FAQ  •  Registracija  •  Login

1. liga veterana

<<

bacoST

Član

Post 07 tra 2010, 07:58

Sinoć Trgovci zasluženo dobili Osiguranje i tako osvojili titulu na čemu im iskreno čestitam zaslužili su ipak su ove godine bili najbolji.Čestitam mom bivšem suigraču Vuki na trećoj osvojenoj tituli sa tri različite ekipe time je pokaza da je jedan od najboljih,Nike je još jednom dokaza da je kralj malog nogometa druga titula zaredom,ali velike čestitke i Vladi Šamadanu voditelju Trgovaca napokon je osvojija titulu žaslužija je bez obzira šta ko mislija o njemu.Sada slijedi kup nadam se da će bit zanimljiv ka i svake godine,neka bude i koje iznenađenje tako da ova sezona završi na najbolji način.
<<

Varoš

Novi član

Post 07 tra 2010, 12:27

Bačo hvala na čestitkama, mislim da smo (trgovci)ove godine osvojili titulu zasluženo.Ja sam uvik govoria najbitnije je svkau
utakmicu uči max. ozbiljno i da ekipa kroz cilu sezonu dolazi a ne da se nakon kojeg poraza raspadne kao što je bilo ove godine
u našoj ligi, neke ekipe su me razočarale... Mi čemo pokušati još ove dvi utakmice dobit tako da i tu napravimo rekord a nadam se da čemo probit i granicu od 100 golova.Pozdrav svima
<<

JAKO

Novi član

Post 22 tra 2010, 05:55

Čestitam Trgovcima na osvojenom prvenstvu jer su ove sezone bili najbolja ekipa i zasluženo osvajaju titulu.
SPLITSKI MALI BALUN ŽIVI VJEČNO A POGOTOVO VETERANSKI
<<

bacoST

Član

Post 27 tra 2010, 07:25

Pa red bi bija da se na kraju malo i komentira sezona.Po meni sasvim zaslužena osvojena titula ekipe Trgovaca,najveće razočarenje s obzirom na sastav Jako,najbolji igrači Nikola Tomičić i Moka Mornar,ugodno su iznenadile ekipe Exspres Line i Miki Maus,suđenje je moglo bit puno bolje,žalosti me što je bilo previše grubosti kojih ova liga ne zaslužuje neke igrače i voditelje je tribalo puno strožije kažnjavat,žao mi je što je ispala ekipa Oaze super korektna ekipa koja je uvik težila nadigravanju,ali šta je tuje,virujem da će iduča sezona bit bolja jer čujem da će se neke ekipe dosta pojačat a kako čujem i ove ekipe šta dolaze iz 2 lige nisu loše,toko da ova liga opet može ponit epitet najbolje lige u savezu.što i zaslužuje.SPLITSKI MALI BALUN ŽIVI VJEČNO A POGOTOVO VETERANSKI
<<

miho

VIP član

Post 03 svi 2010, 07:10

u četvrtak u 16-30 ramljane-elektroprijenos veliki derbi dva prvoligaša u prvom kolu kupa.posli toga Issa-Gallo vječni derbi bodula
Alistair McCoist
Prethodni

Vrati se na: Sezona 2009/2010