Torica kup 2009
momci iz ZABAVE u polufinalu,,na penale
utakmica TORCIDA TRIAL I TORCIDE TROGIR puna golova i lijepih poteza
TROGIRANI su pokazali kako se igra balun 5 +1,,svaka cast..igrali su odgovorno nazad , tvrdo ulazili u duele ,odgovarala im je sebicna igra trialovaca koji su tili na silu proci kroz sredinu ,,redovito bi gubili balune++
sjevale su kontre brze i nemilosrdna realizacija TROGIRANA ,,VRATAR TORCIDE TRIAL je 9 puta vadio balun iz svoje mreže
,,potez dana ,deveti gol TROGIRANA,, pravo remek djelo ,, cini mi se BARIŠIČA
nisu slučajno TROGIRANI osvojili TORCIDU prije dvi godine,,doduše sa ALAJBEGOM,,koji je večeras bio na suprotnoj strani i nemilosrdno davio balun !!
žao mi je moga MARTINCA ali stvarno su večeras bili nemočni..
SKALICE opasne
biti če vrlo zanimljivo do kraja,, moje simpatije MRAVKOVOJ ekipi ali teško DA ČE BITI POBJEDNICI
igrač popaja nemilosrdno ozlijedio igrača okruga,,nek se srami
uviiiiijek tvrdo č
utakmica TORCIDA TRIAL I TORCIDE TROGIR puna golova i lijepih poteza
TROGIRANI su pokazali kako se igra balun 5 +1,,svaka cast..igrali su odgovorno nazad , tvrdo ulazili u duele ,odgovarala im je sebicna igra trialovaca koji su tili na silu proci kroz sredinu ,,redovito bi gubili balune++
sjevale su kontre brze i nemilosrdna realizacija TROGIRANA ,,VRATAR TORCIDE TRIAL je 9 puta vadio balun iz svoje mreže
,,potez dana ,deveti gol TROGIRANA,, pravo remek djelo ,, cini mi se BARIŠIČA
nisu slučajno TROGIRANI osvojili TORCIDU prije dvi godine,,doduše sa ALAJBEGOM,,koji je večeras bio na suprotnoj strani i nemilosrdno davio balun !!
žao mi je moga MARTINCA ali stvarno su večeras bili nemočni..
SKALICE opasne
biti če vrlo zanimljivo do kraja,, moje simpatije MRAVKOVOJ ekipi ali teško DA ČE BITI POBJEDNICI
igrač popaja nemilosrdno ozlijedio igrača okruga,,nek se srami
uviiiiijek tvrdo č
Zadnja izmjena: svilaja1508; 11 kol 2009, 09:34; ukupno mijenjano 1 put/a.
SVILAJA ;ČISTI ZRAK I MIR
pa ne znan baš da je suđenje dobro. meni se ćini da je suđenje u nšin ligama puno bolje. ovi ode stalno nešto ove malo bezobraznije ekipe štite jmer ih se boje jedini od sudaca koji je tu pravi je baš taj kojeg spominjete jer je sudija i protiv burića penal za skalice. stvarno ćovik ok sudi a pari mi se da i igra ja mislim za domus u ligi.
inaće torcida loše organizirana. šteta da je taj turnir u rukama ljudi koji ne znaju i nesposobni su.
inaće torcida loše organizirana. šteta da je taj turnir u rukama ljudi koji ne znaju i nesposobni su.
Vidia sam u Malom oglasniku da su polufinala u četvrtak...
Torcida Trogir mi je odlicna momcad, gleda sam ih par utakmica, puste protivnika da igra, kazne ga na par skolskih akcija i onda se zatvore i stvarno super igraju obranu, svi su krsni momci al nisu tromi... igraju korisno i mozda najpametnije od svih, tocno se zna ko sta radi.
Torcida Trogir mi je odlicna momcad, gleda sam ih par utakmica, puste protivnika da igra, kazne ga na par skolskih akcija i onda se zatvore i stvarno super igraju obranu, svi su krsni momci al nisu tromi... igraju korisno i mozda najpametnije od svih, tocno se zna ko sta radi.
Sve 4 utakmice su bile strašno dosadne izuzev Skalice -recesija zadnjih par minuta i par dobrih poteza Trogirana. Vidi se da je veliki ulog. Nadan se da će zabavnjaci otić do kraja. E i još triba spomenit onog starog u Torcide Trogir šta igra zadnjeg. Čovik ne ide priko centra al je najjači. Čita igru, postavlja momčad, dili balune...
Krasan nam je izbornik!
REPRIZA FINALA prije dvi godine,, TORCIDA TROGIR : SKALICE
moja prognoza ,,penali
uviiiijek tvrdo č
moja prognoza ,,penali
uviiiijek tvrdo č
Zadnja izmjena: svilaja1508; 14 kol 2009, 14:08; ukupno mijenjano 1 put/a.
SVILAJA ;ČISTI ZRAK I MIR