02 lip 2009, 01:17 Postao/la BEGO- STAKLO MAAS
CESTITKE MONTYJU NA OSVOJENOM NASLOVU!!!!!
a sta se tice ovogo zidica betona trave i svega................... mozemo samo zahvalit BOGU sta jos niko nije nastrada....evo na terenu DALMATINCA se igra vec dugi niz godina i do sada je sve bilo u najboljem redu ali postoji opasnost i to VELIKA da ce kad tad neko nastradat a cini se da niko neradi nista da bi to sprijecio jer I ONAJ ZIDIC MALI S ZAPADNE strane i onaj VELIKI betonski s ISTOCNE su velika opasnost za igrace!!!!!!
NEZELIM IZAZIVAT NESRICU ALI BOJIM SE JER IPAK TU IGRAJU 28 EKIPA SVAKA PO 25 UTAKMICA I VELIKA JE MOGUCNOST DA SE DOGODI ONO STA NIKO NEZELI .........
MOZEMO SAMO ZAHVALIT BOGU STA SE DO SADA NIJE NISTA DESILO IAKO SAM JA BIJA SVJEDOK 2 SLUCAJA DI SU DOSLOVNO CENTIMETRI DJELILI OD UDARCA GLAVOM U NALETU OD ZID!!
,,,,, svi su svjesni koje bi posljedice to nosilo ........
ZAR SE MORA DJELOVAT ILI NESTO NAPRAVIT TEK KAD SE DOGODI NEKA TRAGEDIJA ZASTO TO NESPRIJECIT AKO SE DA SPRIJECIT !!
...nije valjda da se razmislja AKO DO SADA NIJE NECE NI SAD........ PA SITIMO SE SAMO ZADRA I KOLIKO SE TU SEZONA ODIGRALO PRIJE NEGOLI SE DESILA ONA TRAGEDIJA!!!
ipak mislim da udruga masno placa onaj teren VUJEVICU i da bi mu morali dat neki ultimatum da se situacija popravi .......
o travi necu govorit!...tj ono nije trava nego obicna guma ...ali to je sve vise manje nebitno ...
MOJA EKIPA NECE IGRAT DOGODINE NA UMJETNOJ I MOZDA MI NEBI TRIBALO BIT TOLIKO BITNO ...
znam da predsjednik cita forum i ove topice o 5 b ligi pa bi ga zamolija da kaze ima li ikakve sanse da se nesto napravi s ti terenom tj razmislja li se o preseljenju jer ima dosta dobrih umjetnih terena u splitu...