FAQ  •  Registracija  •  Login

3. liga mladi...

<<

Vice ColoColo

VIP član

Post 17 ruj 2008, 10:44

drogba napisao:Kad je 25.08 tribalo platit ligu onda je nastala panika ko ne plati ne može uć u ždrijeb i takve stvari a sad kad tribaju oni nešto pokrenit onda standardno sve kasni.. Ja sam za to natjecanje u judu šta se održava čuja u 7 misec a oni organiziraju početak lige a nemaju pojma o tome..
Triba ih bit sram..

Evo Josipe sta san ti reka :)...
Ljudi moji kad bi Udruga imala svoju dvoranu ili kad bi postojala adekvatna dvorana u privatnom vlasnistvu s kojom bi mogli imat ciste racune onda bi se mogli radit planovi i programi. Ovako smo prisiljeni prilagodjavat se svemu i svacemu. Lipo prosvjede uputite na gradsko poglavarstvo i kad dodje vrime izadjite na lokalne izbore i glasajte za onoga za koga virujete da ce uvest red u rad dvorane.
Udruga moze uvest red u stvari koje su pod njenom kontrolom, a to je izinstiranje na placanju na vrime kako bi se rijesilo neozbiljnih ekipa, delegiranje sudaca i delegata i sl.
Ja sam u principu protiv toga da se vridja i kritizira rad drugih ako sam nisi spreman podmetnit ledja. Doprinesite sami radu udruge pa onda pricajte o tome koga triba bit sram...
<<

svilaja1508

VIP član

Post 17 ruj 2008, 13:42

Vice ColoColo napisao:
drogba napisao:Kad je 25.08 tribalo platit ligu onda je nastala panika ko ne plati ne može uć u ždrijeb i takve stvari a sad kad tribaju oni nešto pokrenit onda standardno sve kasni.. Ja sam za to natjecanje u judu šta se održava čuja u 7 misec a oni organiziraju početak lige a nemaju pojma o tome..
Triba ih bit sram..

Ljudi moji kad bi Udruga imala svoju dvoranu ili kad bi postojala adekvatna dvorana u privatnom vlasnistvu s kojom bi mogli imat ciste racune onda bi se mogli radit planovi i programi. Ovako smo prisiljeni prilagodjavat se svemu i svacemu. Lipo prosvjede uputite na gradsko poglavarstvo i kad dodje vrime izadjite na lokalne izbore i glasajte za onoga za koga virujete da ce uvest red u rad dvorane.
Udruga moze uvest red u stvari koje su pod njenom kontrolom, a to je izinstiranje na placanju na vrime kako bi se rijesilo neozbiljnih ekipa, delegiranje sudaca i delegata i sl.
Ja sam u principu protiv toga da se vridja i kritizira rad drugih ako sam nisi spreman podmetnit ledja. Doprinesite sami radu udruge pa onda pricajte o tome koga triba bit sram...

dali je JOSIP kriv i za odgodu 1 HRVATSKE MALONOGOMETNE LIGE,,,,,,,daj ljudi kakve veze ima udruga sa sanacijom dvorane !!!!!!!!!!!! pokvarila je sve kiša ,,zašto je morala pasti dok sanacija nije gotova !!!!!!!!!!!!!!!!!

uviiiiiiiijek tvrdo č.
Zadnja izmjena: svilaja1508; 17 ruj 2008, 13:44; ukupno mijenjano 1 put/a.
SVILAJA ;ČISTI ZRAK I MIR
<<

maci

Novi član

Post 17 ruj 2008, 14:00

...nisam za kritike bez toga da za to postoji valjani razlog....ali svak medalja ima dvije strane....nije bitno tko je trenutno na čeli udruge...bio to josip ili bilo tko drugi nebitno....stvar je samo ta.... novac za igranje u ovom natjecanju uplaćen je na račun udruge, za taj novac igrači i ekipe moraju dobiti ono što su platili (termine za igranje u dvorani i popratne sadržaje za to)....po onoj što platiš=to dobiješ....međutim ovdje je situacija obrnuta ekipe su uplatile ligu a ne igraju....stvar je u drugome..ako je udruga sklopila ugovor sa javnim objekatima za odigravnje utakmica u dvorani (još uz ovo poskupljenje) i još platila za to Javnim objektima ima ih pravo utužiti i tražiti oštetu zbog odgode početka zacrtanih nadmetanja...znači platili smo nešto.. to nešto nismo dobili i imamo pravo tražiti obeštećenje...(p.s nisu to mali novci).... opaska ne smije se odgovornost sa sebe prebacivat na drugoga samo to....ako se ne nađe rješenje u ovoj bolje da se igra u drugoj nekoj dvorani nego da se ne igra nikako.....

slijedom toga...iako mi je josip ok....igrači udruge nemaju šta sa ljudima iz dvorane jer s njima nisu se ni dogovarali i njima nisu ni plaćali nego su novci uplaćeni udrzi i imaju pravo tražiti to od udruge a ne od javne ustanove...( da ne bi bilo zabune Javna ustanova športski objekti koja upravlja dvoranom...)
Zadnja izmjena: maci; 17 ruj 2008, 14:02; ukupno mijenjano 1 put/a.
<<

Papa_Strumph

Član

Post 17 ruj 2008, 14:42

maci napisao:...nisam za kritike bez toga da za to postoji valjani razlog....ali svak medalja ima dvije strane....nije bitno tko je trenutno na čeli udruge...bio to josip ili bilo tko drugi nebitno....stvar je samo ta.... novac za igranje u ovom natjecanju uplaćen je na račun udruge, za taj novac igrači i ekipe moraju dobiti ono što su platili (termine za igranje u dvorani i popratne sadržaje za to)....po onoj što platiš=to dobiješ....međutim ovdje je situacija obrnuta ekipe su uplatile ligu a ne igraju....stvar je u drugome..ako je udruga sklopila ugovor sa javnim objekatima za odigravnje utakmica u dvorani (još uz ovo poskupljenje) i još platila za to Javnim objektima ima ih pravo utužiti i tražiti oštetu zbog odgode početka zacrtanih nadmetanja...znači platili smo nešto.. to nešto nismo dobili i imamo pravo tražiti obeštećenje...(p.s nisu to mali novci).... opaska ne smije se odgovornost sa sebe prebacivat na drugoga samo to....ako se ne nađe rješenje u ovoj bolje da se igra u drugoj nekoj dvorani nego da se ne igra nikako.....

slijedom toga...iako mi je josip ok....igrači udruge nemaju šta sa ljudima iz dvorane jer s njima nisu se ni dogovarali i njima nisu ni plaćali nego su novci uplaćeni udrzi i imaju pravo tražiti to od udruge a ne od javne ustanove...( da ne bi bilo zabune Javna ustanova športski objekti koja upravlja dvoranom...)

Evo posto san ja ovo sve zapoceja, sad cu i zavrsut! udruga nije imala veze sa odgodenem lige zbog radova u dvorani ja to dobro znam jer je firma za koju ja radim bila zaduzena za materijal ( plocice i ljepilo), firma nije mogla na vrijeme ispostavit svu potrebnu kvadraturu plocica i zafalilo je dosta ljepila, i onda kad pridodate tome svemu malo kasnjenje radnika dobijete odgodu lige, budimo sritni sta je i sad pocela!
Za ovo sta se nasa liga odgodila to je neka druga prica! ali eto sad su sve lige odgodene zbog prokisnjavanja krova, jutros sam bija do dvorane i vidija san da su ljudi u akciji i da se radi na saniranju krova, kad bi moglo biti gotovo to vam ne bi zna rec, ali nadam se da ce bit ubrzo... zato ljudi nemojte vise govorit nista protiv udruge i ljudi koji rade u njoj virujte mi oni sve rade da svi budemo zadovoljni i uzivamo u balunu...
Eto tolko! I JOS JEDAN PUT SE ISPRICAVAN SVIMA!!!!
<<

JA_SAM

Član

Post 17 ruj 2008, 14:50

maci napisao:...nisam za kritike bez toga da za to postoji valjani razlog....ali svak medalja ima dvije strane....nije bitno tko je trenutno na čeli udruge...bio to josip ili bilo tko drugi nebitno....stvar je samo ta.... novac za igranje u ovom natjecanju uplaćen je na račun udruge, za taj novac igrači i ekipe moraju dobiti ono što su platili (termine za igranje u dvorani i popratne sadržaje za to)....po onoj što platiš=to dobiješ....međutim ovdje je situacija obrnuta ekipe su uplatile ligu a ne igraju....stvar je u drugome..ako je udruga sklopila ugovor sa javnim objekatima za odigravnje utakmica u dvorani (još uz ovo poskupljenje) i još platila za to Javnim objektima ima ih pravo utužiti i tražiti oštetu zbog odgode početka zacrtanih nadmetanja...znači platili smo nešto.. to nešto nismo dobili i imamo pravo tražiti obeštećenje...(p.s nisu to mali novci).... opaska ne smije se odgovornost sa sebe prebacivat na drugoga samo to....ako se ne nađe rješenje u ovoj bolje da se igra u drugoj nekoj dvorani nego da se ne igra nikako.....

Stvarno se svi volite pravit pametni, bilo je lani pitanje s cijenom i terminima u dvorani za županijsku ligu kojom se ucjenjivalo udrugu pa se poskupljenje uspilo prolongirat za ovu sezonu, ove sezone opet nije poskupilo koliko je bilo najavljeno. Ako sve ekipe mogu platit po još 4-5000 kn onda se dvorani mogu postavljat takvi uvijeti ali po ovoj cijeni koju imamo to nismo u mogučnosti, bar ja tako zaključujem iz cile situacije. Zato ili prihvati to ovako kako je il sazovite izvanrednu skupštinu smjenite Jozu i dovedi nekoga ko će ti termin u dvorani naplačivat 500 kn. To bi svima sigurno svidilo!!!!!
<<

ivan.sk

Član

Post 17 ruj 2008, 20:19

JA_SAM napisao:

Stvarno se svi volite pravit pametni, bilo je lani pitanje s cijenom i terminima u dvorani za županijsku ligu kojom se ucjenjivalo udrugu pa se poskupljenje uspilo prolongirat za ovu sezonu, ove sezone opet nije poskupilo koliko je bilo najavljeno. Ako sve ekipe mogu platit po još 4-5000 kn onda se dvorani mogu postavljat takvi uvijeti ali po ovoj cijeni koju imamo to nismo u mogučnosti, bar ja tako zaključujem iz cile situacije. Zato ili prihvati to ovako kako je il sazovite izvanrednu skupštinu smjenite Jozu i dovedi nekoga ko će ti termin u dvorani naplačivat 500 kn. To bi svima sigurno svidilo!!!!!

JA SAM ti si u pravu. Ove godine cjena dvorane po satu je za sve koji je iznajmljuju oko 500kn jer to znam jer mi toliko plaćamo. a naši iz Udruge su isposlovali 250ak kuna ili koju kun više po satu. To je za svaku pohvalu. 100 godina sam već u malome balunu i znan da ne možete protiv dvorane jer u ugovoru oni ne pristaju da piše išta osim šta oni napišu. znan samo da su ovi prošle godine iz udruge uspili prominit malo taj ugovor koji je za udrugu bija loš i stavili da prednost prid udrugom za ugovorene termine imaju samo lige državnog ranga i natjecanja. to je već veliki plus jer nas se prije izbacivalo iz dvorane kako se tilo a sad više ne mogu. mi uvjete za cjenu koju plaćamo ne možemo postavljat to je svima jasno. ja se samo divim i ćudin ljudima koji nas vode i bore za naše lige i uvjete a nemaju od toga ništa. ja ne bi da me neko i plaća za to.
josipe upozno si me na sastanku sa veteranskim ekipama i ako što trebaš tu sam ako mogu pomoći.
<<

ivan.sk

Član

Post 17 ruj 2008, 20:25

maci napisao:ko je udruga sklopila ugovor sa javnim objekatima za odigravnje utakmica u dvorani (još uz ovo poskupljenje) i još platila za to Javnim objektima ima ih pravo utužiti i tražiti oštetu zbog odgode početka zacrtanih nadmetanja...znači platili smo nešto.. to nešto nismo dobili i imamo pravo tražiti obeštećenje...(p.s nisu to mali novci).... opaska ne smije se odgovornost sa sebe prebacivat na drugoga samo to....ako se ne nađe rješenje u ovoj bolje da se igra u drugoj nekoj dvorani nego da se ne igra nikako.....

i štaš na sud? ko će platit odvjetnika? koliko će trajat spor? bar 10ak godina ko i svaki. i staš onda dobit? di ćemo igrat? nema u splitu još niti jedne dvorane koju i možmo koristit. svatite da dvorana drži monopol i zato grad ne da da se grade dvorane. ovako smo prisiljeni ili odustat ili igrat ovako s tim da se ne može reć da ne ide sve na bolje. i dvorana popravlja konaćno krov. sve kasni ali triba se smirit možda ćemo sad imat bolje uvjete. ja sam bija danas u svlačionicama i nema vrata ali lipo su napravljene i kad se osposobe biće to dobro. ne branim dvoranu jer nisu zaslužili ali budimo toleranti i prema njima. ne triba se samo svađat. ja san se isto iznerviro kad sam vidio da nema liga i j... sve po spisku dvorani i radnicima. aliprošlo me polako. samo kad sve poćme i ovoliko kasni kad će sve završit.
<<

Tomo MNK 'Etiri

Član

Post 18 ruj 2008, 09:05

OBAVIJEST S NASLOVNE STRANE:
Poštovani,
obavještavamo Vas da prema najnovijim informacijama iz JUŠO će ligaška natjecanja biti nastavljena od ponedjeljka 22.09.2008. prema redovnom rasporedu. Dan i termin odigravanja svoje ekipe možete pronaći na internet stranici Udruge.

Jel se šta mijenja po pitanju početka naše 3. lige, ostaje li i dalje termin 04.10. ili i mi počinjemo kao i ostali?
DANAS JE SUTRA AKO UZMEŠ U OBZIR JUČER!
<<

forza morocco

VIP član

Post 18 ruj 2008, 10:41

Tomo, koliko san ja uspia skužit, odgoda naše lige nema veze sa kašnjenjem radova nego zauzetosti dvorane sljedeće dvi subote.
Vidin da su na stranicama skinili datum, valjda će ga ponovo stavit kad budu znali više.
<<

svilaja1508

VIP član

Post 18 ruj 2008, 14:33

forza morocco napisao:Tomo, koliko san ja uspia skužit, odgoda naše lige nema veze sa kašnjenjem radova nego zauzetosti dvorane sljedeće dvi subote.
Vidin da su na stranicama skinili datum, valjda će ga ponovo stavit kad budu znali više.

tako je.
uviiiiiiiijek tvrdo č.
pozdrav TOMI.
SVILAJA ;ČISTI ZRAK I MIR
<<

D_ino

Česti član

Post 18 ruj 2008, 14:43

Tomo MNK 'Etiri napisao:OBAVIJEST S NASLOVNE STRANE:
Poštovani,
obavještavamo Vas da prema najnovijim informacijama iz JUŠO će ligaška natjecanja biti nastavljena od ponedjeljka 22.09.2008. prema redovnom rasporedu. Dan i termin odigravanja svoje ekipe možete pronaći na internet stranici Udruge.

Jel se šta mijenja po pitanju početka naše 3. lige, ostaje li i dalje termin 04.10. ili i mi počinjemo kao i ostali?

Nije, mi ne igramo iz drugih razloga. (judo...)
<<

ahil

Novi član

Post 19 ruj 2008, 19:20

svilaja1508 napisao:
Vice ColoColo napisao:
Triba ih bit sram..

dali je JOSIP kriv i za odgodu 1 HRVATSKE MALONOGOMETNE LIGE,,,,,,,daj ljudi kakve veze ima udruga sa sanacijom dvorane !!!!!!!!!!!! pokvarila je sve kiša ,,zašto je morala pasti dok sanacija nije gotova !!!!!!!!!!!!!!!!!

uviiiiiiiijek tvrdo č.

ma čovik je u pravu ipak kiša je pala nakon 3 miseca .KO SE NADA KIŠI
Zadnja izmjena: ahil; 19 ruj 2008, 19:20; ukupno mijenjano 1 put/a.
<<

mornar tužni

Novi član

Post 24 ruj 2008, 20:56

Malo mi je trebalo da ovo pročitam i kad sam sve vidija skužija san da bi bilo najbolje ukinit plačenike iz JUŠO i dat sve UMN -u da volonterski radi, jer su deset puta profesionalniji od ovih foteljaša iz JUŠO.
To nije Javna ustanova nego Javna kuća,kupleraj!!!
Sve ostalo je već napisano!
<<

ivan.sk

Član

Post 24 ruj 2008, 22:03

je. samo što ovo za mene iznenađujuće dugo traje da Josip još radi za udrugu ko predsjednik. treba imat jaku volju i snagu toliko toga dobrog napravit u ove 2-3godine a za to bit plačen sa 0kuna. ne živi se od zraka. ne znan šta rade oni koji su uz njega da nisu ćoviku izglasali neku plaću jer neće niko mukte toliko godina radit. ja sam mislija da će nakon prve godine već otić ća al neće ovo vječno trajat. ne more se radit besplatno uvik i stalno.
<<

stari_plac_najzgodniji

Novi član

Post 02 lis 2008, 11:08

eo pocinje liga u subotu..
forza daler :D
Zadnja izmjena: stari_plac_najzgodniji; 02 lis 2008, 11:22; ukupno mijenjano 1 put/a.
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Sezona 2008/2009