FAQ  •  Registracija  •  Login

2. liga mladi

<<

DON FABIO

VIP član

Post 06 svi 2010, 16:17

Jebako,hvala na vrijedjanju i sta imas lipo misljenje o meni.Ja mislim da sam prema svima bia fer i korektan i ulozia dosta truda,volje i zivaca,a i predugo sam u balunu i mislim da nesto znam i da sam svoj posao obavia sta sam najbolje zna,i da je bia umisto mene bilo ko drugi mozda bi i gore zavrsilo.Ja sam reka ne samo jednom da ako ne valjam i ne pasem da cu se maknit ca,neka dovedu drugog voditelja,to sta nisu tili valjda nesto govori.Tebi svaka cast ali mislim da ima kompetentnijih da ocjene moje znanje i vodjenje ekipe.A mrzim i zalostan sam kad me se neopravdano vridja i ne respektira bar malo ono sta sam napravia za ovu ekipu zadnjih 15 godina.
F-OFF!!!
<<

10

VIP član

Post 06 svi 2010, 16:20

nisi jos odgovoria na ona pitanja done
<<

DON FABIO

VIP član

Post 06 svi 2010, 16:30

Ma,je,u pravu si,ne kazem da nisi,ali nemojmo sad stvarat netrpeljivost i napadat ljude.Papac ce valjda ove godine dat sve od sebe sta od njega ocekujem ali bit cu ti iskren,ja jesam samokritican i znam da ne znam sve,ali brate mili,sad se opet stvarno dvoumim ima li ovo smisla,osjecam se posrano kad me napadaju i pljuju ljudi koji me i ne znaju i optuzuju za neuspjeh,a pogotovo sta ne znsju koliko to meni znaci i pogadja me neuspjeh.Stvarno mi dodje da posaljem sve k vragu pa neka sam ja tu ekipu stvoria i vuka sve ove godine,pogotovo zato sta nitko ne kaze nista u moju korist,pa ni ti,nego pustate da me se blati.Ti nisi tu od pocetka ali ima onih koji jesu i znaju koliko sam se puta zrtvova za ekipu,da ne kazem samo koliko sam kilometara napravia trazeci sponzore da ne bi morali sami placat.Ne trazim ni zahvalnost ni ne znam sta,ali bar da me se ne pljuje ka zadnju skovacu.
F-OFF!!!
<<

10

VIP član

Post 06 svi 2010, 16:34

ko te pljuca????
jesi ti lud?

ono moje kurčev je bilo sa smajlicen, a ako te od jebaka poruke diraju onda u pišo sve. dan danas ne kuzin ni ko je niti me zanima jer samo podjebaje po forumu. i koja netrpljeljivost, sve ovo san reka isprid svih tako da ovo svi znaju, to su neke cinjenice
<<

DON FABIO

VIP član

Post 06 svi 2010, 16:50

Ma,u redu je,samo me to zasmetalo bez obzira ko je napisa.A sta se tice i nasih ljudi,ispada da sta si bolji prema njima da ti oni vracaju obratno.Znam ja za sve te manjkavosti i nadam se da ce se to prominit,prvo i osnovno,neki tribaju prominit pristup i ne mislit da sve znaju i oglusivat se o ono sta im se kaze i ponasat se neozbiljno.Papac je navika tako igrat ali morat ce se prilagodit,i ne samo on.Ja vodim i moja je zadnja,kome ne odgovara...,ali isto tako ekipa mora imat i covika na terenu,produzenu ruku voditelja,ja sam to povjeria tebi i pri tome stojim,znas i ti imat greskica i musica ali sve okay,ti znas kakvo ja misljenje imam o tebi i sta od tebe ocekujem.Tribamo imat uzajamno povjerenje i postovanje jedni prema drugima,disciplinu i da se svatko stavi 100% i ako netko falije da mu pomogne,a ne da mu zuga i samo stvara nervozu.Sve to triba poslozit prije lige,a pogotovo one dolaske ili nedolaske kad se kome sprdne i cekanje da se svakog zove i napominje 100 puta.Toga nece bit vise,bit cu malo manje tolerantan i ko to ne bude postiva tirat cu ca pa ma koliko dobar igrac bia.Pocev od najstarijeg Papca do najmladjeg Mirka koji ce isto morat prominit drasticno svoj pristup.
F-OFF!!!
<<

Ožujci

Česti član

Post 08 svi 2010, 07:52

Druže FABIO šta žugaš cilo vrime, moraš imat stav tj. kodeks po kojem če se plesat jer vi ste koliko san moga vidit ispali iz lige samo zato šta ste sami sebi zabijali golove i time gubili punte , a zašto ?! jer niste bili ekipa nego se svak ponaša kako je tija itd. Zato stavi pred ekipu uvjet i radi statistiku dolazaka na treninge i ostale segmente šta jednu ekipu čini jednom cjelinom i tako češ profilirat i odvojit dobre od najboljih i one loše kojima češ se zahvalit i prije nego sve skupa krene naopako !!
SRITNO VAN ZA DOGODINE I DA SE VRATITE JOŠ JAČI TAMO DI PRIPADATE !!!!!!!!!
MNK VOLE GRADELE
<<

10

VIP član

Post 08 svi 2010, 09:38

ožujci koja evidencija za treninge, pa mi smo zadnji trening imali prije sezone

jel to sve govori?

2 puta san dogovara sa ekipama treninge, sa parnon i jos nekin, dodemo 1 put, a vvec drugi nema ljudi, nakon toga moran otkazat i sramotit se jer ne mozemo skupit 5 ljudi tako da san i ja odusta od treniranja i pokusaja organiziranja
<<

WITSCHGE

VIP član

Post 08 svi 2010, 11:01

10 napisao:ožujci koja evidencija za treninge, pa mi smo zadnji trening imali prije sezone

jel to sve govori?

2 puta san dogovara sa ekipama treninge, sa parnon i jos nekin, dodemo 1 put, a vvec drugi nema ljudi, nakon toga moran otkazat i sramotit se jer ne mozemo skupit 5 ljudi tako da san i ja odusta od treniranja i pokusaja organiziranja

izabereš možda ta tri koji ti dolaze i pokušaš nešto skrojit,najgore je kad nedođu ali uvik imaš bar tri čovika pa nađi dva autsajdera samo da se nešto giba,,,
Najvjerniji UVIJEK DOLAZE I OSTAJU.....
<<

Ožujci

Česti član

Post 08 svi 2010, 12:37

10 napisao:ožujci koja evidencija za treninge, pa mi smo zadnji trening imali prije sezone

jel to sve govori?

ljudi moji nije da van pametujen ja san FABIJU nudija da igrate sa mojon ekipon u više navrata, prvenstveno da moja ekipa od vas nešto nauči , ali dogodilo se sljedeče od deset dogovora igrali smo jednu samo da nas moj prijatelj FABIO nebi zajeba pa je čovik uspija skupit 4 igrača od toga dvojica nisu igrali kako san ga svatija po godinu dana, a naš šta to govori da jednostavno biraju s kim če igrat, e kad je tako izvisite te neke koji biraju iz razno raznih razloga i zahvalite in se jer ti više štete nego koriste , znam da to nikad nije jednostavno ni lako ali ako želite opstat i u trečoj ligi na stari način zaboravite.
MNK VOLE GRADELE
<<

10

VIP član

Post 08 svi 2010, 17:32

nije da biraju s kime ce nego ljudi ne zele igrat treninge

''zvijezdice''
<<

kun1gic

Česti član

Post 13 svi 2010, 23:17

malo koja ekipa trenira. koliko znan treniraju garaža artem ambasador grm i od ostalih niko.
<<

oxa_jure

Novi član

Post 15 svi 2010, 18:12

kun1gic napisao:malo koja ekipa trenira. koliko znan treniraju garaža artem ambasador grm i od ostalih niko.

nama vec pripreme pocele
<<

st kmica

VIP član

Post 16 svi 2010, 07:49

...a i parna trenira ali bice in je crnjak rec sa obziron na to sta in se dogadja na treningu...busenje
<<

georgebest

Član

Post 16 svi 2010, 23:49

fabi je potpisa za ambasador,marquez se jos dogovara,ciku je podebljan ugovor...idemo na prvo misto..
<<

Rafael Marquez

Česti član

Post 17 svi 2010, 12:17

ja ocu kad se i ozljedin da mi ide plača,,,to je uvjet :D
A ale!

KIKE 13
SIMEUNOVIĆ 4
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Sezona 2009/2010