1. liga veterana
Jako zanimljivo kolo, ne pamtim izjednačenost tablice već dugo vrimena.JADRANSKO ispustilo važne bodove protiv TRGOVACA,JAKO tone u duboku krizu očito je da nemaju kvalitet nositi se sa provjerenim mejstorima malog baluna,PLETIONICI fali pravi napadač da razmišlja o tituli a Milun brani to je čudo svaka mu čast.Trenton uzeo važne bodove Baturini iHrgoviću igraju sve bolje,PRKIĆ lječi preponu da bude spreman za derbije koji sljede TRGOVCI I JADRANSKO ako mu ŽIŽA da minutažu.GRAD jako opasan zagorčat će svakome šteta što su u bodovnom zaostatku MOKA LETI.Dobro je doći pogledat utorkom majstore malog baluna te se nadam da će se prijaviti dosta jakih ekipa na turnir veterana 21.12,na Gripama.Dajte koji komentar više ZDRAVI I VESELI BILI.
Trenton-Trgovci 1-1 tvrda utakmica klasična Trentonovska gol Prkića za 1-1 velemajstorski napokon smo dočekali i njegov gol,iako su obje ekipe imale neke šanse najrealniji ishod uakmice,Trenton nije ponovio grešku Jadranskog već su strpljivo čekali.Bašić rasvjeta sa Baturinom dobila Exspres line 3-2,moji Jakovci dobili 6-1 Čistoću,malo su se mučili prvo poluvrijeme mogli su i primit koji gol na kraju sve dobro prošlo aiko su opet bili neozbiljni drugo poluvrijeme pogotovo Šetka što me iznenadijo nije on takvi moga je dat par golova šteta.Kuki izgleda da zaista bez tebe ne mogu daj više koji gol pa da utisak bude još bolji.Ostale rezultate ne znam jer je bilo ladno u dvorani pa sam iša ča.Sutra veterani Hajduka protiv Torcide u 17 sati u maloj dvorani na Gripama dođite pogledajte bit će interesatno.SPLITSKI MALI BALUN ŽIVI VJEČNO A POGOTOVO VETERANSKI
Ostatak rezultata je otprilike ovakav. Ako fali koji gol ne zamirite, godine čine svoje.
2:1 Oaza - Zorzi (utakmicu obilježija pobjednički gol 10 sec. prije kraja)
2:4 Pletionica Ivkovic - Elektroprijenos (utakmica s nekoliko preokreta: 1:0 1:2 2:2 2:4)
1:1 Mickey Mouse G.O. Mamic - Grad Split (utakmica s dosta ritma, puno galame i sudačkih grešaka)
1:2 Sveti Jakov - MNK Ramljane (na utakmici od svega najupečatljiviji sudačke greške)
3:1 Jadarnsko osiguranje - Vagabundo (OVO JE REZULTAT I. POLUVREMENA)
2:1 Oaza - Zorzi (utakmicu obilježija pobjednički gol 10 sec. prije kraja)
2:4 Pletionica Ivkovic - Elektroprijenos (utakmica s nekoliko preokreta: 1:0 1:2 2:2 2:4)
1:1 Mickey Mouse G.O. Mamic - Grad Split (utakmica s dosta ritma, puno galame i sudačkih grešaka)
1:2 Sveti Jakov - MNK Ramljane (na utakmici od svega najupečatljiviji sudačke greške)
3:1 Jadarnsko osiguranje - Vagabundo (OVO JE REZULTAT I. POLUVREMENA)
Ramljane-Bašić 7-5 golmani ajme majko,Jadransko-Trenton 1-0 tvrda teška i nervozna utakmica obe ekipe falile po akomulirani Trenton 8 sekundi prije kraja Prka falija 3 šanse prije da je golman obranija bija je raspoložen šteta da nije da gol mora minjat ekipu definitivno Trenton nije za njega,Jakovci pamet uglavu u utorak Elektroprijenos je u naletu igraju dobro bit će zanimljiva utakmica.SPLITSKI MALI BALUN ŽIVI VJEČNO A POGOTOVO VETERANSKI.PS.Čigra prošla dalje u Zagrebu na kutiji svaka čast.
Sinoć opet par dobrih utakmica.Jadransko-Čigra 5-0 Čigra igrala bez prve momčadi tražili su odgodu jer danas igraju na kutiji za ući u 8.Ako je istina da nisu dobili odgodu od saveza nije u redu jer su se utakmice odgađale radi manjih razloga ipak su oni jedina ekipa iz udruge koja je na kutiji trebalo im je izać u susret pogotovo ako su to najavili prošlu sedmicu.Pletiona-Ramljane 3-2 dobra utakmica Pletiona se vratila nakon 0-2 čak su falil i penal prava utakmica.Jako-Elektroprijenos 1-1,moji Jakovci bez Pralije izuzetno borbeni odigrali su obranu skoro za peticu,pogotovo Kuki nikad bolji izgleda da mu lov godi,bravo svi su bili dobri pogotovo drugo poluvrijeme di su imali par šansi,Elektroprijenos se bunija kod gola mi sa tribina nismo mogli vidit,valjda je sudac nesto krivo odsudija kod auta za Jakovce,realno je završilo.Trenton bez Prkića-Vagabundo2-2 odlična utakmica Trenton vodija 2-0 borbeni Vagabundovci zasluženo uzeo bod.Trgovci-Exspres line 3-2,starci iz exspresa zaslužiji barem bod igrom su iznenadili sve na tribinama.Svim veteranima želim sretan BOŽIĆ i uspješnu novu godinu vidimo se dogodine na tribinama.SPLITSKI MALI BALUN ŽIVI VJEČNO A POGOTOVO VETERANSKI
bacoST napisao:Čigra igrala bez prve momčadi tražili su odgodu jer danas igraju na kutiji za ući u 8.Ako je istina da nisu dobili odgodu od saveza nije u redu jer su se utakmice odgađale radi manjih razloga ipak su oni jedina ekipa iz udruge koja je na kutiji trebalo im je izać u susret pogotovo ako su to najavili prošlu sedmicu.
Nažalost, priča se kao i uvijek sve i svašta... Neke stvari valja raščistiti: MM je zamolio za odgodu zbog kutije koju igra u srijedu. Naravno, i mi smo ljudi, iako to nije u skladu s propzicijama, ja dam prijedlog Povjereniku (i svi članovi UO) odgodimo im, zašto ne, izađimo u susret, ali ta utakmica mora biti odigrana do 11.01. (početak drugog dijela prvenstva i završetak prijelaznog roka). Termina imamo koliko hoćemo, pa zašto ne. Međutim kada smo pitali ekipu Jadranskog da odabere dan igranja od 27.12 2009. do 11.01.2010 kada bi odigrali utakmicu dobili smo odgovor da se oni u tom terminu nikako ne mogu skupiti i da jedva čekaju kraj polusezone da izbace nogomet iz glava... Nakon toga, s obzirom da nema čisto i jasno opravdanog razloga za odgodu, Povjerenik nije imao izbora nego odbiti zahtjev ekipe Mickey Mouse.
Eto, tako je to bilo, točno tako, baš sam pričao sa gosp. Maračom u ponedjeljak i kazao mu da će se sigurno po dvorani pričati da Udruga nije željela odgoditi utakmicu, a to nije točno!
Živili.
Jako-Elektroprijenos 1-1,moji Jakovci bez Pralije izuzetno borbeni odigrali su obranu skoro za peticu,pogotovo Kuki nikad bolji izgleda da mu lov godi,bravo svi su bili dobri pogotovo drugo poluvrijeme di su imali par šansi,Elektroprijenos se bunija kod gola mi sa tribina nismo mogli vidit,valjda je sudac nesto krivo odsudija kod auta za Jakovce,realno je završilo.
Kod dosuđenog auta sudac je diga ruku i reka Odaku da se odmakne na pet metar-dok se Odak micao unazad, a bez znaka suca, izveden je aut i Butorović je dao gol! To je razlog zašto smo se bunili( a vi ostali prosudite da li je to u duhu pravila), utakmica je inače bila izuzetno korektna i fer, nama je nedostajalo malo da pobijedimo,a opet sve čestitke Jaku na fer i korektnoj utakmici. Tek je završio prvi dio, dugo je do kraja i prvak se neće znati do zadnjeg kola! Naka na kraju prvak bude najbolji!
SVIMA SKUPA ČESTIT BOŽIĆ I SRITNA NOVA 2010!
Nije pivo pošto je bilo!
Kod dosuđenog auta sudac je diga ruku i reka Odaku da se odmakne na pet metar-dok se Odak micao unazad, a bez znaka suca, izveden je aut i Butorović je dao gol! To je razlog zašto smo se bunili( a vi ostali prosudite da li je to u duhu pravila), utakmica je inače bila izuzetno korektna i fer, nama je nedostajalo malo da pobijedimo,a opet sve čestitke Jaku na fer i korektnoj utakmici. Tek je završio prvi dio, dugo je do kraja i prvak se neće znati do zadnjeg kola! Naka na kraju prvak bude najbolji!
SVIMA SKUPA ČESTIT BOŽIĆ I SRITNA NOVA 2010!
Nije pivo pošto je bilo!
Smatrm da je gol koji smo postigli sasvim regularan, dok nitko nije spomenija gol što nam je poništen iz suca znanom razlogu, ali što je tu je . Utakmica vrhunska i čestitam elektro prenosu na odigranoj fer i korektnoj utakmici. Vračaju se na šampionski niz i nisu ništa slabiji bez Tomičića jer sad igraju više kao kolektiv.
Što se tiče utakmice Jadransko - Mickey Mouse, nije Jadranskom na čast što nije htio dati odgodu jer lipo je biti prvi na tablici ali ako ta titula dođe na ovakvi način neka ih je sram.
SPLITSKI MALI BALUN ŽIVI VJEČNO A POGOTOVO VETERANSKI
ČESTIT BOŽIĆ I SRITNA NOVA 2010!
Što se tiče utakmice Jadransko - Mickey Mouse, nije Jadranskom na čast što nije htio dati odgodu jer lipo je biti prvi na tablici ali ako ta titula dođe na ovakvi način neka ih je sram.
SPLITSKI MALI BALUN ŽIVI VJEČNO A POGOTOVO VETERANSKI
ČESTIT BOŽIĆ I SRITNA NOVA 2010!
svaka čast Mickey Mouse radi kutije šibica. a redsi su mogli dat odgodu nije im to na čast pogotovo jer su imali toliko vrimena za odigrat to. a i ovi iz udruge su mogli to odgodit bez da se redse išta pita. kako se nikog drugog ništa ne pita kad se odgađaju utakmice a sad se redse pita. al im lige vode redsi?
sritan božić i nova godina
sritan božić i nova godina