FAQ  •  Registracija  •  Login

3. liga mladi...

<<

kun1gic

Česti član

Post 05 lis 2008, 12:13

grga11 napisao:koje tenzije bezveze stvarate, covik je reagira nesportski, za sto je i iskljucen, kasnije se isprica, nadam se iskreno, tako da bi tribalo sve zaboravit... ali mi nije jasno zasto njihovi prijatelji s tribine nas gadaju upaljacima..

pozdrav

biće zato šta vas vole. :D:D:D:D:D:D vi ste omiljena ekipa u savezu :D:D:D:D:D. biće zato jer ste pristojni i jer se znate ponašat :D:D:D:D:D
nego čuja san da je šetać s vama opet u ligi. oćete li opet provocirat? sad ste kompletni imate omiljenu ekipu i omiljenog voditelja :D:D:D:D:D niste mogli boljeg izabrat.
Zadnja izmjena: kun1gic; 05 lis 2008, 12:13; ukupno mijenjano 1 put/a.
<<

kun1gic

Česti član

Post 05 lis 2008, 12:14

artem2 napisao:ARTEM - BILI9 3:6, izgubili, oni zabili svoje mi se ispromašivali i zaslužen poraz.......

gleda san i jeste e ispromašivali ali bolji je na kraju dobija.
<<

Bumbo

Član

Post 05 lis 2008, 12:54

kun1gic napisao:
grga11 napisao:koje tenzije bezveze stvarate, covik je reagira nesportski, za sto je i iskljucen, kasnije se isprica, nadam se iskreno, tako da bi tribalo sve zaboravit... ali mi nije jasno zasto njihovi prijatelji s tribine nas gadaju upaljacima..

pozdrav

biće zato šta vas vole. :D:D:D:D:D:D vi ste omiljena ekipa u savezu :D:D:D:D:D. biće zato jer ste pristojni i jer se znate ponašat :D:D:D:D:D
nego čuja san da je šetać s vama opet u ligi. oćete li opet provocirat? sad ste kompletni imate omiljenu ekipu i omiljenog voditelja :D:D:D:D:D niste mogli boljeg izabrat.

Znaci sta god se dogodi mi smo isprovocirali il smo mi krivi. Tili smo mi dovest Jozu za voditelja, ali kako on nije tia morali smo nac zamjenu.
<<

kun1gic

Česti član

Post 05 lis 2008, 14:56

kojeg jozu?
<<

Robbi_williams

Novi član

Post 05 lis 2008, 16:40

kun1gic napisao:

pozdrav

Odgovor na provokacije nije nasilje i udaranje, pogotovo ne na malonogometnim teretnima....A sad ti upravo provociras i rugas se igracima Dalera. Sto da ja sad zbog tvojih provokacija teba udarim, jel takvo ponasanje u redu?
NIJE
A zbog takvih ljudi; igraca i navijaca, koji na utakmici 3. lige gadaju upaljacime igrace, i ovih sta se tuku po Pragu, samo pate ljudi koji nesto posteno rade i trude se prikazat da ova drzava nesto vrijedi, i da su nisu svi hrvati debili, a zbog takvih ce Europa za Hrvate rec da su najobicniji balkanci.
A svi vi sto mislite da je ok tuc protivnika, i vesite se tome sta je neko udarija nekog iz Dalera, slobodno dodjite u ring, tamo je udaranje dopusteno i tamo se mozete ogledat s par igraca Dalera.
<<

ivan.sk

Član

Post 05 lis 2008, 17:26

dva put sam gledo te odlićne igraće ali sa svojima iz veterana sam komentirao da će im se obiti o glavu drsko ponašanje na terenu. sad ako su se smirili treba proći puno vremena da bi ih ljudi prihvatili. imidž se u životu teško gradi a može se srušiti jednom pogrješkom. to govorim iz životnog iskustva. zato igrajte na balun i ne provocirajte ako ste bolji.
<<

wonderkid

Član

Post 05 lis 2008, 17:35

Robbi_williams napisao:
kun1gic napisao:

pozdrav

Odgovor na provokacije nije nasilje i udaranje, pogotovo ne na malonogometnim teretnima....A sad ti upravo provociras i rugas se igracima Dalera. Sto da ja sad zbog tvojih provokacija teba udarim, jel takvo ponasanje u redu?
NIJE
A zbog takvih ljudi; igraca i navijaca, koji na utakmici 3. lige gadaju upaljacime igrace, i ovih sta se tuku po Pragu, samo pate ljudi koji nesto posteno rade i trude se prikazat da ova drzava nesto vrijedi, i da su nisu svi hrvati debili, a zbog takvih ce Europa za Hrvate rec da su najobicniji balkanci.
A svi vi sto mislite da je ok tuc protivnika, i vesite se tome sta je neko udarija nekog iz Dalera, slobodno dodjite u ring, tamo je udaranje dopusteno i tamo se mozete ogledat s par igraca Dalera.

ma daj nebudi smiješan.... oni su ti koji su provocirali i rugali se sa svima i to baš na terenu!!! sad su još dobri kakvi su bili, a očito je onih par pestova na vratima dvorane promjenilo i njima sliku u glavi... slažem se da odgovor na provokacije nije udaranje, al nemojmo molin te od njih radit žrtve, jer nisu. sami su krivi za to... a budimo realni, nastave li tako neće stvar završit samo na onome ispred dvorane, bit će tu još toga...
<<

jmijac-4

VIP član

Post 05 lis 2008, 17:53

i,koliko je uopće ostala utakmica daler-max moris?
Živija profesionalni amaterizam!:cool:
<<

dena

Česti član

Post 05 lis 2008, 18:51

opet priča o daleru. umisto da ih se uopće ne spominje opet se o njima piše. negativno ali se piše. oni ne zaslužuju ni to zbog kulture koju nemaju.
<<

artem2

Česti član

Post 05 lis 2008, 18:57

Evo da se nepišu gluposti prognozirajte sljedeće kolo:

12:40 Zewa - Pekara Babić x
13:35 Forza Marocco - Šlape united 2
14:35 Veseli mornari - Max & Moris x
15:30 MNK 'Etiri Hansaflex - Zlatarija Dvornik 2
16:30 Skalice 2 - Daler 2
17:25 Bili 9 - Oxa tisak x
18:25 Artem - CB Zele Bronx 1
<<

arshavin

Novi član

Post 05 lis 2008, 19:14

12:40 Zewa - Pekara Babić 1
13:35 Forza Marocco - Šlape united 2
14:35 Veseli mornari - Max & Moris 1x
15:30 MNK 'Etiri Hansaflex - Zlatarija Dvornik 2
16:30 Skalice 2 - Daler 2
17:25 Bili 9 - Oxa tisak 1
18:25 Artem - CB Zele Bronx 1x
<<

TRULJO

Član

Post 06 lis 2008, 06:51

ivan.sk napisao:dva put sam gledo te odlićne igraće ali sa svojima iz veterana sam komentirao da će im se obiti o glavu drsko ponašanje na terenu. sad ako su se smirili treba proći puno vremena da bi ih ljudi prihvatili. imidž se u životu teško gradi a može se srušiti jednom pogrješkom. to govorim iz životnog iskustva. zato igrajte na balun i ne provocirajte ako ste bolji.

Slažem se u potpunosti s tobom, Ivane.
Cijenim igrače Dalera kao igrače, ali kao ljude samo njih pola. Ne kažem da ste loši ljudi, ali momci, na terenu nije lipo vidit umišljenost, prepotentnost i kako se podrugljivo smijete ili komentirate suparnika...
<<

forza morocco

VIP član

Post 06 lis 2008, 13:25

Ma pun i je k.... priča o daleru...daler ovo, daler ono... Dobijte ih na terenu pa in se rugajte, a ako se budu ponašali nesportski prijavite ih udruzi. Ako ni to ne pomogne onda to rješavajte na drugon mistu kako znate.
Ja san osobno moga posvjedočit samo jednoj situaciji omalovažavanja protivnika, na liga kupu prošle godine kad je jedan njihov balonja (drugačije ga ne mogu nazvat) da golmanu gol 1 na 1 i onda mu se izdera iznad glave...meni je to bilo dovoljno da steknen o njemu mišljenje. Neka me slobodno demantiraju da su se prominili, neka nas pošteno dobiju i budu fer...ja ću in prvi čestitat i stisnit ruku. Svi koji me poznaju onda znaju da znan sačuvat hladnu glavu i u kritičnim situacijama, ali neka bilo kome padne na pamet izvest sličnu glupariju nakon šta mi da gol, onda taj duuugo, dugo neće igrat balun...

Zato pozdrav momcima iz dalera, još jednom dobrodošli u 3. ligu, ako ste bolji dobijte sve živo, ali igrajte i ponašajte se fer i niko van neće rič reć' nego će van čestitat i za vas navijat kontra drugih ekipa!

Ostale molin da ovo ne postane podforum "svi kontra dalera".

Sportski pozdrav!
<<

forza morocco

VIP član

Post 06 lis 2008, 13:27

Napokon, je li neko zna sve rezultate 1. kola?

Forza Morocco - Pekara Babić 2:4
Skalice 2 - Oxa tisak 1:3
ARTEM - BILI9 3:6
Mornari i 'Etiri su odgodili
dalje...?
<<

artem2

Česti član

Post 06 lis 2008, 13:32

forza morocco napisao:Napokon, je li neko zna sve rezultate 1. kola?

Forza Morocco - Pekara Babić 2:4
Skalice 2 - Oxa tisak 1:3
ARTEM - BILI9 3:6
Mornari i 'Etiri su odgodili
dalje...?

Imaš na našem blogu sve rezultate....
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Sezona 2008/2009