II. Liga Mladih
12:00 Zewa : Colo Colo Friz. salon Neno 2:1
12:55 Inaš Smrdečija : Zlatarija Dvornik 9:1
13:55 Best of Skalice : Baterija 3:5
14:50 Max & Moris : MNK Etiri' Hansaflex 4:1
15:50 MNK Jel nećeš : Forza Maroco 2:6
16:35 Veseli mornari : Pekara Babić 5:4
1. Colo Colo 17
2. Baterija 16
3. Zlatarija Dvornik 15
4. Zewa 14
5. Dulux 12
6. INAŠ 11
7. Forza Marocco 10
8. Pekara Babić 9
9. Je l' nećeš 9
10. MNK 'Etiri 7
11. Max Moris 6
12. Veseli mornari 5
13. Best of Skalice 4
Mislim da je ovako ispravno dosta zanimljivo u svakom pogledu.
1. Colo Colo 17
2. Baterija 16
3. Zlatarija Dvornik 15
4. Zewa 14
5. Dulux 12
6. INAŠ 11
7. Forza Marocco 10
8. Pekara Babić 9
9. Je l' nećeš 9
10. MNK 'Etiri 7
11. Max Moris 6
12. Veseli mornari 5
13. Best of Skalice 4
mornar tužni napisao:12:00 Zewa : Colo Colo Friz. salon Neno 2:1
1. Colo Colo 17
2. Baterija 16
3. Zlatarija Dvornik 15
4. Zewa 14
5. Dulux 12
6. INAŠ 11
7. Forza Marocco 10
8. Pekara Babić 9
9. Je l' nećeš 9
10. MNK 'Etiri 7
11. Max Moris 6
12. Veseli mornari 5
13. Best of Skalice 4
Bravo sailori
Hvala na update-u tablice, pravi timski rad.
Liga nikad nije bila ovako izjednačena u ovom dijelu sezone...
Zadnja izmjena: forza morocco; 04 stu 2007, 18:40; ukupno mijenjano 1 put/a.
Ma sve su lige ove godine jako izjednačene,možda je superliga najmanje zanimljivija,al tamo se isto vodi gadna borba u sredini ljestvice.bravo za mornare,prognoziram da će do pauze i oni i skalice i mi ubilježit bar jednu pobjedu,a colo-colo i zlatarija dvornik najmanje jedan poraz. 
Živija profesionalni amaterizam!:cool:
mornar tužni napisao:12:00 Zewa : Colo Colo Friz. salon Neno 2:1
1. Colo Colo 17
2. Baterija 16
3. Zlatarija Dvornik 15
4. Zewa 14
5. Dulux 12
6. INAŠ 11
7. Forza Marocco 10
8. Pekara Babić 9
9. Je l' nećeš 9
10. MNK 'Etiri 7
11. Max Moris 6
12. Veseli mornari 5
13. Best of Skalice 4
bravo mornari na prvoj pobjedi čestitke od smrdečije.Sad moraš izbacit to tužni iz imena
Kompletan izvještaj sa naše utakmice, rezultati 8. kola i tablica na 8. Kolo 2. Lige UMN-a Split
Čestitke ZEWI na zasluženoj pobjedi.
Igrali smo loše i bezidejno, ZEWA je bez po ekipe igrala kako je mogla - dovoljno da nas dobije. Mi sa igračen više bez veze gubimo balune na neforsirane greške najboljih igraca: Banića, Kerana, Duje. Nije išlo ni na silu - gomila šuteva nan je zapela u bloku, vama je oni proša kroz četvoricu. Mislim da se i po vašem slavlju na kraju vidilo da ste više želili pobjedu. Sriću triba isprovocirat.
Igrali smo loše i bezidejno, ZEWA je bez po ekipe igrala kako je mogla - dovoljno da nas dobije. Mi sa igračen više bez veze gubimo balune na neforsirane greške najboljih igraca: Banića, Kerana, Duje. Nije išlo ni na silu - gomila šuteva nan je zapela u bloku, vama je oni proša kroz četvoricu. Mislim da se i po vašem slavlju na kraju vidilo da ste više želili pobjedu. Sriću triba isprovocirat.
Vidiš ti te Zewe....uvik pomrse račune favoritima....i nas je slična sudbina bila zadesila.
Ko bi reka da će nakon prva 3-4 kola (kada je par ekipa uvjerljivo pobjeđivalo) sad postat ovako izjednačeno.
Aj možda je ovako i bolje....biće napetije i zabavnije.
Etiri, krenili ste opet prema dnu tablice....nešto slično kao i lani....dobat start i onda nizbrdo....ajde malo se trgnite!!!
Živili !!!
Ko bi reka da će nakon prva 3-4 kola (kada je par ekipa uvjerljivo pobjeđivalo) sad postat ovako izjednačeno.
Aj možda je ovako i bolje....biće napetije i zabavnije.
Etiri, krenili ste opet prema dnu tablice....nešto slično kao i lani....dobat start i onda nizbrdo....ajde malo se trgnite!!!
Živili !!!
Pozdrav ciloj ekipi na forumu! Kao prvo i najsladje, cestitke mojoj ekipi Zewe na pobjedi protiv "favoriziranog" Cola, neka mi ne zamjere protivnici, ali gustam ka' prasac. Ova pobjeda mi je sila ki budali pleska, sta se ono rece... Napokon da smo ih dobili, svake godine utisno, ili mi ili oni, uvik se vrtilo oko rezultata od jedan razlike, ne sican se da su oni nas ili obrnuto, mi njih, ispratili sa nekom velikom razlikom...
Drago mi je i iz razloga sta se niko nije odlipija puno bodova, time je i sama liga zanimljivija... Neka se igre nastave u borbenom i fairplay duhu...
P.S. E moj Tonci, zna sam da zivis u zabludi oko datuma moga povratka... Lipo na onu cifru dodaj najmanje 30 dana i sve ces znat. Ne znam kada pocinje drugi dio, ali se nadam da cu odigrati bar par utakmica...
Nego, lip li je onaj momak sa slike...
Drago mi je i iz razloga sta se niko nije odlipija puno bodova, time je i sama liga zanimljivija... Neka se igre nastave u borbenom i fairplay duhu...
P.S. E moj Tonci, zna sam da zivis u zabludi oko datuma moga povratka... Lipo na onu cifru dodaj najmanje 30 dana i sve ces znat. Ne znam kada pocinje drugi dio, ali se nadam da cu odigrati bar par utakmica...
Nego, lip li je onaj momak sa slike...
A lipi moj Ticex, da udeblja, a di ces mi to govorit...
Slika je od prije dva miseca, i moram priznat da sam sad jos i jaci (deblji).
Radni kolega mi je Bugar, ludilo dobar momak, sta cu ti dalje govorit, teretanu ima u malom prsu, profesionalac, i tako ti on mene, lincinu koji nije volija ni sklekove cinit, a kamoli sta drugo, motivira da pocnem malo dizat utege, ka da popravim figuru... Objasnija mi prika kako radit i pokaza pravilno izvodjenje vjezbi, objasnija periodicnost treninga i odmora... Nisam ni u snu pomislja da cu ja, koji nisam u zivotu bija u teretani, vec 2 ipo miseca ovim tempom: 3 dana teretana - 1 dan odmora (naravno svaki dan - druga grupa misica)... Mogu ti rec da se rezultati vide. E sad, kako ce to utjecat na moje trkacke sposobnosti (znas i sam da sam moga dosta brzo i dugo trcat), ne znam... Zato sam lagano poceja ubacivat trcanje na traci prije treninga. Tjesim se cinjenicom da bi ovi treninzi na 1800m nadmorske visine ipak trebali nesto znacit kad se vratim na nadmorsku visinu nasih Baca... Ne znam samo odakle mi ova volja, a kad opet bolje promislim, a koji cu k.... drugo radit, s Talibanima se ne moze igrat balun...
Aj zadijo!
Radni kolega mi je Bugar, ludilo dobar momak, sta cu ti dalje govorit, teretanu ima u malom prsu, profesionalac, i tako ti on mene, lincinu koji nije volija ni sklekove cinit, a kamoli sta drugo, motivira da pocnem malo dizat utege, ka da popravim figuru... Objasnija mi prika kako radit i pokaza pravilno izvodjenje vjezbi, objasnija periodicnost treninga i odmora... Nisam ni u snu pomislja da cu ja, koji nisam u zivotu bija u teretani, vec 2 ipo miseca ovim tempom: 3 dana teretana - 1 dan odmora (naravno svaki dan - druga grupa misica)... Mogu ti rec da se rezultati vide. E sad, kako ce to utjecat na moje trkacke sposobnosti (znas i sam da sam moga dosta brzo i dugo trcat), ne znam... Zato sam lagano poceja ubacivat trcanje na traci prije treninga. Tjesim se cinjenicom da bi ovi treninzi na 1800m nadmorske visine ipak trebali nesto znacit kad se vratim na nadmorsku visinu nasih Baca... Ne znam samo odakle mi ova volja, a kad opet bolje promislim, a koji cu k.... drugo radit, s Talibanima se ne moze igrat balun...
Aj zadijo!