3. liga mladi
Matijević zajeba se.... lipo Leo potrajte sve te nazovi igrače nemaju oni kvalitetu ni za treću a kamoli drugu ligu, ti i Papac ostanete možda još ko nisan vas ni gleda odavno vratite Manu i dovedete sve nove ljude jer s ovon ekipon se sigurno nećete vratit nazad u drugu ligu. Ne pljucan ja po vama nego samo pišen očito...
jebako napisao:...al zato ce treca liga i iduce godine bit ista,i dalje ce vecina ekipa popravljat gol razliku na bajdi i njegovoj ekipi
ti si se nešto uvatija Bilih u zadnje vrime.... ima bit da ti se cila ekipa na materi izredala i da je nismo zadovoljili, pa si malo razočaran nama....
nemoj se brinit, pokušat ćemo mi opet, možda budemo imali više sriće....
I bez sudaca i bez miliona Podstrana dobit će novog šampiona
prosjak napisao:neigran ti jebako ja za bili 9 ali ih znan dosta ka i šta znan vas dosta i mogu ti reć dok vam Mijatović i Garo budu igrali u napadu možete jedino u četvrtu ligu. To da se stvara ekipa za velike domete je Dinko govoria i prije ove sezone, kako cilja na prvo misto itd..... i jeste bili prvi ali ozada.... jebiga veliki Frane Barać je odigra drugi dio sezone pretprošle godine pa ste se malo digli u nebesa jer da nije bilo njega već bi bili u trećoj odavno. A za bili 9 ti mogu reć da imaju kvalitetne igrače i da igraju ozbiljnije cilu sezonu a ne samo kraj kad zagusti bili bi sigurni u sredini tablice a možda i više..
nisi prijatelju daleko od istine..... triba bi znat da cilu sezonu nismo imali voditelja, nismo odradili niti jedan jedini trening (na našu veliku sramotu), a tako se ne može igrat ni u 5.ligi i pravo je čudo šta smo uspili ostat.... iskreno se nadan da smo neki kua naučili... Živija
Ma,moram se ukljucit,puka bi inace ka cvrcak..sad cu opet malo davit,skuzajte .Prvo,pozdravljam Bili 9,stare rivale jos dok smo se zvali Banak,koliko se sjecam,uvijek fer i korektna ekipa,drago mi je da cemo opet igrat jedni protiv drugih,pa da nas i nakantaju mi cemo im prijateljski pruzit ruku i cestitat.Nisam ih gleda 2-3 godine pa ne znam kakvo je ozracje,a po onome sta sam procita ocito imaju istih problema ka i mi,pogotovo to s treninzima.Drugo,Prosjaka ne znam po nicku ko je ali ga ocito znam jer vidim da on poznaje mene i neke igrace,a i sta sam govoria prije lige,ovim putem pozdravljam i njega i samo bi ga malo ispravia,potvrdia sta je Leo reka i objasnia neke stvari.Istina je da sam to govoria i to ocekiva,time je moje razocaranje vece.Cinjenice su slijedece:prije lige smo nesto i igrali i prvi dio zavrsili bar s deset bodova bezveze izgubljenih,vec tada smo mogli osigurat opstanak.U puno utakmica smo bili bolji,a ostali kratkih rukava..tad nismo ni imali srice,ni igraci su koliko toliko dolazili i imala se nekakva igra,razlog glupo izgubljenih utakmica je,nek mi oprosti Rodjo,ali branjenje ,samo cu rec,moglo je i bolje,kad bi ga minja Zlaja,isti vrag,dovedemo treceg vratara,cak ne los,ali dodje u nas i popusi u jednoj utakmici tri loba glavom,a ima 195 cm,brania 2 utakmice.Drugi problem,ono sta je mene zavaralo,imali smo puno registriranih igraca,ali dobrih,ja sam ocekiva i mislia to je to.Raznovrsni,kvalitetni,super.U cemu je poanta,neozbiljnost,svaku utakmicu bi mora pocinjat s drugom postavom,nedolazenje,Keko,Babaja,Purko..nisu bili nego par puta.Parlov se nikako uklopit,za nas igra ocajno,ode u Oxu,briljira.Drugi dio otvorimo pobjedom i remijem,sve pod kontrolom,dovedemo 4 vratara,u pocetku momak brani ludilo,ali vise ne treniramo,nema uigranosti,neki nikako ne dolaze ni na utakmice,raspad je uslijedia nakon Dalera,to sam vec pisa,vodimo,bolji smo,i odjednom im jednostavno poklonimo utakmicu,golman dobije crveni i raspad.Vise se nismo uspili rekuperat,pocelo nam je ulazit i iz svlacionice,a mislim da onaj parket ne pamti toliko glupo primljenih golova,a jos vise nerealiziranih mrtvaca.Prosjak,i tako neuigrani,bez treninga,bez pola igraca,neki nisu dolazili,Barac otisa,Vukovic dugo ozlijedjen,Zeljko Guc sta je prije 2-3 sezone dava po 35 golova,nije odigra ni utakmicu,nazalost izgleda da vise nece moc ni igrat,stradalo koljeno,da zavrsim,i takve kakvi smo bili,nitko nas nije razbija i ruga se s nama,a to govori da ti igraci imaju kvalitetu.Jednostavno nije islo.Igraci koji su tribali bit pojacanja,bili su neozbiljni i samo remetili koheziju ekipe.Nije da branim Matijevica i Garu,istina,podbacili su ali oni mogu puno vise,Matijevic je s balunom na ti,vrhunske tehnike i poteza,mana mu je sta je malo sporiji i zna zaplivat u obrani,Garo ima brzinu,agilnost,ali je jednostavno ukocen,neopusten,Dvornik,liva noga ka izmisljena,brz,dobra finta,sut,ali se gubi,nikad nije igra obaveznu igru,mora ucit...,ma necu sad analizirat svakog pojedinacno,treba nam vratar,killer,da ne ovisimo samo o Leovim golovima,i jos dva pouzdana,cvrsta igraca,iskusna.Dio je vec rijesen,probat cemo jos stagod napravit na tom planu i RADIT.Red,rad i disciplina,je glupa floskula ali istinita.
F-OFF!!!
DON FABIO napisao:Ma,moram se ukljucit,puka bi inace ka cvrcak..sad cu opet malo davit,skuzajte .Prvo,pozdravljam Bili 9,stare rivale jos dok smo se zvali Banak,koliko se sjecam,uvijek fer i korektna ekipa,drago mi je da cemo opet igrat jedni protiv drugih,pa da nas i nakantaju mi cemo im prijateljski pruzit ruku i cestitat.Nisam ih gleda 2-3 godine pa ne znam kakvo je ozracje,a po onome sta sam procita ocito imaju istih problema ka i mi,pogotovo to s treninzima.Drugo,Prosjaka ne znam po nicku ko je ali ga ocito znam jer vidim da on poznaje mene i neke igrace,a i sta sam govoria prije lige,ovim putem pozdravljam i njega i samo bi ga malo ispravia,potvrdia sta je Leo reka i objasnia neke stvari.Istina je da sam to govoria i to ocekiva,time je moje razocaranje vece.Cinjenice su slijedece:prije lige smo nesto i igrali i prvi dio zavrsili bar s deset bodova bezveze izgubljenih,vec tada smo mogli osigurat opstanak.U puno utakmica smo bili bolji,a ostali kratkih rukava..tad nismo ni imali srice,ni igraci su koliko toliko dolazili i imala se nekakva igra,razlog glupo izgubljenih utakmica je,nek mi oprosti Rodjo,ali branjenje ,samo cu rec,moglo je i bolje,kad bi ga minja Zlaja,isti vrag,dovedemo treceg vratara,cak ne los,ali dodje u nas i popusi u jednoj utakmici tri loba glavom,a ima 195 cm,brania 2 utakmice.Drugi problem,ono sta je mene zavaralo,imali smo puno registriranih igraca,ali dobrih,ja sam ocekiva i mislia to je to.Raznovrsni,kvalitetni,super.U cemu je poanta,neozbiljnost,svaku utakmicu bi mora pocinjat s drugom postavom,nedolazenje,Keko,Babaja,Purko..nisu bili nego par puta.Parlov se nikako uklopit,za nas igra ocajno,ode u Oxu,briljira.Drugi dio otvorimo pobjedom i remijem,sve pod kontrolom,dovedemo 4 vratara,u pocetku momak brani ludilo,ali vise ne treniramo,nema uigranosti,neki nikako ne dolaze ni na utakmice,raspad je uslijedia nakon Dalera,to sam vec pisa,vodimo,bolji smo,i odjednom im jednostavno poklonimo utakmicu,golman dobije crveni i raspad.Vise se nismo uspili rekuperat,pocelo nam je ulazit i iz svlacionice,a mislim da onaj parket ne pamti toliko glupo primljenih golova,a jos vise nerealiziranih mrtvaca.Prosjak,i tako neuigrani,bez treninga,bez pola igraca,neki nisu dolazili,Barac otisa,Vukovic dugo ozlijedjen,Zeljko Guc sta je prije 2-3 sezone dava po 35 golova,nije odigra ni utakmicu,nazalost izgleda da vise nece moc ni igrat,stradalo koljeno,da zavrsim,i takve kakvi smo bili,nitko nas nije razbija i ruga se s nama,a to govori da ti igraci imaju kvalitetu.Jednostavno nije islo.Igraci koji su tribali bit pojacanja,bili su neozbiljni i samo remetili koheziju ekipe.Nije da branim Matijevica i Garu,istina,podbacili su ali oni mogu puno vise,Matijevic je s balunom na ti,vrhunske tehnike i poteza,mana mu je sta je malo sporiji i zna zaplivat u obrani,Garo ima brzinu,agilnost,ali je jednostavno ukocen,neopusten,Dvornik,liva noga ka izmisljena,brz,dobra finta,sut,ali se gubi,nikad nije igra obaveznu igru,mora ucit...,ma necu sad analizirat svakog pojedinacno,treba nam vratar,killer,da ne ovisimo samo o Leovim golovima,i jos dva pouzdana,cvrsta igraca,iskusna.Dio je vec rijesen,probat cemo jos stagod napravit na tom planu i RADIT.Red,rad i disciplina,je glupa floskula ali istinita.
Don Fabio svaka čast.... sve šta si napisa, a šta se tiče nas vridi i obratno... fer i sportski do kraja
BaJdA napisao:prosjak napisao:neigran ti jebako ja za bili 9 ali ih znan dosta ka i šta znan vas dosta i mogu ti reć dok vam Mijatović i Garo budu igrali u napadu možete jedino u četvrtu ligu. To da se stvara ekipa za velike domete je Dinko govoria i prije ove sezone, kako cilja na prvo misto itd..... i jeste bili prvi ali ozada.... jebiga veliki Frane Barać je odigra drugi dio sezone pretprošle godine pa ste se malo digli u nebesa jer da nije bilo njega već bi bili u trećoj odavno. A za bili 9 ti mogu reć da imaju kvalitetne igrače i da igraju ozbiljnije cilu sezonu a ne samo kraj kad zagusti bili bi sigurni u sredini tablice a možda i više..
nisi prijatelju daleko od istine..... triba bi znat da cilu sezonu nismo imali voditelja, nismo odradili niti jedan jedini trening (na našu veliku sramotu), a tako se ne može igrat ni u 5.ligi i pravo je čudo šta smo uspili ostat.... iskreno se nadan da smo neki kua naučili... Živija
ko uspije skupit Slavu, malog Fabu, Željka, Blafa (jel on još igra) i ostale na isto misto svaka mu čast tako da nije ni čudo šta niste trenirali.... oni treniraju noć prije redovito...
DON FABIO napisao:Ma,moram se ukljucit,puka bi inace ka cvrcak..sad cu opet malo davit,skuzajte .Prvo,pozdravljam Bili 9,stare rivale jos dok smo se zvali Banak,koliko se sjecam,uvijek fer i korektna ekipa,drago mi je da cemo opet igrat jedni protiv drugih,pa da nas i nakantaju mi cemo im prijateljski pruzit ruku i cestitat.Nisam ih gleda 2-3 godine pa ne znam kakvo je ozracje,a po onome sta sam procita ocito imaju istih problema ka i mi,pogotovo to s treninzima.Drugo,Prosjaka ne znam po nicku ko je ali ga ocito znam jer vidim da on poznaje mene i neke igrace,a i sta sam govoria prije lige,ovim putem pozdravljam i njega i samo bi ga malo ispravia,potvrdia sta je Leo reka i objasnia neke stvari.Istina je da sam to govoria i to ocekiva,time je moje razocaranje vece.Cinjenice su slijedece:prije lige smo nesto i igrali i prvi dio zavrsili bar s deset bodova bezveze izgubljenih,vec tada smo mogli osigurat opstanak.U puno utakmica smo bili bolji,a ostali kratkih rukava..tad nismo ni imali srice,ni igraci su koliko toliko dolazili i imala se nekakva igra,razlog glupo izgubljenih utakmica je,nek mi oprosti Rodjo,ali branjenje ,samo cu rec,moglo je i bolje,kad bi ga minja Zlaja,isti vrag,dovedemo treceg vratara,cak ne los,ali dodje u nas i popusi u jednoj utakmici tri loba glavom,a ima 195 cm,brania 2 utakmice.Drugi problem,ono sta je mene zavaralo,imali smo puno registriranih igraca,ali dobrih,ja sam ocekiva i mislia to je to.Raznovrsni,kvalitetni,super.U cemu je poanta,neozbiljnost,svaku utakmicu bi mora pocinjat s drugom postavom,nedolazenje,Keko,Babaja,Purko..nisu bili nego par puta.Parlov se nikako uklopit,za nas igra ocajno,ode u Oxu,briljira.Drugi dio otvorimo pobjedom i remijem,sve pod kontrolom,dovedemo 4 vratara,u pocetku momak brani ludilo,ali vise ne treniramo,nema uigranosti,neki nikako ne dolaze ni na utakmice,raspad je uslijedia nakon Dalera,to sam vec pisa,vodimo,bolji smo,i odjednom im jednostavno poklonimo utakmicu,golman dobije crveni i raspad.Vise se nismo uspili rekuperat,pocelo nam je ulazit i iz svlacionice,a mislim da onaj parket ne pamti toliko glupo primljenih golova,a jos vise nerealiziranih mrtvaca.Prosjak,i tako neuigrani,bez treninga,bez pola igraca,neki nisu dolazili,Barac otisa,Vukovic dugo ozlijedjen,Zeljko Guc sta je prije 2-3 sezone dava po 35 golova,nije odigra ni utakmicu,nazalost izgleda da vise nece moc ni igrat,stradalo koljeno,da zavrsim,i takve kakvi smo bili,nitko nas nije razbija i ruga se s nama,a to govori da ti igraci imaju kvalitetu.Jednostavno nije islo.Igraci koji su tribali bit pojacanja,bili su neozbiljni i samo remetili koheziju ekipe.Nije da branim Matijevica i Garu,istina,podbacili su ali oni mogu puno vise,Matijevic je s balunom na ti,vrhunske tehnike i poteza,mana mu je sta je malo sporiji i zna zaplivat u obrani,Garo ima brzinu,agilnost,ali je jednostavno ukocen,neopusten,Dvornik,liva noga ka izmisljena,brz,dobra finta,sut,ali se gubi,nikad nije igra obaveznu igru,mora ucit...,ma necu sad analizirat svakog pojedinacno,treba nam vratar,killer,da ne ovisimo samo o Leovim golovima,i jos dva pouzdana,cvrsta igraca,iskusna.Dio je vec rijesen,probat cemo jos stagod napravit na tom planu i RADIT.Red,rad i disciplina,je glupa floskula ali istinita.
Sve to stoji ali igrači pogotovo napadači koji daju dva gola u sezoni za mene nisu igrači za klub koji bi tija igrat drugu ligu pa neka imaju neznan kakvu tehniku i mogu napravit miljun na nogu...... jebiga nije isto odigrat termin od uru vrimena i tamo se zajebavat, svak će imat dva tri dobra poteza i dat par golova ali u ozbiljnoj utakmici je to druga stvar....vidit ćemo ih sad u trećoj ako budu još igrali, po mom mišljenju nisan ti baš siguran da će se i tamo iskazat....nek me demantiraju...neka im ove pizdarije po forumu budu dodatni motiv
mnk_petričevo napisao:prosjak napisao:ko uspije skupit Slavu, malog Fabu, Željka, Blafa (jel on još igra) i ostale na isto misto svaka mu čast tako da nije ni čudo šta niste trenirali.... oni treniraju noć prije redovito...
haha...ova je najjača ali i najtočnija...
koji si ti luđak.....