FAQ  •  Registracija  •  Login

II. Liga Mladih

<<

zewa

Česti član

Post 25 lis 2007, 17:01

Mileni, drago mi je da si se javija i priko foruma, uvik si dobro doša za komentare rezultata a ja ću te redovito nastavit trpat izvještajima priko maila ;)

ZEWA..........
<<

forza morocco

VIP član

Post 27 lis 2007, 13:45

12:00 Best of Skalice : Inaš Smrdečija x
12:55 MNK 'Etiri hansaflex : Baterija x2
13:55 Veseli mornar : Max Moris 2
14:50 Colo Colo : Zlatarija Dvornik 2
15:50 Forza Maroco : Pekara Babić 1
16:45 MNK Jel nećeš : Dulux 2
<<

ticex

Česti član

Post 27 lis 2007, 14:48

Best of Skalice: Smrdečija 2:4
Baterija: MNK 'Etiri 3:2
<<

forza morocco

VIP član

Post 27 lis 2007, 20:05

Zlatarna - Colo Colo 3:3
Forza Morocco - Pekara babić 2:3

Sve se vraća, sve se plaća, primamo gol 10 sekundi prije kraja nakon auta. X bi bija realniji rezultat. Šta se tiče sudaca, loše toliko da već postaje kronično. I na utakmici Colo Cola i na našoj suđenje je bilo tiha jeza. 'Oćemo promjene! :mad:

Utakmica je bila sa puno promjena tempa, agresivno se igralo sa obje strane. Vratili smo se nakon 0:2 na 2:2 i na kraju izgubili skoro isto kao šta smo dobili prošlu, 10 sek. prije kraja na najgluplji mogući način. Zadnjih 11 minuta smo igrali sa 4 faula šta je na kraju ipak presudilo da ne preokrenemo utakmicu na našu stranu. Ipak, čestitke Pekari na muškoj igri.
Moran istaknit gol Tvrtka Karoglana koji slobodno može na tv razmjenu :), Vice neka potvrdi!
Šireg izvještaja na blogu neće bit jer neman zapisnik, a neda mi se pisat po sićanju.
Zadnja izmjena: forza morocco; 27 lis 2007, 20:09; ukupno mijenjano 1 put/a.
<<

forza morocco

VIP član

Post 27 lis 2007, 20:12

ticex napisao:Best of Skalice: Smrdečija 2:4
Baterija: MNK 'Etiri 3:2

Nema vas na treningu, nema ni pobjeda... :)
<<

Tomo MNK 'Etiri

Član

Post 27 lis 2007, 20:13

Sukrivac sam za dva gola. (ako ne i glavni krivac) :(
Zadnja izmjena: Tomo MNK 'Etiri; 27 lis 2007, 20:13; ukupno mijenjano 1 put/a.
DANAS JE SUTRA AKO UZMEŠ U OBZIR JUČER!
<<

jmijac-4

VIP član

Post 27 lis 2007, 20:30

Ajde Tomo,ne plači,biće bolje;)
Čestitam Bateriji na fer i korektnoj igri.
Živija profesionalni amaterizam!:cool:
<<

big brother1

Član

Post 27 lis 2007, 20:46

FORZA BATE SVI U GLAS napisao:Evo vam moje mišljenje ZLATARIJA ozbiljna ekipa koja svakog može dobit pogotovo nas kad smo došli bez golmana i par glavnih igrača,ali to neumanjuje njihovu pobjedu školski su nas dobili.Gleda san ZEWU zadnje kolo odlično odigrano tako da će oni uć opušteno u derbi ,jer pauziraju jedno kolo.COLO-COLO je apsolutni kandidat za prvu ligu nakon šest kola. Svi mi ostali lagano zaostajemo možda ZLATARIJA ućini borbu za prvo misto malo neizvjesnijom.
Naša utakmica protiv čudne ekipe čudnih imena MNK ETIRI HANSAFLEX(ovo je bar donekle ok)moguća sva tri znaka 102 ,kod nas remi pa poraz nije nam lako nakon početne euforije.

Jel mi može ko reć šta znači INAŠ SMRDEČIJA čisto bi tija znat!?

Tija bi i ja znat šta znači BATERIJA. Neki tako zovu špinu na kadi,neki akomulator od auta,neki lampadinu eto pa me čisto zanima kakva ste vi baterija?
<<

FORZA BATE SVI U GLAS

Novi član

Post 27 lis 2007, 20:57

big brother1 napisao:
FORZA BATE SVI U GLAS napisao:Evo vam moje mišljenje ZLATARIJA ozbiljna ekipa koja svakog može dobit pogotovo nas kad smo došli bez golmana i par glavnih igrača,ali to neumanjuje njihovu pobjedu školski su nas dobili.Gleda san ZEWU zadnje kolo odlično odigrano tako da će oni uć opušteno u derbi ,jer pauziraju jedno kolo.COLO-COLO je apsolutni kandidat za prvu ligu nakon šest kola. Svi mi ostali lagano zaostajemo možda ZLATARIJA ućini borbu za prvo misto malo neizvjesnijom.
Naša utakmica protiv čudne ekipe čudnih imena MNK ETIRI HANSAFLEX(ovo je bar donekle ok)moguća sva tri znaka 102 ,kod nas remi pa poraz nije nam lako nakon početne euforije.

Tija bi i ja znat šta znači BATERIJA. Neki tako zovu špinu na kadi,neki akomulator od auta,neki lampadinu eto pa me čisto zanima kakva ste vi baterija?

Mogu ja DURACELL baterija traju duže i bolje su imaš ih svugdi kupit pa nas se siti ,a usput kupi i kartu grada di živiš pa možda i tu nađeš neku BATERIJU

TORCIDA BATERIJELO
<<

FORZA BATE SVI U GLAS

Novi član

Post 27 lis 2007, 21:04

Tomo MNK 'Etiri napisao:Sukrivac sam za dva gola. (ako ne i glavni krivac) :(

Pa nije tako tragično?!
Dobra utakmica sa jeftinim golovima na obe strane. Dobro ste odigrali igrača više,trkački odlično bilo je blizu izjednačenja. Prava ste ekipa dobro stojite nazad ,ali naprid malo slabije organizirani.Popravite to i eto Vas u vrhu.

Pozdrav Kabulu od Baterije
<<

big brother1

Član

Post 27 lis 2007, 21:36

FORZA BATE SVI U GLAS napisao:
big brother1 napisao:

Mogu ja DURACELL baterija traju duže i bolje su imaš ih svugdi kupit pa nas se siti ,a usput kupi i kartu grada di živiš pa možda i tu nađeš neku BATERIJU

TORCIDA BATERIJELO

Neznan ja moj baterija kome triba karta kad ti neznaš di je smrdečac.Nemoj se ljutit al ja nekupujem DURACELL pa te se nemogu sitit KUPUJ MO HRVATSKO
<<

zewa

Česti član

Post 28 lis 2007, 08:53

Evo tablica za "baterijelo" i "smrdečac" umisto karte grada (nije sramota neznat, nego je sramota ne pitat) ;)

1. Colo colo................7........17
2.Zlatarija..................7........15
3.Baterija...................6........13
4.Dulux......................7........12
5.Zewa......................6........11
6.Jel nećeš.................6.........9 Jel nećeš-Dulux 4:2
7.Pekara Babić...........7.........9
8.Inaš smrdečija.........6........8
9.Mnk e tiri.................6........7
10.Forza maroco.........7........7
11.Skalice..................6........4
12.Veseli mornari........6.......3
13.Max Moris..............7........3

ZEWA...............
Zadnja izmjena: zewa; 28 lis 2007, 08:54; ukupno mijenjano 1 put/a.
<<

Vice ColoColo

VIP član

Post 29 lis 2007, 09:59

Ispa mi je lagani balun iz ruke Vojku na nogu za 2:1 Zlatarije. Na kraju nan je Vodogaz poništija čisti gol 30 sec prije kraja. Idemo dalje. Triba se pripremit za derbi točno u podne.
<<

zewa

Česti član

Post 29 lis 2007, 21:48

Vice ColoColo napisao:Ispa mi je lagani balun iz ruke Vojku na nogu za 2:1 Zlatarije. Na kraju nan je Vodogaz poništija čisti gol 30 sec prije kraja. Idemo dalje. Triba se pripremit za derbi točno u podne.

Nadam se da će ti koji ispast i u subotu i da nećeš bit motiviran kao i dosad kad smo igrali derbi ;)
<<

svilaja

VIP član

Post 29 lis 2007, 23:09

zewa napisao:
Vice ColoColo napisao:Ispa mi je lagani balun iz ruke Vojku na nogu za 2:1 Zlatarije. Na kraju nan je Vodogaz poništija čisti gol 30 sec prije kraja. Idemo dalje. Triba se pripremit za derbi točno u podne.

Nadam se da će ti koji ispast i u subotu i da nećeš bit motiviran kao i dosad kad smo igrali derbi ;)

je li vridi za četvrtak, pripremi novčanik.......................
SVILAJA; ČISTI ZRAK I MIR
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Općenito