FAQ  •  Registracija  •  Login

3. liga mladi...

<<

D_ino

Česti član

Post 15 ruj 2008, 10:04

Eto liga nam je odgođena još 2 tjedna tako da počinje tek 04.10. Jedina liga koja će tako kasno počet!!!
Još će nan na kraju nabit svaka 3 dana raspored... A štaš...
<<

forza morocco

VIP član

Post 15 ruj 2008, 17:41

Ne određuje udruga početak radova u dvorani...
<<

1josip1

Član

Post 15 ruj 2008, 17:57

Ovi štrumfovi su stvarno čudna stvorenja.
<<

drogba

Novi član

Post 15 ruj 2008, 21:02

Kad je 25.08 tribalo platit ligu onda je nastala panika ko ne plati ne može uć u ždrijeb i takve stvari a sad kad tribaju oni nešto pokrenit onda standardno sve kasni.. Ja sam za to natjecanje u judu šta se održava čuja u 7 misec a oni organiziraju početak lige a nemaju pojma o tome..
Triba ih bit sram..
<<

josip_radic

Stari član

Post 15 ruj 2008, 22:21

Papa_Strumph napisao:UPRAVA ODLAZI! UPRAVA ODLAZI!
i onda plati visu cjenu lige, zasto?
nemogu ni ligu organizirat na vrime?

Joke, Joke, hmhm...
Nekad je bolje šutiti, ali sada neću. Dosta je bilo toga da slušam kojekakve gluposti pojedinih isfrustriranih ljudi, a pogotovo je tužno što ti i neki takvi slični tebi koji znaju sve što se događa s dvoranom, tko je odgovoran zbog svega (Udruga i njen Upravni odbor sigurno ne), ali opet i opet pokušavate degradirati i rušiti tuđi rad klevetanjem i glupostima jer držite se one bolje da sujednu crkne krava nego da dobijete na lotu. Zloća, jal, ljubomora, uglavnom štogod je, vjeruj mi ŽALOSNO je. Vrijeme je za odgovor kojim ćeš valjda shvatiti neke stvari.
Evo ovako, tvoje pravo je da na forumu pišeš što želiš, zato smo i forum namijenili, da se čuje mišljenje svakoga. Mogao sam prilikom izrade stranice administratoru jednostavno kazati da forum ne dolazi u obzir što radi i velika većina sličnih Udruga, a da o savezima ne govorimo. Meni nikada nije bila intencija da zavlada apsolutizam jednog čovjeka ili ljudi oko njega već sam želio čuti vox populi, smatrajući da je forum dobro mjesto za to. Očito sam pogriješio svojom naivnošću, misleći da svi ljudi fer i korektni. Očito to neki (srećom u manjini) zloupotrebljavaju, ali to je njihovo pravo.
Prava istina je da je poskupljenje dvorane najavljeno godinu dana unaprijed, da je ovaj Upravni odbor uspio to poskupljenje zaustaviti na SAMO 15-20%, a očekivalo se 55-60%, da je poslan dopis dvorani prije početka mjeseca srpnja 2008 godine o vremenu početka naših liga (06.09.2008.), da su odgovorni iz dvorane taj početak ODOBRILI i PRIHVATILI. Prava je istina da su nam prije 15 dana obećana 2 zaštitara kao i zavjese na ulazima u svlačionice, ukoliko famozna vrata ne stignu. Vrata nisu stigla, zaštitara danas NEMA, zavjesa isto tako. Poslan je jutros dopis prema dvorani da još jednom ukažemo na problem, međutim nitko iz dvorane nije na isti odgovrio. Pitam se tko je tomu kriv, je li možda Upravni odbor, je li možda ja kao Predsjednik? Jesmo li možda mi krivi što se danas u dvorani igralo po onakvim uvjetima gdje je na sve strane curilo s krova dvorane, acijelo ljeto se je uređivao taj famozni krov? Pa pitam ponovno, kad sam danas došao u dvoranu, kada sam želio odgoditi sve utakmice od straha da se ne daj Bože dogodi koja ozbiljnija ozljeda zbog skliskog parketa, a SVE ekipe pristale da će igrati bez obzira na sve, jesam li ja tu kriv ili netko od mojih članova Upravnog odbora? Smatrm da nisam, ako jesam, slobodne su ti ruke. Iznad mene je Skupština Udruge koja je vrhovno tijelo upravljanja Udrugom, pa sazovite Skupštinu, te ću prihvatiti svaku odluku toga najvišeg tijela upravljanja Udrugom. Meni se čini (možda mi se uistinu samo čini) da uživamo podršku velikog broja igrača i poklonika malog nogometa uopće i dok je tako kao i do sada (volonterski) činiti ću sve što mislim da je u interesu naše Udruge i njenih igrača zbog koje Ona postoji.
Još jednom za kraj, ti za kojeg odgovorno tvrdim da znaš sve detalje u i oko dvorane, kazati ću ti da nisi fer niti igraš pošteno, da se ne bih izrazio nekim drugim rječnikom.

Sa štovanjem,

Josip Radić.
Zadnja izmjena: josip_radic; 15 ruj 2008, 22:24; ukupno mijenjano 1 put/a.
<<

ivan.sk

Član

Post 15 ruj 2008, 22:54

predsjedniće nemoj da te u kvalitetnom radu zaustave loši ljudi. ni ja se ne slažen sa terminom lige veterani 45 ali ti vjerujem na onome šta si reko na sastanku sa ekipama jer si jedan od rjetkih mladih momaka koji je pokazao da može i pošten momak bit uspješan. ne predaj se.
<<

dena

Česti član

Post 15 ruj 2008, 23:33

ovi iz dvorane su za umobolnicu.
<<

Papa_Strumph

Član

Post 16 ruj 2008, 12:04

je, ja san falija i kad falijen priznan, ispricavan se svima koje san uvridija, to je bilo ne promisljeno sta san napisa i zato se jos jedan put ispricava i neman vise sta za rec.....
<<

jmijac-4

VIP član

Post 16 ruj 2008, 12:24

ispeci pa reci...rekla bi moja pokojna baba.Ovi iz sportskih objekata split su debili,to se odavno zna,davno se priča da bi tribali napravit neki prosvjed ili bar nekakvu medijsku kampanju,al od toga očito nikakve koristi.ili se varam?nema nam druge nego šutit i trpit.
Živija profesionalni amaterizam!:cool:
<<

Tomo MNK 'Etiri

Član

Post 16 ruj 2008, 13:09

Slažem se sa mišljenjem većine ljudi da uprava i predsjednik rade kvalitetno i prije svega, pošteno. Trebamo biti tolerantniji prema njima jer su to svojim zalaganjem i zaslužili.
Međutim, isto tako toplo preporučam predsjedniku udruge ili bilo kome tko predstavlja udrugu da ažurnije prikupe prave informacije (o nekakvom događaju koji bi mogao prolongirat neku ligu, npr. kao ovo što se sada događa) i iste u što bržem roku plasiraju prema momčadima.

Kako se nalazimo u dobu kompjutera i kako dosta igrača prati događanja putem interneta i vašeg servera mislim da je priličan propust to što obavijest o odgođenom početku lige niste stavili na server skupa sa objašnjenjem koji ste eto dali u vašem jučerašnjem obraćanju prema papa štrumfu. Na ovaj način ćete izbjeći nepotrebne neugodnosti i loše komentare, jer mislim da je obavještavanje putem interneta jednako važno kao obavještavanje putem predstavnika ekipa. Svi znamo da usmena predaja među više ljudi u ekpi(10-15 igrača) može biti nekvalitetna jer netko će dobiti poruku, netko će možda izostaviti nešto bitno, a kad se nešto napismeno stavi na svima dostupno mjesto(internet) tada ste se zaštitili od takvih i sličnih situacija.

Još jednom ponavljam da stvarno radite dobar posao!!!
DANAS JE SUTRA AKO UZMEŠ U OBZIR JUČER!
<<

josip_radic

Stari član

Post 16 ruj 2008, 13:47

Tomo MNK 'Etiri napisao:Međutim, isto tako toplo preporučam predsjedniku udruge ili bilo kome tko predstavlja udrugu da ažurnije prikupe prave informacije (o nekakvom događaju koji bi mogao prolongirat neku ligu, npr. kao ovo što se sada događa) i iste u što bržem roku plasiraju prema momčadima.

Čim su u našem uredu dobili obavijest od odgovornih u dvorani, odmah su ekipe obaviještene usmenim putem. Mislim da je vrlo bitno da se prvo obavijeste predstavnici ekipa, pa tek onda da se detalji (sa kojima ćete ionako svi biti upoznati najkasnije na početku svoje sljedeće ligaške utakmice) objave na internet stranici.

Tomo MNK 'Etiri napisao:Kako se nalazimo u dobu kompjutera i kako dosta igrača prati događanja putem interneta i vašeg servera mislim da je priličan propust to što obavijest o odgođenom početku lige niste stavili na server skupa sa objašnjenjem koji ste eto dali u vašem jučerašnjem obraćanju prema papa štrumfu. Na ovaj način ćete izbjeći nepotrebne neugodnosti i loše komentare, jer mislim da je obavještavanje putem interneta jednako važno kao obavještavanje putem predstavnika ekipa. Svi znamo da usmena predaja među više ljudi u ekpi(10-15 igrača) može biti nekvalitetna jer netko će dobiti poruku, netko će možda izostaviti nešto bitno, a kad se nešto napismeno stavi na svima dostupno mjesto(internet) tada ste se zaštitili od takvih i sličnih situacija.

Vjeruj mi, da nekad jednostavno ima toliko posla da nije moguće odmah sve sastaviti i proslijediti na internet, ali kao i do sada i u buduće ćete sve informacije imati dostupne na našoj stranici u najkraćem tehnički mogućem roku. Ali pokušajte imati na umu da Udruga ne organizira samo vašu ligu nego ima takvih 11 i o svima treba skrbiti.

Evo upravo je donešena odluka da se SVE dvoranske lige odgađaju do daljnjega s obzirom na (ne)uvjete koje nam je dvorana pružila na početku ove natjecateljske sezone. Nažalost, lige kasne i ne samo da kasne nego strahovito puno kasne i ugrožavaju zacrtane ciljeve naše Udruge. O ostalim odlukama biti ćete pravodobno obaviješteni.
<<

kun1gic

Česti član

Post 16 ruj 2008, 15:20

ovi u dvorani su debili. nemaš šta drugo reć.
<<

Tomo MNK 'Etiri

Član

Post 16 ruj 2008, 16:34

Josipe,
vjerujem da na početku lige zaista ima dosta posla da se sve jedva stigne i da ima stvarno puno liga, igrača i toliko administrativnog posla oko svega ovoga. Savjet je bio dobronamjeran da izbjegnete komentare onih koji ako im nije sve nacrtano odmah stvaraju određenu sliku o ljudima i to najčešće krivu i negativnu te takvu prezentiraju ostalima.
Šteta što se morala donijeti odluka o prekidu održavanja svih dvoranskih liga, očito je da na tim pozicijama(rukovođenje dvoranom i sl. sadržajima) sjede ljudi koji su tu po podobnosti , a ne po sposobnosti.
DANAS JE SUTRA AKO UZMEŠ U OBZIR JUČER!
<<

ivan.sk

Član

Post 16 ruj 2008, 17:34

Tomo MNK 'Etiri napisao:Šteta što se morala donijeti odluka o prekidu održavanja svih dvoranskih liga, očito je da na tim pozicijama(rukovođenje dvoranom i sl. sadržajima) sjede ljudi koji su tu po podobnosti , a ne po sposobnosti.

toćno. tako je uvjek bilo. već više od 25 godina. da privatnik to vodi onda bi dvoranu vodili josip ili njemu neko slićan a ovako je vode politićki namještenici. tako je bilo uvjek i tako će i dalje biti.
<<

forza morocco

VIP član

Post 16 ruj 2008, 17:42

A onda bi tribalo nekoga lagano pribit... sa idiotioma mo'š jedino idiotski...

Šalin se. naravno, ali da bi tribalo nešto poduzet, tribalo bi. Ja san za to da se pokrene peticija za smjenu svih odgovornih u Javnim ustanovama i športskin objektima ili bar da dođu na dnevni red sjednice gradskog vijeća... argumenata ima više nego dovoljno!
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Sezona 2008/2009