II. Liga Mladih
jmijac-4 napisao:forza morocco napisao:A di je Roma, nije valjda utučen?
ma šta ja imam pisat o 'prijateljskoj' utakmici.ne popravite li formu,u idućem navratu nećete proć ovako povoljno.
Imaš i te kako, ja napišen izvještaj i kad izgubimo, a volija bi pročitat kometare iz 'protivničkog' kuta
Ako smo s ovakvom formom prošli dobro, kako ćemo (ili bolje 'ćete') tek proć kad je popravimo?
Colo Colo- Jel nećeš 1 ipak mi se 'čileanci' čine jača ekipa
E tiri - Veseli 1 zakon velikih brojeva
Zlatarna-Max m. 1 zlatarna je uhodanija ekipa
Smrdečija-Dulux 1 teško za prognozirat,al ajmo reć da je smrd ipak ispala iz 1. lige a ovi došli iz 3.
Skalice-Pekara B. 1 zakon velikih brojeva,milijardu utakmica na rubu pobjede
Baterija-Zewa 2 zewa igra odlično,al opet ćemo im mi zapaprit kolo nakon ovog:-)
E tiri - Veseli 1 zakon velikih brojeva
Zlatarna-Max m. 1 zlatarna je uhodanija ekipa
Smrdečija-Dulux 1 teško za prognozirat,al ajmo reć da je smrd ipak ispala iz 1. lige a ovi došli iz 3.
Skalice-Pekara B. 1 zakon velikih brojeva,milijardu utakmica na rubu pobjede
Baterija-Zewa 2 zewa igra odlično,al opet ćemo im mi zapaprit kolo nakon ovog:-)
Živija profesionalni amaterizam!:cool:
Colo Colo - Jel nećeš 1 100%
'Etiri - Veseli 12 našim prijateljima triba pobjeda, mornari u boljoj formi, 'ko zna...
Zlatarna - Max m. 1 Bilo bi vrime da max dobije koju utakmicu u infarktnoj završnici
Smrdečija - Dulux X Nadan se
Skalice - Pekara B. 1 pročitati Romin komentar
Baterija - Zewa 1X Derbi, po meni prevaga na strani Baterije, ali samo ako se skupe
'Etiri - Veseli 12 našim prijateljima triba pobjeda, mornari u boljoj formi, 'ko zna...
Zlatarna - Max m. 1 Bilo bi vrime da max dobije koju utakmicu u infarktnoj završnici
Smrdečija - Dulux X Nadan se
Skalice - Pekara B. 1 pročitati Romin komentar
Baterija - Zewa 1X Derbi, po meni prevaga na strani Baterije, ali samo ako se skupe
'Etirijevcima na znanje!
Mali trening-derbiji između Forza Morocco-a i 'Etirija se više ne održavaju sridon zbog nadobudnog ponašanje ekipe koja vodi terene na Ask-a. Bili smo primorani prominit teren za trening te samom time i termin, jer sa onim balkancima ne želimo imat nikakvog posla. Živila konkurencija!
Moran reć' da mi je iskreno ža' i da će mi naši treninzi falit. Od sada igramo utorkon kod Vujovića protiv Bimes trade-a iz 1. lige (ex Banak) i nastojimo nešto naučit (ozbiljno su se pojačali) i našu igru podić na viši nivo.
Prijatelji, nadan se da ćemo uskoro pronać neki novi zajednički termin za treninge, ako ne sad onda za drugi dio sezone.
Pozdrav!
Mali trening-derbiji između Forza Morocco-a i 'Etirija se više ne održavaju sridon zbog nadobudnog ponašanje ekipe koja vodi terene na Ask-a. Bili smo primorani prominit teren za trening te samom time i termin, jer sa onim balkancima ne želimo imat nikakvog posla. Živila konkurencija!
Moran reć' da mi je iskreno ža' i da će mi naši treninzi falit. Od sada igramo utorkon kod Vujovića protiv Bimes trade-a iz 1. lige (ex Banak) i nastojimo nešto naučit (ozbiljno su se pojačali) i našu igru podić na viši nivo.
Prijatelji, nadan se da ćemo uskoro pronać neki novi zajednički termin za treninge, ako ne sad onda za drugi dio sezone.
Pozdrav!
colo-colo - jel neces 1 ( jel neces nije u nekoj formi )
mnk etiri - veseli mornari 1 ( simpatiziran domacina )
zlatarija - max moris 2 ( ne moze vojko uvik sam dobivat )
smrdecija - dulux x ( dulux mi nije draga ekipa ali su bolji )
skalice - pekara babic 1 ( dobit cemo 99 posto )
baterija - zewa 2 ( baterija me razocarala prije dva kola kad smo igrali tako da tipujen na zewu )
Ima li koja ekipa iz lige za dogovorit nekakav stalni trening utorkom ili cetvrtkom navecer ????
mnk etiri - veseli mornari 1 ( simpatiziran domacina )
zlatarija - max moris 2 ( ne moze vojko uvik sam dobivat )
smrdecija - dulux x ( dulux mi nije draga ekipa ali su bolji )
skalice - pekara babic 1 ( dobit cemo 99 posto )
baterija - zewa 2 ( baterija me razocarala prije dva kola kad smo igrali tako da tipujen na zewu )
Ima li koja ekipa iz lige za dogovorit nekakav stalni trening utorkom ili cetvrtkom navecer ????
jmijac-4 napisao:ma nema problema,sretno s podizanjem igre,kad naučite šta nova,opet ćemo se mi 'naručit' na 'instrukcije'
kako bi se mi dogovorili za koji termin uvečer, utorak , srijeda,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
uviiiiiiiijek tvrdo č.
imate li koji pametan termin , cjena i ura.................
SVILAJA; ČISTI ZRAK I MIR