FAQ  •  Registracija  •  Login

3. liga mladi...

<<

boke

Novi član

Post 24 svi 2009, 09:35

Nemogu shvatit kako smo do ode dosli. Igram za F.Maroco, zadnju sa Skalicama nisam igra radi ozljede ali sam gleda. Evo kako sam ja to vidija. Onaj gol sta smo dali je bija amo rec nesporazum a ako je neko tu kriv onda je to sudac tako da se na nas nebi triba niko ljutit. I sam nas voditelj-igrac nakon postignutog gola je reka sucu da je triba prikinit akciju radi ozljede glave ali ovi nije prikinija, pa je gol i!? U ovakvoj utakmici bez imperativa i nama i Skalicama(bar se tako cinilo) to je triba bit nebitan detalj ali...
I onda potezanje price ko je koliko puta koga dobija itd., ...bezveze...pa ljudi moji toliko smo dobri da moramo placat da bi igrali a pricamo o tome ka da je liga prvaka :)

Ispada koliko sam razumija da smo se mi izivljavali prvu utakmicu koju smo dobili 8-4 a viruj mi ribaru da sam zadnji a i ostali dio ekipe je takav koji bi nesto tako ucinija, jednostavno smo ekipa koja zna vodit i po 3-4 razlike i posli se dovest u neugodnu situaciju i zbog toga je dogovor da nema opustanja do kraja utakmice...nevidim tu nista nesportsko. Sta bi tribali rec onda ovi iz Duluxa ili Bili 9 koje smo dobili sa 7-8 razlike.
Da se mene pita 3-4 razlike je dosta i nikad nebi upira priko toga ali kako kazem takva smo ekipa, neznamo rutinski mirno zavrsit utakmicu pa moramo upirat do kraja.

Zlatarija Dvornik...njih jos manje razumim(neke), sta je reka neko ode "Sta smo se tribali micat!?".

Rezime ovaga bi bija da mi jednostavno igramo tako, nadigravamo se po cilom terenu i igramo dinamicnije od drugih ekipa pa to se nekome ucini ka agresija i zestina, u takvoj igri se mora ic 100% pa se nekad i ispadne pa se mora nekad napravit i koji faul koji nekad izgleda malo jaci jer je to uglavnom povlacenje s leđa (bolje to nego po nogama) ali u ciloj sezoni nesicam se da smo nekoga od protivnika ozljedili ili da smo napravili neki pogibeljan start.

Sportski pozdrav Zlatariji i Skalicama koje bih usput i pohvalija jer su konacno izgledali ka ekipa, i voditelj je bija tu i zamjene i pristup utakmici za razliku od nekih utakmica di bi se jedva skupili. Da ste recimo bili ovakvi protiv Oxe mi bi mozda igrali ligu vise :D :)

Ostavimo se pizdarija i sudaca, izađimo na teren i odigrajmo najbolje kako ko moze, posli utakmice pruzi suparniku ruku nebitno dobija-izgubija, popij pice s druzinom i sritan i vesel aj doma.

....ovo mi je najduzi post....necu vise....:)
Zadnja izmjena: boke; 24 svi 2009, 09:37; ukupno mijenjano 1 put/a.
<<

drogba1

Novi član

Post 24 svi 2009, 11:22

Boke razvila se teorija oko najveće gluposti...Ja sam samo reka da je neko iz moje ekipe da onakav gol da bi ga ja da sam sebi pošto utakmica nije imala nikakav značaj.. Šta se tiče oštre igre za to vam nikad niko iz moje ekipe neće prigovorit.. Pozdrav
<<

artem2

Česti član

Post 24 svi 2009, 12:12

ARTEM - DALER 2 : 3 (1 : 1), utakmica bez bodovnog značaja, Daler s više želje i trke zasluženo dobiva...

Jel zna ko rezultate CB Zele Bronx - Bili 9, Šlape united - Veseli mornari
<<

delp

Česti član

Post 24 svi 2009, 12:23

vm 5-slape 1
bronx izgubio neznam tocno
<<

artem2

Česti član

Post 24 svi 2009, 22:01

ZLATARIJA DVORNIK - ARTEM 4 : 6 (2 : 2), pobjeda za kraj, gubili 2:0 ali smo se uspili vratit i pobjedom završit sezonu...

I ako ispadaju čestitke 'Etiriju na današnjoj pobjedi!!!! FENOMENALNO....... :D
<<

jmijac-4

VIP član

Post 24 svi 2009, 22:31

MNK 'Etiri - Forzza Marocco : 3-0
trodnevne pripreme su učinile svoje,očekivali smo da će nas napunit,al nam je očito dobro sila riba kojom smo se šopali ovaj vikend
Živija profesionalni amaterizam!:cool:
<<

forza morocco

VIP član

Post 24 svi 2009, 23:54

Bravo momci, svaka čast... FENOMENALNO... :):):):):):):)
<<

miho

VIP član

Post 25 svi 2009, 06:27

izgleda da je marokancima udrilo lito u glavu!
Alistair McCoist
<<

dado

Novi član

Post 25 svi 2009, 07:49

boke napisao:Nemogu shvatit kako smo do ode dosli. Igram za F.Maroco, zadnju sa Skalicama nisam igra radi ozljede ali sam gleda. Evo kako sam ja to vidija. Onaj gol sta smo dali je bija amo rec nesporazum a ako je neko tu kriv onda je to sudac tako da se na nas nebi triba niko ljutit. I sam nas voditelj-igrac nakon postignutog gola je reka sucu da je triba prikinit akciju radi ozljede glave ali ovi nije prikinija, pa je gol i!? U ovakvoj utakmici bez imperativa i nama i Skalicama(bar se tako cinilo) to je triba bit nebitan detalj ali...
I onda potezanje price ko je koliko puta koga dobija itd., ...bezveze...pa ljudi moji toliko smo dobri da moramo placat da bi igrali a pricamo o tome ka da je liga prvaka :)

Ispada koliko sam razumija da smo se mi izivljavali prvu utakmicu koju smo dobili 8-4 a viruj mi ribaru da sam zadnji a i ostali dio ekipe je takav koji bi nesto tako ucinija, jednostavno smo ekipa koja zna vodit i po 3-4 razlike i posli se dovest u neugodnu situaciju i zbog toga je dogovor da nema opustanja do kraja utakmice...nevidim tu nista nesportsko. Sta bi tribali rec onda ovi iz Duluxa ili Bili 9 koje smo dobili sa 7-8 razlike.
Da se mene pita 3-4 razlike je dosta i nikad nebi upira priko toga ali kako kazem takva smo ekipa, neznamo rutinski mirno zavrsit utakmicu pa moramo upirat do kraja.

Zlatarija Dvornik...njih jos manje razumim(neke), sta je reka neko ode "Sta smo se tribali micat!?".

Rezime ovaga bi bija da mi jednostavno igramo tako, nadigravamo se po cilom terenu i igramo dinamicnije od drugih ekipa pa to se nekome ucini ka agresija i zestina, u takvoj igri se mora ic 100% pa se nekad i ispadne pa se mora nekad napravit i koji faul koji nekad izgleda malo jaci jer je to uglavnom povlacenje s leđa (bolje to nego po nogama) ali u ciloj sezoni nesicam se da smo nekoga od protivnika ozljedili ili da smo napravili neki pogibeljan start.

Sportski pozdrav Zlatariji i Skalicama koje bih usput i pohvalija jer su konacno izgledali ka ekipa, i voditelj je bija tu i zamjene i pristup utakmici za razliku od nekih utakmica di bi se jedva skupili. Da ste recimo bili ovakvi protiv Oxe mi bi mozda igrali ligu vise :D :)

Ostavimo se pizdarija i sudaca, izađimo na teren i odigrajmo najbolje kako ko moze, posli utakmice pruzi suparniku ruku nebitno dobija-izgubija, popij pice s druzinom i sritan i vesel aj doma.

....ovo mi je najduzi post....necu vise....:)

I meni je čudno kako nitko iz Skalica nije vidio kako se poslije našeg gola svađam sa sucem preko pola terena da nije normalan jer se kod one situacije svira prekid radi ozlijede glave..Ruku smo stisnuli poslije utakmice i uvijek ćemo čestitati pobjedniku...samo znam da ćemo slijedeće godine sve učiniti da vam pokažemo da smo bolja ekipa od vas kao i od nekih ekipa,kojima smo ove godine pokazali kako se stoji na terenu, povezanih s plemenitim metalima,ali koje u svojoj igri nemaju baš ništa plemenitog..
I čestitke ekipi Etiri...da su ovako igrali cijelu sezonu sigurno bi ostali u ligi..nadam se da ćete se brzo vratiti,ali će biti jako teško s obzirom koje ekipe u 4. ligu dolate iz 5. lige...Forza ETIRI!
<<

goldenko

Novi član

Post 25 svi 2009, 10:32

a da smo još bacali papiriće
<<

miho

VIP član

Post 25 svi 2009, 13:43

forza marocco je baš jedna nefer ekipa ,uvik s njima frke ,jebiga štaš
buahaha
Alistair McCoist
<<

delp

Česti član

Post 25 svi 2009, 21:24

vm 9 - šudariči 3
bronx 3 - moriz 3
<<

ZLATARIJA DVORNIK

Česti član

Post 25 svi 2009, 21:53

goldenko napisao:a da smo još bacali papiriće

ZUTE ILI ZELENO-CRVENE
<<

forza morocco

VIP član

Post 25 svi 2009, 22:22

Slika
<<

jmijac-4

VIP član

Post 25 svi 2009, 22:59

daj ranko pošalji mi na mail,imaš u profilu,ova je malog formata.super slika,zaokružuje naše višegodišnje prijateljstvo i rivalstvo
Živija profesionalni amaterizam!:cool:
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Sezona 2008/2009