FAQ  •  Registracija  •  Login

5B liga mladi

<<

josip_radic

Stari član

Post 29 lip 2010, 16:52

gavra stari plac napisao:
josip_radic napisao:Pokušavamo promnaći teren sa 4 svlačionice i kvalitetnom podlogom. Razmišljali smo o ASK-u (pod balunom), međutim ako vi kažete da ne valja, nemamo što puno pričati, treba tražiti drugo rješenje. Trenutno nas razmišljanja vode možda prema Vranjicu koji ima vrhunske uvjete (svlačionice, izvanrednu podlogu, kafić u sklopu kompleksa), što mislite o tome? Mislim tamo vi igrate, prije nego što donesem(o) odluku svakako bi volio čuti i vaša razmišljanja. Naravno, tražeći novi teren, ne znači da odbacujemo Vujovićev, ali ako negdje imamo bolje uvjete i prihvatljivu cijenu, zašto ne?

u vranjicu su svi uvjeti dobri samo sta je to vranjic, glupo je da se splitska liga igra u vranjicu, nece bit svima lako dolazit, jel obavezno imat 4 svlacione, jer ako nije tribate stvarno uzet comin teren u razmatranje, sta je sa malon dvoranon u spaladiuma

mala dvorana spaladiuma nije opcija za 5.ligu. inače, nije bitno je li se splitska liga igra u vranjicu ili splitu. što se tiče čominog terena, nemam ništa protiv (kao ni protiv bilo kojeg na kojem će naše ekipe bit zadovoljne igrat). sve ćete znat na vrijeme kao i uvijek do sad, ali svi vaši prijedlozi su uvijek dobrodošli. Živili mi.
<<

Lee Moon

Član

Post 29 lip 2010, 18:32

josip_radic napisao:
gavra stari plac napisao:
josip_radic napisao:Pokušavamo promnaći teren sa 4 svlačionice i kvalitetnom podlogom. Razmišljali smo o ASK-u (pod balunom), međutim ako vi kažete da ne valja, nemamo što puno pričati, treba tražiti drugo rješenje. Trenutno nas razmišljanja vode možda prema Vranjicu koji ima vrhunske uvjete (svlačionice, izvanrednu podlogu, kafić u sklopu kompleksa), što mislite o tome? Mislim tamo vi igrate, prije nego što donesem(o) odluku svakako bi volio čuti i vaša razmišljanja. Naravno, tražeći novi teren, ne znači da odbacujemo Vujovićev, ali ako negdje imamo bolje uvjete i prihvatljivu cijenu, zašto ne?

u vranjicu su svi uvjeti dobri samo sta je to vranjic, glupo je da se splitska liga igra u vranjicu, nece bit svima lako dolazit, jel obavezno imat 4 svlacione, jer ako nije tribate stvarno uzet comin teren u razmatranje, sta je sa malon dvoranon u spaladiuma

mala dvorana spaladiuma nije opcija za 5.ligu. inače, nije bitno je li se splitska liga igra u vranjicu ili splitu. što se tiče čominog terena, nemam ništa protiv (kao ni protiv bilo kojeg na kojem će naše ekipe bit zadovoljne igrat). sve ćete znat na vrijeme kao i uvijek do sad, ali svi vaši prijedlozi su uvijek dobrodošli. Živili mi.

Taj comin teren je onaj veliki 5+1? Ako je to taj, ono je pre ogromno. A svlacione za 2 čovika.
Kruzila je neka prica da ce se neki veterani pribacit u spladium, a 5. ligu da bi pribacili na gripe. To bi bilo idealno. Dobro govori gavra, nije bas vranjic na ruku.
Zadnja izmjena: Lee Moon; 29 lip 2010, 18:33; ukupno mijenjano 1 put/a.
<<

WITSCHGE

VIP član

Post 29 lip 2010, 20:19

treba pitat sve momčadi pete a i b lige pa da vidimo di bi ljudi igrali,kad se jednom odluči nema popravnog...
Najvjerniji UVIJEK DOLAZE I OSTAJU.....
<<

josip_radic

Stari član

Post 29 lip 2010, 20:38

Mislim da su oni koji igraju zadnjih nekoliko sezona mogli uvjeriti da sve što pokušavam(o) napraviti radimo u interesu Udruge i ekipa, a nikako o bilo kakvom vlastitom interesu. Dok sam Predsjednik Udruge tako će biti jer došao sam neokaljana obraza i vjerujte, kada budem odlazio, takvog obraza ću i otići. Što se tiče toga famoznog terena, ne možemo udovoljiti svima, ne možemo sve ekipe zivkati i pitati gdje bi igrali, ovim putem želim malo osluhnuti što želite i time se ravnati te na kraju donijeti odluku koja bi vas mogla većinu učiniti zadovoljnim. Vjerujte, iamo sam ideju vršenja anketa, pokušao sam sa time, ali nisu naše ekipe (barem većina) zainteresirane za sudjelovanje u bilo čemu osim za sudjelovanjem i igranjem u ligi. Imenovan sam (smo) upravo od svih vas i vaših predstavnika da vodim(o) i predstavljam udrugu i pokušavam(o) raditi najbolje koliko mogu.
Ovo za vanjski teren, vjerujte, ni sam nisam pametan. Evo danas sam bio bacit oko na teren kod Studentskog doma, što mislite? Teren izgleda ok, svlačione isto (zasada su samo 2, postoje naznake da će ih biti 4, koliko ih je za naše lige idealno).
<<

Ožujci

Česti član

Post 29 lip 2010, 21:21

st kmica napisao:...gore od uzasa...ili neka ostane na dalmatinca a ako traze bolju umjetnu najjaci teren daleko je u come i vec su bili neki kontakti sa njim a ako ne jebes sve to zna se beton :)

danas san proša kraj ask-a i vidija da minjaju podlogu, ali daleko od toga ja bi osobno volija da bude Dalmatinac !!!!!!!!
MNK VOLE GRADELE
<<

ivan.sk

Član

Post 29 lip 2010, 21:35

Mladi i inteligentni predsjedniče, ljepo je što ti pokušavaš udovoljit ekipama ali moraš znat da si na takvoj funkciji da te neki vole a neki ne vole ali dok je većina ljudi za tebe ko što je sad pogotovo u nas veterana koji znamo šta je i kako prije bilo nema straha. samo ti radi i vodi kako znaš ali moj prjedlog je da onaj teren di se sad igra vanjska liga triba ukinit jer je opasan i trava ne valja ništa. čudi me malo da to do sad nisi učinija. želim svim ekipama lipo lito bez liše da se okupaju i sunčaju i da opet starta sezona u 9.misec i da svi budu sritni i sa pravilima i di se igra i sa sucima iako o ovima zadnjima ne triba puno prićat kad vidiš kako sude ovo svjetsko dobro je da je nama i ovako. onaj teren kod studentskog doma za njega znan da se dobro održava ja tamo bacim na balun. svlačione nisu baš nešto. eto ako san kako pomoga.
<<

st kmica

VIP član

Post 30 lip 2010, 07:39

josip_radic napisao:Mislim da su oni koji igraju zadnjih nekoliko sezona mogli uvjeriti da sve što pokušavam(o) napraviti radimo u interesu Udruge i ekipa, a nikako o bilo kakvom vlastitom interesu. Dok sam Predsjednik Udruge tako će biti jer došao sam neokaljana obraza i vjerujte, kada budem odlazio, takvog obraza ću i otići. Što se tiče toga famoznog terena, ne možemo udovoljiti svima, ne možemo sve ekipe zivkati i pitati gdje bi igrali, ovim putem želim malo osluhnuti što želite i time se ravnati te na kraju donijeti odluku koja bi vas mogla većinu učiniti zadovoljnim. Vjerujte, iamo sam ideju vršenja anketa, pokušao sam sa time, ali nisu naše ekipe (barem većina) zainteresirane za sudjelovanje u bilo čemu osim za sudjelovanjem i igranjem u ligi. Imenovan sam (smo) upravo od svih vas i vaših predstavnika da vodim(o) i predstavljam udrugu i pokušavam(o) raditi najbolje koliko mogu.
Ovo za vanjski teren, vjerujte, ni sam nisam pametan. Evo danas sam bio bacit oko na teren kod Studentskog doma, što mislite? Teren izgleda ok, svlačione isto (zasada su samo 2, postoje naznake da će ih biti 4, koliko ih je za naše lige idealno).

...molin lijepo teren kod eskurzionog doma se zove nju kemp :) i dok je bia betonski bia je jedan od boljih u gradu sef ali ima jednu semu da pada na obe strane pogotovo sad kad je umjetna...vranjic je cini mi se malo previse a sta se tice svlaciona i na dalmatinca su bile samo 2...tribalo bi vidit da se nađe rjesenje koje nebi rezultiralo odustajanjem nekih ekipa i tako ka kad smo pricali o betonu prije koji misec pa je dosta ljudi reklo da in to uopce ne igra da rađe nece igrat i tako...a neznan
<<

Lee Moon

Član

Post 30 lip 2010, 09:25

Ocemo krov nad glavom i parket! :D
<<

Buddy Christ

Novi član

Post 01 srp 2010, 17:31

a na pijesku negdi da bude 5.liga... :)
<<

st kmica