FAQ  •  Registracija  •  Login

4. liga mladi...

<<

FRAFO

VIP član

Post 05 svi 2009, 14:49

Dragi Miho i Garry,
ne namjeravam se priko foruma prepucavati s vama,igram mali balun u splitskim ligama više od 10 godina,od čega su 4 godine u superligi...a tu ligu Dejo Crnomarković može samo da gleda s tribina.Igra sam protiv najboljih igrača sa ovih prostora (Tomičić,Alebić,Kovač,Malvasija,Delpont,Lemo...).Mislim da to dovoljno govori...a Garryu bi bilo bolje da se osobno pozabavi s Dejom,onakav igrač koji se svađa sa vlastitim voditeljem ne može se davati nikome kao primjer i ja ga nikad ne bi tija u svojoj ekipi...pa neka on valja ko zna koga!
Nisam niti jednom riječju sramotija niti ponižava ni vas niti vaše ekipe,pa ne vidim razloga ovakvom vašem obraćanju!Živili
VIDIMO SE NA TRIBINAMA!!!
<<

BobyThePoliceman

VIP član

Post 05 svi 2009, 14:53

Frafo se lagano otkriva...

The Coon :D
Dvornik...since 1474
<<

garry

VIP član

Post 05 svi 2009, 16:46

FRAFO napisao:Dragi Miho i Garry,
ne namjeravam se priko foruma prepucavati s vama,igram mali balun u splitskim ligama više od 10 godina,od čega su 4 godine u superligi...a tu ligu Dejo Crnomarković može samo da gleda s tribina.Igra sam protiv najboljih igrača sa ovih prostora (Tomičić,Alebić,Kovač,Malvasija,Delpont,Lemo...).Mislim da to dovoljno govori...a Garryu bi bilo bolje da se osobno pozabavi s Dejom,onakav igrač koji se svađa sa vlastitim voditeljem ne može se davati nikome kao primjer i ja ga nikad ne bi tija u svojoj ekipi...pa neka on valja ko zna koga!
Nisam niti jednom riječju sramotija niti ponižava ni vas niti vaše ekipe,pa ne vidim razloga ovakvom vašem obraćanju!Živili

Ja nigdi nisam ni reka da si me ti uvridija već da dođeš da te DEJO malo provoza.Ako igraš u 1.ligi onda ti to neće bit problem.Ne ljutim se ja,dođi malo već danas.Bit će nam zadovoljstvo da te upoznamo.Ne zezam se,ozbiljan sam.
POZDRAV!
<<

miho

VIP član

Post 06 svi 2009, 07:04

ko se prepucava ? ti si napisa moš mislit a mi smo napisali da probaš i to je to .kakvo prepucavanje?
Alistair McCoist
<<

AUTO SIMPET

VIP član

Post 06 svi 2009, 18:41

Garry malo si neozbiljan... Dejo je ima vrimena za vozanje dok je trajala liga a toga se baš nismo nagledali.Eto,protiv moje ekipe se nije naigra...Ljudi koji sad čitaju mogli bi mislit da je Dejo bolji od Nike Tomičića.Lipo vi trenirajte pa da na liga kupu može Dejo provozat neke koji će mu to dozvolit...
Sportski pozdrav!
<<

garry

VIP član

Post 06 svi 2009, 20:34

AUTO SIMPET napisao:Garry malo si neozbiljan... Dejo je ima vrimena za vozanje dok je trajala liga a toga se baš nismo nagledali.Eto,protiv moje ekipe se nije naigra...Ljudi koji sad čitaju mogli bi mislit da je Dejo bolji od Nike Tomičića.Lipo vi trenirajte pa da na liga kupu može Dejo provozat neke koji će mu to dozvolit...
Sportski pozdrav!

Pa normalno je da sam neozbiljan jer sve je počelo objavljivanjem najgore petorke naše lige.Tada sam napisao da je to nekorektno i to mislim i sada.Treniramo mi,ne sekirajte se.Inače,mi smo jedna od onih ekipa koja ne gaji neke nade prema ljetnom kupu.To nam je prilika da se još malo uigramo a da li ćemo se uigravati jednu ili koju utakmicu više ovisi o ždrijebu.Lani nismo imali sreće,dva prvoligaša ali ipak smo jedne prošli a od drugih teško nastradali.
POZDRAV!
<<

mate 30

Novi član

Post 29 lip 2009, 12:59

Baš me zanima kakva će bit 4.liga iduce sezone?Od ovih ekipa šta ulaze sve mi se čini da će bit u vrhu 4.lige kao šta su bili i u 5.Od ekipa šta su ostale bit će vjerovatno isti poredak!
<<

BEGO- STAKLO MAAS

Česti član

Post 29 lip 2009, 17:19

mate 30 napisao:Baš me zanima kakva će bit 4.liga iduce sezone?Od ovih ekipa šta ulaze sve mi se čini da će bit u vrhu 4.lige kao šta su bili i u 5.Od ekipa šta su ostale bit će vjerovatno isti poredak!

....meni se cini da ce liga bit exstra zanimljiva ......... 4 ekipe koje dolaze su dosta kvalitetne a ocekujem u borbi za vrh i RIBARE .....MG SPORT je pokaza da moze kad zeli samo je pitanje njihov pristup..... takoder i LIVERPOOL I VIK su jako neugodne ekipe na kojima ce mnogi gubit bodove............. najmanju ruku bit ce gusto s dosta jakih utakmica A ZA SVAKU POBJEDU CE SE TRIBAT JAKOOO PUNO NAMUCIT:) :)
<<

kanterstrajk

Novi član

Post 05 srp 2009, 22:15

kuplerajevi ove sezone
Prethodni

Vrati se na: Sezona 2008/2009