10 stu 2007, 00:12 Postao/la josip_radic
Forza Morocco, sve se je moglo prije, samo da se je uočila pogreška. Igrom slučaja sam pogledao malo komentare po 2.ligi mladih oko 22 sata večeras prije već davno prije ugovorenog sastanka za dobrobit Udruge i ostao jako neugodno iznenađen spoznajom da Zewa piše neki drugi raspored od onoga koji ste trebali dobiti. To mi je bio alarm da hitno odem u ured i pokušam ispraviti našu pogrešku budući da vam je u prošlom kolu očito uručen pogrešan raspored (točan je onaj na internetu). Evo sad sam se vratio iz ureda, obavljenog posla, ispričao se svim voditeljima svih ekipa i zamolio ih da sutra dođu odigrati svoje utakmice u satnici koja stoji na internetu, a ne po onoj koju su dobili sa tablicom u prošlom kolu. Svi su (i oni koji nisu znali da je na internetu druga satnica), priznajem, bili izrazito fer i korektni, uvažili moju ispriku i obećali da će učiniti sve da svoje igrače već večeras ili sutra kroz jutro informiraju o promjeni termina. Ipak, iznenadila me je većina ekipa, budući da se je ravnala po rasporedu na internet stranici, samo mi nikako nije bilo jasno da nitko od tih voditelja nije kontaktirao ured Udruge i informirao se o razlozima različitih rasporeda, jer da je, zasigurno bi ovu grešku na vrijeme i mnogo bezbolnije ispravili, a ne da ljude zivkam oko ponoći na dan prije utakmice. Još jednom veliko HVALA svima, što ste zaista ispali LJUDI u punom smislu te riječi.
P.S: Jedino su isključeni mobiteli mojih nekadašnjih susjeda Tvrtka i Davida, predstavnika ekipe Forza Morocco, ali poslao sam im poruke, tako da vjerujem da ću se sutra prije utakmice i sa njima čuti. Živili!
Zadnja izmjena:
josip_radic; 10 stu 2007, 00:14; ukupno mijenjano 1 put/a.