FAQ  •  Registracija  •  Login

5A. liga mladi

<<

jmijac-4

VIP član

Post 16 svi 2010, 23:13

st kmica napisao:ma vec je bilo spomenuto radi odustajanja neke ekipe,ne mogu se sad sitit tocno,ove godine idu izravno i 2. iz petih liga

da,to su skalice iz 3. lige
Živija profesionalni amaterizam!:cool:
<<

clopez

Novi član

Post 17 svi 2010, 21:31

Matan napisao:Fellini-Matan i Jaranen 4-5

Matan dobija utakmicu, ali ne bi reka da je to najpošteniji rezultat. mi smo imali malo više čistih prilika nego oni, al su oni zato bili dosta precizniji. suci su moran priznat odradili ok posa, al samo ok jer su imali neke odluke koje su direktno utjecale na rezultat. sve u svemu, čestitike matanu na pobjedi, liga je još uvik bolja od 1.HNL mada su odustale 4 ekipe,a igra se i lipši nogomet. čestitke ops-u na prvom mistu (za mene ostaju najprgavija ekipa), tesla i zara su po meni 2 najkorektnije ekipe, a svi ostali su tu negdi, neko nijansu slabiji, neko nijansu jači. a sucima poruka da ako žele da utakmice imaju kvalitetno suđenje onda tribaju malo pokazat zube, malo autoriteta ne škodi. živili!
El Piojo
<<

Matan

Novi član

Post 17 svi 2010, 22:11

clopez napisao:

Matan dobija utakmicu, ali ne bi reka da je to najpošteniji rezultat. mi smo imali malo više čistih prilika nego oni, al su oni zato bili dosta precizniji. suci su moran priznat odradili ok posa, al samo ok jer su imali neke odluke koje su direktno utjecale na rezultat. sve u svemu, čestitike matanu na pobjedi, liga je još uvik bolja od 1.HNL mada su odustale 4 ekipe,a igra se i lipši nogomet. čestitke ops-u na prvom mistu (za mene ostaju najprgavija ekipa), tesla i zara su po meni 2 najkorektnije ekipe, a svi ostali su tu negdi, neko nijansu slabiji, neko nijansu jači. a sucima poruka da ako žele da utakmice imaju kvalitetno suđenje onda tribaju malo pokazat zube, malo autoriteta ne škodi. živili!

nemozes rec da nije posten rezultat...odigrali smo fer i korektno....najrealnije bi bilo da smo ostali x, ali eto bolje smo realizirali svoje prilike......a sta se tice OPS-a potpuno se slazen sa tebon...najodvratnija i pokvarenija ekipa......a o sucima se neisplati niti govorit :)
<<

clopez

Novi član

Post 17 svi 2010, 22:20

Ne, ne, ne mislin na fer i korektnu igru, daleko od toga, bili ste skroz fer i korektni. ja mislin samo na rezultat i slažen se da je tribalo ostat X, po šansama. al svejedno igrala se jedna dobra utakmica
El Piojo
<<

KLEPTON

Novi član

Post 18 svi 2010, 12:57

Matan napisao:
clopez napisao:

nemozes rec da nije posten rezultat...odigrali smo fer i korektno....najrealnije bi bilo da smo ostali x, ali eto bolje smo realizirali svoje prilike......a sta se tice OPS-a potpuno se slazen sa tebon...najodvratnija i pokvarenija ekipa......a o sucima se neisplati niti govorit :)

Što reći za dečkića Matana koji gadi cijelo vrijeme OPS? Da ipak smirimo tenzije, rekao bih prijatelju Matanu samo ovo: ekipa Matan und jaranen je jako draga ekipa jedino im Matan kao najmlađi član, čini mi se, odudara, što kvalitetom, što korektnošću, ali nije na meni da o tom sudim.
Poruka njemu bi bila: znam da te boli što nisi skinuo OPS kada smo igrali, ali mlad si naučit ćeš još. Ugledaj se na Jurića pa ćeš kao čovjek možda i bolji ispasti.
Inače sve ekipe su se pokazale korektne i nije na pojedincima da ružno o bilo kome govore, nekad zaiskri, ali ove lige su zamišljene da se ljudi druže i šale međusobno, a nikako da se ljudi međusobno zavađaju.
Bog je mrtav - Nietzsche
Nietzsche je mrtav - Bog
<<

miho

VIP član

Post 18 svi 2010, 13:04

čestitan kleptone ,zasluženo ste prvi
Alistair McCoist
<<

KLEPTON

Novi član

Post 18 svi 2010, 13:18

miho napisao:čestitan kleptone ,zasluženo ste prvi

Slušaj, gori od lani nismo mogli biti jer je ostalo samo 12 ekipa, a lani ih je bilo 14, a mi bili 12.
Znači sve je za nas uspijeh, a za nas starije nova mladost..hi hi
Bog je mrtav - Nietzsche
Nietzsche je mrtav - Bog
<<

Forlopp

Član

Post 24 svi 2010, 00:12

Na blogu je film sa 2. kola kupa, pa ko voli nek izvoli...

Ericsson - Topel 3-6
I noga u guzicu je korak naprid.

www.mnk-ericsson.bloger.hr
<<

Matan

Novi član

Post 24 svi 2010, 12:19

KLEPTON napisao:
Matan napisao:
clopez napisao:Matan dobija utakmicu, ali ne bi reka da je to najpošteniji rezultat. mi smo imali malo više čistih prilika nego oni, al su oni zato bili dosta precizniji. suci su moran priznat odradili ok posa, al samo ok jer su imali neke odluke koje su direktno utjecale na rezultat. sve u svemu, čestitike matanu na pobjedi, liga je još uvik bolja od 1.HNL mada su odustale 4 ekipe,a igra se i lipši nogomet. čestitke ops-u na prvom mistu (za mene ostaju najprgavija ekipa), tesla i zara su po meni 2 najkorektnije ekipe, a svi ostali su tu negdi, neko nijansu slabiji, neko nijansu jači. a sucima poruka da ako žele da utakmice imaju kvalitetno suđenje onda tribaju malo pokazat zube, malo autoriteta ne škodi. živili!

Što reći za dečkića Matana koji gadi cijelo vrijeme OPS? Da ipak smirimo tenzije, rekao bih prijatelju Matanu samo ovo: ekipa Matan und jaranen je jako draga ekipa jedino im Matan kao najmlađi član, čini mi se, odudara, što kvalitetom, što korektnošću, ali nije na meni da o tom sudim.
Poruka njemu bi bila: znam da te boli što nisi skinuo OPS kada smo igrali, ali mlad si naučit ćeš još. Ugledaj se na Jurića pa ćeš kao čovjek možda i bolji ispasti.
Inače sve ekipe su se pokazale korektne i nije na pojedincima da ružno o bilo kome govore, nekad zaiskri, ali ove lige su zamišljene da se ljudi druže i šale međusobno, a nikako da se ljudi međusobno zavađaju.

Ja samo kazen svoje misljenje s kojima se slazu i neke druge ekipe. I viruj mi nezamaran se ja sa nekin glupostima ka sta je OPS. I ti ces meni govorit kakav san ja covik?!?!?!?! Sinko ubij se, to je sve sta ti iman rec. Necu se ja prepucavat s tobon priko foruma. Savjetujen ti da pronades zivot.
<<

KLEPTON

Novi član

Post 24 svi 2010, 16:42

Matan napisao:
KLEPTON napisao:
Matan napisao:nemozes rec da nije posten rezultat...odigrali smo fer i korektno....najrealnije bi bilo da smo ostali x, ali eto bolje smo realizirali svoje prilike......a sta se tice OPS-a potpuno se slazen sa tebon...najodvratnija i pokvarenija ekipa......a o sucima se neisplati niti govorit :)

Ja samo kazen svoje misljenje s kojima se slazu i neke druge ekipe. I viruj mi nezamaran se ja sa nekin glupostima ka sta je OPS. I ti ces meni govorit kakav san ja covik?!?!?!?! Sinko ubij se, to je sve sta ti iman rec. Necu se ja prepucavat s tobon priko foruma. Savjetujen ti da pronades zivot.

Hvala na savjetu, ali ja sam sa svojim životom jako zadovoljan,
dobar posao, dobra supruga, super dijete, obrazovanje na nivou, super prijatelji,
sve u svemu u životu sam postigao većinu onoga što sam htio, valjda ćeš i ti, ali revoltiran
postajem kada netko o meni i mojim prijateljima loše govori i to javno po forumima, te
shodno tome moram i reagirati. Inače ja tebi želim sve super u životu, i nemoj se ubiti kao što si meni poželio,
te do skorog viđenja prijane moj. Pa će opet netko reći da ja tebe vrijeđam.
Pozz...
Bog je mrtav - Nietzsche
Nietzsche je mrtav - Bog
<<

Forlopp

Član

Post 31 svi 2010, 15:33

Da ne završavamo forum u okršajima riječima, evo novog uratka iz zadnjeg kola:
Šolta - Puntižel 11-2
na blogu. Još fali Ericsson-OPS koji je zabilježen okom kamere, ali vrime je krivo, tj. nedostatak.
Uskoro nadam se u svim kinima...
Pozz
I noga u guzicu je korak naprid.

www.mnk-ericsson.bloger.hr
<<

GT Trade

Česti član

Post 24 lip 2010, 14:47

Poštovani ljubitelji malog baluna ......
Mislim da većina Vas koji prati forum zna bacit oko i na prilog mali balun koji godinama izlazi i u Malom oglasniku.
Kako su procurile neke glasine da bi moglo ugasit taj izvor informacija ljudima koji nemaju internet a i ostalim ljubiteljima malog baluna molim Vas da kliknete na anketu oglasnika i date podršku najvažnijoj sporednoj stvari u gradu

http://www.slobodnadalmacija.hr/Dalmaci ... fault.aspx
Prethodni

Vrati se na: Sezona 2009/2010