LIGA-KUP 2009
ne virujen da se išta igralo po ovom vrimenu. ako ovako vrime nastavi biće sranja jer ovako vrime je do subote tako su rekli na prognozi a torcida počinje u sljedeći ponediljak. kako će se ovo odigrat i završit. šteta jer je meni ovaj liga kup dobar samo je šteta šta nema više svita na utakmicama. ovo postaje tradicija jer je ovo već 4 ili 3 godina da se igra i neka se nastavi- šta više utakmica svi učimo i napredujemo.
Monthyevci dobili vrlo dobrog VIK-a(opet Radan ključan igrač).
Rotondo izgubija 4:3 od malo spretnijeg i sretnije Mastione, a PB Split 3:2 dobija Staklare u jednoj otvorenoj i ravnopravnoj utakmici di su staklari sve svoje isfalivali, a PB zabija... Rejting pete lige se diga nakon ovog liga kupa nema šta. Ili bar pete be.
Rotondo izgubija 4:3 od malo spretnijeg i sretnije Mastione, a PB Split 3:2 dobija Staklare u jednoj otvorenoj i ravnopravnoj utakmici di su staklari sve svoje isfalivali, a PB zabija... Rejting pete lige se diga nakon ovog liga kupa nema šta. Ili bar pete be.
cestitke PB-u NA pobjedi iskustvo je presudilo ........svojim suigracima svaka cast jer jednoj ekipi ka sta je PB stvorit toliko prilika u najmanju ruku nije lako
jos jednom zelim pohvalit ovaj liga-kup jer je stvarno sansa za male ekipe da se dokazu i velike da potvrde zasto ih se smatra "velikima"
jos jednom zelim pohvalit ovaj liga-kup jer je stvarno sansa za male ekipe da se dokazu i velike da potvrde zasto ih se smatra "velikima"
AMADEUS napisao:Drle-huligan napisao:AMADEUS napisao:Di je raspored,danas je četvrtfinale!?
Pa na stranici od lige!
?????????
http://www.umn-split.hr/liga_kup/Mladi/ ... canja.html
Drle-huligan napisao:Koliko smo mi jučer falili prilika!!! A jebiga tako je kad te ponese pa u završnici radi srce,a ne mozak! Al mislin da će se oni zapitat posli ove utakmice kako je moguće da in neko stvori toliko šansi. Al doće i naše vrime
mislim da su se ipak vise pitali sta br 9 i 8 mogu falit hahahha ....... evo igram managera i stavit cu ti sve dobre ocjene samo finishing 2 ...
NISTA OD DANASNJIH UTAKMICA ...................