2. liga mladi
a šta u kojoj ces ekipi ti onda igrat?
Zadnja izmjena: Rafael Marquez; 06 svi 2010, 14:44; ukupno mijenjano 1 put/a.
A ale!
KIKE 13
SIMEUNOVIĆ 4
KIKE 13
SIMEUNOVIĆ 4
Jebi ga,radi toga smo se nas dvojica jednom gadno zakacili u svlacionici isto ka ti i on,puka mi je film.Sta ces kad on ima svoju viziju igre isto ka i ti,a u najgorem sam polozaju ja sta sve to moram slozit i slusat vase pizdarije,oba mislite da ste u pravu.Dobro je drzat do svojih stavova ali koji put triba i prigrist i pristat na kompromis,a i ti se znas zapizdit...i za ubuduce,kad zovem time out,aj Boga ti,sutite i slusajte,a ne srackajte o onome sta je bilo prije 5 minuta,to me stvarno nervira.Reda mora bit,a ako sam ja kurcev voditelj onda ocu malo postovanja i da se ne moram nadvikivat s vama.Svi imate svoju viziju kako triba odigrat ali to ne ide tako,sto baba,kilavo dite.
F-OFF!!!
dobro si reka, kurčev )))))
ti si onda tu da kazes ko je sef na terenu, a kako me sluzi pamcenje ti si odavno reka da san to ja, sta znaci da ako ja kazen nesto papcu i takvima onda imaju slusat pa makar bia u krivu. jel tako?
jel ti sve govori da smo se oboje zakacili sa njin zbog iste stvari? sta znaci da san u pravu i da su u pravu cile tribine koje to vide. jebes prijateljstvo, ako ce ti zamirit sta ne igra, a katastrofa je onda ti ta osoba nije prijatelj
najjače je kad on kaze da on sve zna i da di san ja to igra. on ima svoju povijest, ja svoju i kad bi pita ljude okolo ko je papac, a ko ružić mislin da bi tu sve bilo jasno i uvjerljivo iako je stariji 7-8 godina . mene zivcira kad on dode nesto podcjenjivacki di si ti igra jer sa njegove 3 utakmice u 1. HMNL prije 10 godina i vise mislin da nije niti malo kompetentan govorit o tome i solit pamet, pogotovo sta ljudi sa tribine sve vide
ti si onda tu da kazes ko je sef na terenu, a kako me sluzi pamcenje ti si odavno reka da san to ja, sta znaci da ako ja kazen nesto papcu i takvima onda imaju slusat pa makar bia u krivu. jel tako?
jel ti sve govori da smo se oboje zakacili sa njin zbog iste stvari? sta znaci da san u pravu i da su u pravu cile tribine koje to vide. jebes prijateljstvo, ako ce ti zamirit sta ne igra, a katastrofa je onda ti ta osoba nije prijatelj
najjače je kad on kaze da on sve zna i da di san ja to igra. on ima svoju povijest, ja svoju i kad bi pita ljude okolo ko je papac, a ko ružić mislin da bi tu sve bilo jasno i uvjerljivo iako je stariji 7-8 godina . mene zivcira kad on dode nesto podcjenjivacki di si ti igra jer sa njegove 3 utakmice u 1. HMNL prije 10 godina i vise mislin da nije niti malo kompetentan govorit o tome i solit pamet, pogotovo sta ljudi sa tribine sve vide
imas pravo bas si kurcev voditelj i to je isto jedan od miljun razloga zasto smo ispali.aj valjda ce se ovi sta dolaze dokazat ka pojacanja leo ih vec dize u nebo a nisu ni pipnuli balun,pusti nek oni prvo natope dres kmana znojem pa cemo tek onda pisat jesu li pojacanja il nisu.
i samo jedan ispravak lani je uz zagoru iz lige ispala baterija,bili su ispali prije dvi godine.nikome od njih ne ide dobro u trecoj ligi pa ima da upremo ka junci da se vratimo nazad jer ima bit da nas ceka jebeno tezak posal
i samo jedan ispravak lani je uz zagoru iz lige ispala baterija,bili su ispali prije dvi godine.nikome od njih ne ide dobro u trecoj ligi pa ima da upremo ka junci da se vratimo nazad jer ima bit da nas ceka jebeno tezak posal
SACUVAJ ME BOZE LJIGAVIH VODITELJA