1. liga veterana
Večeras u 20 sati derbi Jako-Udruga malih trgovaca Pralija,Šetka Računica protiv Tomičića,Vuke,Đuzela trebala bi biti vrhunska utakmica.Ja ću navijat za Jakovce i ako dobiju stvarno će bit glavni kandidati za prvaka bit će to dvoboj igrača velikog i malog baluna pa da vidimo ćija majka crnu vunu prede.Samo da i suci budu na visini tako da nebude grintanja posli utakmice ni jednih ni drugih neka pobjedi mali balun.Prijatelju Kukiju poručujem da ode malo na djetu fale oni njegovi euro golovi od lani.SPLITSKI MALI BALUN ŽIVI VJEČNO A POGOTOVO VETERANSKI.
Vrhunska utakmica u kojoj smo za nijansu bili bolji, ali nam je sudac ukrao čisti gol za vodstvo, nije poštovao prednost nego svirao odmah prekršaj, a zna da poslije prednosti može vratiti faul na mjesto gdje je počinjen. Kasnije pravdao da je pogriješio te se opet događaju stvari da nemamo suce za ovakve utakmice.
Šetka i Balajić su odigrali vrhunske utakmice, prvi je stopirao Tomičića, a drugi odigrao vrhunsku obranu.
Pošto je i Jadransko odigralo neriješeno opet smo svi ostali na istim pozicijama te predstoje daljnja uzbuđenja i mogu kazat vrhunska borba za vrh.
Uzbuđenja se nastavljaju te borba za sam vrh, isto tako će biti uzbudljiva borba za ostanak u ligi.
Hvala najvjernijoj publici koja je došla gledati usprkos ligi prvaka i znam da su uživali u vrhunskoj igri.
SPLITSKI MALI BALUN ŽIVI VJEČNO A POGOTOVO VETERANSKI
Šetka i Balajić su odigrali vrhunske utakmice, prvi je stopirao Tomičića, a drugi odigrao vrhunsku obranu.
Pošto je i Jadransko odigralo neriješeno opet smo svi ostali na istim pozicijama te predstoje daljnja uzbuđenja i mogu kazat vrhunska borba za vrh.
Uzbuđenja se nastavljaju te borba za sam vrh, isto tako će biti uzbudljiva borba za ostanak u ligi.
Hvala najvjernijoj publici koja je došla gledati usprkos ligi prvaka i znam da su uživali u vrhunskoj igri.
Rezultat je 2-2 odlična utakmica možda i najrealnije.Trgovcima puno više falija Đuzel nego Jaki Računica.Po meni oba golmana su bila odlična utakmica puna tempa,zaista je bilo gušt gledat,možda je Jako oštečen za gol ali isto tako su suci mogli svirat i 6 faul za Trgovce tako da bi vjerovatno opet bilo nerješeno.Ovakve utakmice su magnet za gledaoce bilo ih je popriličan broj više nego na utakmicama prve hrvatske malonogometne lige,te se još jednom pokazalo da je ovo najbolja liga udruge.Prijatelju Kuki promini patike Vojko te okrenija ko da si na ledu.Trebala bi bit dobra sezona jer se i Čigra pobjedom približila vrhu a i Ramljane će bit tvrd orah,Trenton djeluje puno bolje bez Prkiča valjda se nemože priviknut na njihovu igru,a svaka čast i Exspres lajnu ugodno su iznenađenje do sada,valjda će i ostali malo živnit.SPLITSKI MALI BALUN ŽIVI VJEČNO A POGOTOVO VETERANSKI.
Ma ja neču nikad zamirit Kukiju malo ga štucigajen mora malo smršavit sad su postali super ozbiljna ekipa i stvarno im fali njegov šut izdaleka ima top u nogama valjda će prihvatit savjet,čujem da se Prka ljuti na moj komentar ali dragi Prka ja samo slušam glas naroda ovako svi komentiraju u dvorani a ja prenosim na forum definitivno Trenton nije ekipa za tebe.Eto mene opet sutra u dvorani navijat za bivše suigrače,Vuku,Šelu,Šagu,Bakija,Prku neko od njih će valjda bit novi prvak.SPLITSKI MALI BALUN ŽIVI VJEČNO A POGOTOVO VETERANSKI
Sinoć lagane pobjede Trgovaca i Jake iznenađujući poraz Jadranskog od Elektroprijenosa ali posve zaslužen električari se pomalo vračaju bez pravoga Elektroprijenosa liga nije šta bi tribalo bit stara i dobra je to ekipa.Trgovci sa 5-0 dobili Vagabunda puno rastrčaniji i opušteniji bez Tomičića,teško se ostali igrači privikavaju na njega i tu je najveći problem za sada kod trgovaca ali valjda će to riješit,nemogu svatit zašto se sudac Mikulić onako teatralno ponaša nemora skoro svaku utakmicu koju sudi u veteranima bit glavni na terenu mora bit malo fleksibilniji jer ovo nevodi ničemu. Moji Jakovci lagano dobili Oazu 8-4 trebali su i v iše ovo je bila idealna utakmica da dobro poprave gol razliku kako je krenila liga možda bude odlučivala i gol razlika zato ovakve utakmice treba maksimalno iskoristit jer protivnik je bija bez rezerve i još im je igra voditelj.Definitivno je Šele sinoć pokaza da im je pravo pojačanje,i nezaboravite da se prvenstvo dobija na ovakvim utakmicama,Kuki mora obavezno na kuru mršavljenja,Mujsa na lagane pripreme,a priki Šegi poručujem da nastavi ovako branit uza sve ove dobre igrače u ekipama moje mišljenje da će novi prvak bit ona ekipa koja bude imala boljeg golmana.Čujem da seRašo i neki spremaju da pojačaju bračane u trečoj ligi da skinu moju ekipu sa trona a ja im poručujem da samo dođu jedva ih čekamo.SPLITSKI MALI BALUN ŽIVI VJEČNO A POGOTOVO VETERANSKI
Slažem se s tobom Baćo da s prvenstvo dobija na malim utakmicama, mi jučer lako odradili kolo i trebalo je biti i više da moji drugo poluvrijeme svi pođu napad pa igramo bez obrane šta nije dobro ali to je valjda normalno.
U petak imamo odraditi zaostalu sa Zorzijem pa da se malo odlipimo od Trgovaca, Igramo bez Kukija jer je na putu ali imamo dugu klupu što je bitno za uspjeh te idemo po tri boda.
U petak imamo odraditi zaostalu sa Zorzijem pa da se malo odlipimo od Trgovaca, Igramo bez Kukija jer je na putu ali imamo dugu klupu što je bitno za uspjeh te idemo po tri boda.
Prije naše utakmnice gleda sam Chigru i Basic, Marača a i Vidan su se ove godine dosta digli, igraju ofanzivno ali obrana im nije toliko močna da može izdržat tu igru, zato su od 4:1 došli na 4:4. Naša utakmnica opet je obilovala s dosta naših šansi u prvom poluvremenu. Posli padamo a pogotovo ako povedemo, dozvoljavamo protivniku da nam puno približi igru golu, ekipa nema još samopouzdanja, malo se igrača nudi za primit balun. Pletiona, standardna igra, problem im je ako se zalipiš na igrače, da nemogu uć u kombinacije, tad štekaju, 80% se oslanjaju na bekove.
trenton napisao:Prije naše utakmnice gleda sam Chigru i Basic, Marača a i Vidan su se ove godine dosta digli, igraju ofanzivno ali obrana im nije toliko močna da može izdržat tu igru, zato su od 4:1 došli na 4:4. Naša utakmnica opet je obilovala s dosta naših šansi u prvom poluvremenu. Posli padamo a pogotovo ako povedemo, dozvoljavamo protivniku da nam puno približi igru golu, ekipa nema još samopouzdanja, malo se igrača nudi za primit balun. Pletiona, standardna igra, problem im je ako se zalipiš na igrače, da nemogu uć u kombinacije, tad štekaju, 80% se oslanjaju na bekove.
Sve si lipo napisa osim rezultata?
Kada je ZORZI u petak,u koju uru?
POZDRAV!
Jako-Zorzi 1-1 po prikazanome Zorzi je bija bliže pobjedi Jakovci konfuzni bez pravih rezervi,bez ideje jako loše.Zorzijevci da su bili malo hrabriji vjerovatno bi dobili činjenica je da Jakovci kad nisu kompletni teško igraju osjetija se nedostatak igrača na klupi valjda će im ovo bit dobra škola za nastavak prvenstva,Zorziju svaka čast iako su i oni bili tanki sa klupom.Kuki nemogu ništa bez tebe uvati bar kojeg vepra u lovu da počastiš ekipu.SPLITSKI MALI BALUN ŽIVI VJEČNO A POGOTOVO VETERANSKI
Većeras nekoliko dobrih utakmica pogotovo Čigra Trgovci 1-1 po meni najbolja utakmica do sada svega je bilo pogotovo dobre igre golmani ludilo pogotovo Gazi jedino suci loši stvarno ih nemože čovik nikako razumit šta sude da ih je bilo snimit smijali bi se sami sebi.Jako u tvrdoj utakmici dobija Vagabundo 2-0 moji bivši suigrači Šego i Šele opet najbolji iako ni ostali nisu bili loši Prale je sa ozljedom bija odličan sad počinju ličit na ekipu koja če se borit za prvaka voljda ih je opomenija remi protiv Zorzija Kuki je počeja gađat sve bliže branku valjda će brzo i koji njegov gol sve u svemu nije bilo loše.Jadransko je razbilo Ramljane djelovali su moćno,žao mi je šta nisam moga ostat gledat Trentona i Elektroprijenos trebala bi bit dobra utakmica ipak su to najstariji prvoligaši.Sve u svemu ugodno popodne uz veterane,valjda će se ovako i nastavit.SPLITSKI MALI BALUN ŽIVI VJEČNO A POGOTOVO VETERANSKI