II. Liga Mladih
Evo jucer na sastanku je potvrdjeno da Colo Colo ove sezone igra u prvoj ligi. Nazalost jedan od nasih dugogodisnjih najboljih igraca Mario Keran nece moc igrat priko tjedna pa je dogovorena jednogodisnja posudba u MNK Etiri. Pozdrav svim drugoligasima, zelim vam uspjesnu sezonu, a Etiriju da i ove godine izbore opstanak.
Vice ColoColo napisao:Evo jucer na sastanku je potvrdjeno da Colo Colo ove sezone igra u prvoj ligi. Nazalost jedan od nasih dugogodisnjih najboljih igraca Mario Keran nece moc igrat priko tjedna pa je dogovorena jednogodisnja posudba u MNK Etiri. Pozdrav svim drugoligasima, zelim vam uspjesnu sezonu, a Etiriju da i ove godine izbore opstanak.
komentar sam dao što mislim o tome ali svakako čestitam ekipi COLO COLO na ulasku u viši rang.
uviiiiiiijek tvrdo č.
Zadnja izmjena: svilaja1508; 02 ruj 2008, 10:36; ukupno mijenjano 1 put/a.
SVILAJA ;ČISTI ZRAK I MIR
Ovo su ekipe koje igraju 3. ex 2. ligu, nisam siguran za sve promjene imena:
Artem
Skalice 2 - ex Best of Skalice
Bili 9
MNK Šetač
Daler
Šlapa united ?? - ex Dulux
Forza Maroco
Max & Moris
MNK Etiri’ Hansaflex
OXA tisak - ex Kavana Periska
MNK Kman ?? - ex Pekara Babić
Veseli mornari
Zewa
Zlatarija Dvornik
Artem
Skalice 2 - ex Best of Skalice
Bili 9
MNK Šetač
Daler
Šlapa united ?? - ex Dulux
Forza Maroco
Max & Moris
MNK Etiri’ Hansaflex
OXA tisak - ex Kavana Periska
MNK Kman ?? - ex Pekara Babić
Veseli mornari
Zewa
Zlatarija Dvornik
a nije mi drago ovo šta su prominili imena liga. po tome ispada da su skoro svi ispali u jednu ligu niže. ajmo napravit pobunu da vrate imena liga kakva su bila ili još bolje da superliga ostane superliga da se prva zove 2.superliga, a da se druga zove 1.liga, onda bi svi išli u ligu više. zajebajen se malo. malo ćemo svi na početku bit zbunjeni kako se koja liga zove ali naviknit ćemo se.