1. liga veterana
Sinoć Grad tj.Mornar razbili Jako 5-1,iako je Jako igrao oslabljen bez Kukija,Šele i Matića nikako nemogu razumit onako beskrvnu igru Jakovaca koda pojedince nije briga izgubili oni 1-0 ili puno više jednostavno igraju ko stare kenje bija sam ljut ka pas na tribinama jednostavno su bii negledljivi,znate kakvi su bili kad su uspili naljutit golmana Šegu koji je čak tija napusti branku kad su njega uspili naljutit onda znate koja je ura.SPLITSKI MALI BALUN ŽIVI VJEČNO A POGOTOVO VETERANSKI
Jako, hvala na informaciji. Ja sutra nemam 5 igrača a ne odgađam utakmnicu jer zahtijev nebi bio temeljem na Pravilniku. Sječam se kad je i tvoja ekipa igrala protiv nas a falilo joj je više igrača. Utakmnice se ne mogu odgađati dogovorom ekipa već isključivo Povjerenik može ih odgodit temeljem Pravilnika.
Jučer smo igrali protiv Čistoće i izgubili 4:2, šta reči o utakmnici teško igrat sa drugom postavom, Joke vratar nam je igra beka. Da bar Pirija nije kasnija po 1.poluvremena.
Gleda sam još utakmnicu jadransko i Grad, Jadransko nekako posustaje, teško igraju kad trebaju dobit iako su imali svojih šansi ali nije ih gol tija.
Utakmnica Zorzi-Elektroprenos. Ža mi je Zorzija toliko se trude i dobro igraju ali nikako ih neće rezultat 2 autogola i penal. Kad smo kod penala neki kažu da je bija a neki da nije. Problem je u tome što su preveć različiti kriteriji sudaca. Mikulić ima jedan kriterij, drugi drugi, treći treći i tako to. Inaće ovi stariji suci su po meni puno bolji od mlađih. Vuković je možda najkvalitetniji ove godine a dogodine zbog godina nebi smija sudit.
Još Vagabundo-Oaza, Vagabundo dobar, konkretan, a o Oazi šta reć, gledajući njihov potencijal i ono šta pružaju kao ekipa to je u totalnoj suprotnosti.
Gleda sam još utakmnicu jadransko i Grad, Jadransko nekako posustaje, teško igraju kad trebaju dobit iako su imali svojih šansi ali nije ih gol tija.
Utakmnica Zorzi-Elektroprenos. Ža mi je Zorzija toliko se trude i dobro igraju ali nikako ih neće rezultat 2 autogola i penal. Kad smo kod penala neki kažu da je bija a neki da nije. Problem je u tome što su preveć različiti kriteriji sudaca. Mikulić ima jedan kriterij, drugi drugi, treći treći i tako to. Inaće ovi stariji suci su po meni puno bolji od mlađih. Vuković je možda najkvalitetniji ove godine a dogodine zbog godina nebi smija sudit.
Još Vagabundo-Oaza, Vagabundo dobar, konkretan, a o Oazi šta reć, gledajući njihov potencijal i ono šta pružaju kao ekipa to je u totalnoj suprotnosti.
Napokon i moji Jakovci odigrali dobro i kvalitetno dobili Jadransko 3-2,odigrali su dosta i borbeno valjda su kritike sa tribina urodile plodom,vratili se Šele i Računica odma je to bolje iako su i ostali bili solidni pogotovo Kike i Balaja šteta što se Šego ozljedija ima 4 punto poviše oka ali je sve Ok,Edinjo ga solidno zaminija,Kuki isto solidan ali morom ga kritikovat kod akomuliranog falija branku par metara,valjda će sad svi ponovo proigrat.Trgovci dobili Pletionu 3-0 iako je Pletiona čak bila i bolja prvo poluvrijeme ali je na kraju Vuka to riješija sa par ludilo poteza,nekako mi se čini da igraju bolje bez Tomičića iako je on kralj ove lige,sad su u maloj prednosti valjda će bit prvi na kraju Šamadan je to i zaslužija koliko čovik ulaže u ovu ekipu zadnjih godina vrime mu je da osvoji titulu.Ako već moji Jakovci ne budu prvi volija bi da oni to osvoje.SPLITSKI MALI BALUN ŽIVI VJEČNO A POGOTOVO VETERANSKI
Je Bačo Jakovci su odigrali odličnu utakmicu odma se vidi da to izgleda bolje sa Šelom iRačunicom.
Šegi želim da se šta prije oporavi, a moji trgovci konačno zasjeli na prvo misto.
Bilo je još par dobrih utakmica Zorzi-Ramljane 0:3 iako rezultat vara Zorzi odigra dosta dobro ali nemaju sreče.Grad dobia Trentona 3:1 Moka igra fantastično, ai Naš Prka je u formi (zabija ponovo)
Šegi želim da se šta prije oporavi, a moji trgovci konačno zasjeli na prvo misto.
Bilo je još par dobrih utakmica Zorzi-Ramljane 0:3 iako rezultat vara Zorzi odigra dosta dobro ali nemaju sreče.Grad dobia Trentona 3:1 Moka igra fantastično, ai Naš Prka je u formi (zabija ponovo)
Trgovci-Elektroprijenos 4:2, lagana pobjeda trgovaca, Trenton dobia Jadransko 2:1 zasluženo borilisu se iako nisu imali
rezervu Čićo odigra dobru utakmicu,Lovrič također, Expres line-Grad 0:0, Expres nešto bolji Prka odličan ali fali realizacija
(igra je ozlijeđen) jako dobilo Zorzi 3:2, prvenstvo se zakuhava . U utorak bitna utakmica Trgovci-Ramljane ako trgovci dobiju teško da ih ko može zaustaviti.
rezervu Čićo odigra dobru utakmicu,Lovrič također, Expres line-Grad 0:0, Expres nešto bolji Prka odličan ali fali realizacija
(igra je ozlijeđen) jako dobilo Zorzi 3:2, prvenstvo se zakuhava . U utorak bitna utakmica Trgovci-Ramljane ako trgovci dobiju teško da ih ko može zaustaviti.
Svako prvenstvo drugi dio nam fali po 3-5 igrača,igrali smo svi osim Lovriča iz lige 45 i to bez rezerve, neočekivano smo dobili bodove. Gleda sam još Expressline začudija me Miki koliko može trčat odigra je u nevjerovatnom tempu utakmnicu, mislim da im je bija ključan igrač. Od grada sam više očekiva, ipak se samo na moć a bez koncepcije ne može dobit svaka utakmnica. Ramljane prejake za Bašić rasvjetu, treba se striktno na 20 cm igrat na Granića, suviše je moćan za stat na dva metra od njega. Lipo mi je bilo vidit drugi gol Kliškića, pravi meštar malog baluna. Drugo nisam gleda a rezultati očekivani.
Nisam tija komentirat do sada ovo kolo jer sam očekivao da će neko od dušebrišnika ove lige zbog kojih smo odustali ove godine komentirati ružni i brutalni start igrača Čigre na igrača Svetog Jakova NAMJERNO NE SPOMINJEM IMENA,gdje je došlo do lomljena nosa,kada je naš igrač lani napa suca diglo se po lige da nas izbace iz lige a sad niko ni slova žalosno,moram još reć da u toj sezoni osim tog glupog incidenta niti jedan naš igač nije pauzira niti radi tri žuta.Popratite malo listu kartona u zadnje dvi-tri sezone pa će te vidit da uvik isti igrači dobivaju kartone ali oni su cviće a nas je trebalo satrat jer smo bili najbolji u te dvi sezone i kad smo mi igrali uvik je bilo svita a i naše su se utakmice davale i na lokalnoj televiziji.Sad mi je možda i drago šta više ne igramo kad sve ovo vidim ali dolazim gledat ovu ligu jer je zaista najbolja u gradu i ima se šta vidit a i imam za koga navijat Jaku i Trgovce i nadam se da će neko od njih uzet titulu.SPLITSKI MALI BALUN ŽIVI VJEČNO A POGOTOVO VETERANSKI
Derbi je ispunija sva očekivanja pogotovo prvo poluvrijeme možda najbolje ove godine.Ramljane povelo 1-0 imalo još dvi mrtve šanse i onda se raspalo,najprije greška obrane za 1-1,onda Nike slomi kičmu dvojici za 2-1 itreći gol su primili iz akomulacije 40 sekundi prije kraja poluvremena.Kod tog 6 faula čovik se izvinjava Niki zbog faula a cila klupa Ramljana skače ko oparena nemoš virovat sami su krivi za preokret Trgovaca.U drugom poluvremenu došla je do izražaja tehnika i snaga Trgovaca i rutinski su priveli utakmicu kraju,na tribinama dosta svita što je još jedan dokaz o kvaliteti lige,Trgovci su napravili veliki korak prema tituli i sad sami odlučuju.U drugoj utakmici Jako dobija Trentona 3-0 iako je Trenton triba povest 2-0 u prvoj minuti onda majstor Šele zabije pod prečku Šego zaključa branku a moj Kuki prvi put pogodi okvir gola i odma gol bravo.Trenton nije zaslužija ovoliki poraz ali to je mali balun,izgleda da Jako igra bolje kad ih je manje puno su borbeniji i konkretniji.SPLITSKI MALI BALUN ŽIVI VJEČNO A POGOTOVO VETERANSKI
Slažem se s tobom, odigrali smo dosta disciplinirano iako je u drugom dijelu se vidio nedostatak klupe pa smo malo pali u tempu.
Izgleda na vrhu nema promjena osim što smo mi pretekli Ramljane, iskreno sam očekivao da bi Ramljane mogle dobiti Trgovce, ali na kraju su iz svojih grešaka lako primili golove.
Čistoća se diže iz pepela razbili su Svetog Jakova, mogli bi oni još koga iznenaditi da na njima razbiju zube, možda koji od favorita ako ih olako shvate.
Izgleda na vrhu nema promjena osim što smo mi pretekli Ramljane, iskreno sam očekivao da bi Ramljane mogle dobiti Trgovce, ali na kraju su iz svojih grešaka lako primili golove.
Čistoća se diže iz pepela razbili su Svetog Jakova, mogli bi oni još koga iznenaditi da na njima razbiju zube, možda koji od favorita ako ih olako shvate.
Najgore je onako glupo primit prva dva gola. Dva auta, 2 gola, treći korner opet gol. Na prekide umisto da zatvorimo prostor naši igrači čuvaju njihove vanjske. Prvi gol Šele i ja sami u 6 metara, majstorski iz prve gol. Drugi, niko od naših u 6 metara, njihov Jašo sam ulazi i daje gol. Igramo 100 godina balun i tako se loše postavimo, to mi ne ide u glavu. Čistoća OK. Vagabundo?njih ne razumin, stalno igraju a nikako da se maknu od zadnjih mista.