Suđenje i suci...
ja isto uvik govorin. gleda san ono nešto šta smo dobili poštom ovo lito di su izraćunato troškovi- sudac po utamci dobija oko 50kn. volija bi i ja da mi sude oni šta sude 1.hrvatsku ligu ali oni po utakmici dobivaju oko 100tinja eura. ako to možemo platit uzmimo ih. kakvi god bili naši suci su još uvik bolji od sudaca šta sude županijsku ligu i 2.hrvatsku. to je sigurno.
pa plaćeni su koliko vrjede. ja vaas pitam koji će to kvalitetni sudac sudit za 50kn utakmicu. nema takvog osim ako se ne radi o nekome tko baš voli mali balun i suđenje. šta vi oćekujete da vam sude za pišljivih 50kn po utakmici. svaka ćast onima koji to vole i sude iz ljubavi ali većina njih sudi radi love. a za 50 kn neće doć sudit dobar sudac. ista stvar je usporedi real i hajduk u hajduku igraju igraći koji manje vrijede od ovih u reala pa zato su i manje plaćeni. da vrijede išli bi u reala. tako je u svemu. jedino naš predsjednik radi mukte. to je ono o ćemui sm gore pisa da radi iz ljubavi a da ga ne pokreće novac. ali teško je naći 30-40 takvih. ja prvi ne bi ništa radija besplatno.
cila ova diskusija vodi samo jednoj stvari, a to je da su suci bolesnici..
..premda igraci nekad znaju pretjerat puno vise od sudaca
Zadnja izmjena: Papige_ne!; 31 lis 2008, 20:16; ukupno mijenjano 1 put/a.
Svaki portun, svaki zid, svaka kuća, Hajduk Split!
Papige_ne! napisao:cila ova diskusija vodi samo jednoj stvari, a to je da su suci bolesnici..
DA SU SUCI PAMETNI I DA NAPOKON SVI SOLIDARNO PRESTANU SUDITI ,,za sitniš što dobijaju za suđanje trpe svakakve uvrede , napade na osobnost,, lako je pametovati,,prijavite se ljudi i pokušajte biti suci !!!!!!!!!!!!!!!!
BUDIMO SAMO LJUDI...
uviiiiiiiijek tvrdo č.
SVILAJA ;ČISTI ZRAK I MIR
Maradona napisao:Ne mislim da je sitniš 50 kn po utakmici,sude najmanje 2 dnevno i to je dobra dnevnica za manje od 2 sata ,alo!Neko radi 7-8 sati za taj novac!U ostalom da vride sudili bi za veću lovu!
znam ali mislim ipak da se previše potencira suđenje i suci,,odigrao sam dosta utakmica i velikoga i maloga baluna
i ne mogu se sjetiti da me je sudac nešto drastično i NAMJERNO oštetio,,NORMALNO KAKO IGRAČ LOŠE ILI DOBRO ODIGRA UTAKMICU TAKO I SUCI IMAJU LOŠE TRENUTKE.
SLAŽEM SE DA SUCI moraju i trebaju imati ISTE KRITERIJE !!!!!!!!!!!!!!
I NORMALNO MALO VIŠE HRABROSTI..
uviiiiiiijek tvrdo č.
10 napisao:ali svilaja niko njih ne tira to radit,ali kad su vec izabrali to radit onda znaci da imaju muda pa pokazi ih na terenu i ne boj se nicega nego sudi svima jednako
to se apsolutno slažem sa tobom.,u tvome poslu ako nešto netko krivo oštampa možeš podignuti ton i upozoriti ali ništa više od toga,naravno ako možeš imati boljega djelatnika to češ nastojati i imati,,,,,,razumio si me.
uviiiiiijek tvrdo č.
Maradona napisao:Nisan ni mislija komentirat njihove kriterije ima ih svakakvih kao i nas igrača,svi mi koji igramo mislimo da uvik sve najbolje znamo,isto je tako vjerovatno i kod sudaca!Ja osobno sudac nikad ne bi moga bit ,može bit da neko i o njih tako misli al 5 banki je 5 banki!
onda neka trpi !!!!!!!!!!!!
uviiiiiiijek tvrdo č.