3. liga mladi...
koji je tebi? od prve minute ste igrali na nož, a nama idete pričat o fair playu... jesmo se možda tribali micat? mi nismo krivi šta suci ne znaju sudit...skužia san da vam nije po volji gol nakon faula na našem igraču (čisti crveni) sudac pusti prednost, stanemo i mi i vi i ka se vidilo da suci ne reagiraju dajemo gol...u čemu je problem? mene samo zanima iz kojeg ste razloga ušli onako u utakmicu koja osim prestiža ne donosi ni nama ni vama ništa? i onda mi moraliziraš.... zašto stvaraš tenzije tamo di ih nema potrebe bit? volia bi čut šta drogba ima reć' na ovu temu.... bili ste bolji u drugom poluvremenu i dobili ste utakmicu, čestitali smo vam, a ti meni o treninzima i pizdarijama...
covice, neman namjeru pripirat se s tobom priko foruma, tija san samo aludirat da ste se ponili totalno pederski u onoj situaciji! Pitas zbog cega smo se jucer trsili? Tili smo vam pokazat da nismo kante za napucavanje jer ste nas prvu utakmicu ubili 8:3, imali smo osjecaj da ste tili dobit utakmicu dvadeset razlike koliko ste se trudili pa ste do zadnje sekunde igrali presing, to je bilo vase pravo ko je nama kriv sta se nismo skupili al zato pamti pa vrati! Pokazali smo ko je bolji zadnje dvi god. medusobno 3:1 za nas. A sta se tice treniranja mi se drzimo onoga sta je baka sliskovic reka: znas ko trenira,onaj ko nezna! Do ponovnog susreta na parketu pozdrav !
pustimo prepiranje...svak ima pravo na svoje mišljenje... tu "pedersku" sitauciju san ti objasnia i očito je svak gleda kako kome paše... prema nikome se ne postavljamo ka' prema kanti za napucavanje niti podcjenjujemo bilo koju ekipu (niti smo takvi niti imamo takvu ukupnu kvalitetu)... utakmicu imamo apsolutno pravo igrat kako mi oćemo...prošlu ste nam došli nakon naša dva poraza + smo s vama imali negativan skor i sad se čudiš šta smo vas tili dobit, a i ovu sezonu smo tili popravit našu igru i shvatili smo da protiv većine ekipa presingom možemo nadoknadit druge nedostatke... tako da je ta utamica bila isključivo sportski revanš... vi ste se jučer tili revanširat igranjem na "kost" čime je inicirana "pederska" reakcija i zato se ne pozivaj na "fair play", a utakmicu ste dobili tek kad ste počeli igrat balun i mislit na taktiku... istina je da sad vodite 3:1 i to je skroz u redu, s tim da mi opet imamo razloga za sportski revanš dogodine, a vi da dokažete još jednom da ste bolji... šta se tiče treniranja svak radi kako ga volja.... nama je treniranje donilo 16 bodova prednosti, a ne treniranje jučerašnji poraz...
Sportski pozdrav i vama do ponovnog susreta na... betonu možda?
p.s. nismo ekipa od "zle krvi", a za dokaz su revanš utakmice sa Zewom i Dalerom koje su po prvim utakmicama tribale bit rat, a ne nogomet, međutim bile su upravo suprotno, dvi izvanredne malonogometne utakmice...
p.s. nismo ekipa od "zle krvi", a za dokaz su revanš utakmice sa Zewom i Dalerom koje su po prvim utakmicama tribale bit rat, a ne nogomet, međutim bile su upravo suprotno, dvi izvanredne malonogometne utakmice...
Evo da i ja dam svoj osvrt na utakmicu..
Prva stvar ti kazeš da je bija crveni karton na tvom igraču ,a nema veze s faulom ni sa kartonom.. U onoj situaciji bi svak ko ima i zrno fair playa stao ili izbija balun na tribinu ali to vama služi na čast...
A sta se tiče naše žestoke igre to ste razlog vi i vaši igrači a ne mi.. Da je moj igrač da onakvi gol ja bi idući napad da sam sebi gol pa makar me voditelj posla pod tuš.. FALI VAM TRENINGA I TEŠKO VAM JE PA PORAZ... A ŠTA BI BILO DA TRENIRAMO JEDNOM MISEČNO.... IJAOOOOOOOOOO
Prva stvar ti kazeš da je bija crveni karton na tvom igraču ,a nema veze s faulom ni sa kartonom.. U onoj situaciji bi svak ko ima i zrno fair playa stao ili izbija balun na tribinu ali to vama služi na čast...
A sta se tiče naše žestoke igre to ste razlog vi i vaši igrači a ne mi.. Da je moj igrač da onakvi gol ja bi idući napad da sam sebi gol pa makar me voditelj posla pod tuš.. FALI VAM TRENINGA I TEŠKO VAM JE PA PORAZ... A ŠTA BI BILO DA TRENIRAMO JEDNOM MISEČNO.... IJAOOOOOOOOOO
forza morocco napisao:pustimo prepiranje...svak ima pravo na svoje mišljenje... tu "pedersku" sitauciju san ti objasnia i očito je svak gleda kako kome paše... prema nikome se ne postavljamo ka' prema kanti za napucavanje niti podcjenjujemo bilo koju ekipu (niti smo takvi niti imamo takvu ukupnu kvalitetu)... utakmicu imamo apsolutno pravo igrat kako mi oćemo...prošlu ste nam došli nakon naša dva poraza + smo s vama imali negativan skor i sad se čudiš šta smo vas tili dobit, a i ovu sezonu smo tili popravit našu igru i shvatili smo da protiv većine ekipa presingom možemo nadoknadit druge nedostatke... tako da je ta utamica bila isključivo sportski revanš... vi ste se jučer tili revanširat igranjem na "kost" čime je inicirana "pederska" reakcija i zato se ne pozivaj na "fair play", a utakmicu ste dobili tek kad ste počeli igrat balun i mislit na taktiku... istina je da sad vodite 3:1 i to je skroz u redu, s tim da mi opet imamo razloga za sportski revanš dogodine, a vi da dokažete još jednom da ste bolji... šta se tiče treniranja svak radi kako ga volja.... nama je treniranje donilo 16 bodova prednosti, a ne treniranje jučerašnji poraz...
Ja sam gledao utakmicu i moram reći da su se Ćelavci ponili pederski!!
Zadnja izmjena: jery; 22 svi 2009, 21:51; ukupno mijenjano 1 put/a.
zna san da će se ova dva javit....
drogba...niste vi tako počeli igrat nakon tog gola nego od početka utakmice...a kad me već povlačiš za jezik...šta ti je triba taraš dat nakon onih lipih riči? prijatelju, s tobon se neću raspravljat jer te poštujen ka čovika i igrača, al' brate neće po nama niko pljucat...samo toliko
drogba...niste vi tako počeli igrat nakon tog gola nego od početka utakmice...a kad me već povlačiš za jezik...šta ti je triba taraš dat nakon onih lipih riči? prijatelju, s tobon se neću raspravljat jer te poštujen ka čovika i igrača, al' brate neće po nama niko pljucat...samo toliko
jery napisao:ZLATARIJA DVORNIK napisao:http://www.youtube.com/watch?v=H1PF8U2Hd3w
Bas ti hvala na ovom videu,gdje se jasno moze vidjeti kako su celavci grubi igraci!
neman veze ni s jednom ni s drugom ekipom na videu, ali stvarno mi nije jasno, mislim najbolje bi bilo da se ljudi micu od vas i pustaju vas da prođete i date gol. Da san na mistu ''celavca'' u sljedecoj utakmici bi garant dobija crveni samo zbog ovog videa. najlakse je plakat...
Svaki portun, svaki zid, svaka kuća, Hajduk Split!