FAQ  •  Registracija  •  Login

1. liga veterana

<<

bacoST

Član

Post 24 pro 2009, 08:33

Sinoć Varoš u Spaladium areni razbija Pletionu 6-1,čudo od starih aseva Varoša predvođeni voditeljem Burićem koji se pokaza da ima nosa za voditeljski posal stavija Grgicu Kovača na beka i pogodija čovik namistija prva tri gola,ali ono šta su sve odigrali Rašo,Šele,Vuka,Poma,meštar Vina,Škaro i na branci Šego odavno nisam vidija na malom balunu bili su pervezno dobri gušta sam gledat neznam kad će opet neko tako odigrat protiv dobrog protivnika,Pletiona skoro kompletna pojačana golmanom Jokom iz Trentona,Franom Bučanom,jednim iz Elektoprijenosa,Pajo na tribinama je komentira da okad on prati Pletionu da ih niko nije ovako razbija svaka čast Varošanima posli utakmice sam prvi put iskreno zažalija šta nismo u ligi veterana bilo bi im svima gadno protiv ovakvog Varoša.SPLITSKI MALI BALUN ŽIVI VJEČNO A POGOTOVO VETERANSKI
<<

Varoš

Novi član

Post 24 pro 2009, 08:42

Moram pohvalit ekipu Varoš +40g. na turniru u Spaladium Areni. Odigrali su fantastičnu utakmicu protiv ekipe Pletione i dobili
glatko 6:1 Utakmica puna ritma svi su igrali odlično a pohvale također i voditeljima Varoša Bukiju i Bači
Pozdrav svima i sve najbolje za božične blagdane!
<<

JAKO

Novi član

Post 24 pro 2009, 13:20

Čestitam Varošu na glatkoj pobjedi, Baćo je dokaza da igra srce i želja a ne neka imena koja moraju igrati radi obaveze.
Neka Varoš osvoji Spaladiuma, a Mickey Mouse Kutiju šibica, e je bi to bija praznik za nas veterane.

SPLITSKI MALI BALUN ŽIVI VJEČNO A POGOTOVO VETERANSKI
<<

lero

Novi član

Post 27 pro 2009, 14:51

Čestit Božić i sritna Nova godina!
Jadransko je ekipa koja nije atraktivna ali je uvik čista obraza, stoga većini u dvorani nije simpatična.
Moga bi na dugo i široko, ali glede utkmice sa Miki Mausom moram odgovorit na negativne napise priko foruma.
1. Niko iz Mikija nije kontaktira voditelja ekipe Ivana Jurića
2.Niko iz Saveza nije kontaktira voditelja ekipe
3.Jadransko je sutradan igralo kup u Solinu di brani 1 misto i nije tražilo odgodu (u 4 dana 3 utakmice)
TO JE JEDINA ISTINA
Volija bi čut komentar g. Radića na ovaj moj osvrt.
<<

josip_radic

Stari član

Post 27 pro 2009, 15:31

Odmah odgovor:

Osobno ja sam kontaktirao vašeg predstavnika Tadiju Mamića za kojeg mi tajnica ASnkica kazala da je alfa i omega Vaše ekipe. Ako sam kontaktirao krivu osobu, moja isprika...

Pozdrav!
<<

trenton

Novi član

Post 05 sij 2010, 21:49

Čitam, ovo u vezi odgoda utakmnica. Pravilnikom je jasno kazano u kojim slučajevima se može utakmnica odgađat i povjerenik natjecanja se treba tog pridržavat. Nama je bila određena zaostala utakmnica protiv Jadranskog u terminu kad nam 3 igrača nisu mogla igrat, prvi bekovi, pa se nismo bunili. Zamislite da je Jadransko igralo bez bekovskog para. Osim toga, kod te utakmnice, udre balun Prkića u glavu, Prkić je ostao na nogama, balun se odbije do Lovrića na 6 metara od branke, sudac zaustavlja igru da vidi šta je s Prkićem a balun ulazi u gol. Toliko o suđenju.
Još bih spomenuo suspenziju Prkića od strane Udruge. Prkića su suspendirali da igra za našu ekipu jer je kao delegat u tamo nekoj 4 ligi ostao dužan neku lovu.
Pa šta moja ekipa ima s tim, ovi iz Udruge su sebe trebali kaznit šta su mu povjerili taj novac i šta dozvoljavaju takav način isplate.
Pitao sam ih temeljem kojeg članka u Disciplinskom pravilniku je suspendiran. Muk, nema tog članka. Mogli su provest postupak pa ga izbacit iz Udruge a ne ovako bez postupka da bi opravdali svoj nemar kažnjavat ekipu. Još su mi rekli da se ja pobrinem da vrati lovu.
Ovaj način plačanja ekipa je bio uspostavljen da mladim ekipama bude manji trošak za natjecanje ali tad je bilo rečeno da Udruga sa tim novcem nema ništa inaće ulazi u veliki financijski prekršaj. Dakle kako Prkića treba izbacit iz Udruge za neki novac sa kojim Udruga nebi trebala imati nikakvu vezu. A ako on nanosi štetu Udruzi onda i onaj koji mu je omogučio to bi trebao bit izbačen.
Očito se u Udruzi radi po svojevolji određenih ljudi bez obzira na pravilnike.
Najvjerovatnije ću iduću sezonu povući ekipu iz lige i igrat Solin, ovo me sve više zamara.
<<

VAGABUNDO

Novi član

Post 06 sij 2010, 23:26

Vagabundo osvajač jakog novogodišnjeg turnira u Solinu!U finalu smo pred prepunom dvoranom dobili kompletnu Pletionu sa Malvasijom 1:0.
Ivica Điđi Đogaš najbolji igrač turnira a Vedran Čović najbolji vratar.Fanatičnom borbenošću i zalaganjem osvojili smo ovaj turnir i pokazali smo da i prava klapa bez plaćenika i zvijezda može daleko dogurati.Posebna pohvala našem voditelju legendi Ivici Vilenici Gumi koji nas je maestralno vodio i sa ovim trofejem postao najtrofejniji trener u povijesti kluba.I na kraju moram pohvaliti Solinsku ekipu koja je organizirala ovaj turnir i uložila dosta truda i slobodnog vrimena da ovaj turnir bude u rangu Splitskog ako ne i bolji.

Pozdrav svima!

KUP JE NAŠ!
Zadnja izmjena: VAGABUNDO; 06 sij 2010, 23:29; ukupno mijenjano 1 put/a.
<<

dena

Česti član

Post 06 sij 2010, 23:39

doša san na kraj finala veterana nisan vidija puno od utakmice osim da su zadnje 2-3 minute ovi napadali ko ludi a ovi se uspili obranit i osvojili i njaći je onaj koji samo radi faule. a finale mladih je bilo bezvezna nabijačina i faul na faul cilu utakmicu. a i to je mali balun. ćestitke pobjednicima.
<<

veteran

Novi član

Post 07 sij 2010, 14:51

trenton napisao:Čitam, ovo u vezi odgoda utakmnica. Pravilnikom je jasno kazano u kojim slučajevima se može utakmnica odgađat i povjerenik natjecanja se treba tog pridržavat. Nama je bila određena zaostala utakmnica protiv Jadranskog u terminu kad nam 3 igrača nisu mogla igrat, prvi bekovi, pa se nismo bunili. Zamislite da je Jadransko igralo bez bekovskog para. Osim toga, kod te utakmnice, udre balun Prkića u glavu, Prkić je ostao na nogama, balun se odbije do Lovrića na 6 metara od branke, sudac zaustavlja igru da vidi šta je s Prkićem a balun ulazi u gol. Toliko o suđenju.
Još bih spomenuo suspenziju Prkića od strane Udruge. Prkića su suspendirali da igra za našu ekipu jer je kao delegat u tamo nekoj 4 ligi ostao dužan neku lovu.
Pa šta moja ekipa ima s tim, ovi iz Udruge su sebe trebali kaznit šta su mu povjerili taj novac i šta dozvoljavaju takav način isplate.
Pitao sam ih temeljem kojeg članka u Disciplinskom pravilniku je suspendiran. Muk, nema tog članka. Mogli su provest postupak pa ga izbacit iz Udruge a ne ovako bez postupka da bi opravdali svoj nemar kažnjavat ekipu. Još su mi rekli da se ja pobrinem da vrati lovu.
Ovaj način plačanja ekipa je bio uspostavljen da mladim ekipama bude manji trošak za natjecanje ali tad je bilo rečeno da Udruga sa tim novcem nema ništa inaće ulazi u veliki financijski prekršaj. Dakle kako Prkića treba izbacit iz Udruge za neki novac sa kojim Udruga nebi trebala imati nikakvu vezu. A ako on nanosi štetu Udruzi onda i onaj koji mu je omogučio to bi trebao bit izbačen.
Očito se u Udruzi radi po svojevolji određenih ljudi bez obzira na pravilnike.
Najvjerovatnije ću iduću sezonu povući ekipu iz lige i igrat Solin, ovo me sve više zamara.

Poštovani,

nitko se neće ljutit ako povučete svoju ekipu u Solin, stvarno je šteta da se zamarate !
<<

mali balun

Novi član

Post 07 sij 2010, 18:26

Može li se ažurirat sljedeće kolo da znamo kad se igra?
<<

trenton

Novi član

Post 07 sij 2010, 19:47

Vezano za utakmnicu Jadransko i Micky Mouse kopija Natjecateljskog pravilnika:
Članak 18.
Utakmicu može odgoditi jedino Povjerenik natjecanja. Razlozi odgode mogu biti: nemogućnost sportskog terena za odigravanje utakmnice, dan žalosti, odlazak momčadi na natjecanje višeg nivoa u organizaciji UMN-a, smrt, pogreb člana momčadi ili člana obitelji, bolest većeg broja igrača (4 igrača), odlazak na natjecanje važnog karaktera.
Dakle Povjerenik natjecanja je mogao uvažiti, bez pitanja predstavnika Jadrankog, molbu M.M.
<<

trenton

Novi član

Post 14 sij 2010, 17:46

Danas su mi rekli igrači iz ZZ ISa 45, liga 45, da im sponzor nije uplatio ligu ni jednu ratu pa da su izbačeni.
Nije mi jasno kako su odigrali 14 kloa a nisu platili ligu kad jasno stoji kad se treba platit liga.
Oće li sada odgovorni za to šta su ih pustili igrat nadoknadit trošak. Da li ima još takvih ekipa? Da li se prema nekom postupa blagonaklono a nekom po pravilu ili čak mimo njega kazni.
Zato predlažem da se objavljuje popis ekipa koje nisu uplatile članarinu do određenog roka.
Također govore u dvorani da je Jako otkaza utakmnicu jer se tako dogovorio sa protivnikom, a navodno da su mu neki igrači išli na skijanje. Možda je to samo prića ali i sam sam imao prilike da me zovu iz kancelarije da bili pristao na neodigravanje utakmnice. Na to sam im odgovorio da pogledaju članak 18. kako se odgađaju utakmnice.
Molio bi Radića da odgovori na ovo jer se inaće javlja ako neko kritizira rad Udruge.
<<

goldenko

Novi član

Post 16 sij 2010, 01:00

josip_radic napisao:Odmah odgovor:

Osobno ja sam kontaktirao vašeg predstavnika Tadiju Mamića za kojeg mi tajnica ASnkica kazala da je alfa i omega Vaše ekipe. Ako sam kontaktirao krivu osobu, moja isprika...

Pozdrav!

čini mi se da u trentona bolje poznaju pravilnike ovog natjecanja nego oni šta provode natjecanje.Ajde Radiću pročitaj šta si napisa pa staut pa onda opet šta si napisa pa se ispričaj leru i osiguravateljima jer su oni ovdi najmanje krivi.
<<

kun1gic

Česti član

Post 16 sij 2010, 01:17

uvatili veterani u đir i ne puštaju. nebi ja vodija ovi savez za sve pare svita. meni se ovo pari da se ove šta nas vode prca namjerno sad kad je sve bolje da se oni maknu pa da dođu opet oni isti ili slićni onima koji su od ovoga našega saveza bili napravili cirkus da mi se gadilo igrat.
sad baren znam koliko mi je liga navrime pa znam da suci ne kasne na utakmice pa vidim da se neki suci kazne kad i kad pa igram termine podjednako u 3 ure , u 4 ure u 5 uri. a ne ko prije da neki koji su bolji sa vladajućima igraju u najbolje ure a mi uvik one prve ili zadnje utakmice. ne čitan pravilnike ni statute niti me briga za to ali znam da se ove budale šta se tuču kažnjavaju puno i zbog svega toga ja sam za ovu upravu dokle god radi ovako pošteno. a radić je gori od svih šta se uopće javlja na ovi forum i raspravlja.
<<

JAKO

Novi član

Post 17 sij 2010, 12:31

Gospodine Karninčiću
Na vaše odgovore rekla kazala po dvorani moram vam reći da ekipa Jako Sport nije otkazala utakmicu radi nikakvog skijanja nego smo iz fer pleya prema ekipi Grad Split pristali na odgodu utakmice jer je mene osobno kontaktirao Ozren iz udruge jer je Grad Split tražio da odgodimo jer njihovih igrača nema.
Tako da ne komentirate nešto u što niste sigurni ili čuli po dvorani.
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Sezona 2009/2010