I onda potezanje price ko je koliko puta koga dobija itd., ...bezveze...pa ljudi moji toliko smo dobri da moramo placat da bi igrali a pricamo o tome ka da je liga prvaka

Ispada koliko sam razumija da smo se mi izivljavali prvu utakmicu koju smo dobili 8-4 a viruj mi ribaru da sam zadnji a i ostali dio ekipe je takav koji bi nesto tako ucinija, jednostavno smo ekipa koja zna vodit i po 3-4 razlike i posli se dovest u neugodnu situaciju i zbog toga je dogovor da nema opustanja do kraja utakmice...nevidim tu nista nesportsko. Sta bi tribali rec onda ovi iz Duluxa ili Bili 9 koje smo dobili sa 7-8 razlike.
Da se mene pita 3-4 razlike je dosta i nikad nebi upira priko toga ali kako kazem takva smo ekipa, neznamo rutinski mirno zavrsit utakmicu pa moramo upirat do kraja.
Zlatarija Dvornik...njih jos manje razumim(neke), sta je reka neko ode "Sta smo se tribali micat!?".
Rezime ovaga bi bija da mi jednostavno igramo tako, nadigravamo se po cilom terenu i igramo dinamicnije od drugih ekipa pa to se nekome ucini ka agresija i zestina, u takvoj igri se mora ic 100% pa se nekad i ispadne pa se mora nekad napravit i koji faul koji nekad izgleda malo jaci jer je to uglavnom povlacenje s leđa (bolje to nego po nogama) ali u ciloj sezoni nesicam se da smo nekoga od protivnika ozljedili ili da smo napravili neki pogibeljan start.
Sportski pozdrav Zlatariji i Skalicama koje bih usput i pohvalija jer su konacno izgledali ka ekipa, i voditelj je bija tu i zamjene i pristup utakmici za razliku od nekih utakmica di bi se jedva skupili. Da ste recimo bili ovakvi protiv Oxe mi bi mozda igrali ligu vise

Ostavimo se pizdarija i sudaca, izađimo na teren i odigrajmo najbolje kako ko moze, posli utakmice pruzi suparniku ruku nebitno dobija-izgubija, popij pice s druzinom i sritan i vesel aj doma.
....ovo mi je najduzi post....necu vise....