1. liga veterana
Sinoć Jakovci razbili Svetog Jakova 6-0 djelovali su zaista močno napokon igra kakvu trebaju igat odgovorno u obrani močno i razigrano u napadu Pralija i Šetka postaju polako ali sigurno najbolji dvojac napadača u ligi gušt je bija gledat kako se slažu koda igraju 100 godina skupa,Kuki se vidno popravlja,Mujsi fali snage ali se uvik može koristit,oba golmana sigurni,Balaja standardno čvrst,Matić se polako prilagođava na Šelu,a moram pohvalit i sedmu silu tj. voditelja Fabu drža je sigurno sve konce igre puno kvalitetnije ekipa izgleda bez Deje i Jaše,bar je to moje mišljenje sa tribina.Trenton opet dobija bez Prke 4-1 Ramljane,Prkino selo ali moram opravdat Prkinja igrao je za 4 brigadu memorijalni turnir za Andriju Bartulića iaoko je čak i stigao na 2 poluvrijeme ali je u zapisniku bilo 12 igrača Trentona svaka čast na želji da igra protiv svojih.Čigra dobila Vagabunda 6-2 dali su 5 golova iz auta čudo.Grad dobija Bašića,Jadransko dobilo Zorzija,Elektroprijenos dobilo Expres line,Trgovci dobili Čistoću,jedino neznam kako je ostala Pletiona.SPLITSKI MALI BALUN ŽIVI VJEČNO A POGOTOVO VETERANSKI.
Odlična utakmica Mickey Kouse zasluženo dobija, mi s više izglednih prilika ali neće balun u gol dok oni iskoriste dvije kontre na greške naše obrane i dobiju 2 : 0, ali utakmica posli nas Grad Split razvalija Trgovce s 2 : 0 iako je Ferić treba na kraju utakmicu dobit, ali prvi akumulirani mu golman brani a drugi sa 6 metara pogađa stativu,
Jučer je bija sumrak favorita i prvenstvo postaje sve napetije.
Jučer je bija sumrak favorita i prvenstvo postaje sve napetije.
Moj dragi Jako utakmica je zaista bila dobra ali vas je Čigra taktički dobila igrali ste baš onako kako njima odgovara uvatili su vas na široko ostavili dva puta Vidana jedan na jedan čovik to realizira i onda su vas samo čekali vi ste bili previše nervozni pogotovo Prale tili ste brzo dat gol i to vam se razbilo o glavu treba igrat i obranu a ne samo napad.Činjenica je a to se i vidi sa tribina da pojedinci igraju za vas samo zato šta im je Prale šef u RNK Splitu nema tu pravog malonogometnog špirita,i to vam je najveći problem,nema šminkanja u prvoj ligi veterana,trgnite se malo.Za grad su nastupili Moka Mornar i Putnik i odma se vidi razlika zasluženo su dobili Trgovce iako se vidi da Tomičić nije za ovu ekipu jer ga pojedini suigrači ne razume ili ignoriraju prije ovo drugo po meni tu najviše griješi voditelj Trgovaca koji neće ili nezna riješit probleme unutar ekipe,previše nervoze i grintanja.Isti je i problem i sa Prkićem u Trentona kad je u igri teško igraju kad je on na klupi sasvim druga igra koda lete skroz je čudno da je dosad da samo jedan gol Prka makni se odatle to ti je moj savjet.Sad se zakuvalo na vrhu i to će davat draž ovoga prvenstva samo da nebude incidenata čujem po dvorani da će bit i tranfera pa će bit uzbudljivo publike sve više na tribinama i to me veseli sad mi je tek žaj šta nas nema tj.Varoša onda bi bilo pravo pozitivno ludilo bez lažne skromnosti ali zaista falimo ovoj ligi mi smo davali dodatni šug ovoj ligi ali nema veze šta je tuje tuje.SPLITSKI MALI BALUN ŽIVI VJEČNO A POGOTOVO VETERANSKI
dobre utakmice ovo kolo čigra učinila prvenstvo zanimljivim, Grad se diže očekivano još da malo popravu obranu bit će teški svakome,Trenton se izvuka jer Zorzi nije zabio 3 mrtve šanse prka nije u početnom sastavu smješno dobro dok trpi ovo podcjenjivanje i bori se za ekipu te se uklopio u viziju ŽIŽE koja je pogrešna što mu ne igraju najspremniji al vrime će pokazat sve,Trgovci ne dišu kolektivno jer ima puno navodni zvjezda koje se ne miru s činjenicom da moraju zatvarat leđa Tomičiću iprilagodit se njegovu načinu igre ,Jako izleda ima problema protiv ekipa koje se zatvore i igraju malo oštrije malo su žentilni u duel igri te mislu da će im neko skinut gaće kad ih vidi jer oni su napravili karijere kroz nogomet . Uglavnom jako zanimljiva liga do sada te se nadam da će i kontrolori suđenja delegirati najbolje suce za derbije.BAĆO svaka čast na kvalitetnim komentarima stvarno je i varoš igra kvalitetan i lip balun za oko te privlačio malonogometne sladokusce na tribine
vitreni napisao:dobre utakmice ovo kolo čigra učinila prvenstvo zanimljivim, Grad se diže očekivano još da malo popravu obranu bit će teški svakome,Trenton se izvuka jer Zorzi nije zabio 3 mrtve šanse prka nije u početnom sastavu smješno dobro dok trpi ovo podcjenjivanje i bori se za ekipu te se uklopio u viziju ŽIŽE koja je pogrešna što mu ne igraju najspremniji al vrime će pokazat sve,Trgovci ne dišu kolektivno jer ima puno navodni zvjezda koje se ne miru s činjenicom da moraju zatvarat leđa Tomičiću iprilagodit se njegovu načinu igre ,Jako izleda ima problema protiv ekipa koje se zatvore i igraju malo oštrije malo su žentilni u duel igri te mislu da će im neko skinut gaće kad ih vidi jer oni su napravili karijere kroz nogomet . Uglavnom jako zanimljiva liga do sada te se nadam da će i kontrolori suđenja delegirati najbolje suce za derbije.BAĆO svaka čast na kvalitetnim komentarima stvarno je i varoš igra kvalitetan i lip balun za oko te privlačio malonogometne sladokusce na tribine
UŽIVAJTE U NAJBOLJOJ LIGI VETERANA U DRŽAVI
Slažem se Baćo s tobom i meni fali Varoš, ali ovako je doša Šele u nas i to je veliki plus našoj ekipi, imaš pravo da neki igraju priko volje i to ne valja jer ispada da jedini grizu Prale i Šele kako triba.
Moramo se malo smirit u glavama i treba iz ovog poraza izvući pozitivne stvari ako ne mislimo da nam se ovo češće događa.
Grad Split izgleda moćno i biće s njima problema ako budu igrali kao protiv Trgovaca, a što se tiče njih ja mislim ako im se zareda još koji poraz zaredom moglo bi doći do odlazaka iz te ekipe previše se sve vrti oko Tomičića.
MALI BALUN ŽIVI VJEČNO
Moramo se malo smirit u glavama i treba iz ovog poraza izvući pozitivne stvari ako ne mislimo da nam se ovo češće događa.
Grad Split izgleda moćno i biće s njima problema ako budu igrali kao protiv Trgovaca, a što se tiče njih ja mislim ako im se zareda još koji poraz zaredom moglo bi doći do odlazaka iz te ekipe previše se sve vrti oko Tomičića.
MALI BALUN ŽIVI VJEČNO
Sutra dva derbija pogotovo Trgovci-Jadransko ako trgovci izgube teško da će osvojit ligu a Jadransko će se pretvorit u glavnog favorita prvenstva,Jakovci imaju tešku utakmicu protiv Pletione ako se ne stave kako triba i nešto ne promine u glavi teško njima.Još jedno lipo popodna sa veteranima tribalo bi pogledat i grad sa Mokom Mornarom diže se u formi i Elektroprijenos,Trenton je tu,Čigra iznenađujuće dobra izuzetno dobra sezona vridi pratit ovu ligu,ako se dosta ekipa prijavi za ovi otvoreni kup bit će i to zanimljivo,provedite malo vrimena sa veteranima zaslužili su.SPLITSKI MALI BALUN ŽIVI VJEČNO A POGOTOVO VETERANSKI
Trgovci dobili u odličnoj utakmici Jadransko 3-2 iako su na poluvremenu gubili 2-0.Po meni Jadransko je potpuno krivo igralo drugo poluvrijeme jer su napali Trgovce puno visoko te su tako dali prostora Tomičiću da se razigra što je majstor vrhunski iskoristija i odigra maestralno čudi me Jadransko jer su prvo poluvrijeme odigrali više nego dobro čekali su Trgovce i na kontre ih ubijali Trgovaca nije bilo nigdi i niko na tribinama nije virova u preokret stvarno su igrali odlično.Moji Jakovci opet izgubili ovaj put od Pletione 2-0 ,ušli su u utakmicu p običaju premekano i to im se opet osvetilo iako je golman Pletione radio čuda na branci to ih ne opravdava za metiljavu igru neki se igrači Jake čude kad im protivnik radi faul djeluju smišno sa tribina u ciloj utakmici su Jakovci napravili jedan ili nijedan faul ne može se tako igrat protiv nikoga a pogotovo protiv starih lisaca iz Pletione.Moram napomenit i jedan tehnički detalj sa utakmice službene osobe su dopustili igraču Pletione da cijelu utakmicu igra bez broja na dresu što je po pravilima nedopustvo jer igrač bez broja ne smije nastupit na utakmici. Čigra izgubila od Čistoće 3-2 jako loše igraju bez motivacije,Elekroprijenos dobija zasluženoSvetog Jakova,Grad dobija Vagabunda 3-o uz izvrsnu igru Mornara čovik igra ludilo borbeno gine na terenu ne glumi kao pojedinci sa velikog baluna osvježenje je ove lige svaka čast majstore.SPLITSKI MALI BALUN ŽIVI VJEČNO A POGOTOVO VETERANSKI