FAQ  •  Registracija  •  Login

Suđenje i suci

<<

gavra stari plac

VIP član

Post 21 tra 2010, 18:44

WITSCHGE napisao:5. faul nema prednosti ako nije 200% tna šansa za gol tj nema vratara na golu i lopta ide u branku znači sigurica a sudac u prekidu signalizira prekršaj i onda je svaki sljedeći šut sa 10, ali u pravilu nema prednosti jer ako igrač slučajno pogodi stativu ili promaši okvir gola ONDA SVI NAPADATE SUCE I JE.... IM SVE U RODU UNOSITE SE U LICE I PLJUCATE PO FORUMU JER UVJEK SU SUCI KRIVI

PRIJAVITE SE ZA SUCE ( možda onda većina igrača pročita pravilnik prije igre i napada na arbitre)

čast svakome i oprostite ako sam ikoga uvrijedio,nije ni red da nekolicina pokvari dojam na ostale.
nije lako igrat
nije lako gubit
ali nije lako ni sudit i za to trebalo bi imat više razumjevanja opčenito

o cemu ti pricas u ovoj situaciji je sudac zajeba a posli njega i delegat koliko san cuja, ljudima nisu dali da pucaju 5. faul nego in dali aut, sta bi tribali pohvalit suca radi toga, ljudi su placeni za to i to nelose za situaciju u zemlji
<<

zagor

Član

Post 21 tra 2010, 20:05

Vičke je u pravu tija je reč ka šta napadač može falit mrtvaca tako i sudac može zahebat.ovi put je gadno sjeba stvar.i zato nemoj da vam vičke kaže da ste pi...
ŽIVI URU ,ALI ŽIVI POŠTENO!!!!!
<<

Lee Moon

Član

Post 22 tra 2010, 08:32

gavra stari plac napisao:
WITSCHGE napisao:5. faul nema prednosti ako nije 200% tna šansa za gol tj nema vratara na golu i lopta ide u branku znači sigurica a sudac u prekidu signalizira prekršaj i onda je svaki sljedeći šut sa 10, ali u pravilu nema prednosti jer ako igrač slučajno pogodi stativu ili promaši okvir gola ONDA SVI NAPADATE SUCE I JE.... IM SVE U RODU UNOSITE SE U LICE I PLJUCATE PO FORUMU JER UVJEK SU SUCI KRIVI

PRIJAVITE SE ZA SUCE ( možda onda većina igrača pročita pravilnik prije igre i napada na arbitre)

čast svakome i oprostite ako sam ikoga uvrijedio,nije ni red da nekolicina pokvari dojam na ostale.
nije lako igrat
nije lako gubit
ali nije lako ni sudit i za to trebalo bi imat više razumjevanja opčenito

o cemu ti pricas u ovoj situaciji je sudac zajeba a posli njega i delegat koliko san cuja, ljudima nisu dali da pucaju 5. faul nego in dali aut, sta bi tribali pohvalit suca radi toga, ljudi su placeni za to i to nelose za situaciju u zemlji

Ma tom istom sucu nije prvi put da je užasan. Samo mi nije jasno kako mu nije crnjak sudit posli svih kikseva, ljudi mu se smiju na terenu. Ja bi ti bit spiderman pa ne mogu...
<<

WITSCHGE

VIP član

Post 22 tra 2010, 16:34

GAVRA NE PRIČAM O OVOJ SITUACIJI JER OČITO JE GREŠKA ALI PRIČAM O SVIM DRUGIM SITUACIJAMA DI SE NERVOZA OD KUĆE ILI POSLA DONESE NA TEREN I ONDA SE PLJUCA PO SUCIMA PROTIVNICIMA I TAKO TO.budimo realni ali svi bi mi tili na viku nešto postić. A da je probat mirnim putem ? možda se tada sudac nebi izgubija i nebi bilo grešaka? slažeš li se samnom?
Najvjerniji UVIJEK DOLAZE I OSTAJU.....
<<

WITSCHGE

VIP član

Post 22 tra 2010, 16:38

10 napisao:Witschge sta je sad ovo?!?!? sta ti je, niko nije ni spomenia sta suce niti reka lose o njima, a ti napadas i govoris da se ljudi prijavljuju u suce, a ne da nekolicina sere po njima

ne razumin, sta si ti to vidia da u zadnjin postovima ima iko sta protiv sudaca???????

ma više sam leo izrevoltiram utakmicama di su nam suci uvik krivi,istina je zajebe se bar jedna situacija u utakmici ali protivnik ti u oči laže da nije aut jer da nije dira balun,ukrade ti korner i onda kad se spoji sve to mi se vatamo suđenja.to su procjene i donesu se u djeliću sekunde ali ljudi moji sve je više nervoze i sve je manje razumjevanja.pa pogledajte malo pa čete se bar u 1 složit samnom.
ISPRIKE UVRIJEĐENIMA.
najiskrenije
<<

gavra stari plac

VIP član

Post 22 tra 2010, 16:52

WITSCHGE napisao:GAVRA NE PRIČAM O OVOJ SITUACIJI JER OČITO JE GREŠKA ALI PRIČAM O SVIM DRUGIM SITUACIJAMA DI SE NERVOZA OD KUĆE ILI POSLA DONESE NA TEREN I ONDA SE PLJUCA PO SUCIMA PROTIVNICIMA I TAKO TO.budimo realni ali svi bi mi tili na viku nešto postić. A da je probat mirnim putem ? možda se tada sudac nebi izgubija i nebi bilo grešaka? slažeš li se samnom?

ma naravno da se slazen i sam se bunin na forumu zbog nedolicnog ponasanja pojedinih ljudi, al tesko je postic da liga bude bez tih pizdarija kad nan je cila drzava takva, sve je stvar kucnog odgoja, ne psuju svi sucima,ne tucu se svi po terenu niti vridjaju protivnike,al svi tribaju snosit posljedice kako mi igraci tako i suci, delegati,disc. sudci itd
<<

WITSCHGE

VIP član

Post 23 tra 2010, 06:24

pošteno.....
Prethodni

Vrati se na: Sezona 2009/2010