drogba napisao:Kad je 25.08 tribalo platit ligu onda je nastala panika ko ne plati ne može uć u ždrijeb i takve stvari a sad kad tribaju oni nešto pokrenit onda standardno sve kasni.. Ja sam za to natjecanje u judu šta se održava čuja u 7 misec a oni organiziraju početak lige a nemaju pojma o tome..
Triba ih bit sram..
Evo Josipe sta san ti reka ...
Ljudi moji kad bi Udruga imala svoju dvoranu ili kad bi postojala adekvatna dvorana u privatnom vlasnistvu s kojom bi mogli imat ciste racune onda bi se mogli radit planovi i programi. Ovako smo prisiljeni prilagodjavat se svemu i svacemu. Lipo prosvjede uputite na gradsko poglavarstvo i kad dodje vrime izadjite na lokalne izbore i glasajte za onoga za koga virujete da ce uvest red u rad dvorane.
Udruga moze uvest red u stvari koje su pod njenom kontrolom, a to je izinstiranje na placanju na vrime kako bi se rijesilo neozbiljnih ekipa, delegiranje sudaca i delegata i sl.
Ja sam u principu protiv toga da se vridja i kritizira rad drugih ako sam nisi spreman podmetnit ledja. Doprinesite sami radu udruge pa onda pricajte o tome koga triba bit sram...