Suđenje i suci
ono je divljaštvo. i ambasador i smrdečija. parna je igrom rasturila ambasadora i onda se onaj ide iskaljivat na sucu koji mu nije kriv šta gubi od boljeg. oni iz smrdečije nisu sucu skinuli gaće nego su ga napali a gaće mu je nakon utakmice skinija neki iz gledališta jer je bija ljut šta su izgubili njegovi. ako se ono ne kazni nije to dobro. do sad se sve dobro kažnjava i ovo isto ne smi proć nekažnjeno. divljaštvo. sucu koji nije da crveni karton ja bi zabranija sudit ali ne puno vrimena jer da ste bili onde kad su ga napali ne znan ko bi onome golmanu bija da crveni. triba i tako gledat. a šta je najgore suci ni jednu ni drugu utakmicu nisu nešto puno falivali ko šta obično falivaju.
kun1gic ne slažen se stobon da ne bi triba dobit puno sudac, jer po tome bi svak moga napast suca i pritit mu svašta pa ne bi zbog toga niko dobija crveni jer bi bia u straju sudac. jer triba imat i muda pa pokazat mu da ne moze radit sta oce, ako ovaj udre onda mu minimum godina dana u svin ligama pauze tako da bi ovaj mora dobro dobro razmislit jel bi udria, a ovako ovaj sudac samo da do znanja da se mogu svi derat na njega i svasta mu radit, a on ce to dopustat.
yanakiss napisao:moram samo primjetit da ove godine ima ˝malo˝previse incidenata, evo u petak u 5A ligi su se potukli igraci na utakmici, a indirektno na to utjecu i suci jer ne sankcioniraju faule i dodjeljuju kartone pa kad se zazesti izmedju ekipa onda bude vec kasno
Opet krivo razmšljaš jer nisi vidija ništa, na kraju smo svi skoro isli popit piće, razum je ipak razum, mozemo se svi onda mlatiti, a suci griješe, a ja ka igrač nekad prvo njih napadnem pa tek onda krivim sebe a triba bit obratno, ali si djelomično u pravu da je kasno kada zažesti
Zadnja izmjena: KLEPTON; 28 stu 2009, 22:19; ukupno mijenjano 1 put/a.
Bog je mrtav - Nietzsche
Nietzsche je mrtav - Bog
Nietzsche je mrtav - Bog
hulk napisao:pitanje za josipa radica: josipe zar ti nisi u sukobu interesa kao predsjednik saveza i kao igrac? primjetio sam da na utkmicama ekipe garaza pujanke suci su naklonjeni vama.... slucajno ili..?
Namjerno,moraju sudit za nas jer nece vise sudit ako ne bude tako. Prije utakmice im neko od nasih udje u svlacionu i da papir na kojem pise koliko penala moraju sudit,koliko akumuliranih itd. naravno sve u nasu korist. Ako ne ispostuju to sta dobiju na papiru onda im sljede sankcije i to opasne.
hulk napisao:pitanje za josipa radica: josipe zar ti nisi u sukobu interesa kao predsjednik saveza i kao igrac? primjetio sam da na utkmicama ekipe garaza pujanke suci su naklonjeni vama.... slucajno ili..?
Je u pravu si. Sigurno ću ja zato što sam predsjednik Udruge prestati igrati mali nogomet, a toliko volim to što sam predsjednik da kada bi morao birati, izabrao bih veliko predsjedanje, a ne igranje...
garaza_pipi napisao:Namjerno,moraju sudit za nas jer nece vise sudit ako ne bude tako. Prije utakmice im neko od nasih udje u svlacionu i da papir na kojem pise koliko penala moraju sudit,koliko akumuliranih itd. naravno sve u nasu korist. Ako ne ispostuju to sta dobiju na papiru onda im sljede sankcije i to opasne.
Daj Pipi, zašto sve izdaješ? Mogao si barem dio ove činjenice prešutiti.
josip_radic napisao:garaza_pipi napisao:Namjerno,moraju sudit za nas jer nece vise sudit ako ne bude tako. Prije utakmice im neko od nasih udje u svlacionu i da papir na kojem pise koliko penala moraju sudit,koliko akumuliranih itd. naravno sve u nasu korist. Ako ne ispostuju to sta dobiju na papiru onda im sljede sankcije i to opasne.
STVARNO NIJE U REDU !!,KADA UĐETE U LIGU VIŠE trebate poraditi na tome i da ostanete, vi znate na koji način
uviiiiiiiijek tvrdo č
SVILAJA ;ČISTI ZRAK I MIR
svilaja1508 napisao:josip_radic napisao:garaza_pipi napisao:Namjerno,moraju sudit za nas jer nece vise sudit ako ne bude tako. Prije utakmice im neko od nasih udje u svlacionu i da papir na kojem pise koliko penala moraju sudit,koliko akumuliranih itd. naravno sve u nasu korist. Ako ne ispostuju to sta dobiju na papiru onda im sljede sankcije i to opasne.
STVARNO NIJE U REDU !!,KADA UĐETE U LIGU VIŠE trebate poraditi na tome i da ostanete, vi znate na koji način
uviiiiiiiijek tvrdo č
Vec spremamo kuvertu za ostanak u ligi vise.Naravno ako udjemo.