FAQ  •  Registracija  •  Login

4. liga mladi...

<<

torres19

VIP član

Post 22 tra 2009, 13:56

trenutni kadar:
golman:
reinante vrlo dobar golman odradija polusezonu solidno jedina mrlja šta je pustija utakmicu protiv bivših suigrača iz gs.
tražimo mu rezervu pa će razmislit oće li opet puštat.
obrana:
rio- svi se mogu sakrit iza njega(200cm,110kg) di drugi nebi nogon on ide glavom pravi profesionalac. odlična sezona jedini konstantan.
maser-skrtel on moli boga da se netko ozljedi da može igrat.nekom smrkne njemu svane pruženu šansu iskoristio pred kraj sezone vrlo dobar.
benayoun(lavić)-naš židov prvi dio da 10 golova a drugi dio ozljeda može bit rezervni golman.
torres9 on je 22 kola odigra kriminalno loše ali je zato zadnje kolo briljira.triba nam zamjena na njegovoj poziciji netko ko će igrat 22 kola on nas je kupija prdstavom protiv vika i doživotno će igrat zadnja kola u prvoj postavi.
gerrard pura pravo pojačanje trči za svih nas.
riera joja on priča za svih nas nesmi zvat timeout ima zabranu.
marin alonso-brat mu je prvi golman njemu niko nesmi ništa reč.
rush-on je voditelj,sponzor,zadnji igrač i četvti sudac univerzalac
ostali nisu vridni spomena epizodisti
Pa nisam ja Jole brate ,da se slikam sa ženom i dicom.Ja sam Vuco,ja sam hodajući spomenik.Ja sam LIVERPOOL čoviče,ja nisam pjevač ja sam LIVERPOOL.
http://dnevnik.hr/showbizz/omg/bez-dlak ... menik.html
http://www.youtube.com/watch?v=yuTYYl-oqL4
http://www.theguardian.com/football/vid ... -mcg-video
<<

FRAFO

VIP član

Post 22 tra 2009, 19:54

Športski pozdrav svima!
Prethodnih dana bio sam dosta zauzet,pa s malim zakašnjenjem donosim osvrt na rezultate zadnjeg kola:
LIVERPOOL - VIK = 6 : 4
-jako mi je drago šta su "redsi" uspili pobjedom zaključiti za njih veoma uspješnu sezonu...inače,utakmicu nisam gledao jer je bila prva na rasporedu a i nije imala nekog velikog značaja...
MG ŠPORT - RIBARI = 5 : 2
-s obzirom na prikazanu igru pobjeda je trebala biti još uvjerljivija...MGovci sasvim zasluženo ostaju u ligi,iako s obzirom na kvalitetu koju imaju se nisu ni tribali trest do zadnjeg kola...
MNK JEL NEĆEŠ - GT TRADE = 5 :3
-ova utakmica je bila "jednosmjerna ulica"..."sinovi grotla" su vodili od prve do zadnje minute,a rezultat je trebao biti znatno uvjerljiviji!Vremešni GTovci su izgledali potpuno bezidejno bez virtuoza Glumca i Marasa...jedino je Grgić bio aktivan u napadu,a čak ni "stup obrane" Arsen nije odigrao na svojoj razini(njemu na dušu ide prvi gol)...
HSP - MNK VELI VAROŠ = 6 : 4
-...hm,ovo sam već spomenija u prijašnjim utakmicama,ali dojma sam da je i HSP trebao slaviti znatno uvjerljivije...dobro,igrači Varoša su i prije utakmice znali da ispadaju iz lige,pa možda i nisu ostavili zadnje atome snage na terenu...u svakom slučaju,časnim su se porazom od novog prvaka oprostili od lige!Tribam istaknuti i da su se "pravaši" vjerojatno malo pribojavali Varoša,pa su došli u punom sastavu s nekoliko igrača koji su odigrali jedva 2 utakmice tijekom sezone...
HOTEL ROTONDO - MNK NEORIĆ = 3 : 0
-obje ekipe su nastupile znatno oslabljene;Neorić bez A.Piplice,S.Piplice i S.Vrdoljaka...a Rotondo bez Zebića,Hercega i Budiše...dojma sam da se izostanak gore spomenutih igrača više osjetio u redovima Neorića koji nisu imali rješenja na granitnu obranu Rotonda,sve se svodilo na individualne pokušaje Z.Zebića i I.Veića...
GRADSKA SIGURNOST - ST OPREMA = 6 : 0
-a šta reć za ovu utakmicu...?Rezultat sve govori,Garry može odahnuti jer je završila polusezona u kojoj je njegova ekipa igrala najgore u ligi(šta je,je)...triba se pripremit za liga-kup,a "osiguravatelji" su uvjerljivom pobjedom potvrdili 2.misto!
VIDIMO SE NA TRIBINAMA!!!
<<

FRAFO

VIP član

Post 22 tra 2009, 20:25

Iako je nekoliko forumaša već odabralo svoju idealnu momčad,mislim da je kraj sezone idealan trenutak za takve stvari,pa pozivam i ostale da to učine...
Ovo je moj izbor:
Bettini(ST OPREMA) - vratar ST Opreme je zasigurno pokazao najviše...šteta šta ga ostatak momčadi nije pratio.
Bokan(HSP) - stup obrane i mozak svih akcija "pravaša"...vidi se da momak ima iskustvo igranja u najjačim splitskim ligama,bez njega bi naslov prvaka bio nedostižan...MVP prvenstva!!!
Zebić(HOTEL ROTONDO) - bez "makinje" nema ni prave momčadi,a ovaj "Gattuso" u zadnjim minutama utakmice trči brže i više nego većina igrača u prvim...a osim toga je i najbolji strijelac Rotonda
A.Piplica(MNK NEORIĆ) - golgeteru iz Neorića mnogi će prigovoriti da je sebičan i da može mnogo više dat u obrani,ali statistika je na njegovoj strani:35 golova nije lako zabiti ni u znatno slabijoj ligi od ove...
Božić(GRADSKA SIGURNOST) - najbolji strijelac lige ima garantirano misto u idealnom sastavu,pa neka mu obrana nije jača strana...uostalom,ako bi se ikad ova ekipa okupila na terenu tu je Zebić da trči za njega...
-------------------------------------------------------------
Šimac(HOTEL ROTONDO) - Rotondo je primio uvjerljivo najmanje golova u ligi,a dobre zasluge za to ima njihov pouzdani vratar...
Gugić(GRADSKA SIGURNOST) - mnogi će uspjeh "osiguravatelja" pripisati njihovoj napadačkoj igri na čelu s killerom Božićem,ali bez ovog igrača bi sve to otišlo u neku stvar...kompletan igrač,podjednako dobar u obrani i napadu.
S.Piplica(MNK NEORIĆ) - stup obrane Neorića...neki će reć da mora "skratiti jezik",ali vođa na terenu treba biti upravo takav...
Pejković(HSP) - iako mnogi uspjeh "pravaša" pripisuju Bokanu,bez kvalitetne podrške ostalih suigrača teško bi se došlo do naslova...
D.Znaor(RIBARI) - najbolji igrač poletne momčadi Ribara...
S.Vrdoljak(MNK NEORIĆ) - golgeter Neorića,zajedno s A.Piplicom zabili su više golova nego nekoliko ekipa u ovoj ligi...
Pavić(HOTEL ROTONDO) - odličan obrambeni igrač koji je dobar dio sezone držao obranu Rotonda...

-voditelj ove ekipe bio bi voditelj Gradske sigurnosti kojeg ne znam po imenu i prezimenu,ali čovik je sa svojom ekipom napravija odličan posao...iako po mojem mišljenju nisu bili u krugu glavnih favorita za naslov,serijom odličnih rezultata u drugom dijelu sezone su se probili na drugo misto i izborili plasman u 3.ligu!
-----------------------------------------------
-i to je to...odabrao sam onoliko igrača koliko stane u zapisnik(početnih 5 + 7 rezervi)...Ima tu još nekoliko jako zanimljivih igrača,ali ne mogu sve stavit...Pozdrav!!!
Zadnja izmjena: FRAFO; 23 tra 2009, 07:54; ukupno mijenjano 1 put/a.
VIDIMO SE NA TRIBINAMA!!!
<<

kanterstrajk

Novi član

Post 22 tra 2009, 21:11

bolji je svalina od znaora bar duplo al eto... svak ima svoje misljenje
<<

TRULJO

Član

Post 23 tra 2009, 07:55

kanterstrajk napisao:bolji je svalina od znaora bar duplo al eto... svak ima svoje misljenje

možda je bolji, ali to u ovoj sezoni nije pokazao. Znaor cilu sezonu igra vrlo dobro, kao i cila momčad Ribara, dok su se momci iz MG-a trgnuli tek kad im je počelo goriti pod nogama...
<<

TRULJO

Član

Post 23 tra 2009, 07:59

Mislim da je FRAFIN odabir igrača dobar. Pa ja sam odredio isti sastav, samo šta sam naveo 10 igrača (točno 2 petorke).
<<

torres19

VIP član

Post 23 tra 2009, 11:18

TRULJO napisao:Mislim da je FRAFIN odabir igrača dobar. Pa ja sam odredio isti sastav, samo šta sam naveo 10 igrača (točno 2 petorke).

je dobar je i tvoj i njegov to je otprilike to ono di se neslažen to sam napisa a ovi komentari da je netko bolji duplo su subjektivne prirode dobar je svalina odličan ali nema trku fizički nije moćan toliko da bude od ikoga od gore navedenih bolji duplo iako bi ga se moglo ugurat u top 15 pa i vodanovića .....ali negdi triba stat a frafo je sta na paviću
Pa nisam ja Jole brate ,da se slikam sa ženom i dicom.Ja sam Vuco,ja sam hodajući spomenik.Ja sam LIVERPOOL čoviče,ja nisam pjevač ja sam LIVERPOOL.
http://dnevnik.hr/showbizz/omg/bez-dlak ... menik.html
http://www.youtube.com/watch?v=yuTYYl-oqL4
http://www.theguardian.com/football/vid ... -mcg-video
<<

AUTO SIMPET

VIP član

Post 23 tra 2009, 11:19

Slažem se s Frafinim izborom.Osim kvalitete igrača,bitan je i plasman te ekipe pa igrači kao Svalina i Vodanović ne mogu biti dio izbora,već se tu prvenstveno gleda na igrače koji su svojim igrama doprinijeli boljem plasmanu svoje ekipe.
Meni je drago vidjeti Zebića u izboru,jer Zeba je to zaslužio (kao i Pavić i M.Šimac u rezervama).Na polusezoni nem se pridružio Perić koji je po mom mišljenju ponajbolji igrač lige,ali ipak nije odigrao dovoljan broj utakmica da bi bio uvršten u idealnu momčad.
<<

tipurić

Novi član

Post 23 tra 2009, 16:14

Zašto postoji izbor samo najboljih petorki ?
evo moj prijedlog za najgoru momčad lige:
golman-onaj iz mg-a(iako je oni iz liverpula jos veća rupa ali eto...)
crnomarkovic(st oprema)-falija sport
pura(liverpul)-premekan
br.8 iz gs-sjekira
bulaja(jel neces)-jebe ga brzina
voditelj(VIK)-ekipa bolja od samog plasmana.ko je kriv-voditelj
<<

kanterstrajk

Novi član

Post 23 tra 2009, 19:35

ma nes ti znaora, prosjecan igrac, nista specijalno...
<<

Torcida Hansa-Flex

Česti član

Post 23 tra 2009, 21:10

daj taj znaor nebi mi igra za kučni savez di ima 3 dice i 10 staraca....
Zadnja izmjena: Torcida Hansa-Flex; 23 tra 2009, 21:11; ukupno mijenjano 1 put/a.
<<

okocha

Član

Post 23 tra 2009, 23:06

Torcida Hansa-Flex napisao:daj taj znaor nebi mi igra za kučni savez di ima 3 dice i 10 staraca....

Stani momak, ko si ti da govoris ko valja, a ko ne valja?

Jesi li ti onaj elegantni Stipe iz Torcide? Sinko, prvo pogledaj sebe, a onda sudi o drugima. Mali Znaor bi moga igrat u svim petorkama svih splitskih liga, a ima 17 godina. Reka sam ti i prošle godine da puno sereš za svoje godine, zato psssssssssst
<<

kanterstrajk

Novi član

Post 23 tra 2009, 23:56

hahahahahah sta je tebi, da moze igrat u petorkama svih liga... cucemo se bogati...

ima bar 10 boljih igraca sta ih ja znan. znaor je skovaca
<<

mrzim-ribare

Novi član

Post 24 tra 2009, 00:19

Ma sta ti je znaor može igrat za brazilsku rep u prvoj petorci...
<<

josip

VIP član

Post 24 tra 2009, 00:21

ljubomora je gadna stvarcica :) damir je strasan igrac, a i mali zrin je isto talent..

meni nisu dobri igraci koji mogu uzet balun i proc cetvoricu i dat trideset tunela, nego nositelji igre svojih ekipa, oni koji cuvaju leda suigracima i znaju u svakom trenu sta se dogada na terenu i sta i kako odigrat te u kljucnim trenucima rjesavaju sve. s tim se rodis, to se ne moze naucit ko sta mozes utrenirat sut s distance ili lazno kretanje. :)
Zadnja izmjena: josip; 24 tra 2009, 00:22; ukupno mijenjano 1 put/a.
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Sezona 2008/2009