FAQ  •  Registracija  •  Login

5A liga mladi...

<<

Zmaj

Novi član

Post 30 svi 2009, 11:14

14:00 Pekarnica Tešija / : / Andora 2 (Andora ovom pobjedom zaokružuje jako dobru polusezonu.Iduće sezone očekujem njihov ulazak u ligu više)

14:55 Nekretnine Šimić dom. / : / Magla 02 1 (Nekretnine su strašno pale,šteta jer znaju igrat dobar balun i sa pravim pristupom zaslužuju bit bar među prvih 5-6 ekipa lige)

15:55 Nakić trade / : / DŠR Kman 1 (Nakić će zasluženo ponit trofej...Ovo će se obavezno doć pogledat)

16:50 Matan i jaranen / : / MNK Šolta 2 (Šolta ovo dobiva i zasluženo postaje ponosni član 4. lige...)

17:50 Novi život / : / MNK Žrnovnica 2 (Pitanje je koliko će bit motivirani ako Nakić dobije Kmana)

18:45 Elektroprijenos / : / Čelopek 1 (Iako Hep ove sezone nije ni blizu onom "skoro četvroligaškom" Hepu od prethodne)

19:45 Hotel More / : / Dvornik 1474 1x2(ufff mora da je dobra kvota na ovo...rezultat je relativno nebitan,ali nadam se kvalitetnoj utakmici...iako zadnjih nekoliko utakmica imamo vrlo.. hmm...zanimljiv pristup)
<<

BobyThePoliceman

VIP član

Post 30 svi 2009, 11:21

Sredit će izbornik sve...pa makar i ispod stola :D
Dvornik...since 1474
<<

Piter Krauč

Novi član

Post 30 svi 2009, 13:40

NOVI ŽIVOT-HOTEL MORE 5-3 (zaostala utakmica)
Radost loptanja pod obručima...
<<

josip

VIP član

Post 30 svi 2009, 18:17

Nakanta nas je Kman 11-3, svaka čast bili ste bolji u duelima i agresivniji, mi se raspali k'o kokice od pritiska, zbunili su nas s presingom otpočetka a i sve im je ušlo šta su zapucali, a nakon prvih 7 minuta i njihova vodstva 4-1 smo uveli golmana igrača, ali nismo uspili...

Čestitam Novom Životu na osvojenoj ligi(koji je dobija Žrnu 4-2), presudilo je njihovo iskustvo, kojeg mi nemamo kad je ''stani-pani''... A i odigrali su drugi dio sa svim pobjedama, dok smo mi kiksali više puta..

Nas ''boli'' jer smo cilo prvenstvo vodili, ali tako to obično biva.. Pozdrav svima iz 5a lige - bila je super zajebancija i ''ruganje'' sve ovo vrime, u svoje ime al i cile ekipa s naše strane nikad nije bilo zlonamjerno, ( pa i ovo zadnje navijanje za Žrnu:) )...

U globalu sam zadovoljan s obzirom da nam je ovo prva godina skupa, al isto tili smo prvo misto.. Odmah se sjetim IS-a ove sezone kako su ispustili dobiveno prvenstvo, ili Artema koji ima tu nesriću da igra s Dalerovcima već par godina.

Sad četvrta liga, nadam se i vjerujem da smo kvalitet za i tu dobre stvari učinit, jer mnoge ekipe bi osvajale ovo pa bi se borile za opstanak il bile u sredini 4 lige...

Pozdrav svima i vidimo se na parketu dogodine.
<<

rico

Član

Post 30 svi 2009, 20:08

neznan sta cu napisat..... nista sve ste vidili... na kraju smo zavrsili peti.... a stvarno mislin da zasluzujemo vece misto al sta je tu je..
<<

BobyThePoliceman

VIP član

Post 31 svi 2009, 05:02

Dan je bija pun derbija, i stvarno je bija gušt gledat sve to...

Dvornik - Hotel 3-4

pozDrav svima,a ne samo njima
Dvornik...since 1474
<<

TRULJO

Član

Post 31 svi 2009, 11:36

Za kraj sezone, evo moj izbor najbolje momčadi lige:
Ercegović (Hotel More) - Tikvica (Nakić T.), Delpont (N. Život), Vukasović (Šolta), Cipci (N. Život)
Luka (Dvornik 1474) - Januzović (N. Život), Ravlić (Nakić T.), onaj s plavim gačama (DŠR Kman), Varin (Dvornik 1474), Nikić (Matan i Jaranen), Goleš (Hotel More)

-i to je to! Možda je moga i neko drugi upast, ali mislim da je izbor realan. Vukasovića i Nikića sam uvrstia, jer mislim da oni sami guraju svoje ekipe i bez njih bi bili pri dnu...
<<

BobyThePoliceman

VIP član

Post 31 svi 2009, 12:17

Oće bit ove godine 5.A protiv 5.B ?
Dvornik...since 1474
<<

TRULJO

Član

Post 31 svi 2009, 17:54

BobyThePoliceman napisao:Oće bit ove godine 5.A protiv 5.B ?

E, za to bi se sami tribali pobrinuti. Ako se ne varam, lani je Garry, voditelj ST opreme, bia inicijator te utakmice skupa s Ozrenom Bralićem.
Dakle, ako neki voditelj ima volje za to pokrenit, neka izvoli. Iako sumnjam da će to uspit ove godine. Lani se to dugo spremalo i organiziralo, a sad kad je liga već gotova, mislim da je prekasno. Iako je prošle 2 godine liga nediljom bila dosta jača od ove subotnje, ove godine mislim da su podjednake.
<<

josip

VIP član

Post 01 lip 2009, 21:24

Evo ja ću samo po jednoga iz svake momčadi za kojeg mislim da je bia ključan za momčad ovu sezonu:

- Ercegović(Hotel bar 40% slabiji bez njega, tj s njim mogu lako igrati svoju igru ''bunker & kontra'' s kojom su jedini i dobili prvake uz nas, Muzinic moze igrat odzada i u jačim ligama, al ovaj cini razliku),

- Tikvica(kljucni golovi, ali pristup svakoj utakmici, treningu i suigračima, doša nam je u 5-6 kolu i zabio 3o komada, malo je falilo da osvojimo titulu, našeg kapetana Ravlica ipak nisam uvrstio jer je bia odsutan dio sezone)

- Cipci(Delpont je priča za sebe, al kad Cipci igra za Novi Život jednostavno niko nema šanse, ako i ne da par golova stvara nenormalan višak i prostor za suigrače svojim građenjem i čuvanjem lopte na pivotu da imamo takvog pivota ne bi nam niko bia ni blizu, iako bi ja onog manjeg, starijeg iz obrane, ne znam kako se covik preziva, al kad stane zada s Orlićem tesko padaju golovi)

- Vukasovic (definitvno momak s najboljom motorikom, nenormalno brz, fini tehnicar, sutcina..)

- Poljak (momak je lucidan igrac, malo je pretemperamentan al moze uzet balun i proc trojicu i dat gol, cini razliku za Dvornik, da smanji nervozu i vise trenira bia bi strasan, moga je tu stat i Leo, al Poljo je prelud i ima ideju kako ga zabit ..)

- Dukić (Kman, strašno brz, eksplozivan, fizički spreman, prekoristan igrač za svaku momčad,)

Iz Žrne ne znam koga bi izdvojia, oni plavi momak drži obranu, onaj visoki je dobar dribler, oba golmana odlicna, fali im malo mozga u igri, taktike, talenta imaju..

Nekretnine definitvno mali s povezom na rukci, moze igrat za bilo kog iz jacih liga, iz Matana valjda taj Nikić, momak je velemajstor, iz Andore bi izdvojia Runju koji je izrasta u odlicnog golmana na kojeg se mozes oslonit da ce ti skiniti par zicera svaku utakmicu.

I kako kaže naš virtualni frend TRULJO: Možda je moga i neko drugi upast, ali mislim da je izbor realan. :)
Zadnja izmjena: josip; 01 lip 2009, 21:43; ukupno mijenjano 1 put/a.
<<

BobyThePoliceman

VIP član

Post 01 lip 2009, 21:36

Prodajen Polju jeftino...
Dvornik...since 1474
<<

TRULJO

Član

Post 02 lip 2009, 07:36

Vidim Josipe da uglavnom djeliš mišljenje sa mnom, kad je riječ o kvalitetnim igračima. Pa te sam igrače i uvrstia u svoj idealan tim. A taj iz Novog Života šta igra otraga ti je Dule Januzović (i njega možeš ga naći u mojoj momčadi...).
<<

BobyThePoliceman

VIP član

Post 18 srp 2009, 07:17

Možda se dogodine bude 5. liga igrala na betonu ! Svi glasat za beton ! :D
Dvornik...since 1474
<<

Runje Andora

Novi član

Post 27 kol 2009, 01:03

ne za beton .... bolja je travica xD
<<

BobyThePoliceman

VIP član

Post 29 kol 2009, 13:31

čujen neke provokacije na račun 2. golmana nam...
pazi da ti se ne vrati u glavu u obliku dvoznamenkastog punjenja mriže :P
Dvornik...since 1474
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Sezona 2008/2009