FAQ  •  Registracija  •  Login

1. liga veterana...

<<

admin

Site Admin

Post 12 ruj 2008, 07:09

1. liga veterana...
<<

ivan.sk

Član

Post 23 ruj 2008, 16:04

svaka ćast na ovome što ste napravili u 1.ligi veterana di niste dozvolili ekipi Blizne da kupi misto od konstruktora nego ste ubacili ekipu Zorzija koja je bila 3. u 2.ligi i ko takva ušla u 1.ligu. i tamo je uša feniks u 2.ligu a tamo neki Kozmos u 3.ligu koji su bili treći u svojin ligama. BRAVO šta se borite da se svi bore na igralištu da igraju bolju ligu a ne ko što je bilo prije da ko je s vlasti bolji da ima prednost. BRAVO
Zadnja izmjena: ivan.sk; 23 ruj 2008, 16:05; ukupno mijenjano 1 put/a.
<<

garry

VIP član

Post 23 ruj 2008, 18:33

pridružujem se čestitkama na poštenju,samo tako dalje,svi smo uz vas.
<<

JAKO

Novi član

Post 24 ruj 2008, 18:42

Ljudi moji svaka čast Radiću jer je dosljedan u svojim odlukama i mislim da nismo imali nikad boljeg.
Uzbudljivo prvo kolo biće dobrih utakmica.
<<

uvikmladi

Novi član

Post 02 lis 2008, 13:21

Dugogodišnji san se ostvario.Evo nas u elitnom društvu.Došli smo guštat u malom balunu bez ikakvog imperativa jer ne možemo nigdi naprid jedino se vratit u niži rang .Radiću i ekipi koja ga okružuje svaka čast ,skidamo kapu na odlukama koje donosi za dobrobit malog baluna u Splitu .Već u prvoj utakmici zahvaljujći taktici našeg stratega i bravuroznim obranama Fiće priredili smo veliko iznenađenje , nadamo se ne i zadnje . Čestitke protivničkoj ekipi na fer borbi i sudačkom paru koji je utakmicu odsvirao kako treba ( da je tako svaka utakmica bilo bi super )
<<

bacoST

Član

Post 03 lis 2008, 08:33

Kad sam čuja da je Zorzi dobija prvu utakmicu bilo mi je izuzetno drago svaka čast momci bit će ovo možda najbolja sezona u prvoj ligi veterana došlo je puno pravih igrača a i ekipe koje su došle iz druge lige pokazale su da će bit tvrd orah svima.Mora bi se još osvrnit na kaznu Zuje Mladinća mislim da je prestroga jer sam gleda tu utakmicu te smatram da je sudac glavni krivac jer je izuzetno loše vodio utakmicu čak su i neki gledaoci vikali svašta sucu jer se skroz izgubija na toj utakmici vjerujem da je disciplinski sudac odredija kaznu prema zapisniku ali mislim da je kazna previsoka.Trebali bi možda u skorije vrime uvest i neke supervizore koji bi pratili sve lige pa da se i njih pita u ovakvim slučajevima.I ja sam da se izbace sve grubosti i da se maksimalno poštuje discipinski pravilnik ali u nekim slučajevima možda treba poslušat i nekog neutralnog.U novim pravilima mi izgleda da smo se bolje snašli mi igrači i voditelji nego suci što je jedan od uzroka ovog icindenta koji bi trebao biti prvi i zadnji.Nadam se da će mo svi više pisat o igračima i dobrim potezima nego o pizdarijama jer mi smo ipak najbolja udruga u ovom gradu koju ne jebe niko i morano svojim ponašanjem pokazat svima koji nas nevole da smo zakon za njih svih.Veliki pozdrav Edi i Kukiju koji su najzaslužniji za dobar start Jako sporta.SPLITSKI MALI BALUN ŽIVI VJEČNO A POGOTOVO VETERANSKI
<<

bacoST

Član

Post 08 lis 2008, 07:19

Mi sinoć izgubili 1-0 od udruge malih trgovaca,utakmica bilo izuzetno dobra možda je trebalo biti neriješeno ali protivnici su dali gol mi nismo pa tako zasluženo slave,najbolji na terenu golmani a suci su griješili obostrano nisu im još sila nova pravila valjda će se i oni popravit.Udrugoj utakmici oslabljena Pletionica dobila Jadransko osiguranje kad pomisliš da će se Pletiona raspast oni se podižu kao Fenix svaka čast momci.Čistoća uzela bod Jako športu iako su bili bliže pobjedi Čistoća pogodila nekoliko stativa,a kod Jako športa se vidi da im fali snage ida su još neuigrani previše teže pojedinačni potezima što je Čistoća kažnjavala šteta što na kraju nisu pobjedili mislim da bi bilo potpuno zasluženo.Još sam čuo da je Sopta razbila sa 7-1 Bašić rasvjetu što je iznenađenje ali još jedan od dokaza da će sezona bit izuzetno zanimljiva.SPLITSKI MALI BALUN ŽIVI VJEČNO A POGOTOVO VETERANSKI
<<

JAKO

Novi član

Post 12 lis 2008, 07:39

Šteta da nije tablica ažurirana jer je ovo kolo bilo već prvih uzbuđebja, nitko nema 9 bodova a onda slijredi osam ekipa u bod razlike šta govori da bi ova sezona trebala biti puna uzbuđenja i iznenađenja.Varoš je malo zašteka ali zato Zorzi kreće vrlo ozbiljno u sezonu.Ne znam kako je Bašić moga doživit onakvi potop jer nije ovo treća liga di se ekipe skupe samo da bi igrale, ali vidit će te da će sljedeći njohov protivnik loše proći jer će se sad oni htjeti iskupiti za ovakvi poraz.Ali to daje draž igre i zato čekajmo uturak i nova uzbuđenja.
SPLITSKI MALI BALUN ŽIVI VJEČNO A POGOTOVO VETERANSKI
<<

uvikmladi

Novi član

Post 15 lis 2008, 10:52

Evo i mi doživili poraz.Neće biti ni prvi ni zadnji.Majstor je igra na svojoj razini (NIKE)triba je sam on dati po duzine ,al ipakgušt je zarolat balun ispod šjole i dati ga suigraču.SVAKA ČAST MAJSTORE. Uspili smo se vratit sa 0:3 na 2:3 ,izvadit vratara minut prije kraja al dalje nismo mogli.U prvoj utakmici svake pohvale sucima ,ali danas OČAJ. Nina ne sudi penal kod 0:1 ,čini niz grešaka na obje strane,na momente je pustio i grube faule koje nije sankcionirao. Dali je imao loš dan ili nešto više je upitanju? Ća bi Jako sport ? 0:4 od Vagabunda.Svi ostali realni rezultati.
SPLITSKI MALI BALUN ŽIVI VJEČNO A POGOTOVO VETERANSKI!
<<

JAKO

Novi član

Post 15 lis 2008, 18:27

Izgubili smo 4:1 i šta bi , igrali u oslabljenom sastavu nije ni moglo proći bolje to je danak utakmica u ranu uru, ali ja se nadam da se vraćamo u kolosijek bolje igre.Moramo dignuti formu na viši nivo jer brzo će doći Baćo s Varošom a to se mora dobiti!!!!!!!!!!!!!!
<<

bacoST

Član

Post 16 lis 2008, 07:32

Prijatelju Jako niste nas nikad dobili ni na treninga pa nevirujem ni u lizi pogotovo ako budete igrali ka u zadnje dvi utakmice,liga će bit izuzetno zanimljiva bar po prva 4 kola već u slijedećem kolu će bit vatreno mi protiv Nike u 17 i 30 dođite pogledat.27 u velikoj dvorani je humanitarni turnir za PAJU jer mu hitno treba operacija srca molim sve članove udruge da dođu i da se svi pokažemo na djelu.SPLITSKI MALI BALUN ŽIVI VJEČNO A POGOTOVO VETERANSKI
<<

JAKO

Novi član

Post 19 lis 2008, 18:16

Baćo moj trening je jedno, a utakmica uz pojačani naboj je druga priča a uz to na utakmici postoje suci koji pokušavaju biti objektivni a vraća se u igru iPrale, a Marino će igrati i s jednom nogom samo da dobije Burića.
Jedva ćekam tu utakmicu
<<

uvikmladi

Novi član

Post 05 stu 2008, 13:04

neiskoristiš 3 mrtve šanse u prve dvije minute , a onda te protivnik sa četri kontre rasturi ka zvečku i satare te do kraja . zasluženi poraz . postavljamo pitanje tko će dat gol
<<

JAKO

Novi član

Post 05 stu 2008, 20:46

Ovo kolo je bilo fantastično, teško bi bilo izabrati utakmicu kola, Baćo samo napred niste iskoristili prilike u prvom dijelu i došla je kazna, zato mislim da će ova sezona biti jedna od najboljih jer svak svakoga može dbiti, sve ovisi koliko će ozbiljno ući u utakmicu i zato
<<

bacoST

Član

Post 06 stu 2008, 08:35

Zaslužena pobjeda Pletione bili su bolji za vratara iako ni ostali nisu bili loši svako čast Pletiona šta stariji to bolji mi veliki promet mala zarada, ali idemo dalje pokušat obranit naslov sad se svezakuvalo slažem sa da će ovo bit ludilo prvenstvo kad nema sudačkih grešaka odma se i bolje igra zato suci budite na razini ovoga kola i neće bit problema.SPLITSKI MALI BALUN ŽIVI VJEČNO A POGOTOVO VETERANSKI
Sljedeće

Vrati se na: Sezona 2008/2009