2. liga mladi...
BORBA ZA PRVAKA:SMRDEČIJA CB DESEO - po meni su oni prvi favoriti za naslov;lani su suvereno protutnjali kroz "tadašnju 2.ligu",a i na liga-kupu su nizali sjajne rezultate!Imaju sjajnog vratara i nekoliko vrhunskih igrača,pa se ne bi tribalo znatnije osjetit to šta im je klupa nešto slabija...Smatram ih sigurnim putnikom u 1.ligu!
MNK HERCEGOVAC - gotovo svake sezone su u samome vrhu,a ove godine bi mogli ozbiljno konkurirat za prva 2 mista.
PARNA MASTIONA - jako dobra ekipa,mislim da uz Hercegovac ravnopravno konkuriraju za 2.misto.
AMBASADOR NEKRETNINE - vjerujem da će biti u gornjem dijelu tablice,ali ne virujen da će uvatit jedno od prva 2 mista.
BORBA ZA OSTANAK:MNK DALMATINAC(ex ST RIVA) - zadnje dvi sezone su završili u donjem dijelu tablice;ove godine će se teško izvuć...
ZAGORA PROMET - ne bude li Smoljo redovit,sigurno ispadaju!!!
MNK KMAN - ......................
ADRIATIC YACHTING - ..................
MNK HERCEGOVAC - gotovo svake sezone su u samome vrhu,a ove godine bi mogli ozbiljno konkurirat za prva 2 mista.
PARNA MASTIONA - jako dobra ekipa,mislim da uz Hercegovac ravnopravno konkuriraju za 2.misto.
AMBASADOR NEKRETNINE - vjerujem da će biti u gornjem dijelu tablice,ali ne virujen da će uvatit jedno od prva 2 mista.
BORBA ZA OSTANAK:MNK DALMATINAC(ex ST RIVA) - zadnje dvi sezone su završili u donjem dijelu tablice;ove godine će se teško izvuć...
ZAGORA PROMET - ne bude li Smoljo redovit,sigurno ispadaju!!!
MNK KMAN - ......................
ADRIATIC YACHTING - ..................
VIDIMO SE NA TRIBINAMA!!!
Pozdrav prošlogodišnjim suparnicima.....
Hm, od prošlogodišnjih drugoligaša šansu za prolozak dalje dajem ipak samo Smrdečiji.....Colo Colo je dobar, ali bojim se ne dovoljno dobar za vrh.
Hercegovac i Parna Mastiona od ovih koji su bili tu i lani imaju najveću kvalitetu i mislim da među te tri ekipe (Parna, Hercegovac i Smrdečija) treba tražiti prvaka......Ambasador, Bimes, Grm&Tunj i Colo Colo su najbliže ovoj trojci.
Hm, od prošlogodišnjih drugoligaša šansu za prolozak dalje dajem ipak samo Smrdečiji.....Colo Colo je dobar, ali bojim se ne dovoljno dobar za vrh.
Hercegovac i Parna Mastiona od ovih koji su bili tu i lani imaju najveću kvalitetu i mislim da među te tri ekipe (Parna, Hercegovac i Smrdečija) treba tražiti prvaka......Ambasador, Bimes, Grm&Tunj i Colo Colo su najbliže ovoj trojci.
[quote=FRAFO ZAGORA PROMET - ne bude li Smoljo redovit,sigurno ispadaju!!!
e moj frafo zagora nikad nije ispala iz lige pa nece ni sad bez obzira igra smoljo ili ne!!!!!!!!
Zagorakisi pucaju na prvo misto!!!!!!!! a u biti zadnji put kad smo i bili u drugoj lizi bili smo prvaci!!!
e moj frafo zagora nikad nije ispala iz lige pa nece ni sad bez obzira igra smoljo ili ne!!!!!!!!
Zagorakisi pucaju na prvo misto!!!!!!!! a u biti zadnji put kad smo i bili u drugoj lizi bili smo prvaci!!!
Zadnja izmjena: guily; 15 ruj 2008, 14:01; ukupno mijenjano 1 put/a.
I pape i dida bili su Torcida!!!
Odigrali smo par trening utakmica sa ekipon Ambasadora i po mom skromnom mišljenju bi tribali bit među prve 4-5 ekipa u 2. ligi. Po onome šta san vidia, a ne znan koji in je najjači sastav, vrlo ujednačena, borbena ekipa, kvalitetan vratar, žestoki rafa i par mladjih naprid. Užitak je s njima trenirat i moran priznat, napredovat.
Pozdrav i vidimo se utorak
Pozdrav i vidimo se utorak
pivnica_karlo napisao:Vice kako ste prošli jučer....vidia sam da je Hercegovac povea (lipi gol iz lipe akcije) i onda smo išli ća.
Hercegovac je dobija 2:1. Poveli su dva nula nakon sta smo mi u situaciji dva na golmana pogodili stativu. Drugo poluvrime smo propustili iz cetri pokusaja ubacit odbijanac u branku (opet stativa). Nakon toga je Hercegovac ima dvi lipe sanse za otic na 3:0. Zadnje tri minute igrac golman: uspili smo smanjit na 2:1 al to je bilo sve. Hercegovac nam je dobro izasa na presing na nasu polovicu tako smo samo tri puta uspili postavit napad. Sve u svemu opet smo bili ne efikasni, malo nam puno sansi triba za dat gol. Hercegovac je zasluseno dobija, bolje su kontrolirali balun, igrali strpljivije u napadu, mada smo po sansama bili ravnopravni.
Hvala proslogodisnjim suligasima na cestitkama i dobrim zeljama. Zelim svima puno dobrog baluna i zabave, a tablica ce na kraju pokazat koliko je ko bija dobar.
Koliko ja poznajem ekipe iz ove lige ceka nas zanimljiva sezona s puno neizvjesnih utakmica. Sta se nas tice mi smo vrlo zadovoljni ulaskom u visi rang. Nemamo nekih velikih ambicija i mogu rec da s veseljem ocekujemo svaku iducu utakmicu.
Koliko ja poznajem ekipe iz ove lige ceka nas zanimljiva sezona s puno neizvjesnih utakmica. Sta se nas tice mi smo vrlo zadovoljni ulaskom u visi rang. Nemamo nekih velikih ambicija i mogu rec da s veseljem ocekujemo svaku iducu utakmicu.