svilaja1508 napisao:MALDINI napisao:Rezultati:
GARAŽA PUJANKE - IS DEUTSCHE 0:4
DOMUS - PB SPLIT 2:3
TOPEL MOBITELI - ZLATAN OTOK 5:2
RADUNICA - MNK ZLATKO CELENT 1:4
KIDAN ŽILE - DUJMOVAČA d.o.o. 2:2
INERO - PIVNICA KARLO 1:3
STROŽANAC slobodan
Tablica:
1. IS DEUTSCHE 17 12 2 3 63:30 38
2. MNK ZLATKO CELENT 17 11 1 5 60:49 34
3. KIDAN ŽILE 17 10 3 4 69:42 33
4. TOPEL MOBITELI 17 9 3 5 45:38 30
5. DOMUS 16 9 2 5 63:43 29
6. PB SPLIT 16 9 2 5 86:67 29
7. RADUNICA 17 6 3 8 53:62 20 (-1)
8. STROŽANAC 16 5 4 7 53:55 19
9. ZLATAN OTOK 16 6 0 10 60:68 18
10.DUJMOVAČA d.o.o. 16 5 3 8 38:46 18
11.PIVNICA KARLO 17 5 2 10 28:56 17
12.GARAŽA PUJANKE 17 3 3 11 37:65 12
13.INERO 17 4 0 13 36:70 11 (-1)
14.MNK SKALICE
iz kola u kolo,,
ŠVABE SVE GAZE ,, 50 POSTO ŠANSE ZA TITULU,, bravo MATE , naravno i cijela ekipa je jedinstvena,, kako sam u zadnje vrime govorio to se i ostvarilo,,celentovi na drugom mjestu 25 posto,,žilaši loši i nece ih gol 10posto,, pb
10posto, topel ,i domus po 2,5 posto
uvijek tvrdo č.
Prvo hvala svima na čestitkama....
Ja mislim da je Svilaji najteze pao ovakav rasplet dogadjaja...
Srica nismo u ponudi na kladionicama,jer bi Svilaja gace izgubio...
Moram priznati da smo mi zbilja najkompletnija ekipa u ligi...
Gledam kako svi nabrajate imena igraca koji su najbolji itd...
Evo u mojoj ekipi pored pustih imena zadnje kolo mi odluce dva covika od 34 godine...
Boljat i Gudelj Sina... Iako se neki trude to osporiti mi imamo najbolji karakter kao momcad i to nam se konstantno vraca....
To govori da smo jako kompletna momcad uz par ponajboljih individualaca u gradu...
Raspravljate o top momcadi u ligi????
Nabrajate sve kombinacije, ali mislim da imam pravo ipak rec da je najbolja cetvorka lige kojoj uopce ne treba golman:
Jurjevici,Dubovac,i Bobo Gudelj...(Ego mi je jako velik jer ili potjecu iz moje ekipe ili igraju za mene dosta dugo... A posebno sam ponosan zbog Jurjevica jer su mi jedni od najboljih prijatelja,i njihov nogometni napredak je velikim dijelom vezan uz mene...zvucim li umisljeno?Bobo i Dubovac su jesen malog nogometa a oni dva su proljece... I mogli bi ponovit fenomen brace Mavrovic u malom nogometu...) I da ne zaboravim Antu Pavica koji je uz M.Jurjevica mozda najtalentiraniji igrac lige samo oba imaju oscilacije koje ce se uskoro izgubiti...Kad bi svi ovi igraci imali 10 posto inteligencije u igri od Bobe Gudelja bili bi svemirci(Dubovac,Jurjevici i Pavic)ali to treba dobit od Boga...
Druga cetvorka: Pavic,Jercic,Vajic i Buljan!
A najbolji golman lige je Perica iz Strozanca....Daleko najbolji...
Da zavrsimo raspravu o najkorisnijem igracu lige:
Jedan jedini igrac koji je odigrao skoro svaku utakmicu za svoju momcad, i koji je skoro 75 posto svoje momcadi i njihovih rezultata ovu godinu to je Ivan Jurjevic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bude li ozbiljno poceo trenirat futsal i slusao sto posto doci ce uskoro u reprezentaciju!Jedan od najmodernijih igraca u Splitu i uz to prava osoba!Zapamtite sto govorim.....
Ja garantiram da on dode u PB da bi bili prvi iducih pet godina bez premca.........Uz njega Dubovac....
Zahvaljujem svim mojim igracima na koje sam jako ponosan!!!!
Zahvaljujem svima sto me napadaju po forumu i okolo jer mi daju motiv!
Nadam se da cemo obranit naslov i dogodine!!!!
Mislim da ove price o pustanju utakmica nemaju nikakve veze sa zivotom...Ne znam sto se cudite Pivnici Karlo???
ja mislim da ce i dogodine ostat u ligi..Protiv njih i protiv Garaze su nam bile jako teske utakmice...
Pogotovo s Pivnicom...Golman im je branio vrhunski i jako tvrda ekipa...Iako i njih i Garazu yebe to sto nemaju igraca extra klase kao sto sve ostale ekipe imaju minimalno po jednog...
Ja osobno odnosno PB nikad nece utakmicu pustit a ni trazit da nam se pusti...
A stimulirat cemo uvik ako nam bude trebalo...