FAQ  •  Registracija  •  Login

5B liga mladi...

<<

TRULJO

Član

Post 23 ruj 2008, 10:56

pipinjo napisao:SUDAC KOJI JE SUDIJA PRVE DVI UTAKMICE 5B LIGE KATASTROFALAN MISLIM NA ONOGA BEZ DRESA JEDAN OD TROICE BRACE IZ HOTELA ROTDONDO ILI KAKO VEC!COVJECE COVIK JE TOTALO IZGUBLJEN I NIJE ZA SUCA TO JE MOJE MISLJENJE!MOZE TO I SAM PRIMJETIT!ZIVIA AMATERIZAM

Meni je onaj drugi, mali crni šta je sudia s njim užas. Nije sudia čisti penal za Tršćansku, a ta greška je povukla za sobom i ostale...
<<

TRULJO

Član

Post 23 ruj 2008, 11:04

Baka8 napisao:17:45 Caffe bar Gool 2 : 7 Kamen Dodig

Godinu dana iskusniji, vidi se napredak...dojam o ligi još nemam, ali dosta novih ekipa je prisutno. Nemam pojma ko za koju ekipu igra pa se neću izletavat izjavama o kvaliteti, ali dojam je da je prošle godine liga bila dosta atraktivna..nadam se da ni ove godine neće bit lošija

Čestitam na uvjerljivim pobjedama, ali ne stvarajte euforiju. To su ipak lošije ekipe. U vrhu ove lige očekujem Marinero, Staklo Maas, Monty Payton. Nakon njih Trščanska, Petričevo, Korner i Vi.
<<

SOul

Novi član

Post 23 ruj 2008, 14:39

Liga mi se čini ne loša.. Ima par super ekipa (Marinero, Monty Payton), ali ima i tragičnih ekipa, da ih ne nabrajam sada..
Zadnja izmjena: SOul; 23 ruj 2008, 14:40; ukupno mijenjano 1 put/a.
<<

Baka8

Novi član

Post 23 ruj 2008, 15:48

TRULJO napisao:

Godinu dana iskusniji, vidi se napredak...dojam o ligi još nemam, ali dosta novih ekipa je prisutno. Nemam pojma ko za koju ekipu igra pa se neću izletavat izjavama o kvaliteti, ali dojam je da je prošle godine liga bila dosta atraktivna..nadam se da ni ove godine neće bit lošija

Čestitam na uvjerljivim pobjedama, ali ne stvarajte euforiju. To su ipak lošije ekipe. U vrhu ove lige očekujem Marinero, Staklo Maas, Monty Payton. Nakon njih Trščanska, Petričevo, Korner i Vi.

Ma nema euforije ;)
vidim da si upućen u sastave ekipa pa s obzirom da na naslovnoj još nema podataka ko igra za koju ekipu moga si navest igrače iz ovih po tebi jačih ekipa?
<<

TRULJO

Član

Post 24 ruj 2008, 09:20

Baka8 napisao:
TRULJO napisao:

Ma nema euforije ;)
vidim da si upućen u sastave ekipa pa s obzirom da na naslovnoj još nema podataka ko igra za koju ekipu moga si navest igrače iz ovih po tebi jačih ekipa?

MARINERO je nova ekipa. Ima tu par igrača iz "Pojačaj peticu"(lani u 4.a) a doveli su 2 igrača Dalera(3. liga).
MONTY PAYTON- sve provjereni igrači. Da to hoće, pobjedili bi sve utakmice. Lončar, Stojkić, Depeder, Radan, Vulić, Bralić, Dvornik...
STAKLO MASS- po imenima ih ne znam, ali vidim da znaju igrat.
<<

BobyThePoliceman

VIP član

Post 24 ruj 2008, 11:00

STAKLO MASS je ekipa s brda...nekolicina igra veliki balun,al mislin da nisu nikad splitske lige igrali..
Al igraju zajedno više manje oduvik,a još i znaju igrat :D
Dvornik...since 1474
<<

dalEr 1

Česti član

Post 24 ruj 2008, 13:54

ma čuja sam od mojih da taj marinero i nije baš neka ekipa, uglavnom propaliteti i bivše zvijezde
monty paytonu i nije baš stalo do lige, inače bi bili u prvoj ligi dosad
ali staklo mass je dobra ekipa.
<<

Balunjera

Novi član

Post 25 ruj 2008, 17:44

Pozdrav ekipi STAKLO MASS!!!!!!!pogotovo begi i sunari.od ekipe DalER
infišani 1950....
<<

SOul

Novi član

Post 25 ruj 2008, 22:49

dođite svi u nedilju pogledat utakmicu 5.B Lige između Monty Paytona i Marinera.. Početak utakmice je u 2 ure..
<<

BobyThePoliceman

VIP član

Post 28 ruj 2008, 16:28

Staklo MASS - CB Dva Goluba 9:4
Dvornik...since 1474
<<

BEGO- STAKLO MAAS

Česti član

Post 28 ruj 2008, 18:04

Evo ljudi ocito je STAKLO MAAS nepoznanica za sve vas pa da recem par rici o nama. Igamo skupa ono mozda 7 8 god ekipa iz kvarta....... nikad nismo igrali nikoje lige vecinom ono "just for fun" najstariji lik u ekipi nema priko 22god....... totalni smo amateri nemorate se pribojavat nas .... na golu je NEDO nema di taj nije branija kalija se na kopilickom betonu reflex ka stipe pletikosa ima haha......obranu drzi mario goreta zvani mladi goci ma taj ispada ko veliki los je ali je nas.......livo igra alen sunara ..aci je igrac kojega se nebi postidila nijedna ekipa u 5 lizi i a i b haha....desno je ivan mujan tj bego tj ja....nogomet mi nije jaca strana ali ono trudim se srce na teren stavljam haha naprid igra duje poljak zvani duka on kad ima svoj dan moze zabit gol svima a steta sta rijetko ima svoj dan..haha tu su jos i ante soco zvani bilder njega kad vidite sve vam je jasno svojom pojavom plasi protivnike i zadnji ali ne najmanje vazan je jure moze dat gol iz svih pozicija MOZE ali jos nije da!!! I TO JE TO O STAKLO MAASU !
<<

Torcida Hansa-Flex

Česti član

Post 28 ruj 2008, 18:11

BEGO- STAKLO MAAS napisao:Evo ljudi ocito je STAKLO MAAS nepoznanica za sve vas pa da recem par rici o nama. Igamo skupa ono mozda 7 8 god ekipa iz kvarta....... nikad nismo igrali nikoje lige vecinom ono "just for fun" najstariji lik u ekipi nema priko 22god....... totalni smo amateri nemorate se pribojavat nas .... na golu je NEDO nema di taj nije branija kalija se na kopilickom betonu reflex ka stipe pletikosa ima haha......obranu drzi mario goreta zvani mladi goci ma taj ispada ko veliki los je ali je nas.......livo igra alen sunara ..aci je igrac kojega se nebi postidila nijedna ekipa u 5 lizi i a i b haha....desno je ivan mujan tj bego tj ja....nogomet mi nije jaca strana ali ono trudim se srce na teren stavljam haha naprid igra duje poljak zvani duka on kad ima svoj dan moze zabit gol svima a steta sta rijetko ima svoj dan..haha tu su jos i ante soco zvani bilder njega kad vidite sve vam je jasno svojom pojavom plasi protivnike i zadnji ali ne najmanje vazan je jure moze dat gol iz svih pozicija MOZE ali jos nije da!!! I TO JE TO O STAKLO MAASU !

Mujane dobro si ti to isprica
<<

TRULJO

Član

Post 28 ruj 2008, 18:12

Mislim da je ova liga puno jača od 5.A. Ekipe su uglavnom izjednačene i svako svakog može pobjedit. Bašća i C.B.Gol mi nekako izgledaju najslabije...
<<

BEGO- STAKLO MAAS

Česti član

Post 28 ruj 2008, 18:36

TRULJO napisao:Mislim da je ova liga puno jača od 5.A. Ekipe su uglavnom izjednačene i svako svakog može pobjedit. Bašća i C.B.Gol mi nekako izgledaju najslabije...

e u pravu si ova liga je jaca ali i ode ima 7 8 ekipa koje ce bit topovsko meso........ e zna li iko podatak koliko je prosle ili preprosle godine najbolji strijelac lige da golova??
<<

Torcida Hansa-Flex

Česti član

Post 28 ruj 2008, 18:39

BEGO- STAKLO MAAS napisao:
TRULJO napisao:Mislim da je ova liga puno jača od 5.A. Ekipe su uglavnom izjednačene i svako svakog može pobjedit. Bašća i C.B.Gol mi nekako izgledaju najslabije...

e u pravu si ova liga je jaca ali i ode ima 7 8 ekipa koje ce bit topovsko meso........ e zna li iko podatak koliko je prosle ili preprosle godine najbolji strijelac lige da golova??

Ajde sta se treseš bit ceš ti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Sezona 2008/2009