Evo ja ću samo po jednoga iz svake momčadi za kojeg mislim da je bia ključan za momčad ovu sezonu:
- Ercegović(Hotel bar 40% slabiji bez njega, tj s njim mogu lako igrati svoju igru ''bunker & kontra'' s kojom su jedini i dobili prvake uz nas, Muzinic moze igrat odzada i u jačim ligama, al ovaj cini razliku),
- Tikvica(kljucni golovi, ali pristup svakoj utakmici, treningu i suigračima, doša nam je u 5-6 kolu i zabio 3o komada, malo je falilo da osvojimo titulu, našeg kapetana Ravlica ipak nisam uvrstio jer je bia odsutan dio sezone)
- Cipci(Delpont je priča za sebe, al kad Cipci igra za Novi Život jednostavno niko nema šanse, ako i ne da par golova stvara nenormalan višak i prostor za suigrače svojim građenjem i čuvanjem lopte na pivotu da imamo takvog pivota ne bi nam niko bia ni blizu, iako bi ja onog manjeg, starijeg iz obrane, ne znam kako se covik preziva, al kad stane zada s Orlićem tesko padaju golovi)
- Vukasovic (definitvno momak s najboljom motorikom, nenormalno brz, fini tehnicar, sutcina..)
- Poljak (momak je lucidan igrac, malo je pretemperamentan al moze uzet balun i proc trojicu i dat gol, cini razliku za Dvornik, da smanji nervozu i vise trenira bia bi strasan, moga je tu stat i Leo, al Poljo je prelud i ima ideju kako ga zabit ..)
- Dukić (Kman, strašno brz, eksplozivan, fizički spreman, prekoristan igrač za svaku momčad,)
Iz Žrne ne znam koga bi izdvojia, oni plavi momak drži obranu, onaj visoki je dobar dribler, oba golmana odlicna, fali im malo mozga u igri, taktike, talenta imaju..
Nekretnine definitvno mali s povezom na rukci, moze igrat za bilo kog iz jacih liga, iz Matana valjda taj Nikić, momak je velemajstor, iz Andore bi izdvojia Runju koji je izrasta u odlicnog golmana na kojeg se mozes oslonit da ce ti skiniti par zicera svaku utakmicu.
I kako kaže naš virtualni frend TRULJO: Možda je moga i neko drugi upast, ali mislim da je izbor realan.