06 lis 2008, 13:25 Postao/la forza morocco
Ma pun i je k.... priča o daleru...daler ovo, daler ono... Dobijte ih na terenu pa in se rugajte, a ako se budu ponašali nesportski prijavite ih udruzi. Ako ni to ne pomogne onda to rješavajte na drugon mistu kako znate.
Ja san osobno moga posvjedočit samo jednoj situaciji omalovažavanja protivnika, na liga kupu prošle godine kad je jedan njihov balonja (drugačije ga ne mogu nazvat) da golmanu gol 1 na 1 i onda mu se izdera iznad glave...meni je to bilo dovoljno da steknen o njemu mišljenje. Neka me slobodno demantiraju da su se prominili, neka nas pošteno dobiju i budu fer...ja ću in prvi čestitat i stisnit ruku. Svi koji me poznaju onda znaju da znan sačuvat hladnu glavu i u kritičnim situacijama, ali neka bilo kome padne na pamet izvest sličnu glupariju nakon šta mi da gol, onda taj duuugo, dugo neće igrat balun...
Zato pozdrav momcima iz dalera, još jednom dobrodošli u 3. ligu, ako ste bolji dobijte sve živo, ali igrajte i ponašajte se fer i niko van neće rič reć' nego će van čestitat i za vas navijat kontra drugih ekipa!
Ostale molin da ovo ne postane podforum "svi kontra dalera".
Sportski pozdrav!