FAQ  •  Registracija  •  Login

2. liga mladi

<<

admin

Site Admin

Post 20 kol 2009, 10:36

2. liga mladi
<<

MALDINI

Česti član

Post 20 kol 2009, 10:51

Evo da ja uvatin post br.2 ove godine. Konačno počinjeee...
Tko leži - NE BJEŽI!
<<

Tomo MNK 'Etiri

Član

Post 20 kol 2009, 12:22

POZDRAV bivšoj ligi.

MNK ETIRI traži sparing ekipu za ovu sezonu. Imamo termin u Spaladium Areni, četvrtkom u 18:00h. Cijena, prava sitnica. 1h=300kn tj, 150kunića po ekipi.
Ako bude više zainteresiranih, odluka će se donjeti s obzirom na količinu pive(samo gajbe ili bačve) koja će nam se ponudit.
DANAS JE SUTRA AKO UZMEŠ U OBZIR JUČER!
<<

MALDINI

Česti član

Post 21 kol 2009, 07:32

Tomo MNK 'Etiri napisao:POZDRAV bivšoj ligi.

MNK ETIRI traži sparing ekipu za ovu sezonu. Imamo termin u Spaladium Areni, četvrtkom u 18:00h. Cijena, prava sitnica. 1h=300kn tj, 150kunića po ekipi.
Ako bude više zainteresiranih, odluka će se donjeti s obzirom na količinu pive(samo gajbe ili bačve) koja će nam se ponudit.

Pa "bivša" liga ti se igra četvrtkom, na ovoj temi vjerovatno nećeš naći sparing partnera...
Tko leži - NE BJEŽI!
<<

Vice ColoColo

VIP član

Post 24 kol 2009, 11:28

Tomo MNK 'Etiri napisao:POZDRAV bivšoj ligi.

Jebiga Tomo nije ti ovo bivsa liga, samo joj je ime isto :) :)
<<

Vice ColoColo

VIP član

Post 02 ruj 2009, 10:20

Iduci tjedan pocinje liga; zelim svim ekipama puno srece i da nas zaobidju ozljede.
Mislim da nam je liga ove godine jaca nego lani, jer su sve cetri ekipe koje su usle vrlo ozbiljne.
Nama je prvi cilj osigurat opstanak, a mislim da bi plasman u prvih sedam bija vrlo dobar rezultat.
Opcenito je tesko prognozirat, ali cisto zabave radi evo mojih favorita za iducu sezonu:

1. Daler
Po svemu sta su dosad pokazali prvi favorit za prvaka. Pitanje je kako ce se skupljat cetvrtkom i kako ce se snac protiv ekipa koje su ipak puno cvrsce nego ove s kojima su dosad igrali.

Kao kandidate za drugo misto koje vodi u prvu ligu stavija bi 4 ekipe:
Garaza, Parna mastiona, Smrdecija i Artem.
S tim da Artemu puno ovisi o tome kako ce pocet prvih par kola. Mlada su, ozbiljna i kvalitetna ekipa - dobiju li dovoljno samopouzdanja na pocetku mogli bi iznenadit mnoge.

Ono sta je sigurno je da ovde svak moze dobit svakoga i da nas ceka zanimljiva sezona.
<<

artem2

Česti član

Post 02 ruj 2009, 10:52

Hvala Vice šta si nas uvrstia u vrh al mi ka i svake godine idemo od utakmice do utakmice naravno pobjedit ako se može, al ova liga je jača od ovih di smo dosad igrali pa ćemo vidit....

Evo i parova 1. kola (neslužbeno, al ako je ko i lani trebalo bi bit ovako):

??? Oliva - MNK Kman igra se subotu ili nedilju

Četvrtak 10.09.

15:30 Garaža Pujanke - Klinika Sućidar
16:25 Smrdečija - Grm & Tunj
17:25 Pismon zvati - MNK Dalmatinac
18:20 Artem - Parna mastiona
19:20 Daler - Oxa tisak
20:15 Colo Colo - Ambasador nekretnine
<<

gavra stari plac

VIP član

Post 02 ruj 2009, 13:58

stari plac ce bit prvi
<<

Artem

Novi član

Post 02 ruj 2009, 15:30

Puno sriće svim ekipama, šta manje ozljeda, šta više golova i sa kakvim-takvim normalnim suđenjem!

Forza Artem
<<

BEGO- STAKLO MAAS

Česti član

Post 02 ruj 2009, 18:33

Vice ColoColo napisao:Iduci tjedan pocinje liga; zelim svim ekipama puno srece i da nas zaobidju ozljede.
Mislim da nam je liga ove godine jaca nego lani, jer su sve cetri ekipe koje su usle vrlo ozbiljne.
Nama je prvi cilj osigurat opstanak, a mislim da bi plasman u prvih sedam bija vrlo dobar rezultat.
Opcenito je tesko prognozirat, ali cisto zabave radi evo mojih favorita za iducu sezonu:

1. Daler
Po svemu sta su dosad pokazali prvi favorit za prvaka. Pitanje je kako ce se skupljat cetvrtkom i kako ce se snac protiv ekipa koje su ipak puno cvrsce nego ove s kojima su dosad igrali.

Kao kandidate za drugo misto koje vodi u prvu ligu stavija bi 4 ekipe:
Garaza, Parna mastiona, Smrdecija i Artem.
S tim da Artemu puno ovisi o tome kako ce pocet prvih par kola. Mlada su, ozbiljna i kvalitetna ekipa - dobiju li dovoljno samopouzdanja na pocetku mogli bi iznenadit mnoge.

Ono sta je sigurno je da ovde svak moze dobit svakoga i da nas ceka zanimljiva sezona.

VICE VICE KAKO SKROMNO ...meni se cini da vi imate kvalitetu bar za prva 4....
<<

Vice ColoColo

VIP član

Post 03 ruj 2009, 07:55

BEGO- STAKLO MAAS napisao:VICE VICE KAKO SKROMNO ...meni se cini da vi imate kvalitetu bar za prva 4....

Je... zato smo lani bili sedmi :)
<<

FRAFO

VIP član

Post 03 ruj 2009, 15:24

Evo i moje prognoze za ovu sezonu:
-kandidati za naslov: DALER - osvojili su svaku ligu u kojoj su igrali i po svemu šta su do sada pokazali zaslužuju da ih se proglasi glavnim favoritima za naslov!Navodno su doveli i golmana Kecu da im pokrije njihovu uvik slabu točku...
SMRDEČIJA - već u svojoj prvoj sezoni u 2.ligi su ostvarili zapažene rezultate...Jako dobra ekipa,jedino klupa malo "škripi"
GARAŽA PUJANKE - "fajterska" ekipa koja će se sigurno tit šta prije vratit u prvoligašku elitu...Još da je nać boljeg golmana...
PARNA MASTIONA - prošle sezone su bili jako blizu plasmana u 1.ligu...nadam se da će i ove sezone igrati dobar nogomet.
ARTEM - jako dobra ekipa koja ima tu "sriću" da je uvik u sjeni Dalera.Sigurno ne bi imali ništa protiv da i na kraju ove sezone budu odma iza njih...

Od ostalih ekipa COLO COLO vidim kao potencijalno iznenađenje!
Zadnja izmjena: FRAFO; 03 ruj 2009, 15:24; ukupno mijenjano 1 put/a.
VIDIMO SE NA TRIBINAMA!!!
<<

FRAFO

VIP član

Post 03 ruj 2009, 15:27

Kandidati za ispadanje:PISMON ZVATI
MNK KMAN
MNK DALMATINAC
AMBASADOR NEKRETNINE
U ovoj ligi su najčešća iznenađenja,gotovo da svatko može svakoga dobit...ali eto,mislim da bi se ove 4 ekipe i ove sezone mogle borit za ostanak do zadnjeg kola.
VIDIMO SE NA TRIBINAMA!!!
<<

kun1gic

Česti član

Post 03 ruj 2009, 17:06

Daler bi treba bit prvi favorit za osvojit. imaju od prošle sezone ozbiljnog voditelja tako da za njih ne bi tribalo bit straha za 1.misto. šta se tiče smrdečije en bu se složija da će se borit za uć u 1.ligu. nekako do dalera bi tribala bit garaža sa svoja dva legionara pipijem i josipom i uvik neko od mladih uz njih iskoći al tribali bi nać golmana jer sa kečkementom na golu teško mogu računat na vrh lige. za vrh vidim još parnu artema i grm i tunj. a za opstanak bit će sve izjednačeno jer ovo je najizjednaćenija liga od svih pa se ne bi začudija da ispadne bilo koja ekipa osim dalera!
<<

pipinjo

Član

Post 03 ruj 2009, 19:10

FRAFO napisao:Evo i moje prognoze za ovu sezonu:
-kandidati za naslov: DALER - osvojili su svaku ligu u kojoj su igrali i po svemu šta su do sada pokazali zaslužuju da ih se proglasi glavnim favoritima za naslov!Navodno su doveli i golmana Kecu da im pokrije njihovu uvik slabu točku...
SMRDEČIJA - već u svojoj prvoj sezoni u 2.ligi su ostvarili zapažene rezultate...Jako dobra ekipa,jedino klupa malo "škripi"
GARAŽA PUJANKE - "fajterska" ekipa koja će se sigurno tit šta prije vratit u prvoligašku elitu...Još da je nać boljeg golmana...
PARNA MASTIONA - prošle sezone su bili jako blizu plasmana u 1.ligu...nadam se da će i ove sezone igrati dobar nogomet.
ARTEM - jako dobra ekipa koja ima tu "sriću" da je uvik u sjeni Dalera.Sigurno ne bi imali ništa protiv da i na kraju ove sezone budu odma iza njih...

Od ostalih ekipa COLO COLO vidim kao potencijalno iznenađenje!

GARAZA JE DOVELA IZVRSNOG GOLMANA !ETO SAMO DA SE ZNA!ZIVILI
.........NAŠ ŽIVOT JE KOCKANJE,KURVE I TUČNJAVE,ALKOHOL DROGA I TO JE SVE JA TE VOLIM HAJDUČE.......
Sljedeće

Vrati se na: Sezona 2009/2010