FAQ  •  Registracija  •  Login

3. liga mladi

<<

ZLATARIJA DVORNIK

Česti član

Post 09 svi 2010, 19:12

<<

prosjak

Novi član

Post 09 svi 2010, 19:22

Matijević zajeba se.... lipo Leo potrajte sve te nazovi igrače nemaju oni kvalitetu ni za treću a kamoli drugu ligu, ti i Papac ostanete možda još ko nisan vas ni gleda odavno vratite Manu i dovedete sve nove ljude jer s ovon ekipon se sigurno nećete vratit nazad u drugu ligu. Ne pljucan ja po vama nego samo pišen očito...
<<

prosjak

Novi član

Post 09 svi 2010, 19:24

a Mane koliko znan i ne igra više zbog Keka i takvih....
<<

10

VIP član

Post 09 svi 2010, 21:38

ma ja san govoria da se Mane vrati,ali koliko znan nije tia, a razloge ne znan

kako san vec napisa na forumu 2.lige, dovea san odlicnog vratara i 2 odlicna igraca tako da smo se vec sad dosta pojacali
<<

BaJdA

Član

Post 10 svi 2010, 10:12

jebako napisao:...al zato ce treca liga i iduce godine bit ista,i dalje ce vecina ekipa popravljat gol razliku na bajdi i njegovoj ekipi

ti si se nešto uvatija Bilih u zadnje vrime.... ima bit da ti se cila ekipa na materi izredala i da je nismo zadovoljili, pa si malo razočaran nama....
nemoj se brinit, pokušat ćemo mi opet, možda budemo imali više sriće....
I bez sudaca i bez miliona Podstrana dobit će novog šampiona
<<

BaJdA

Član

Post 10 svi 2010, 10:21

prosjak napisao:neigran ti jebako ja za bili 9 ali ih znan dosta ka i šta znan vas dosta i mogu ti reć dok vam Mijatović i Garo budu igrali u napadu možete jedino u četvrtu ligu. To da se stvara ekipa za velike domete je Dinko govoria i prije ove sezone, kako cilja na prvo misto itd..... i jeste bili prvi ali ozada.... jebiga veliki Frane Barać je odigra drugi dio sezone pretprošle godine pa ste se malo digli u nebesa jer da nije bilo njega već bi bili u trećoj odavno. A za bili 9 ti mogu reć da imaju kvalitetne igrače i da igraju ozbiljnije cilu sezonu a ne samo kraj kad zagusti bili bi sigurni u sredini tablice a možda i više..

nisi prijatelju daleko od istine..... triba bi znat da cilu sezonu nismo imali voditelja, nismo odradili niti jedan jedini trening (na našu veliku sramotu), a tako se ne može igrat ni u 5.ligi i pravo je čudo šta smo uspili ostat.... iskreno se nadan da smo neki kua naučili... Živija
<<

delp

Česti član

Post 10 svi 2010, 11:44

oce li ko prizvat gsp.H za zavrsni komentar sezone
onako u 20-30 recenica pisanih u desetercu
<<

DON FABIO

VIP član

Post 10 svi 2010, 11:47

Ma,moram se ukljucit,puka bi inace ka cvrcak..sad cu opet malo davit,skuzajte :).Prvo,pozdravljam Bili 9,stare rivale jos dok smo se zvali Banak,koliko se sjecam,uvijek fer i korektna ekipa,drago mi je da cemo opet igrat jedni protiv drugih,pa da nas i nakantaju mi cemo im prijateljski pruzit ruku i cestitat.Nisam ih gleda 2-3 godine pa ne znam kakvo je ozracje,a po onome sta sam procita ocito imaju istih problema ka i mi,pogotovo to s treninzima.Drugo,Prosjaka ne znam po nicku ko je ali ga ocito znam jer vidim da on poznaje mene i neke igrace,a i sta sam govoria prije lige,ovim putem pozdravljam i njega i samo bi ga malo ispravia,potvrdia sta je Leo reka i objasnia neke stvari.Istina je da sam to govoria i to ocekiva,time je moje razocaranje vece.Cinjenice su slijedece:prije lige smo nesto i igrali i prvi dio zavrsili bar s deset bodova bezveze izgubljenih,vec tada smo mogli osigurat opstanak.U puno utakmica smo bili bolji,a ostali kratkih rukava..tad nismo ni imali srice,ni igraci su koliko toliko dolazili i imala se nekakva igra,razlog glupo izgubljenih utakmica je,nek mi oprosti Rodjo,ali branjenje ,samo cu rec,moglo je i bolje,kad bi ga minja Zlaja,isti vrag,dovedemo treceg vratara,cak ne los,ali dodje u nas i popusi u jednoj utakmici tri loba glavom,a ima 195 cm,brania 2 utakmice.Drugi problem,ono sta je mene zavaralo,imali smo puno registriranih igraca,ali dobrih,ja sam ocekiva i mislia to je to.Raznovrsni,kvalitetni,super.U cemu je poanta,neozbiljnost,svaku utakmicu bi mora pocinjat s drugom postavom,nedolazenje,Keko,Babaja,Purko..nisu bili nego par puta.Parlov se nikako uklopit,za nas igra ocajno,ode u Oxu,briljira.Drugi dio otvorimo pobjedom i remijem,sve pod kontrolom,dovedemo 4 vratara,u pocetku momak brani ludilo,ali vise ne treniramo,nema uigranosti,neki nikako ne dolaze ni na utakmice,raspad je uslijedia nakon Dalera,to sam vec pisa,vodimo,bolji smo,i odjednom im jednostavno poklonimo utakmicu,golman dobije crveni i raspad.Vise se nismo uspili rekuperat,pocelo nam je ulazit i iz svlacionice,a mislim da onaj parket ne pamti toliko glupo primljenih golova,a jos vise nerealiziranih mrtvaca.Prosjak,i tako neuigrani,bez treninga,bez pola igraca,neki nisu dolazili,Barac otisa,Vukovic dugo ozlijedjen,Zeljko Guc sta je prije 2-3 sezone dava po 35 golova,nije odigra ni utakmicu,nazalost izgleda da vise nece moc ni igrat,stradalo koljeno,da zavrsim,i takve kakvi smo bili,nitko nas nije razbija i ruga se s nama,a to govori da ti igraci imaju kvalitetu.Jednostavno nije islo.Igraci koji su tribali bit pojacanja,bili su neozbiljni i samo remetili koheziju ekipe.Nije da branim Matijevica i Garu,istina,podbacili su ali oni mogu puno vise,Matijevic je s balunom na ti,vrhunske tehnike i poteza,mana mu je sta je malo sporiji i zna zaplivat u obrani,Garo ima brzinu,agilnost,ali je jednostavno ukocen,neopusten,Dvornik,liva noga ka izmisljena,brz,dobra finta,sut,ali se gubi,nikad nije igra obaveznu igru,mora ucit...,ma necu sad analizirat svakog pojedinacno,treba nam vratar,killer,da ne ovisimo samo o Leovim golovima,i jos dva pouzdana,cvrsta igraca,iskusna.Dio je vec rijesen,probat cemo jos stagod napravit na tom planu i RADIT.Red,rad i disciplina,je glupa floskula ali istinita.
F-OFF!!!
<<

BaJdA

Član

Post 10 svi 2010, 12:31

DON FABIO napisao:Ma,moram se ukljucit,puka bi inace ka cvrcak..sad cu opet malo davit,skuzajte :).Prvo,pozdravljam Bili 9,stare rivale jos dok smo se zvali Banak,koliko se sjecam,uvijek fer i korektna ekipa,drago mi je da cemo opet igrat jedni protiv drugih,pa da nas i nakantaju mi cemo im prijateljski pruzit ruku i cestitat.Nisam ih gleda 2-3 godine pa ne znam kakvo je ozracje,a po onome sta sam procita ocito imaju istih problema ka i mi,pogotovo to s treninzima.Drugo,Prosjaka ne znam po nicku ko je ali ga ocito znam jer vidim da on poznaje mene i neke igrace,a i sta sam govoria prije lige,ovim putem pozdravljam i njega i samo bi ga malo ispravia,potvrdia sta je Leo reka i objasnia neke stvari.Istina je da sam to govoria i to ocekiva,time je moje razocaranje vece.Cinjenice su slijedece:prije lige smo nesto i igrali i prvi dio zavrsili bar s deset bodova bezveze izgubljenih,vec tada smo mogli osigurat opstanak.U puno utakmica smo bili bolji,a ostali kratkih rukava..tad nismo ni imali srice,ni igraci su koliko toliko dolazili i imala se nekakva igra,razlog glupo izgubljenih utakmica je,nek mi oprosti Rodjo,ali branjenje ,samo cu rec,moglo je i bolje,kad bi ga minja Zlaja,isti vrag,dovedemo treceg vratara,cak ne los,ali dodje u nas i popusi u jednoj utakmici tri loba glavom,a ima 195 cm,brania 2 utakmice.Drugi problem,ono sta je mene zavaralo,imali smo puno registriranih igraca,ali dobrih,ja sam ocekiva i mislia to je to.Raznovrsni,kvalitetni,super.U cemu je poanta,neozbiljnost,svaku utakmicu bi mora pocinjat s drugom postavom,nedolazenje,Keko,Babaja,Purko..nisu bili nego par puta.Parlov se nikako uklopit,za nas igra ocajno,ode u Oxu,briljira.Drugi dio otvorimo pobjedom i remijem,sve pod kontrolom,dovedemo 4 vratara,u pocetku momak brani ludilo,ali vise ne treniramo,nema uigranosti,neki nikako ne dolaze ni na utakmice,raspad je uslijedia nakon Dalera,to sam vec pisa,vodimo,bolji smo,i odjednom im jednostavno poklonimo utakmicu,golman dobije crveni i raspad.Vise se nismo uspili rekuperat,pocelo nam je ulazit i iz svlacionice,a mislim da onaj parket ne pamti toliko glupo primljenih golova,a jos vise nerealiziranih mrtvaca.Prosjak,i tako neuigrani,bez treninga,bez pola igraca,neki nisu dolazili,Barac otisa,Vukovic dugo ozlijedjen,Zeljko Guc sta je prije 2-3 sezone dava po 35 golova,nije odigra ni utakmicu,nazalost izgleda da vise nece moc ni igrat,stradalo koljeno,da zavrsim,i takve kakvi smo bili,nitko nas nije razbija i ruga se s nama,a to govori da ti igraci imaju kvalitetu.Jednostavno nije islo.Igraci koji su tribali bit pojacanja,bili su neozbiljni i samo remetili koheziju ekipe.Nije da branim Matijevica i Garu,istina,podbacili su ali oni mogu puno vise,Matijevic je s balunom na ti,vrhunske tehnike i poteza,mana mu je sta je malo sporiji i zna zaplivat u obrani,Garo ima brzinu,agilnost,ali je jednostavno ukocen,neopusten,Dvornik,liva noga ka izmisljena,brz,dobra finta,sut,ali se gubi,nikad nije igra obaveznu igru,mora ucit...,ma necu sad analizirat svakog pojedinacno,treba nam vratar,killer,da ne ovisimo samo o Leovim golovima,i jos dva pouzdana,cvrsta igraca,iskusna.Dio je vec rijesen,probat cemo jos stagod napravit na tom planu i RADIT.Red,rad i disciplina,je glupa floskula ali istinita.

Don Fabio svaka čast.... sve šta si napisa, a šta se tiče nas vridi i obratno... fer i sportski do kraja
<<

prosjak

Novi član

Post 10 svi 2010, 13:36

BaJdA napisao:
prosjak napisao:neigran ti jebako ja za bili 9 ali ih znan dosta ka i šta znan vas dosta i mogu ti reć dok vam Mijatović i Garo budu igrali u napadu možete jedino u četvrtu ligu. To da se stvara ekipa za velike domete je Dinko govoria i prije ove sezone, kako cilja na prvo misto itd..... i jeste bili prvi ali ozada.... jebiga veliki Frane Barać je odigra drugi dio sezone pretprošle godine pa ste se malo digli u nebesa jer da nije bilo njega već bi bili u trećoj odavno. A za bili 9 ti mogu reć da imaju kvalitetne igrače i da igraju ozbiljnije cilu sezonu a ne samo kraj kad zagusti bili bi sigurni u sredini tablice a možda i više..

nisi prijatelju daleko od istine..... triba bi znat da cilu sezonu nismo imali voditelja, nismo odradili niti jedan jedini trening (na našu veliku sramotu), a tako se ne može igrat ni u 5.ligi i pravo je čudo šta smo uspili ostat.... iskreno se nadan da smo neki kua naučili... Živija

ko uspije skupit Slavu, malog Fabu, Željka, Blafa (jel on još igra) i ostale na isto misto svaka mu čast tako da nije ni čudo šta niste trenirali.... oni treniraju noć prije redovito...
<<

delp

Česti član

Post 10 svi 2010, 13:42

hvala ali Mr.H
njegov komentar molim
<<

prosjak

Novi član

Post 10 svi 2010, 13:52

DON FABIO napisao:Ma,moram se ukljucit,puka bi inace ka cvrcak..sad cu opet malo davit,skuzajte :).Prvo,pozdravljam Bili 9,stare rivale jos dok smo se zvali Banak,koliko se sjecam,uvijek fer i korektna ekipa,drago mi je da cemo opet igrat jedni protiv drugih,pa da nas i nakantaju mi cemo im prijateljski pruzit ruku i cestitat.Nisam ih gleda 2-3 godine pa ne znam kakvo je ozracje,a po onome sta sam procita ocito imaju istih problema ka i mi,pogotovo to s treninzima.Drugo,Prosjaka ne znam po nicku ko je ali ga ocito znam jer vidim da on poznaje mene i neke igrace,a i sta sam govoria prije lige,ovim putem pozdravljam i njega i samo bi ga malo ispravia,potvrdia sta je Leo reka i objasnia neke stvari.Istina je da sam to govoria i to ocekiva,time je moje razocaranje vece.Cinjenice su slijedece:prije lige smo nesto i igrali i prvi dio zavrsili bar s deset bodova bezveze izgubljenih,vec tada smo mogli osigurat opstanak.U puno utakmica smo bili bolji,a ostali kratkih rukava..tad nismo ni imali srice,ni igraci su koliko toliko dolazili i imala se nekakva igra,razlog glupo izgubljenih utakmica je,nek mi oprosti Rodjo,ali branjenje ,samo cu rec,moglo je i bolje,kad bi ga minja Zlaja,isti vrag,dovedemo treceg vratara,cak ne los,ali dodje u nas i popusi u jednoj utakmici tri loba glavom,a ima 195 cm,brania 2 utakmice.Drugi problem,ono sta je mene zavaralo,imali smo puno registriranih igraca,ali dobrih,ja sam ocekiva i mislia to je to.Raznovrsni,kvalitetni,super.U cemu je poanta,neozbiljnost,svaku utakmicu bi mora pocinjat s drugom postavom,nedolazenje,Keko,Babaja,Purko..nisu bili nego par puta.Parlov se nikako uklopit,za nas igra ocajno,ode u Oxu,briljira.Drugi dio otvorimo pobjedom i remijem,sve pod kontrolom,dovedemo 4 vratara,u pocetku momak brani ludilo,ali vise ne treniramo,nema uigranosti,neki nikako ne dolaze ni na utakmice,raspad je uslijedia nakon Dalera,to sam vec pisa,vodimo,bolji smo,i odjednom im jednostavno poklonimo utakmicu,golman dobije crveni i raspad.Vise se nismo uspili rekuperat,pocelo nam je ulazit i iz svlacionice,a mislim da onaj parket ne pamti toliko glupo primljenih golova,a jos vise nerealiziranih mrtvaca.Prosjak,i tako neuigrani,bez treninga,bez pola igraca,neki nisu dolazili,Barac otisa,Vukovic dugo ozlijedjen,Zeljko Guc sta je prije 2-3 sezone dava po 35 golova,nije odigra ni utakmicu,nazalost izgleda da vise nece moc ni igrat,stradalo koljeno,da zavrsim,i takve kakvi smo bili,nitko nas nije razbija i ruga se s nama,a to govori da ti igraci imaju kvalitetu.Jednostavno nije islo.Igraci koji su tribali bit pojacanja,bili su neozbiljni i samo remetili koheziju ekipe.Nije da branim Matijevica i Garu,istina,podbacili su ali oni mogu puno vise,Matijevic je s balunom na ti,vrhunske tehnike i poteza,mana mu je sta je malo sporiji i zna zaplivat u obrani,Garo ima brzinu,agilnost,ali je jednostavno ukocen,neopusten,Dvornik,liva noga ka izmisljena,brz,dobra finta,sut,ali se gubi,nikad nije igra obaveznu igru,mora ucit...,ma necu sad analizirat svakog pojedinacno,treba nam vratar,killer,da ne ovisimo samo o Leovim golovima,i jos dva pouzdana,cvrsta igraca,iskusna.Dio je vec rijesen,probat cemo jos stagod napravit na tom planu i RADIT.Red,rad i disciplina,je glupa floskula ali istinita.

Sve to stoji ali igrači pogotovo napadači koji daju dva gola u sezoni za mene nisu igrači za klub koji bi tija igrat drugu ligu pa neka imaju neznan kakvu tehniku i mogu napravit miljun na nogu...... jebiga nije isto odigrat termin od uru vrimena i tamo se zajebavat, svak će imat dva tri dobra poteza i dat par golova ali u ozbiljnoj utakmici je to druga stvar....vidit ćemo ih sad u trećoj ako budu još igrali, po mom mišljenju nisan ti baš siguran da će se i tamo iskazat....nek me demantiraju...neka im ove pizdarije po forumu budu dodatni motiv
<<

goldenko

Novi član

Post 10 svi 2010, 14:58

delp napisao:hvala ali Mr.H
njegov komentar molim

Kako je krenilo ne bi baš reka da bi ti husro moga falit dogodine
<<

mnk_petričevo

Česti član

Post 10 svi 2010, 15:43

prosjak napisao:ko uspije skupit Slavu, malog Fabu, Željka, Blafa (jel on još igra) i ostale na isto misto svaka mu čast tako da nije ni čudo šta niste trenirali.... oni treniraju noć prije redovito...

haha...ova je najjača ali i najtočnija...:)
<<

BaJdA

Član

Post 10 svi 2010, 16:18

mnk_petričevo napisao:
prosjak napisao:ko uspije skupit Slavu, malog Fabu, Željka, Blafa (jel on još igra) i ostale na isto misto svaka mu čast tako da nije ni čudo šta niste trenirali.... oni treniraju noć prije redovito...

haha...ova je najjača ali i najtočnija...:)

koji si ti luđak..... :)
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Sezona 2009/2010