kad sudac sa druge stane svira faul a oni isprid koga se desija faul ne svira ništa to me zaista nekad izbaci iz takta jer i ja vodim dvi ekipe i to mi je najveća zamjerka sucima neki suci žele bit iznad utakmice i to nevalja.Čestitam i prijatelju Gumi na pobjedi od 1-0 protiv Ramljana nisam ih odavno vidija onako borbene odlično.SPLITSKI MALI BALUN ŽIVI VJEČNO A POGOTOVO VETERANSKI
Trgovci sigurno gaze prema tituli dobili Bašića 3-0 koji se dobro drža ali na kraju i pak je presudila kvaliteta močnih Trgovaca,Zorzi iščupa bod 3 sekunde prije kraja protiv Vagabunda i vračaju se u borbu za opstanak,duel Šetke i Prke završija 2-2 Prka namistija oba gola Šele odličan iako ozljeđen njihovih par duela muški i tvrdi ali korektni jedan drugom su inspiracija šteta što Jakovci nisu imali rezervi možda bi bolje prošli ovako najrealnije bod svakome.SPLITSKI MALI BALUN ŽIVI VJEČNO A POGOTOVO VETERANSKI
Sinoć u derbiju Jako-Trgovci 2-2 odlična utakmica po meni izvaredna oba vratara ludilo golovi izvaredni pogotovo Računicin svi se gledatelji podigli uz gromoglasni aplauz nešto neviđeno svaki duel pravi muški jedino suci nisu bili na visini pogotovo Javor oštetija Jakovce za čisti indirekt,jedino ne mogu razumit voditelja Trgovaca da počinje drugo poluvrijeme bez Nike i Vuke a lomi se rezultat vrača ih u igru tek kad je Jako poveja neshvatljivo žao mi je šta se Šele ozljedija odavno ga nisam vidija ovako napaljenog šteta za utakmicu sve u svemu realan rezultat odlična utakmica i najbitnije puno ljudi na tribinama.Utakmicu prije di je Exspres razbija Oazu šou Prke namistija nekoliko golova odličan napokon prava utakmica od njega.Drago mi je što je bila minuta šutnje prije svake utakmice u spomen na velikog splitskog kralja malog nogometa gospodina Ivana Marovića kojeg sam imao čast gledat i divit mu se u svojoj mladosti svaka čast udruzi na ovom potezu.SPLITSKI MALI BALUN ŽIVI VJEČNO A POGOTOVO VETERANSKI
Utakmica Jako-Trgovci zaslužila epitet Derbia,odlična utakmica puno lipih poteza,ali i nepotrebne nervoze.Istina da je sudac
triba svirat indirekt za jakovce.neriješeno najrealnije iako da je utakmica otišla na bilo čiju srtanu ne bi bilo nezasluženo.
Šta se tiče voditelja ja sam mu isto tako reka kad smo več našli petorku sredinom prvog poluvrimena koja je držala igru,
triba je isto tako počet idrugo poluvrime a ne da se dogodi da moramo vatat rezultat.
Drago mi je da je bilo dosta svita na tribinama. Pozdrav svima
triba svirat indirekt za jakovce.neriješeno najrealnije iako da je utakmica otišla na bilo čiju srtanu ne bi bilo nezasluženo.
Šta se tiče voditelja ja sam mu isto tako reka kad smo več našli petorku sredinom prvog poluvrimena koja je držala igru,
triba je isto tako počet idrugo poluvrime a ne da se dogodi da moramo vatat rezultat.
Drago mi je da je bilo dosta svita na tribinama. Pozdrav svima
Vrhunska utakmica, ali ne sviranje indirekta je katastrofalna početnička greška sudaca, jer iz sljedeće akcije mi primamo gol. Mislim da smo zaslužili pobjedu jer 10 sekundi prije kraja Kikin udarac završava na prečki, šteta.
Opravdali smo povjerenje navijača jer nema predaje bodova, što ne bi mogao reći za neke rezultate.
SPLITSKI MALI BALUN ŽIVI VJEČNO A POGOTOVO VETERANSKI
Opravdali smo povjerenje navijača jer nema predaje bodova, što ne bi mogao reći za neke rezultate.
SPLITSKI MALI BALUN ŽIVI VJEČNO A POGOTOVO VETERANSKI
Dragi moj prijatelju Jako kako komentirat ovo vaše drugo poluvrijeme večeras protivOaze nikako nego sramotno i jako žalosno vodite 2-0 na poluvremenu onda se jednostavno raspadnete ka kula od karata bez volje i želje skroz čudno ljudi sa tribina komentiraju da puštate dođete na 3-3 onda primit gol iz kornera glavom sa 3-4 metra nimije bilo drago slušat komentare nešto smrdi ali poznavajuči vas i Oazu nevirujem da je bilo namištanja ali ostaje gorak okus nakon utakmice i teško će te moć tu kome objasnit došlo mi je da vas više ne gledam do kraja sezone.Prije vas opet Prka šou odličan je bija dobili 6-3 Svetog Jakova koje nikako nemogu razumit da su onako loši a skroz solidna ekipa.Jadransko dobilo Elektroprijenos 6-3 iako je par minuta prije kraja bilo 3-3.Trgovci sa 1-2 okrenuli Vagabunda na 5-2 i onda u zadnjoj minuti primaju 2 gola skroz neozbiljno na kraju 5-4,zasluženo ali ako misle bit prvi ne smiju se ovako ponašat.SPLITSKI MALI BALUN ŽIVI VJEČNO A POGOTOVO VETERANSKI
Jako -Vagabundo 1-3 jakovci bez po momčadi sa dva pedesetgodišnjaka puno borbeniji nego prošli put kad je bila katastrofa Vagabundo zasluženo slavija Guma najbolji na terenu,Trgovci-Miki Maus 7-3 prvo poluvrijeme najbolje poluvrijeme jedne momčadi vodili su 5-0 najbolji igrač protivnika golman Gazi onda znate kakvi su Trgovci bili,kako je Jadransko kiksalo protiv Ramljana otvoren put Trgovcima prema tituli,Exspres Line-Pletiona 1-1 čujem da je Prka opet bila odličan izgleda da je naša ekipu po svom guštu neka zaslužija je to vidi se da mu tvrda igra Trentona nije odgovarala,ako Exspres nađe dva mlađa igrača za dogodine bit će jako neugodni protivnici svima.SPLITSKI MALI BALUN ŽIVI VJEČNO A POGOTOVO VETERANSKI
Moji Jakovci opet izgubili ovaj put od napaljenog Svetog Jakova{ satrali su Praliju} 1-0 ali šta je najgore u ciloj utakmici Jakovci nisu pogodili okvir gola koga ćeš tako dobit uza svu želju bii su puno bolji nego zadnja dva puta.Prije njih Jadransko jedva dobili Zorzija 1-0 iako je nerješeno bilo najrealnije,ali to je Jadransko,Exspres-Elektroprijenos 2-2 Prka sudjelova kod oba gola neznam zašto je onoliko sidija na klupi,Ramljane-Trenton 4-1 malo je rezultat prevelik,Trgovci razbili Čistoću 5-0 stvarno su moćni šteta šta Kliškić nije u formi moglo je bit i 10 komada moćni su i igrački i fizički zaslužili su titulu bit će ludilo idući put kad igraju protiv Grada to bi trbala bit ljepotica prvensta jer igraju zaista dvi najbolje ekipe ove godine šteta šta Moka nije doša malo prije.Čujem da je Vladi da euro gol protiv Vagabunda pogodija rašlje priko centra šteta što se dogodija incident Sina osta bez nekoliko zuba i dobija par šavova na bradi u nenamjernom dulu što kažu svi akteri utakmice ali me čude suci koji nisu dali crveni karton jer je rečeno prije prvenstva da svaki duel u kojem poteče krv mora dobiti crveni karton jer ako je Vladi dobija crveni za svoj start prije nekoliko kola onda se mora dat i za ovo sam zato da bi bili igrači opreznijim u duelima. SPLITSKI MALI BALUN ŽIVI VJEČNO A POGOTOVO VETERANSKI
Zadnja izmjena: bacoST; 24 ožu 2010, 08:40; ukupno mijenjano 1 put/a.
U sinoć odigranom super derbiju Trgovci pobjedili Grad 5-4.Čudo od utakmice u prvom poluvremenu Grad pogodija 3 stative Trgovci iz 2 šanse dali 2 gola Mornar maestralan ipak poluvrijeme završava 2-2.U drugom poluvremenu Nike preuzima stvari u svoje noge i još jednom pokazuje ko je kralj malog baluna u Splitu vrlo brzo je bilo 5-2 ,a onda mala drama prvo smanjuje Grad na 5-3 onda Moka faliva akomulirani ustvari golman mu je obranija,30 sekundi prije kraja smanjuju na 5-4 ali više nije bilo vrimena za preokret.Sve u svemu izvaredna utakmica sigurno najbolja ove godine Trgovci vjerovatno prvaci ove godine zaslužili su ipak imaju par meštara malog baluna Niku,Vuku,Kliškića,Đuzela,Kukija,odličnog golmana,bombardera Ferića i na klupi velikog zaljubljenika u mali balun Šamadana koji će se napokon okrunit titulom.Moji Jakovci opet neozbiljni morali su igrat Fabo i Edo golman izgubili 2-1 od Čigre,nebi ih želija komentirat razočarali su me u zadnjih par utakmica.Moram na kraju spomenit i veliki broj gledalaca koji su došli gledat derbi i time još jednom pokazali da je ovo najbolja i najača liga udruge.SPLITSKI MALI BALUN ŽIVI VJEČNO A POGOTOVO VETERANSKI