FAQ  •  Registracija  •  Login

1. liga mladi

<<

FRAFO

VIP član

Post 27 tra 2010, 17:26

Čestitam ekipi STROŽANAC na osvojenom naslovu.Iako su zbog svih ovih događaja prethodnih dana moje simpatije bile na strani "studenata",moram priznati da je naslov opravdano pripao Strožancu koji je dobrim dijelom prvenstva bio na 1.mjestu.Ovim putem bi čestitao i g.Filipu Naranči na fair-playu,jedino im malo zamjeram način proslave pogodaka,kao da su više igrali za Strožanac nego za sebe...
VIDIMO SE NA TRIBINAMA!!!
<<

Naranča

Član

Post 27 tra 2010, 23:46

svilaja1508 napisao:
PUMPLE napisao:kun1gic upisano:
narančo ti si bog. sve zasluge triba pripisati tebi jer sve drugo bilo bi nepošteno. ako osvoji strožanac ti si najzaslužniji. ako osvoji celent opet si za sve nas ti najazaslužniji.

Evo sam kopira' dio kun1giceva komentara... Ipak je bia u pravu... Naranča je u zadnja 2 kola igrao sa 2 prvoplasirane ekipe...
Iako kun1gic nije mislio na to, Naranča je najzaslužniji šta nas je bilo toliko jučer u dvorani. Odigrao je pošteno do kraja. A šta mislite, koliko bi ljudi bilo u dvorani da je u prošli ponediljak odigrao prijateljski sa svojim prijateljima iz Strožanca...?

NARANČINA ekipa je odigrala odgovorno obje utakmice, svaka im čast,,i STROŽANAC I CELENT protiv njih su imali prvenstvo u slučaju pobjede ali nisu uspjeli,,inače jučer je PB iz dvi šanse dao tri gola,,to je ubojitost,,studenti su uputili 20 udaraca i SAMO jedan gol iz igre ,jedan iz akumiliranoga,,imali su šansu ALI !!
LJUDI SMIRITE SE ,,dajte jedan drugome ruku ,ako treba ja ču doči i skupa čemo popiti piče!!
uvijek tvrdo č

Ja bi završio ovo prepucavanje!Tek sam sad uspio doć na forum tako da ne znam što je bilo između borovine i "prika" jer izgleda da je puno toga izbrisano!Samo ću sad reć svoje mišljenje i s tim završit uopće priču o ovome!
Na pola sezone se vidilo da će za prvaka bit borba između Celenta i strožanca, a pošto je raspored bio da jedni i drugi igraju s nama zadnja dva kola ja sam pisao da ćemo mi odlučit prvaka!Odma su me popljuvali ali to sad nije bitno!Kako smo mi i strožanac bili povezani preko velikog baluna, turnira itd. govorili smo da bi volili da budu prvi, ali to nije značilo kako su neki tumačili iz strožanca da ćemo pustit utakmicu.Mi smo ekipa koja kad dođe kompletna može igrat protiv bilo koga!Nismo slučajno bili 4. na kupu Dalmacije prije dvi godine kad nas je Brodosplit dobio 4:3 tek u zadnjoj minuti! Ako netko misli da zato što smo prijatelji ili poznanici mi moramo napustit smisao sporta i natjecanja onda nema što tražiti u sportu! strožanac je pokazao da nema jaja odigrat utakmice kad je najpotrebnije.Dokazali su to prije tri godine i ovu godinu kad im je PB SPlit osvojio pehar! Iz ljutnje prema nama su digli pozdrav od nas, što i mogu razumit posli utakmice dan,dva, ali nakon naše pobjede nad Celentom niti čestitke niti pozdrava!To dovoljno govori o kulturi moj "Prika". A mislim da nikad niste ružniji pehar osvojili! Neka vam je sa srećom i blagoslovom! Nikad nećete bit veliki i čestiti i čista obraza kao ja i moja ekipa! Jer da ste vi bili nanašemu mistu vi bi Celentu iz osvete pustili!
Nakon utakmice sa Celentom kad sam vidio kako ste i dalje bezobrazni požalio samo što celent ne može dobit 3:0 bez borbe ali sam shvatio da bi to bila vaša razina i bio sam ljut sam na sebe!Zato moji dragi "prijatelji i poznanici" koje sam i osobno neke gurao u neke momčadi samo ću vam reć da vas duboko žalim i da ću nastojat koji očenaš izmolit za vas!Ovim putem čestitam ekipi Celenta koja je bila velika u porazu i iskreno nam čestitala!Ponosim se što takva momčad nosi ime pok.Zlatka čiji su sinovi moji veliki prijatelji,koji su meni kao braća!
Svilaja očekujem te na superkupu kad budemo igrat mi i Žile pa ćemo popit piće i dogovorit balote!
<<

miho

VIP član

Post 28 tra 2010, 06:24

šta će ti prvenstvo kad je pehar ružan.bolje se borit za opstanak
Alistair McCoist
<<

barba

Novi član

Post 28 tra 2010, 07:18

E, da, finila je i ova. Još par dana će trajati trzavice i vodit će se polemika, no nakon toga će ostati zapisano samo ono najvažnije, prvak sezone 2009/2010 MNK STROŽANAC. Zasluženo ili nezasluženo, pošteno ili nepošteno, ovako ili onako uvijek dođete do istog; momci su u kontinuitetu kroz cijelu sezonu odigrali s najmanje oscilacija i na kraju, mislim, ipak sasvim zasluženo prvi prošli kroz cilj. Konkurencija? MNK ZLATKO CELENT, na "papiru" definitivno najjača ekipa u ovom natjecanju. No, još jednom se dokazalo i pokazalo da je najteže dobiti kad je pobjeda unaprijed upisana, kad je pobjeda pitanje rutine ili ako hoćete kad je najpotrebnije. Dobar protivnik, doza nervoze koja se uvlači tokom utakmice i titula je nepovratno izgubljena. Glavu gore! Ako ostanu na okupu, definitivno prvi favorit sezone 2010/2011. PB SPLIT, dobili moralnu zadovoljštinu zadnja dva kola, kada su zaustavili prvaka i doprvaka. Svoje su odigrali pošteno, dokazali sebi i svim ostalima da mogu parirati svakome i konačno, treba im priznati, odlučili su ovogodišnjeg prvaka ( što ja Naranča davno najavio). Ipak, usprkos svemu, dragi moji momci, u životu ima nešto više od 1 ili 3 boda, nešto više od 2x15 , nešto više od malonogometne utakmice. Ima nešto što je ostalo u "BAJSE", u "KRPE", u "ŠKOJE", u "PERICE", na "PUNTI", na "PETRIĆEVU", u "DUGOM RATU" . . . a to je, dragi moji momci - PRIJATELJSTVO. Nasreću, prvenstvo je u vitrinama MNK STROŽANCA, ali nažalost, goruk okus u ustima nije ispran, jer smo u sezoni 2009/2010 nešto i izgubili - PRIJATELJE. Vrijeme liječi sve, prije ili kasnije, zacijeliti će i ove rane, ohladit će se vruće glave, ali . . . zašto? Hvala svima na fer i korektnoj sezoni, isprika svima koji su se na ovaj ili onaj način našli uvrijeđeni i vidimo se na jesen, nadam se u jednako zanimljivoj sezoni 2010/2011.
P.S. "PRIKA" poznajem te godinama kao velikog gentlemena i gospodina u svakom smislu te riječi. Moje mišljenje je da "PRIMITIVIZAM" koji je napisan ( i nasreću izbrisan) na ovim istim stranicama od pojedinih navijača i igrača ne zavrijeđuje komentar. Uzdigni se iznad toga i budi i ostani onakav kakav su uvijek bio - ČOVIK i PO!
<<

kun1gic

Česti član

Post 28 tra 2010, 10:04

na kraju naranča ko šta sam iz ruganja napisa odlučija prvaka ali pošteno i svaka ćast na tome. točno je da će se sve zaboravit i da će ostat zapisano prvak Strožanac. isto mi je glupo to da su se posvadili Pb i Strožanac zato šta im Pb nije tija pustit. nisan siguran a ne volin nekog blatit sa lažima ali ako je to istina a svi ljudi govore da je onda to nije u redu od ovih i Strožanca šta opet nikako ne umanjuje njihovo osvojeno prvenstvo jer im ga nije niko poklonija. Nisan tija nikog uvridit jer ne znan jesu li to sve istine jer ljudi znaju prićat puno više nego šta je istina.
<<

veteran

Novi član

Post 28 tra 2010, 12:19

barba napisao:E, da, finila je i ova. Još par dana će trajati trzavice i vodit će se polemika, no nakon toga će ostati zapisano samo ono najvažnije, prvak sezone 2009/2010 MNK STROŽANAC. Zasluženo ili nezasluženo, pošteno ili nepošteno, ovako ili onako uvijek dođete do istog; momci su u kontinuitetu kroz cijelu sezonu odigrali s najmanje oscilacija i na kraju, mislim, ipak sasvim zasluženo prvi prošli kroz cilj. Konkurencija? MNK ZLATKO CELENT, na "papiru" definitivno najjača ekipa u ovom natjecanju. No, još jednom se dokazalo i pokazalo da je najteže dobiti kad je pobjeda unaprijed upisana, kad je pobjeda pitanje rutine ili ako hoćete kad je najpotrebnije. Dobar protivnik, doza nervoze koja se uvlači tokom utakmice i titula je nepovratno izgubljena. Glavu gore! Ako ostanu na okupu, definitivno prvi favorit sezone 2010/2011. PB SPLIT, dobili moralnu zadovoljštinu zadnja dva kola, kada su zaustavili prvaka i doprvaka. Svoje su odigrali pošteno, dokazali sebi i svim ostalima da mogu parirati svakome i konačno, treba im priznati, odlučili su ovogodišnjeg prvaka ( što ja Naranča davno najavio). Ipak, usprkos svemu, dragi moji momci, u životu ima nešto više od 1 ili 3 boda, nešto više od 2x15 , nešto više od malonogometne utakmice. Ima nešto što je ostalo u "BAJSE", u "KRPE", u "ŠKOJE", u "PERICE", na "PUNTI", na "PETRIĆEVU", u "DUGOM RATU" . . . a to je, dragi moji momci - PRIJATELJSTVO. Nasreću, prvenstvo je u vitrinama MNK STROŽANCA, ali nažalost, goruk okus u ustima nije ispran, jer smo u sezoni 2009/2010 nešto i izgubili - PRIJATELJE. Vrijeme liječi sve, prije ili kasnije, zacijeliti će i ove rane, ohladit će se vruće glave, ali . . . zašto? Hvala svima na fer i korektnoj sezoni, isprika svima koji su se na ovaj ili onaj način našli uvrijeđeni i vidimo se na jesen, nadam se u jednako zanimljivoj sezoni 2010/2011.
P.S. "PRIKA" poznajem te godinama kao velikog gentlemena i gospodina u svakom smislu te riječi. Moje mišljenje je da "PRIMITIVIZAM" koji je napisan ( i nasreću izbrisan) na ovim istim stranicama od pojedinih navijača i igrača ne zavrijeđuje komentar. Uzdigni se iznad toga i budi i ostani onakav kakav su uvijek bio - ČOVIK i PO!

bravo barba, iskreno, pošteno i prijateljski !
<<

Naranča

Član

Post 28 tra 2010, 14:02

Bravo barba i kun1gic sve ste lipo napisali ali mogu li pitat zašto neke stvari krivo pišete?
Ekipa PB nije nikog zajebala da je opravdano da strožanac reče da su izgubili prijatelje???
Zbog čega???Jer PB nije ušao lako u utakmicu???Il jer je nije pustio???Ne znam koji je to fazon razmišljanja???
Zašto Strožanac lani nije nama pustio utakmicu jer smo prijatelji nego smo s golmanom igračem vatali 0:3 do zadnje miniute???
Ja mogu pogledat svakog iz Strožanca i Celenta ravno u oči a ljudi iz Strožanca su u ponedjeljak okretali glavu ispred mene!
Prika vidim da ti imaš neke informacije bolje od mene, pa te molim da mi otvoriš oči o kojem se to smeću radi u mojoj ekipi?I molim te da se predstaviš kao čovik punim imenom i prezimenom. Da lipo otvoreno pričamo...Šta ja znam ko je to prika?? Prijatelji se nikad ne izgube jer pravi prijatelj je uvik prijatelj i kad je problem, a da netko može reć da je izgubio prijatelja jer ga je dobio onda to za mene predstavlja malograđanštinu i psiho poremećaje...Možda griješim.Dvojica od mojih najboljih prijatelja su braća Jurjevići koji su nas dobili par kola prije kraja kad smo bili prvi i zbog njih smo izgubili prvo misto pa nisam niti pomislio da mi nisu prijatelji, dapače bio sam ponosan jer su dva nova nepoznata igrača uništila moje zvijezde!Zato molim vas da naučite kulturu sporta koja izgleda ne postoji kod mnogih koji se bave sportom!!!Za mene je ova situacija završena i uopće se više ne sjećam ni koje s kim igrao ni ko je dobio ni tko izgubio...A samo mogu reć da je nažalost Strožanac najviše izgubio, jer je izgubio prijatelje, odnosno ponili su se prema nama kao da smo četnici....
a oni su bili ti koji su igrače iz PB vodili po turnirima,i ja sam uvik dovodio ekipu na turnir u Podstrani....Zato pozdrav a nekim iskompleksiranim ljudima želim puno sreće i nadam se da uživaju u svojim ostvarenjima!
<<

Naranča

Član

Post 28 tra 2010, 14:10

kun1gic napisao:na kraju naranča ko šta sam iz ruganja napisa odlučija prvaka ali pošteno i svaka ćast na tome. točno je da će se sve zaboravit i da će ostat zapisano prvak Strožanac. isto mi je glupo to da su se posvadili Pb i Strožanac zato šta im Pb nije tija pustit. nisan siguran a ne volin nekog blatit sa lažima ali ako je to istina a svi ljudi govore da je onda to nije u redu od ovih i Strožanca šta opet nikako ne umanjuje njihovo osvojeno prvenstvo jer im ga nije niko poklonija. Nisan tija nikog uvridit jer ne znan jesu li to sve istine jer ljudi znaju prićat puno više nego šta je istina.

PB se s nikim nije svadio ali samo nije htio pustit utakmicu.
Jel smiješno da igrač Strožanca zove u petak prije utakmice i da me pita jel oni dolaze po tri boda ili trebaju osvojit 3 boda?????
1. pita 8.!!!!! I kad mu ja kažem da je to glupo da pita on odgovara da se tako gube ratovi i bitke ako se unaprid dogovori...
Kad Filip Naranča osvoji takvo prvo mjesto pljunite me svi odreda!!!
Jel to kompleks????Ili sam ja u pimpeku????Pa ja ne bi nikad doša na balun da pitam ekipu da mi pusti utakmicu!!!!
Uvijek ću počastit pićem ili večerom ako je netko dobio direktnog protivnika!!! Zato molim da više ne spominjete ime moje ekipe zboggubljenja prijateljstva!
Jer se zna tko je zato isključivo kriv, a oni što su bili prijatelji i ostali su prijatelji!
Zato Perici i Paveli i još nekima moj naklon do poda!
Pozdrav!
Zadnja izmjena: Naranča; 28 tra 2010, 15:55; ukupno mijenjano 1 put/a.
<<

barba

Novi član

Post 28 tra 2010, 14:26

Filipe, ti razmišljaš na jedan način, mi na drugi. Ti živi svoj život, mi ćemo svoj. Jedni drugima ne trebamo i jedni bez drugih možemo. Što je bilo, bilo je, dalje tako neće biti. Ne javljaj se ti više nama, nećemo ni mi tebi. Možeš i obrnuto, mi nećemo pitati za tebe, ti ne pitaj za nas. Mislim da na tome treba završiti i da knjigu treba konačno zaklopiti!
<<

pato11

Novi član

Post 28 tra 2010, 14:46

naranca, jedina iskompleksirana osoba si ti i stoga ne piši gluposti. Zašto bi ti itko čestitao ako si igrao za sebe?
NEKA PATI KOGA SMETA, STROŽANAC JE PRVAK LIGE!!!
<<

Naranča

Član

Post 28 tra 2010, 21:25

pato11 napisao:naranca, jedina iskompleksirana osoba si ti i stoga ne piši gluposti. Zašto bi ti itko čestitao ako si igrao za sebe?
NEKA PATI KOGA SMETA, STROŽANAC JE PRVAK LIGE!!!

he he he
<<

kun1gic

Česti član

Post 28 tra 2010, 22:23

naranča nemoj se uvridit. ti si meni onako dosta odbojan zbog svojih komentara i nekako pun sebe. neznan te osobno nego san tako zaključija po tvojim komentarima pa moje mišljenje o tebi nemora bit toćno.
ja nigdi nisan napisa da je Pb kriv za puknuće prijateljstva jer mislin ako je sve ono istina da ste vi 100posto u pravu i ti i tvoja ekipa koja je utakmice koje su krojile prvaka lige odigrala da ne pusti nikome i tu si kod mene dobija poene iako nije to ni bitno jer niti se znamo niti smo jedan drugon u životu važni ali ko šta je neko odi napisa svaka van ćast kako ste odigrali protiv strožanca i celenta a to šta ovi iz strožnca zbog toga vriđaju nije u redu.
<<

manager

Novi član

Post 29 tra 2010, 09:31

ja samo mislim da ovo vrijeđanje igrača i kluba od naranče nije u redu, jer su to sve ljudi koji su u svojem poslovnom, privatnom pa čak i sportskom životu prepoznatljivi po poštenju radu i zalaganju... to ti filipe vrlo dobro znaš jer uvik kad ti je nešto trebalo mogao si se osloniti na te ljude kao individue i kau klub u cjelini..

čestitke mnk strožanac na osvojenoj ligi i volio bih da dogodine pb split bode svako kolo kompletan tako da pokaže di pripada, a ne samo da to bude mrtvo slovo na papiru.

Športski pozdrav,
<<

Naranča

Član

Post 29 tra 2010, 14:57

manager napisao:ja samo mislim da ovo vrijeđanje igrača i kluba od naranče nije u redu, jer su to sve ljudi koji su u svojem poslovnom, privatnom pa čak i sportskom životu prepoznatljivi po poštenju radu i zalaganju... to ti filipe vrlo dobro znaš jer uvik kad ti je nešto trebalo mogao si se osloniti na te ljude kao individue i kau klub u cjelini..

čestitke mnk strožanac na osvojenoj ligi i volio bih da dogodine pb split bode svako kolo kompletan tako da pokaže di pripada, a ne samo da to bude mrtvo slovo na papiru.

Športski pozdrav,

Izvini ali mislim da iznošenje istine nije vrijeđanje,jedino kleveta i laž mogu bit vrijeđanje....
Ja sam se mogao i naslanjam se uvik isto kao što se ljudi naslanjaju na mene.Reci pošteno tko je od koga više imao koristi ali to više nije bitno.Za mene je završila priča!Ja sam vam ruku pružio a vi je niste uzeli.A tebi sam prijatelju i još nekima i otvarao angažmane u Škveru i za koje ste dobili i novčane nagrade!A ja nigdje nisam vrijeđao klub i pojedince nego sam kritizirao ponašanje vas kao ekipe nakon naše međusobne utakmice...Ovo je moj zadnji post na ovu temu...Bog vam da lipo zdravlje i sreće!
<<

šile

Novi član

Post 29 tra 2010, 18:51

ala sta ste dosadni..liga je gotova,strožanac je najvise pokaza i zasluzeno osvojia ligu...tebi naranca i tvojoj ekipi svaka cast na fer i korektnoj borbi pogotovo zadnja dva kola di ste uzeli bodove i jednima i drugima..koga briga za vase trakavice i to se rijesava za stolom u cetiri oka a ne ovde skrivajuci se i tipkajuci po tastaturi...
po meni je stožanac zasluzeno osvojia ligu,celent nije dobija kad mu je najvise tribalo i to je to..isto tako su ispale dvi ekipe,mi(antipiros) i pivnica koje nemaju ni jednog igraca koji nastupa u 1 hmnl ili koji barem treniraju u nekom klubu,zasluzeno takodjer..
a to sta se vi sad pripcavate ko kome sta duguje nema nikakvog smisla
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Sezona 2009/2010