FAQ  •  Registracija  •  Login

1. liga mladi

<<

jebako

Član

Post 14 svi 2010, 20:24

Lee Moon napisao:Evo baš piše u novinama da je falacao sjeba jedan gol za brazilsku repku, potrali ga ca iz reprezentacije, kluba - proglašen crnom ovcom malog nogometa, poništili mu se svi golovi i nije u idealnoj momcadi prvenstva. Ma sta ce debil pocetnicki.

hhehe dobar si,mirko je odlican igrac i po meni je stoposto u najmomcadi lige.zalosno je kad takve igrace kritizira limitirani igrac i balavac ka pipinjo
SACUVAJ ME BOZE LJIGAVIH VODITELJA
<<

pipinjo

Član

Post 15 svi 2010, 00:16

jebako napisao:
Lee Moon napisao:Evo baš piše u novinama da je falacao sjeba jedan gol za brazilsku repku, potrali ga ca iz reprezentacije, kluba - proglašen crnom ovcom malog nogometa, poništili mu se svi golovi i nije u idealnoj momcadi prvenstva. Ma sta ce debil pocetnicki.

hhehe dobar si,mirko je odlican igrac i po meni je stoposto u najmomcadi lige.zalosno je kad takve igrace kritizira limitirani igrac i balavac ka pipinjo

Kralju STRAŠAN si
.........NAŠ ŽIVOT JE KOCKANJE,KURVE I TUČNJAVE,ALKOHOL DROGA I TO JE SVE JA TE VOLIM HAJDUČE.......
<<

stina7

VIP član

Post 15 svi 2010, 13:40

pipinjo napisao:
jebako napisao:

Kralju STRAŠAN si

taj mirko nema veze pipinjo je zanjega zidan a i samo da znate poznajem ovog pipinja i znam da je bija odlican igrac koji je i sam igra 1hrvatsku ligu i bija medju boljim strijelcima pa stoga njegovo misljenje nesto i vridi......
<<

stina7

VIP član

Post 15 svi 2010, 13:43

A ko je najbolji trener 1splitske lige----za mene naranca jer je ispa fer korektan i nikome nije pustija i da mu nije bija dubavac kaznjen boria bi se za prvo misto
<<

svilaja1508

VIP član

Post 15 svi 2010, 14:58

PERICA
KRALJEVIČ A
JURJEVIČ M
PERIŠIČ
F BLAŽEVIČ
uviiiiiijek tvrdo č
SVILAJA ;ČISTI ZRAK I MIR
<<

stina7

VIP član

Post 20 svi 2010, 21:07

svilaja1508 napisao:PERICA
KRALJEVIČ A
JURJEVIČ M
PERIŠIČ
F BLAŽEVIČ
uviiiiiijek tvrdo č

SLAZEM SE S OVIM AL BI UMISTO JURJEVICA UBACIJA DUBAVCA
<<

GT Trade

Česti član

Post 24 lip 2010, 14:53

Poštovani ljubitelji malog baluna ......
Mislim da većina Vas koji prati forum zna bacit oko i na prilog mali balun koji godinama izlazi i u Malom oglasniku.
Kako su procurile neke glasine da bi moglo ugasit taj izvor informacija ljudima koji nemaju internet a i ostalim ljubiteljima malog baluna molim Vas da kliknete na anketu oglasnika i date podršku najvažnijoj sporednoj stvari u gradu

http://www.slobodnadalmacija.hr/Dalmaci ... fault.aspx
Prethodni

Vrati se na: Sezona 2009/2010