4. liga mladi...
Odlaskom DALERa,ARTEMa i ŠETAČa u 3.ligu,te odustajanjem dvaju kvalitetnih ekipa (KONTRA i STARI PLAC),ova liga je znatno oslabila u odnosu na prošlu sezonu.Od novih ekipa jedino TORCIDA BARUTANA ima kvalitetu za borit se za 1.misto,dok od ostalih ekipa bi malo tko osjetio parket da nije bilo masovnog odustajanja ekipa...znam da zvuči grubo,ali to je istina!Evo mojih predviđanja uoči početka sezone:
BORBA ZA PRVAKA: 1.HOTEL ROTONDO - favoriti za naslov;ostali su prvi ispod crte za plasman u 3.ligu!Iako su tražili pojačanja za novu sezonu,nisam još čuja da su doveli nekog,a njihov ubojiti golgeter Alebić je završio u Brodosplitu!!!?
2.MNK NEORIĆ - jako dobra ekipa,prošle sezone ih je slab ulaz u sezonu koštao boljeg plasmana...
3.TORCIDA BARUTANA - protutnjali su kroz 4.b-ligu,ali ovdje ih ipak čeka nešto jača konkurencija,a i pitanje je kako će se snać na parketu!Ako im Frane Barać nije otiša u Strožanac mogu ravnopravno konkurirat gore spomenutom dvojcu u borbi za naslov!
BORBA ZA OSTANAK: 1.LIVERPOOL - budući da 3 ekipe ispadaju,teško će izbjeći povratak na umjetnu travu
2.ViK - (isto šta i za Liverpool)
3.MNK VELI VAROŠ - opet će se borit za ostanak,a njihovo iskustvo bi im tu moglo biti od velike važnosti
4.GT TRADE - odlaskom najboljeg igrača u KIDAN ŽILE (Srdelić),
GT Trade je postao ispodprosječna ekipa.
BORBA ZA PRVAKA: 1.HOTEL ROTONDO - favoriti za naslov;ostali su prvi ispod crte za plasman u 3.ligu!Iako su tražili pojačanja za novu sezonu,nisam još čuja da su doveli nekog,a njihov ubojiti golgeter Alebić je završio u Brodosplitu!!!?
2.MNK NEORIĆ - jako dobra ekipa,prošle sezone ih je slab ulaz u sezonu koštao boljeg plasmana...
3.TORCIDA BARUTANA - protutnjali su kroz 4.b-ligu,ali ovdje ih ipak čeka nešto jača konkurencija,a i pitanje je kako će se snać na parketu!Ako im Frane Barać nije otiša u Strožanac mogu ravnopravno konkurirat gore spomenutom dvojcu u borbi za naslov!
BORBA ZA OSTANAK: 1.LIVERPOOL - budući da 3 ekipe ispadaju,teško će izbjeći povratak na umjetnu travu
3.MNK VELI VAROŠ - opet će se borit za ostanak,a njihovo iskustvo bi im tu moglo biti od velike važnosti
VIDIMO SE NA TRIBINAMA!!!
FRAFO napisao:Odlaskom DALERa,ARTEMa i ŠETAČa u 3.ligu,te odustajanjem dvaju kvalitetnih ekipa (KONTRA i STARI PLAC),ova liga je znatno oslabila u odnosu na prošlu sezonu.Od novih ekipa jedino TORCIDA BARUTANA ima kvalitetu za borit se za 1.misto,dok od ostalih ekipa bi malo tko osjetio parket da nije bilo masovnog odustajanja ekipa...znam da zvuči grubo,ali to je istina!Evo mojih predviđanja uoči početka sezone:
Hvala Frafo šta nas stavljaš za favorita.Mi se nadamo borbi za prvaka,i znamo da će nam MNK NEORIĆ i TORCIDA BARUTANA biti glavni konkurenti.Šta se pojačanja tiče,nekoliko odličnih igrača smo propustili dovest tako da za sada ostajemo bez prinova,ali radimo na tome da dovedemo još 2 igrača.
Svim ekipama želim puno sreće u nadolazećoj sezoni.Sportski pozdrav!
AUTO SIMPET napisao:vodovod VIK napisao:ispadne li vodovod iz lige,dvorana ostaje bez vode
Kako sam čua,dovoljno je da padne kiša i dvorana je puna vode.
Navodna "sanacija krova" zbog koje i liga kasni očito nije dobro napravljena.Krov i dalje pušta vodu pa ima lokvi po terenu...
inače to je bila baza.ako ispadnemo igrat ćemo 5.ligu.
vodovod VIK napisao:AUTO SIMPET napisao:vodovod VIK napisao:ispadne li vodovod iz lige,dvorana ostaje bez vode
Kako sam čua,dovoljno je da padne kiša i dvorana je puna vode.
Navodna "sanacija krova" zbog koje i liga kasni očito nije dobro napravljena.Krov i dalje pušta vodu pa ima lokvi po terenu...
Inače,i to njegovo je bila baza... (s poukom

Dvornik...since 1474
BobyThePoliceman napisao:vodovod VIK napisao:AUTO SIMPET napisao:Kako sam čua,dovoljno je da padne kiša i dvorana je puna vode.
Inače,i to njegovo je bila baza... (s poukom)
to njegovo nije baza nego nažalost tuga
zidane5 napisao:Jel mi ko može reć di se mogu štampat brojevi na dresovima i koliko to dođe?
Imaš u OXA TISAK- na T-raskršću između Plokita, Kmana i Sućidra u onoj plavoj okrugloj zgradi.
GRAFIKA BING- na Kmanu kraj autoškole Instruktor.
FOTOKOPIRNICA TEMPERA- u gradu, Tolstojeva ulica
Cijena ovisi o kvaliteti materijala (broja), ali uglavnom je oko 20 kn.