FAQ  •  Registracija  •  Login

2. liga mladi...

<<

Smrdecija 29

Novi član

Post 22 svi 2009, 07:38

Smrdecija - Hercegovac 6:6
U tie-breaku prvog seta je pocela kisa, pa smo morali prekinit.

Cestitke Feniksu na prvom mistu. Feniks i Hercegovac zasluzeno idu u 1. ligu, pokazali su najvise ove sezone.
Takoder cestitam i Ambasadoru na izborenom opstanku, neugodno su me iznenadili sa losim igrama ove sezone (gledajuci Vas na liga kupu prosle godine bija sam siguran da uz Hercegovca ste najbolja ekipa). Mi smo zadovoljni sa 4. mistom, sezona je bila puna ozljeda tako da je to nasa realnost.
Pozdrav i prijateljima iz Parne mastione, ove godine su ostali kratki za 1. ligu jer pojedinci se brzo sticaju pa izgube volju za igrat.

Do iduce sezone...
Zadnja izmjena: Smrdecija 29; 22 svi 2009, 07:39; ukupno mijenjano 1 put/a.
<<

piva je zakon

Novi član

Post 22 svi 2009, 07:44

Smrdecija 29 napisao:Smrdecija - Hercegovac 6:6
U tie-breaku prvog seta je pocela kisa, pa smo morali prekinit.

Cestitke Feniksu na prvom mistu. Feniks i Hercegovac zasluzeno idu u 1. ligu, pokazali su najvise ove sezone.
Takoder cestitam i Ambasadoru na izborenom opstanku, neugodno su me iznenadili sa losim igrama ove sezone (gledajuci Vas na liga kupu prosle godine bija sam siguran da uz Hercegovca ste najbolja ekipa). Mi smo zadovoljni sa 4. mistom, sezona je bila puna ozljeda tako da je to nasa realnost.
Pozdrav i prijateljima iz Parne mastione, ove godine su ostali kratki za 1. ligu jer pojedinci se brzo sticaju pa izgube volju za igrat.

Do iduce sezone...

hvala na čestitkama i podršci jučer... nadam se da ćemo uskoro opet igrat međusobno..
još malo pa u veterane
<<

guily

Česti član

Post 22 svi 2009, 08:03

a sta rec, zadnjih 10-tak utakmica bez pobjede, i ovo zadnje kolo vise me bilo straj uprakvog raspleta, da mi uzmemo sve u svoje ruke i ne dobijemo dalmatinca kako se ovi drugi nebi tribali mislit. Iako smo vodili 3-1 i 4-2 ni to nije bilo dovoljno za pobjedu i nadu u opstanak.
Iako mi je naravno za sta smo ispali bar se nisu potvrdile glasine nekih ovde sa foruma kako je nasa utakmica dogovorena i namistena!!
Nista provat cemo se dogodine expresno vratit u ligu, igra se balun i u trecoj lizi :)
I pape i dida bili su Torcida!!!
<<

bili

Novi član

Post 22 svi 2009, 08:21

Kapetane, koliko si golova da ove sezone?
...balun u nogama, idiot u glavi
<<

KARLOVAČKO

Član

Post 22 svi 2009, 09:08

ČESTITKE SVIMA A NE SAMO NJIMA!!!
GRM&TUNJ
<<

georgebest

Član

Post 22 svi 2009, 15:41

najbolja petorka lige ( po meni )

oni vratar iz smrdecije

beara

joke juric oni brzi iz parne

g. sisko

ispricavan se sta in ne znan imena...
<<

Rafael Marquez

Česti član

Post 22 svi 2009, 20:01

a ti si kapetan ;-)
A ale!

KIKE 13
SIMEUNOVIĆ 4
<<

TATA 4

Novi član

Post 23 svi 2009, 00:04

e moj georgebest,nije mi jasno da u najboljen sastavu lige nema skocka,on je no.1 igrac lige,kompletan igrac,moze igrat u bilo kojoj momcadi hrv.lige malog baluna.
<<

Nevest

Član

Post 23 svi 2009, 01:47

po meni najbolja petorka

Kvesić(Feniks)

Tomić(Feniks)
Matija(Smrdečija) Bašić(Hercegovac)

Šiško(Feniks)
Imali šta za poist, Antipiros(ex Frim proizvodnja)

Kad nas je garaža zadnji put dobila?
<<

georgebest

Član

Post 23 svi 2009, 14:54

a jebiga zaboravija san na skocka,al ima jos jedan bolji u lizi samo je bolestan u glavi..pero gudic...
<<

FRAFO

VIP član

Post 24 svi 2009, 17:46

guily napisao:e moj frafo zagora nikad nije ispala iz lige pa nece ni sad bez obzira igra smoljo ili ne!!!!!!!!

Zagorakisi pucaju na prvo misto!!!!!!!! a u biti zadnji put kad smo i bili u drugoj lizi bili smo prvaci!!!

Ispast ću malo zločest budući da se vraćam na sam početak sezone kako bi citirao ovaj tvoj komentar...al eto,bio sam u pravu kad sam vas uvrstija među kandidate za ispadanje!Priznajem da mi je jako žao šta ste ispali i radije bi na tom mistu vidija neke druge ekipe (koje sad ipak ne bi imenovao),ali očito je kako vaši novi mladi igrači nisu dorasli ovom stupnju natjecanja...želim vam puno sriće sljedeće sezone u 3.ligi,iako vas ne očekujem u borbi za prva 2 mista.
Sportski pozdrav!
VIDIMO SE NA TRIBINAMA!!!
<<

FRAFO

VIP član

Post 24 svi 2009, 17:52

Evo i mog izbora idealne momčadi 2.lige:
SIMUNIĆ(Smrdečija),JURIĆ(Adriatic Yachting),M.P.SIMUNIĆ(Smrdečija),BAŠIĆ(Hercegovac),ŠIŠKO(Feniks 81 Jr)
klupa:BANIĆ(Colo Colo),MIHOVILOVIĆ(Smrdečija),PERIĆ(Parna Mastiona),TOMIĆ(Feniks 81 Jr),NASUP(Hercegovac).
najkorisniji igrač-MVP : GRGO ŠIŠKO (Feniks 81 Jr)
VIDIMO SE NA TRIBINAMA!!!
<<

Vice ColoColo

VIP član

Post 25 svi 2009, 08:57

Colo Colo : Baterija 4:5
U subotu smo zavrsili sezonu jos jednim nastupom u najboljoj tradiciji teatra apsurda i uljepsali Bateriji rastanak s drugom ligom.
Cestitam Feniksu na osvojenoj tituli. Zaj mi je sta Parna nije uspila uc u prvu ligu, ne znam kad ce opet imat ovakvu priliku.
Zaj mi je Zagore, iman osjecaj ko da sam ih ureka mojom prognozom da sigurno ostaju u lizi.

Idemo odigrat Liga kup pa dogodine sve nanovo.
Sportski pozdrav.
<<

guily

Česti član

Post 25 svi 2009, 10:24

FRAFO napisao:
guily napisao:e moj frafo zagora nikad nije ispala iz lige pa nece ni sad bez obzira igra smoljo ili ne!!!!!!!!

Zagorakisi pucaju na prvo misto!!!!!!!! a u biti zadnji put kad smo i bili u drugoj lizi bili smo prvaci!!!

Ispast ću malo zločest budući da se vraćam na sam početak sezone kako bi citirao ovaj tvoj komentar...al eto,bio sam u pravu kad sam vas uvrstija među kandidate za ispadanje!Priznajem da mi je jako žao šta ste ispali i radije bi na tom mistu vidija neke druge ekipe (koje sad ipak ne bi imenovao),ali očito je kako vaši novi mladi igrači nisu dorasli ovom stupnju natjecanja...želim vam puno sriće sljedeće sezone u 3.ligi,iako vas ne očekujem u borbi za prva 2 mista.
Sportski pozdrav!

ajme zna san, samo san mislia da si zaboravia , u pravu si sta sad moran mucat i gotovo, dobro mene je naljutilo sta si reka da mi bez smolje necemo ostat u lizi a sta je najgore sa smoljon ovu godinu nismo nikoga dobili a bija je skoro na sve utakmice!!!

sta se tice moje izjave za prvo misto to je bilo vise onako navijacki :)))
<<

guily

Česti član

Post 25 svi 2009, 10:27

Vice ColoColo napisao:Zaj mi je Zagore, iman osjecaj ko da sam ih ureka mojom prognozom da sigurno ostaju u lizi

JEEEBEENNTTIIIIIIIIII !!!!!!!!!!!!
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Sezona 2008/2009