4. liga mladi...
mrzim-ribare napisao:Je na njega cu bit ljubomoran.......... kao prvo ekipa mg ima 4 igraca bolja i od znaora i tog zrina a to su svalina , mali drago i svaguša i još jedan momak s dugim nogama
nije ovdi znaor u pitanju.ovo je iritirajuće jer se ili praviš glup ili si glup. evo statistika ti govori suprotno od onog što ti tvrdiš triba bi se pokrit ušima kad ste sa toliko dobrih igrača lošiji od svih u ligi.da lošiji jer je i varoš bolji od vas po bodovima omalovažavaš čitavu ligu imate sriće samo sriće šta ste ostali u ligi a to možete zahvalit prvenstveno ribarima jer da su zadnju utakmicu bili na broju zgazili bi vas jer oni su prvenstveno momčad a vi se tako nemožete zvat vi ste skup solidnih pojedinaca sumljive taktičke kvalitete.
moga bi vam nabrajat sve utakmice di ste pokazali totalnu taktičku i igračku nezrelost i zato momci prvo nešto ostvarite da bi mogli blebetat jer osim šta ste nezreli na terenu vidim po priči i i tvom imenu da si i kao čovjek nezreo.
ŽIVI URU ,ALI ŽIVI POŠTENO!!!!!
mnk apaurin
mnk normabel
to su ekipe kao stvorene za neke na forumu
mnk normabel
to su ekipe kao stvorene za neke na forumu
Pa nisam ja Jole brate ,da se slikam sa ženom i dicom.Ja sam Vuco,ja sam hodajući spomenik.Ja sam LIVERPOOL čoviče,ja nisam pjevač ja sam LIVERPOOL.
http://dnevnik.hr/showbizz/omg/bez-dlak ... menik.html
http://www.youtube.com/watch?v=yuTYYl-oqL4
http://www.theguardian.com/football/vid ... -mcg-video
http://dnevnik.hr/showbizz/omg/bez-dlak ... menik.html
http://www.youtube.com/watch?v=yuTYYl-oqL4
http://www.theguardian.com/football/vid ... -mcg-video
kanterstrajk napisao:hahahahahah sta je tebi, da moze igrat u petorkama svih liga... cucemo se bogati...
ima bar 10 boljih igraca sta ih ja znan. znaor je skovaca
Ma ima 50 boljih, ali sinko sa 17 godina ima mozda 1 ili nijedan. I tih 10 sta si navea nije u istoj ekipi. Ocito imas neke antipatije prema momku
dama je dobar igrac i jos bolji covik, a i sta je reka okocha ima mali 17 godina a postavija se ka motor ekipe, zato pustite damu u miru sta je reka josip ljubomora je jebena stvar. Mi smo prvenstveno ekipa koja gusta u malom balunu i respektiramo svakog protivnika. Zato momak brini se za sebe i svoje pizdarije pisi doma u teku a ne na forumu di su ljudi normalni ljudi. Hvala okochi josipu i zagoru na podrsci,
zagor napisao:mrzim-ribare napisao:Je na njega cu bit ljubomoran.......... kao prvo ekipa mg ima 4 igraca bolja i od znaora i tog zrina a to su svalina , mali drago i svaguša i još jedan momak s dugim nogama
nije ovdi znaor u pitanju.ovo je iritirajuće jer se ili praviš glup ili si glup. evo statistika ti govori suprotno od onog što ti tvrdiš triba bi se pokrit ušima kad ste sa toliko dobrih igrača lošiji od svih u ligi.da lošiji jer je i varoš bolji od vas po bodovima omalovažavaš čitavu ligu imate sriće samo sriće šta ste ostali u ligi a to možete zahvalit prvenstveno ribarima jer da su zadnju utakmicu bili na broju zgazili bi vas jer oni su prvenstveno momčad a vi se tako nemožete zvat vi ste skup solidnih pojedinaca sumljive taktičke kvalitete.
moga bi vam nabrajat sve utakmice di ste pokazali totalnu taktičku i igračku nezrelost i zato momci prvo nešto ostvarite da bi mogli blebetat jer osim šta ste nezreli na terenu vidim po priči i i tvom imenu da si i kao čovjek nezreo.
aj ne seri to je pod broj jedan. ovaj mrzin ribare uopce nije clan nase momcadi tako da ne svrstavaj ga u kos sa nama.
drugo, nemas pojma sta pricas. sad ka nisu dosli ovo ono, popusili su pet komada, a da ih je bilo i duplo vise opet bi prosli isto. stvorila se neka fama oko tih ribara i tog znaora. mi smo njih dobili svaki put kad je to tribalo, i to glatko, za ulaz u 4. ligu i sad za ostanak. i ne spominjite ih vise, pun mi ih je pišo
mi ostali u lizi radi srice? cucemo se, bolji smo od pola ekipa samo eto dogodi se takva jedna sezona. spominjes varos nesto, pa i njih smo pomeli. dobijali smo puno jace ekipe od sebe, a i gubili od slabijih. jebiga tako je to. nas jedini problem je to sta nemamo voditelja, al nadan se da ce se i to rjesit.
a takticku, igracku i ljudsku nezrelost ces vidit dogodine, kad nan bude vecina lige gledala u leđa
kanterstrajk napisao:zagor napisao:mrzim-ribare napisao:Je na njega cu bit ljubomoran.......... kao prvo ekipa mg ima 4 igraca bolja i od znaora i tog zrina a to su svalina , mali drago i svaguša i još jedan momak s dugim nogama
aj ne seri to je pod broj jedan. ovaj mrzin ribare uopce nije clan nase momcadi tako da ne svrstavaj ga u kos sa nama.
drugo, nemas pojma sta pricas. sad ka nisu dosli ovo ono, popusili su pet komada, a da ih je bilo i duplo vise opet bi prosli isto. stvorila se neka fama oko tih ribara i tog znaora. mi smo njih dobili svaki put kad je to tribalo, i to glatko, za ulaz u 4. ligu i sad za ostanak. i ne spominjite ih vise, pun mi ih je pišo
mi ostali u lizi radi srice? cucemo se, bolji smo od pola ekipa samo eto dogodi se takva jedna sezona. spominjes varos nesto, pa i njih smo pomeli. dobijali smo puno jace ekipe od sebe, a i gubili od slabijih. jebiga tako je to. nas jedini problem je to sta nemamo voditelja, al nadan se da ce se i to rjesit.
a takticku, igracku i ljudsku nezrelost ces vidit dogodine, kad nan bude vecina lige gledala u leđa
Mali laprdane, znaj da pojedinacna kvaliteta ne cini ekipu. Niko nije reka da nemozes imat svoje misljenje, ali ti osporavas nesto sta svi ostali konstatiraju. Nauci se pristojnosti prije svega. To sta ti neko nije drag ne moras prikazivati blacenjem. Ni meni nije drag C. Ronaldo, pa mu ne mogu osporit kvalitetu
mislin da forum nije misto za vridjanje i prepiranje,neojte dizat neko tenzije....sve sta se ima rec triba se na terenu govorit,ovo sve ostalo su pizdarije.mi smo jedva izvukli zivu glavi a ribari su 5 6 neznam sad tocno is ve je zasluzeno bez obzira na kvalitetu igraca...ne dobija se na kvalitetnim pojedincima nego na kolektivu i ozbiljnosta za to mislin da su ovo sve pizdarije
Nisam se tija prije misat jer se tu nema puno pametnog dodat.Vecina nas ima svoje misljenje i svoju "petorku",ali "svoje" tako da ako je po meni bolji "ovaj" ili "onaj" nema smisla to javno pisat jer uvik ce neko imat nesto dodat ili oduzet.Poucen iskustvom istog prepucavanja ( ne meni ni moje ekipe Grm & Tunj,vec drugih ) u prvom djelu sezonu u drugoj ligi,mogu vam rec da se ostavite pizdarija i vridanja jer ce vas samo odvest u govna i da dogodine pojedinci stvaraju netrpeljivost medu ekipama.
Sta se tice "malog" Znaora,mozda i nije najbolji igrac na svitu,ali je pravi momak koji sigurno zna igrat mali nogomet sta i pokazuje igrajuci za Mejase a i Ribare.Ima jako malo godina a igra dobro i ozbiljno.Osobno bi ga volia imat u ekipi i s ljudske i igracke strane.
Pojedincima koji imaju malo godina savjetujem da "izvagaju" neke stvari prije nego sta napisu jer bi se moglo zakljucit da imaju i malo pameti.NE ZELIM nikoga uvridit s ovim tekstom,ali to je moje misljenje.Zivili.
Sta se tice "malog" Znaora,mozda i nije najbolji igrac na svitu,ali je pravi momak koji sigurno zna igrat mali nogomet sta i pokazuje igrajuci za Mejase a i Ribare.Ima jako malo godina a igra dobro i ozbiljno.Osobno bi ga volia imat u ekipi i s ljudske i igracke strane.
Pojedincima koji imaju malo godina savjetujem da "izvagaju" neke stvari prije nego sta napisu jer bi se moglo zakljucit da imaju i malo pameti.NE ZELIM nikoga uvridit s ovim tekstom,ali to je moje misljenje.Zivili.
Zadnja izmjena: fabiofabio; 24 tra 2009, 19:18; ukupno mijenjano 1 put/a.
Hajduk Split
josip napisao:ljubomora je gadna stvarcica damir je strasan igrac, a i mali zrin je isto talent..
meni nisu dobri igraci koji mogu uzet balun i proc cetvoricu i dat trideset tunela, nego nositelji igre svojih ekipa, oni koji cuvaju leda suigracima i znaju u svakom trenu sta se dogada na terenu i sta i kako odigrat te u kljucnim trenucima rjesavaju sve. s tim se rodis, to se ne moze naucit ko sta mozes utrenirat sut s distance ili lazno kretanje.
josipe nebi se složija sa tobom u ovome....mali balun su samo treninzi i vježba (pogotovo obrambeni igrači i nositelji igre)...a ako uz to još imaš i nekog urođenog talenta tim bolje...zato više cijenim igrača koji zna napravit ovo šta si ti gori napisa (tuneli,driblanje)...