Jebako, ova ti je dobra šta je je, napokon nešto duhovito od tebe. Opit ću se u to ime večeras.
Hvala svima na strpljenju, moji zaključci i konkluzije prestaju na topicu 4. lige za ovu sezonu. Hvala Isusu, rekli bi ste.
Pođimo u miru
FRAFO napisao:Teško je sastaviti listu ekipa koje očekuje borba za ostanak,a da pritom nikoga ne uvrijedite...zato se unaprid ispričavam takvima,ovo je samo moje mišljenje,a na vama je da me demantirate svojom izvedbom na terenu:
-MNK ETIRI - po meni su oni gotovo sigurni putnik na "travicu".Uostalom,svojim igrama prošle sezone su i zaslužili da ih stavim kao glavne favorite,jer su u ligi igrali jaako loše,a na liga-kupu su teško nastradali protiv MG Športa koji se prošle sezone jedva spasio ispadanja...
-EL KLASIKO - i drugu ekipu koja je došla iz 3.lige vidim u krugu kandidata za ispadanje...iako novo ime ekipe sugerira da su se neke stvari u ekipi možda i promijenile?!
-AD ARMA - Garryjevu ekipu stavljam u ovu skupinu isključivo na temelju jako loših igara u drugom dijelu prošle sezone...iako prošle sezone zbog dobre dote iz prvog dijela sezone nikad nisu bili ugroženi,ove bi se sezone mogli dobro namučit da bi ostali u dvorani.Ono šta krasi ovu ekipu je odličan golman i dobra organizacija...ah da,i lucidni Dejo;ako on bude u formi,nema straja
- MNK ŽRNOVNICA - u zadnji tren su ušli u 4.ligu,pa je logično da ih stavim u kandidate za ispadanje...
Tomo MNK 'Etiri napisao:FRAFO napisao:Teško je sastaviti listu ekipa koje očekuje borba za ostanak,a da pritom nikoga ne uvrijedite...zato se unaprid ispričavam takvima,ovo je samo moje mišljenje,a na vama je da me demantirate svojom izvedbom na terenu:
-MNK ETIRI - po meni su oni gotovo sigurni putnik na "travicu".Uostalom,svojim igrama prošle sezone su i zaslužili da ih stavim kao glavne favorite,jer su u ligi igrali jaako loše,a na liga-kupu su teško nastradali protiv MG Športa koji se prošle sezone jedva spasio ispadanja...
-EL KLASIKO - i drugu ekipu koja je došla iz 3.lige vidim u krugu kandidata za ispadanje...iako novo ime ekipe sugerira da su se neke stvari u ekipi možda i promijenile?!
-AD ARMA - Garryjevu ekipu stavljam u ovu skupinu isključivo na temelju jako loših igara u drugom dijelu prošle sezone...iako prošle sezone zbog dobre dote iz prvog dijela sezone nikad nisu bili ugroženi,ove bi se sezone mogli dobro namučit da bi ostali u dvorani.Ono šta krasi ovu ekipu je odličan golman i dobra organizacija...ah da,i lucidni Dejo;ako on bude u formi,nema straja
- MNK ŽRNOVNICA - u zadnji tren su ušli u 4.ligu,pa je logično da ih stavim u kandidate za ispadanje...
Evo sam slučajno otvorio stranicu s Frafinim prvim prognozama .Hvala bogu da nije dobar prognozer koliko je dobar poznavatelj malog nogometa.
Pozdrav Frafi ma tko kod bio.
FRAFO napisao:Prijatelju,da niste na polusezoni doveli Puru i Joju tko zna kako bi završili.U svakom slučaju,mislim da sam imao dovoljno razloga da vas uvrstim na listu ugroženih...pa i borili ste se za ostanak do nekoliko kola prije kraja.Usput,moram istaknuti kako mi je drago što ste ostali u ligi jer ste po meni najkorektnija ekipa,svaka čast!
coky napisao:dovedi bratica kao najboljeg zadnjeg igraca sta je ikad igra mali balun..
štroliga spica,pejcinovica kao sikiru i nek ti mikec brani...
a i onaj nino ragbijas bi ti moga dobro doc...
***** napisao:i zoves begu??pa do sad je stari plac bija respektabilna ekipa..nemoj spustat standarde
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost