5B liga mladi...
Igrala se ona u 3 ure...
Staklo MASS - TKD Marjan 5-1
Staklo MASS - TKD Marjan 5-1
Zadnja izmjena: BobyThePoliceman; 14 ruj 2008, 15:55; ukupno mijenjano 1 put/a.
Dvornik...since 1474
Brat mi je sudia 2 utakmice pa zna neke rezultate:
FRIZ. SALON TAJO - KAMEN DODIG 3:8
TKD MARJAN - STAKLO MAAS 1:5
MARINERO - CAFE BAR KORNER 4:1 nisam siguran
C.B. DVA GOLUBA - TRŠĆANSKA 3:4
AEDES - HOTEL LAV 2:1
Po njegovom sudu najbolji dojam u 1.kolu su ostavili MARINERO i MONTY PAYTON, te očekuje njihovu borbu za vrh. E samo šta je MONTY ekipa za sprdačinu, pa ih ne zanima titula...
FRIZ. SALON TAJO - KAMEN DODIG 3:8
TKD MARJAN - STAKLO MAAS 1:5
MARINERO - CAFE BAR KORNER 4:1 nisam siguran
C.B. DVA GOLUBA - TRŠĆANSKA 3:4
AEDES - HOTEL LAV 2:1
Po njegovom sudu najbolji dojam u 1.kolu su ostavili MARINERO i MONTY PAYTON, te očekuje njihovu borbu za vrh. E samo šta je MONTY ekipa za sprdačinu, pa ih ne zanima titula...
Zadnja izmjena: AUTO SIMPET; 16 ruj 2008, 14:56; ukupno mijenjano 1 put/a.
SUDAC KOJI JE SUDIJA PRVE DVI UTAKMICE 5B LIGE KATASTROFALAN MISLIM NA ONOGA BEZ DRESA JEDAN OD TROICE BRACE IZ HOTELA ROTDONDO ILI KAKO VEC!COVJECE COVIK JE TOTALO IZGUBLJEN I NIJE ZA SUCA TO JE MOJE MISLJENJE!MOZE TO I SAM PRIMJETIT!ZIVIA AMATERIZAM
.........NAŠ ŽIVOT JE KOCKANJE,KURVE I TUČNJAVE,ALKOHOL DROGA I TO JE SVE JA TE VOLIM HAJDUČE.......
17:45 Caffe bar Gool 2 : 7 Kamen Dodig
Godinu dana iskusniji, vidi se napredak...dojam o ligi još nemam, ali dosta novih ekipa je prisutno. Nemam pojma ko za koju ekipu igra pa se neću izletavat izjavama o kvaliteti, ali dojam je da je prošle godine liga bila dosta atraktivna..nadam se da ni ove godine neće bit lošija
Godinu dana iskusniji, vidi se napredak...dojam o ligi još nemam, ali dosta novih ekipa je prisutno. Nemam pojma ko za koju ekipu igra pa se neću izletavat izjavama o kvaliteti, ali dojam je da je prošle godine liga bila dosta atraktivna..nadam se da ni ove godine neće bit lošija