FAQ  •  Registracija  •  Login

3. liga mladi...

<<

frfo

Novi član

Post 01 lip 2009, 21:02

Kako nema frafe i trulje razocaran san pa cu ja napisat.

PRVA ekipa: Marinko Gojsalić (Oxa), Marin Predovan (Artem). Jakov Šarić (Daler), Jakov Vranjić (Daler) , Luka Tudor (Artem)

Klupa: Ranko Smajo (Forza Morocco), Vojko Kliškić (Zlatarija Dvornik), Renato Buzov (Pekara Babić) , Joško Bučević (OXA), Tvrtko Karoglan (Forza Morocco) , Mario Kalpić (VM) , M. Jajčević (Zewa).
<<

BEGO- STAKLO MAAS

Česti član

Post 02 lip 2009, 01:00

jery napisao:Evo po meni najbolja postava lige:
PRVA ČETVORKA: RANKO SMAJO (Forza Morocco), JOŠKO BUČEVIĆ (OXA Tisak), MARIN PREDOVAN (Artem), TVRTKO KAROGLAN (Forza Morocco), RENATO BUZOV (Pekara Babić)
KLUPA: L. IVIŠIĆ, H. KARDUM, J. ŠARIĆ (Daler), J. ZEC (Zewa), J. MIJAČ (Etiri), L. TUDOR (Artem), J. VEŽA (Bili 9), M. PARLOV (OXA Tisak)

kakva je to prva petorka bez ikoga iz najbolje momcadi lige????? hm nisi bas objektivan ......
Zadnja izmjena: BEGO- STAKLO MAAS; 02 lip 2009, 01:01; ukupno mijenjano 1 put/a.
<<

jery

Novi član

Post 02 lip 2009, 08:59

BEGO- STAKLO MAAS napisao:
jery napisao:Evo po meni najbolja postava lige:
PRVA ČETVORKA: RANKO SMAJO (Forza Morocco), JOŠKO BUČEVIĆ (OXA Tisak), MARIN PREDOVAN (Artem), TVRTKO KAROGLAN (Forza Morocco), RENATO BUZOV (Pekara Babić)
KLUPA: L. IVIŠIĆ, H. KARDUM, J. ŠARIĆ (Daler), J. ZEC (Zewa), J. MIJAČ (Etiri), L. TUDOR (Artem), J. VEŽA (Bili 9), M. PARLOV (OXA Tisak)

kakva je to prva petorka bez ikoga iz najbolje momcadi lige????? hm nisi bas objektivan ......

Kao sto si rekao oni su najbolja momčad lige, znaci najbolji su ekipno. individualno bas i ne.. zato sam odabrao ovu petorku koja je po meni najbolja..
<<

FRAFO

VIP član

Post 03 lip 2009, 20:10

Pozdrav svima!
Vidim da se mišljenja ovdi uvelike razlikuju glede idealne momčadi lige...evo i moga izbora:
Gojsalić(OXA TISAK),Šarić(DALER),Karoglan(F.MAROCCO),Jurač(ARTEM),Vranjić(DALER)
klupa:Zec(ZEWA),Predovan(ARTEM),Bučević(OXA TISAK),Tudor(ARTEM),Đogaš(OXA TISAK),Muše(Z.DVORNIK).
VIDIMO SE NA TRIBINAMA!!!
<<

jmijac-4

VIP član

Post 07 lip 2009, 19:32

najbolja 5orka ostatka lige:
Gojsalić(oxa),Karoglan (forza marocco),Jurač(artem),Tudor(artem),Milun('Etiri,je da je moj,al je daleko najbolji obrambeni igrač lige)
U sastavu nema Dalerovaca,jer su ipak najbolji i njihova četvorka bez golmana je najbolja četvorka lige
p.s. hvala jeryu na uvrštavanju u 2 5orku,ja sebe nebi uvrstija :cool:
Zadnja izmjena: jmijac-4; 07 lip 2009, 20:41; ukupno mijenjano 1 put/a.
Živija profesionalni amaterizam!:cool:
<<

jery

Novi član

Post 07 lip 2009, 19:41

jmijac-4 napisao:najbolja 5orka:
Gojsalić(oxa),Karoglan (forza marocco),Jurač(artem),Tudor(artem),Milun('Etiri,je da je moj,al je daleko najbolji obrambeni igrač lige)
U sastavu nema Dalerovaca,jer su ipak najbolji i njihova četvorka bez golmana je najbolja četvorka lige

Dobar si igrac ali si subjektivan redikul!!Ako je dalerova četvorka najbolja u lizi šta nju nisi napisa?
<<

jmijac-4

VIP član

Post 07 lip 2009, 20:39

neznam im imena :D
ma zajebajem se,saću ispravit da se ne ljutiš
mora sam stavit tomu jer svi stavljaju izrazite napadače,a on je po meni najbolji obrambeni igrač.
Zadnja izmjena: jmijac-4; 07 lip 2009, 20:42; ukupno mijenjano 1 put/a.
Živija profesionalni amaterizam!:cool:
<<

josip

VIP član

Post 14 lip 2009, 15:47

Foxy napisao:Pozdrav svima!

Evo završila je i ova sezona, čestitke ekipama koje su izborile ulazak u viši rang, a mi ('Etiri) i Šlape idemo korak unazad.

Povod za javljanje je što nam treba ekipa koja bi trenirala s nama na pomoćnom terenu Spaladium Arene četvrtkom u 18 sati. Do sada su s nama trenirali Artemovci, ali kako oni ulaze u viši rang i utakmice im se odigravaju četvrtkom, više neće biti u mogućnosti trenirati s nama. Sami ne možemo isfinancirati trening, 300 kn je termin, plaća se mjesečno od 1200 do 1500 kn, ovisi koliko ima četvrtaka i bila bi šteta propustiti trening u dvorani. Nije bitno iz koje je lige ekipa, samo da ima volje za trening i da bude redovita.

Za sve ostale informacije obratiti se na mob. 095/90 27 955

Pretpostavljam da je ovo vec bookirano il?? :)
<<

Foxy

Novi član

Post 15 lip 2009, 08:08

josip napisao:Pretpostavljam da je ovo vec bookirano il?? :)

Pa nazovi, još s nikim nije dogovoreno do kraja.
Foxy 44- MNK 'Etiri
Prethodni

Vrati se na: Sezona 2008/2009