FAQ  •  Registracija  •  Login

4. liga mladi

<<

josip

VIP član

Post 01 svi 2010, 18:08

Torres, garantiram ti, to je bilo toliko očito da je bilo smišno na kraju.

Jebako, ova ti je dobra šta je je, napokon nešto duhovito od tebe. Opit ću se u to ime večeras. :)

Hvala svima na strpljenju, moji zaključci i konkluzije prestaju na topicu 4. lige za ovu sezonu. Hvala Isusu, rekli bi ste. :)

Pođimo u miru :)
Zadnja izmjena: josip; 01 svi 2010, 18:12; ukupno mijenjano 1 put/a.
<<

Tomo MNK 'Etiri

Član

Post 01 svi 2010, 18:55

FRAFO napisao:Teško je sastaviti listu ekipa koje očekuje borba za ostanak,a da pritom nikoga ne uvrijedite...zato se unaprid ispričavam takvima,ovo je samo moje mišljenje,a na vama je da me demantirate svojom izvedbom na terenu:
-MNK ETIRI - po meni su oni gotovo sigurni putnik na "travicu".Uostalom,svojim igrama prošle sezone su i zaslužili da ih stavim kao glavne favorite,jer su u ligi igrali jaako loše,a na liga-kupu su teško nastradali protiv MG Športa koji se prošle sezone jedva spasio ispadanja...
-EL KLASIKO - i drugu ekipu koja je došla iz 3.lige vidim u krugu kandidata za ispadanje...iako novo ime ekipe sugerira da su se neke stvari u ekipi možda i promijenile?!
-AD ARMA - Garryjevu ekipu stavljam u ovu skupinu isključivo na temelju jako loših igara u drugom dijelu prošle sezone...iako prošle sezone zbog dobre dote iz prvog dijela sezone nikad nisu bili ugroženi,ove bi se sezone mogli dobro namučit da bi ostali u dvorani.Ono šta krasi ovu ekipu je odličan golman i dobra organizacija...ah da,i lucidni Dejo;ako on bude u formi,nema straja :)
- MNK ŽRNOVNICA - u zadnji tren su ušli u 4.ligu,pa je logično da ih stavim u kandidate za ispadanje...

Evo sam slučajno otvorio stranicu s Frafinim prvim prognozama :) .Hvala bogu da nije dobar prognozer koliko je dobar poznavatelj malog nogometa.
Pozdrav Frafi ma tko kod bio.
DANAS JE SUTRA AKO UZMEŠ U OBZIR JUČER!
<<

FRAFO

VIP član

Post 01 svi 2010, 20:26

Prijatelju,da niste na polusezoni doveli Puru i Joju tko zna kako bi završili.U svakom slučaju,mislim da sam imao dovoljno razloga da vas uvrstim na listu ugroženih...pa i borili ste se za ostanak do nekoliko kola prije kraja.Usput,moram istaknuti kako mi je drago što ste ostali u ligi jer ste po meni najkorektnija ekipa,svaka čast!
VIDIMO SE NA TRIBINAMA!!!
<<

svilaja1508

VIP član

Post 01 svi 2010, 21:11

Tomo MNK 'Etiri napisao:
FRAFO napisao:Teško je sastaviti listu ekipa koje očekuje borba za ostanak,a da pritom nikoga ne uvrijedite...zato se unaprid ispričavam takvima,ovo je samo moje mišljenje,a na vama je da me demantirate svojom izvedbom na terenu:
-MNK ETIRI - po meni su oni gotovo sigurni putnik na "travicu".Uostalom,svojim igrama prošle sezone su i zaslužili da ih stavim kao glavne favorite,jer su u ligi igrali jaako loše,a na liga-kupu su teško nastradali protiv MG Športa koji se prošle sezone jedva spasio ispadanja...
-EL KLASIKO - i drugu ekipu koja je došla iz 3.lige vidim u krugu kandidata za ispadanje...iako novo ime ekipe sugerira da su se neke stvari u ekipi možda i promijenile?!
-AD ARMA - Garryjevu ekipu stavljam u ovu skupinu isključivo na temelju jako loših igara u drugom dijelu prošle sezone...iako prošle sezone zbog dobre dote iz prvog dijela sezone nikad nisu bili ugroženi,ove bi se sezone mogli dobro namučit da bi ostali u dvorani.Ono šta krasi ovu ekipu je odličan golman i dobra organizacija...ah da,i lucidni Dejo;ako on bude u formi,nema straja :)
- MNK ŽRNOVNICA - u zadnji tren su ušli u 4.ligu,pa je logično da ih stavim u kandidate za ispadanje...

Evo sam slučajno otvorio stranicu s Frafinim prvim prognozama :) .Hvala bogu da nije dobar prognozer koliko je dobar poznavatelj malog nogometa.
Pozdrav Frafi ma tko kod bio.

ništa nije slučajno..pozdrav
uvijek tvrdo č
SVILAJA ;ČISTI ZRAK I MIR
<<

torres19

VIP član

Post 01 svi 2010, 21:57

Zna svilaja i gotovo.nas je frafo prošlu sezonu stavija u kandidate za ispadanje.nije on ništa krivo napisa jer smo ušli u 4ligu na mala vrata i nekim logičnim slijedom je uvrstija nas i to bi napravija svak pametan.ja kao i tomo nisam to dobro primija toliko me motivira da smo na trećini lige bili prvi a u svaku utakmicu sam suigračima govorija o frafinim prognozama logira sam se na forum i nabija mu na nos lošu prognozu.tako da je i frafo zaslužan za naše dobre igre.ali nitko nema uvid u sve ekipe umn kao frafo samo šta je nas kasno uvidija.
Svak se češe tamo di ga svrbi.
Zadnja izmjena: torres19; 01 svi 2010, 22:00; ukupno mijenjano 1 put/a.
Pa nisam ja Jole brate ,da se slikam sa ženom i dicom.Ja sam Vuco,ja sam hodajući spomenik.Ja sam LIVERPOOL čoviče,ja nisam pjevač ja sam LIVERPOOL.
http://dnevnik.hr/showbizz/omg/bez-dlak ... menik.html
http://www.youtube.com/watch?v=yuTYYl-oqL4
http://www.theguardian.com/football/vid ... -mcg-video
<<

E4

Član

Post 02 svi 2010, 10:26

FRAFO napisao:Prijatelju,da niste na polusezoni doveli Puru i Joju tko zna kako bi završili.U svakom slučaju,mislim da sam imao dovoljno razloga da vas uvrstim na listu ugroženih...pa i borili ste se za ostanak do nekoliko kola prije kraja.Usput,moram istaknuti kako mi je drago što ste ostali u ligi jer ste po meni najkorektnija ekipa,svaka čast!

ma u biti si u pravu iz razloga toga sto si napomenuo da te momcadi demantiraju na terenu sto smo i ucinili i mi i Clasicio i Zrna i samim time se i nisi bas proslavio u prognozi ,ali na stranu to.

U pravu si da smo mi dovodjenjem Joje i Pure izvukli sezonu sto bi bilo sasvim normalno kada dovedes takva 2 igraca ( koji se jos uvije nisu uklopili u odredene segmente igre (citaj defanziva zapinje) ali su donijeli toliko zeljenu realizaciju), ali je i cinjenica da smo cini mi se 4 obrana lige i nazalost zadnji napad lige kada to izbalansiras dobijes dobar rezultat sto smo i ostvarili .

Dogodine je cilj se pomaknuti 2-3 mjesta gore na tablici sa jojom purom i nezaobilaznim antom( veliki igrac i radnik na terenu) mislim da je to sasvim realno ali.... nova sezona novi protivnici pa sto bude

POZDRAV FRAFO kao sto rekoh i prije ti si jedan od najobjektivnijih likova na forumu
Etiri 4ever
<<

BEGO- STAKLO MAAS

Česti član

Post 02 svi 2010, 16:08

gavra stari plac napisao:
BEGO- STAKLO MAAS napisao:
gavra stari plac napisao:bego ocete igrat turnir na skalicama

ocemo.....

a jebiga a mislija te stari plac kupit za turnir

ko sve igra za tebe??
<<

gavra stari plac

VIP član

Post 02 svi 2010, 16:08

BEGO- STAKLO MAAS napisao:
gavra stari plac napisao:
BEGO- STAKLO MAAS napisao:ocemo.....

a jebiga a mislija te stari plac kupit za turnir

ko sve igra za tebe??

a pola sa zimskog kupa, neki sa velikog baluna, jos trazin dva pojacanja
<<

BEGO- STAKLO MAAS

Česti član

Post 02 svi 2010, 16:09

a onda bi opet moga imat dobru ekipu ko vam branI??
Zadnja izmjena: BEGO- STAKLO MAAS; 02 svi 2010, 16:09; ukupno mijenjano 1 put/a.
<<

gavra stari plac

VIP član

Post 02 svi 2010, 16:10

BEGO- STAKLO MAAS napisao:a onda bi opet moga imat dobru ekipu ko vam branI??

a nadan se, al nema mi rade igrat ce za celent, to ce nan falit, brani pago
<<

coky

Član

Post 02 svi 2010, 17:32

dovedi bratica kao najboljeg zadnjeg igraca sta je ikad igra mali balun..

štroliga spica,pejcinovica kao sikiru i nek ti mikec brani...

a i onaj nino ragbijas bi ti moga dobro doc...
Zadnja izmjena: coky; 02 svi 2010, 17:32; ukupno mijenjano 1 put/a.
<<

gavra stari plac

VIP član

Post 02 svi 2010, 20:04

coky napisao:dovedi bratica kao najboljeg zadnjeg igraca sta je ikad igra mali balun..

štroliga spica,pejcinovica kao sikiru i nek ti mikec brani...

a i onaj nino ragbijas bi ti moga dobro doc...

to bi bila prava momcad hahahah, a zaboravija si sebe za napravit incident
Zadnja izmjena: gavra stari plac; 02 svi 2010, 20:05; ukupno mijenjano 1 put/a.
<<

Član

Post 03 svi 2010, 08:29

i zoves begu??pa do sad je stari plac bija respektabilna ekipa..nemoj spustat standarde :)
<<

BEGO- STAKLO MAAS

Česti član

Post 03 svi 2010, 14:46

***** napisao:i zoves begu??pa do sad je stari plac bija respektabilna ekipa..nemoj spustat standarde :)

jeftine provokacije samoprozvanih igraca....... ajde igrat 5+1 i tamo davaj golove na drugu stativu ....sine ne ide ti to tako.......

svatija je i gavra to pa te nije pozva...a ti ljubomoran...ajmee ne ljuti se ....... ipak si ti meni drag takav kakav jesi haha :) :)
<<

torres19

VIP član

Post 03 svi 2010, 16:18

Trening u subotu zvijezde milleniuma i prijatelji protiv zvijezda milleniuma i prijatelja iz liverpoola.tko je dobio?čim vidite millenium protiv liverpoola znajte da samo ona liverpoolska strana daje pobjednike bego i sočo su bili mudriji od alena i drle znali su izabrat pobjedničku stranu. .dokazano,provjereno.
Pa nisam ja Jole brate ,da se slikam sa ženom i dicom.Ja sam Vuco,ja sam hodajući spomenik.Ja sam LIVERPOOL čoviče,ja nisam pjevač ja sam LIVERPOOL.
http://dnevnik.hr/showbizz/omg/bez-dlak ... menik.html
http://www.youtube.com/watch?v=yuTYYl-oqL4
http://www.theguardian.com/football/vid ... -mcg-video
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Sezona 2009/2010